Helsingissä menossa toinenkin jättimäinen somalioikeudenkäynti

Pt-median Helsingin kirjeenvaihtajan tietojen mukaan Helsingissä on menollaan toinenkin jättimäinen oikeudenkäynti, jossa enemmistö epäillyistä on somalitaustaisia henkilöitä.

Aiemmin on tullut esille pahoinpitely/ ryöstöjuttu, jossa 10 somalialaista vangittiin epäiltynä Pikku Huopalahdessa tapahtuneista rikoksista. Nyt esille on tullut aivan tästä poikkeava uusi juttu, jossa on syytettynä kymmenen henkilöä. Näistä kahdeksan on somalialaisia.

Tarkasti ei tiedetä mistä tässä uudessa jutussa on kysymys, mutta tämä asia selvitetään heti seuraavana arkipäivänä.

Pt-median tietojen mukaan faktaa on kuitenkin se, että eilen oikeudessa oli esillä jutturypäs, jossa oli ainakin yhdeksän henkilöä oli syytettynä. Heistä kaksi oli suomalaisia ja loput Somalian suunnasta. Tällä hetkellä asiasta ei ole muuta tietoa.

Tarkoitan nyt siis kahta eri suurta juttua. Ensimmäinen on se, mistä vangittiin keskiviikkona 10 somalimiestä. Tämän rinnalla on lisäksi tämä uusi juttu, josta ei tiedetä vielä mitään. Tämä juttu on oikeudenistuntoasteella, eli se ei ole enää vangitsemisjuttu.

Jos joku tietää tästä lisää, niin: ptmedia@pt-media.org.

 

Pt-median tietojen mukaan ensimmäisessä jutussa, eli eilen vangitut, kuuluvat Satudarah-nimiseen jengiin, jossa kaikki ovat ulkomaalaisia. Alamaailmasta tulleen vihjeen mukaan mm. Vantaan vankilassa on tällä hetkellä kymmeniä Satudarahin jäseniä. Lisäksi kuulon mukaan on tullut jotain sellaista, että somaliyhteisössä on menollaan tällä hetkellä kiivas käymistila. Tämä tarkoittaa jotain sellaista, että koko Helsingin somaliyhteisö yrittää jollain tavalla ”puhdistaa” itseään.

Pt-media seuraa tarkasti tilannetta ja meillä on ajan tasalla oleva kirjeenvaihtaja Helsingissä.

 

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ville Peltonen
1.4.2021 19:39

”puhdistaa”? Miten ja millä kädellä, jos vasemmalla kädellä syö paskaa ja oikealla runkkaa? kysykää vaikka musulta…

Patu
Patu
1.4.2021 21:47
Vastaa...  Ville Peltonen

Antaa somppujen syödä kakgelsonia. Kerätään porukka kasaan ja siivotaan somppuyhteisö Suomesta pois.

MattiS
MattiS
2.4.2021 12:17
Vastaa...  Patu

Miksi enkelit ja bandiitit edes päästivät tuon matujengin tänne levittäytymään? Onkohan jommalla kummalla porukalla jotain yhteistyötä satudarahin kanssa?

JTM
JTM
3.4.2021 09:53
Vastaa...  MattiS

Bandidos on hyvissä väleissä Satudarahin kanssa

Pellevaltio Suomikin
Pellevaltio Suomikin
3.4.2021 15:58
Vastaa...  JTM

Jokainen prosenttijengiin kuuluva kuuluu pakkohoitoon

Jupi
Jupi
4.4.2021 09:20
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

MÄ kuulun promillejengiin

Ike
Ike
3.4.2021 09:33
Vastaa...  Patu

Aletaan tuosta korruptiopesäkkeestä nimeltä SDP.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
1.4.2021 19:49

”… koko Helsingin somaliyhteisö yrittää jollain tavalla ”puhdistaa” itseään.”

Jos kaikki Helsingin somalit palaisivat takaisin Somaliaan, tulisi kerralla putipuhdasta.

Kossu
Kossu
1.4.2021 19:58

No mä hämmästelen kummasti jos tosiaan Satudarah liivien kanssa mellastaa helsingissä koska eikai HA tai muut kotimaiset anna tosta vaan tulla muutenkin ”täysille” markkinoille ja jotenkin ajatus että nämä eivät ole keskenään sydänystäviä….

Fagorsky
Fagorsky
3.4.2021 06:01
Vastaa...  Kossu

Ehkä HA ja pantiitos pelkäävät RASISTILEIMAA kuten kaikki muutkin näille leveysasteille tarkoitetun-väriset…? Siinä on tämän uusimman pelleryhmän salaiset aseet: jokainen on kelatuki-huijari ja rasistikortin omaava ammattiuhriutuja. Viheliäinen yhdistelmä.

JTM
JTM
3.4.2021 09:55
Vastaa...  Kossu

”Satudarah pitää tai on ainakin aiemmin pitänyt Helvetin enkeleitä vihollisenaan ja Bandidosta liittolaisenaan.”

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Satudarah

pöh
pöh
1.4.2021 20:14

Meidän vihervasemmisto hallitus kusee hunajaa, vihdoin olemme Ruotsin tiellä jippii.
Ja joku porsasmestari torkkupeitto ja kokoomus on tietty myös onnesta soikeena..

Pitkään oltu
Pitkään oltu
1.4.2021 20:22
Vastaa...  pöh

Olemme olleet tällä Ruotsin tiellä jo monta vuotta. Tästähän varoitettiin monta kertaa jo aikaisina vuosina. Mutta ei, sille tielle lähdettiin silti.

Nahka saappaat
Nahka saappaat
1.4.2021 20:25

Hahaa. Voi vittu. Missä on Husu Husseinin syökää paskaa kommentit. ? Tai missä ovat demarien tai virheiden kommentit? Olen varma, että YLE uutisoi tästä. ,,

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
1.4.2021 21:15

Nyt kannattaa käydä stekkailemassa pk-seudun käräjäoikeuksissa löytyisikö sieltä muita isoja oikeusvyyhtejä, jos kerran somaliyhteisö on jossain ”käymistilassa”

Oikeudessa ollut
Oikeudessa ollut
2.4.2021 08:44
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Tätähän minä olen toitottanut jo vuosia. Jokainen joka ei ole vakituiseen töissä ja asuu lähellä oikeustaloja (esim. 30min bussimatkan päässä) pitää joka aamu puoli yhdeksän aikaan käydä ottamassa valokuvat (tai jäljentämässä) jutut ”tolpasta”. Vartijat tottuvat hyvin nopeasti siihen että kaveri käy vaan sisällä ja sen jälkeen lähtee pois.

Homman juju on siinä että tuomotahan ovat salaisia ja niissä poikkeuksetta henkilötiedot salataan. Mutta kun ne ovat tolpassa juttuina, niissä näkyvät sotut ja nimet sekä jutunumerot. Ja siksi niiden kautta pääsee paremmin jyvälle mitä tässä maailmassa tapahtuu.

Sielä tulee vastaan muuten isojakin nimiä. Sellaisia joita ei voisi kuvitellakkaan.

Ilmari
Ilmari
2.4.2021 09:23
Vastaa...  Oikeudessa ollut

Aika harvat tuomiot ovat salaisia

Dickie
Dickie
2.4.2021 01:23

kyl noi..ny……todellakin..pitäis jotenkin hoitaa sonput suomesta pois..vaikka esim. ”sosiaaliturvan” katkaisemalla

Dickie
Dickie
2.4.2021 01:24
Vastaa...  Dickie

somppuilkoot Sonppulandiassa

Nih
Nih
2.4.2021 03:39

Heidän motiivien arvostelu on rasismia
-Sisäministeri Orpo 2015-

He ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä.
-Vastaanottokeskusten johtaja Minna Jussila 2015-

Perkele
Perkele
2.4.2021 04:26

Menollaan?”meneillään” siig hail uunit päälle mul on nälkä onko lihaa poimin kullat hampaista leebensraumia tarvii tilaa nytten heti onko vihapuhetta?

Daavidin poika
Daavidin poika
2.4.2021 07:23

Ei ole tietääkseni Suomalainen valtamedia kirjoitellut tästäkään asiasta mitään. Jotenkin tuntuu pelottavalta kun emme saa tietää minkälaisia rikollisia meidän ympärillä elää. Nyt kun näitä asioita salataan viranomaistaholta, niin tulee mieleen esim Vetlandan tapaus. Ja onhan näitä puukotus tapauksia ollut Suomessakin.

Kriittinen Kansalainen
Kriittinen Kansalainen
2.4.2021 08:33
Vastaa...  Daavidin poika

Ei JSN-valemedia tällaisista kerro. Paitsi ihan pakolla kuten MTV tuosta ekasta tapauksesta.

seant
seant
2.4.2021 10:07

Huomasin kuinka Hs sensuroi, sillä näköislehden jutut pitäisi olla yksi yhteen päivän lehden kanssa. Kun näköislehdessä ei ole kommentointimahdollisuutta, niin päivän lehdestä jätetään näköjään ne uutiset pois, jotka ei sovi HS:n agenaan, kuten Pikku-Huopalahden pahoinpitely uutinen oli jätetty pois.
Samoin uutinen ”Kiista varastetusta rannekellosta johti väkivaltaan” jossa ulkomaa taustainen nimi sai 10v11kk ja suomalaistaustainen nimi 5v3kk

Antti Tifa
Antti Tifa
2.4.2021 12:35

Arvoisat PT-Median lukijat. Muutamia viikkoja sitten kerrottiin laajasta huumeiden maahantuonnin ja kaupan kärähtämisestä kukkatukun toiminnan ohessa.
Samassa uutisoinnissa tutkinnan johto kertoi kahden eri ulkomaalaisryhmän hoitavan roinan markkinointia pääkaupunkiseudulla.
Toista somalit ja toista arabiinot.
Nyt on myrkkykauppa jumissa tilapäisesti kun Aarnionkaan tilalle ei ole vielä toistaiseksi ilmaantunut isoa pomoa markkinarauhaa turvaamaan.
Paavon lähde tod.näk. tietää tämän kiehunnan syyn.
Tulojen ehtyminen, vanhojen ”nauhavelkojen” periminen ja uuttakin tuontia pitäisi järjestellä toimivaksi. Ongelma on, että liian moni luotettava iloinen markkinamies on putkassa ja loput kyvykkäät piiloissaan. Hommat jumittaa pahasti ja vasikointiakin pitää pelätä.
Nyt ei toimi kaduilla kuin Rivotril nappikauppa. Arabiinot ottavat Hesen katu-myrkkykaupan haltuun kun somput on saatu pois sotkemasta.

juhaII
juhaII
2.4.2021 13:26

Minunkin pitäisi jo ”puhdistautua” ja käydä puulämmitteisessä saunassa ennen kuin Suomen hallitus kieltää senkin meiltä ”modumentaalisten” päästöjen takia.

Eräs ruottalainen teki suomalaisesta naapuristaan kaupunkialeella valituksen kaupungin viranomaisille syystä, että hän kehtaa saunoa jopa kahdesti viikossa, Yhden kerran svedu olisi kyllä kestänyt, mutta se saunan lämmittämisestä aiheutunut käry oli aivan liikaa tuolle entisaikojen viikingille!

Antti Tifa
Antti Tifa
2.4.2021 21:55
Vastaa...  juhaII

Tulevaisuus on salasaunontaa öiseen aikaan kun savua ei nähdä, että mistä se tuloo.
Eikun ulkogrillit kuumaksi samalla ja kourakaupalla valkosipulia tulille hämäykseksi.
Eipä oo taas aikoihin eletty.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
3.4.2021 01:35
Vastaa...  Antti Tifa

EU:n sateliitti näki 90-luvulla peltotiesi, näkee se saunasikin. Päättäjäin tiluksilla voisi öisin poltella kaminaa, menettävät virkansa ja ihmisyytensä.

Puunpoltto on hiilineutraalia, mutta kyllä nämä sen kieltävät, kielsivät turpeenkin.

Goyim 666
Goyim 666
2.4.2021 17:20

Kiitos kansainvälisen juutalaisuuden! Kuinka tyhmiä te oikein olette!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
3.4.2021 15:03
Vastaa...  Goyim 666

En tiedä, koska olen niin tyhmä.

goyim 33
goyim 33
3.4.2021 01:01

Julkisuudessa vapaamuurarit pyritään esittämään suurelle yleisölle harmittomana herrakerhona, jolla on omituisia rituaaleja ja salaisuuksia jäsenilleen tuoman viihdearvon vuoksi. Tällainen kuva pyrittiin taannoin antamaan myös Yle:n MOT tv-dokumentissa (Hyvät veljet muurarit 18.01.2013). Dokumentin oleellisin anti olikin todiste siitä, että salaseurojen todellisia jäsenluetteloita varjellaan, eikä niitä anneta journalistien käsiin, vaikka muurarien jäsenmatrikkeli julkaistaan ja toimitetaan kansalliskirjastoon kahden vuoden välein. Syynä tähän on vain ja ainoastaan se, että jäsenlistoista löytyisi merkittäviä poliittisia ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Nyt ihmisten saatavilla on vain putsattuja Hymy-lehden julkaisemia jäsenluetteloita, joiden tarkoitus on harhauttaa kansaa luulemaan, että korkean tason poliitikot eivät ole mukana salaseuroissa, vaikka juuri hyvävelikerhojen eli salaseurojen avulla noustaan yhteiskunnan avainpaikoille. Tämä on juuri osoitus länsimaisen demokratian valheesta, jossa kansa ei tiedä ketä he todellisuudessa äänestävät ja todellinen päätöksiä tekevä puolue on kulissien takana toimiva salaseura, jossa on edustajia kaikista valtapuolueista. Tämä osaltaan selittää myös sen miksi kaikki suurimmat puolueet harjoittavat niin samanlaista politiikkaa pienistä kosmeettisista eroista huolimatta. Toimintansa luonteen puolesta vapaamuurarius on käytännössä yhteiskunnan esivallan korruption tukiranka ja sellainen toiminta pitäisi julistaa laittomaksi, mikäli Suomi olisi todellinen oikeusvaltio.

Välillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.

Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista. Todellisuudessa tämä utopia tarkoittaa tieteellisesti johdettua kommunististyyppistä maailmanvaltiota, jonka todellisina johtajina toimivat juutalaiseliitti ja kabbalistit. Kyseinen maailma olisi käytännössä täydellisesti kontrolloitu orjamaailma, jossa väestöpyramidin alimmaiset eivät omista mitään, vaan palvelevat “valittua” eliittiä. Nykymaailma on itseasissa jo pelottavan lähellä tätä tilannetta; siis juuri sitä maailmaa, jonka Orwell kuvasi kirjassaan “Vuonna 1984”.

Lucifer on tullut laajempaan tietoisuuteen vapaamuurarien jumalana sitä myöten, kun vapaamuuraritoiminnasta irroittautuneet ovat alkaneet paljastaa veljeskunnan salaisuuksia ja yksityiskohtia. Esimerkiksi Suomessa Yleisradion edesmennyt tiedetoimittaja Pertti Jotuni sanoi vapaamuurareista seuraavaa: “Vapaamuurarien ajatusrakennelma on elitistinen ja röyhkeä; toiminnan taustalla on rangaistuksen pelko, ei persoonallinen tunne siitä, mikä on oikein ja mikä väärin; vapaamuurarien opetuksissa sanotaan mm., että Jeesuksen nimi on tuhottava“.

Toinen tunnettu vapaamuurareista paljastuksia tehnyt henkilö on S-ryhmässä hallintotehtävissä toiminut Juhani Julin, joka vuonna 2011 kertoi tv-haastattelussa vapaamuurarien palvovan Luciferia ja olevan muutenkin kytköksissä okkultismiin ja new age liikkeisiin. Myöhemmin vuoden 2011 keväällä Julin menehtyi vähintäänkin hämärissä olosuhteissa onnettomuudessa ajaessaan mönkijällään. Joutuiko Julin siis sen koston kohteeksi, mistä Pertti Jotuni oli kertonut.

Ilmeisesti S-ryhmän johdossa on ollut pidemmän aikaa enemmänkin vapaamuurareita. Uusia jäseniähän muurareihin värvätään niin, että tarvitaan kahden henkilön suositus. Voidaankin olettaa, että Julinia ovat jäseneksi aikoinaan suositelleet henkilöt S-ryhmän sisältä. S-ryhmän johdon osallisuus hyväveliseuroissa osoittautuukin selville, kun miettii miten laajasti S-ryhmän kaupat, Prismat ja ABC-huoltoasemat ovat saanet lähes kaikki parhaimmat tontit joka kunnassa sekä vielä Alkon myymälät samaan kiinteistöön. Koko S-ryhmän organisaatio ja toiminta on kaukana läpinäkyvyydestä. Ryhmä takoo kovaa tulosta, mutta asiakasomistajat saavat vain pienen nimellisen korvauksen. Todelliset voitot valuvat sisäpiirin taskuun ulkomaisten investointien kautta. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun seuraavan kerran pistäytyy S-ryhmän markettiin. Itseasiassa Prisman logokin on masoninen. Pyramidi tai kolmio, jonka lävitse (Luciferin) valo taittuu, on hyvin suosittu symboli vapaamuuraripiireissä.

Toinen maailmansota päättyi siis juutalais-masonisen eliitin täydelliseen voittoon, eikä toisen maailmansodan jälkeen ole enää ollut todellista vastavoimaa tai oppositiota masoniselle agendalle, etenkin kun vanha vastustaja Katolinen kirkko on korruptoitu ja solutettu sisältäkäsin palvelemaan samaa agendaa, Uutta Maailmanjärjestystä. Sodan jälkeen illuminismi on päässyt leviämään vuosikymmenten ajan länsimaisissa yhteiskunnissa, ilman että tavallisilla ihmisillä on käsitystä siitä, minkälaisen propagandan ja henkisen filosofian tulvan alle he ovat joutuneet. Hollywood elokuvat ovat täynnä luciferiaanista filosofiaa, joissa tappamisella ja pienemmällä pahalla saavutetaan hyvää. Kaikki on käännetty ylösalaisin niin historian opetuksessa, kuin viihteessäkin. Musta on valkoista ja hyvä on pahaa. Tämän kaiken seurausta on länsimaisen yhteiskunnan moraalinen rappio, joka vain lisääntyy kiihtyvällä tahdilla, samalla kun länsimaiset ihmiset on surkastettu ja estettyjä katsomaan totuuteen heidän nauttiessaan velkapyramidilla ja huijauksella saavutetun talouskasvun ja “hyvinvoinnin” hedelmistä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
3.4.2021 15:07
Vastaa...  goyim 33

Jopa kekkasin! Kaiken takana ovat siis vapaamuurarit, jotka ovat juutalaisia!
Onhan tämä ihan onnen ja ilon päivä, että tämäkin ratkesi!

”Ajo-opettajaa etsitään”
”Ajo-opettajaa etsitään”
4.4.2021 19:32