Oikeus vangitsi 10 ulkomaalaista Helsingin väkivaltajutussa

Näyttää siltä, että eilen julkisuuteen tulleen ison ryöstö- ja pahoinpitelyjupakan taustalla on jonkinlainen somaliliiga.

Poliisin mukaan somaliliiga oli ostanut Vantaalta kaupallisen pesäpallomailoja, jonka jälkeen siirryttiin Pikku-Huopalahteen. Täällä aloitettiin riehunta. Lisäksi oli puukotettu 18-vuotiasta henkilöä ja pahoinpidelty pesäpallomailalla alaikäistä lasta.

Teko tapahtui lauantaina 27. maaliskuuta. Poliisi ei ole kertonut tapahtumasta tämän enempää. Motiivia ei toisin sanoen tiedetä, eli olivatko uhrit satunnaisia ohikulkijoita vai oliko kyseessä jotain muuta.

Helsingin käräjäoikeus joka tapauksessa on vanginnut teosta 1996 syntyneen ABDULLAHI Ismail Abdi Fatahin, 1994 syntyneen MATIEB Matiebin, 1999 syntyneen MOHAMED Mustafa Abdirahmanin, 1998 syntyneen ABUKAR Abubakar Hassanin, 1999 syntyneen AMON Filandson de Valquirion, 1998 syntyneen SAINI Sukhraj Sighnin, 1998 syntyneen ARES Abdinasir Ahmed Ibrahimin, 1995 syntyneen MOHAMED Mohamed Avveisin, 1997 syntyneen YUSSUF Mahamed Husseinin ja 1999 syntyneen HASSAN Mohamed Abdirisaqin.

Kaikkia epäillään törkeästä ryöstöstä, törkeästä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta.

 

Helsingin poliisi epäilee kymmentä miestä törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä ryöstöstä

, ,
Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kamelinomi

Voimavaroja, vai vaaroja. Tulevaisuuden Nokioita.

Maailma muuttuu liian nopeasti

Edelleen sanonta “nuorissa on tulevaisuus” pitää paikkaansa, mutta se tulevaisuus ei ole mikään hyvä.

Särmääjä

Ja Helsingissähän ei ole matujengejä.

HyvaJatkaa

Ei siellä ole! On vaan ihquu monikulttuurisuutta (jota myös viidakkoveitsi hyökkäykset edustaa) ja törkeen hyvää safkaa.

Viher-bolshevistien hallinnoiman Pasilan trollitehtaan mukaan Helsingissä on sen sijaan natseja ja natsikulkueita marssii politiikan loisten mukaan ikkunoiden alla.

Rasisti umbansfuhrergauleiter

Juu ei ole. Vaan ne natsit. Niitä haetaan. Muistaakseni joku vuosia sitten pelleili lakanan kanssa tms. Ja heitti jonkun Papattimen. Kauhea älämölö. Samaan aikaan parilta suvakilta kaulat auki. Kunnian puolesta.

Anna-Maria Korhonen

Sen verran oikaisen, että teko on tapahtunut 27. maaliskuuta ei marraskuuta. Eli varsin tuore tapaus. Ihme kyllä, tekijät on jo vangittu, kun yleensä tässä vaiheessa poliisi panttaa vielä uhrien tuntomerkkejä.

Demarin käsi taskussani

Liekö uhrit jonkin poliitikon tai muun isokenkäisen kersoja kun näin nopeaan on reagoitu, tai sitten ei-heteroita jolloin suojavärikään ei auttane pahoinpitelijää.

Väristä päätellen

Jotain Husun ja kumpp. äpäröitä.

Oloneuvos

Alkaa nämä etnojengit näkyä ja kuulua stadissa. Ei hyvältä näytä. Virallisestihan näitä ei ole. Vittu että alkaa vituttaa. Kaiken maailman mokkamunat ja yöntimot saatana täällä riehuu.

Särmääjä

Koronan vuoksi pahoinvoivia heksinkiläisnuorukaisia voi olla. Löyhiä kaveriporukoita ja joukossa tyhmyys tiivistyy.

Tapani

Älkääs nyt moittiko näitä vihervasemmiston, ja muiden idioottien lemmikkejä, jotka tekevät parhaansa rikastuttaakseen Suomalaista köyhää väkivaltakulttuuria. Monikulttuurista rikkautta on tilattu, monikulttuurista rikkautta on saatu.

Qroquius Kad

Abubakar Abukar, Matieb Matieb ja Mohamed Mohamed. Kas kun ei vielä Hassan Hassan Hassan Hassan.

Nämä ne ovat näitä uusia Finlaysoneja:
siellähän on mukana Filandson, ja sehän on jo melkein sinne päin!

HyvaJatkaa

Nämä on näitä uuden ajan teollisuushenkilöitä. Toiminta keskittyy vartionti-, poliiisi-, sairaala- ja hautausurakointiliiketoiminnan kasvattamiseen. Myös oikeus- ja vankeinhoitolaitos saa lisää työtä.

CvK

Filandsonista tulikin mieleen toinen kylä ja toinen juttu, metelikeikalla löytyi 7 kpl pistooleja, polpon tiedotuslinja on pitänyt – hiljaisuus jatkuu. Onkos kellään tsadilaisellakaan hajua mistä löyhästä kaveriporukasta oli kyse? Suorat housut ja hyvä lauluääni? Somalian merirosvot? …?

Ilta-paskan juttu, sauna ei liene jutun kuvan talon yläkerrassa:

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000007717683.html

Nimetön Usko

Olikohan kyseessä rasistinen rikos eli kovempia tuomioita? Tuskin tuomiot kuitenkaan yhtä kovia on kuin oletetussa kiihottamisessa jne.

rellinen

Tämmösiä ne Soma Liin-liigat.

T

Positiivinen ajattelu on hyväksi. Asian hyä puoli on siinä että monikulttia äänestävät ihmiset saivat mitä ovat halunneet. Itse en halveksi mitään ihmistä niin paljoa kuin varakasta monikulttuurisuuden kannattajaa, joka ei kuitenkaan elä kuten opettaa eli ei asu Itä-keskuksessa tai Kontulassa.

juhaII

Todennäköisesti “julkisuus on tuominnut” syylliset kuten raiskari somalitkin, jotka saivat mitättömät tuomiot tytön raiskaamisesta joitain vuosia sitten!

Matti Hyyryläinen

10 x uksittaistapaus..ullatus x 0

Isä Pilvinen

Saavat nuhteet kun eivät noudattaneet AVI:n kokoontumisrajoituksia ja poliisi pahoittelee kun ei ole informoitu riittävästi eri kielillä asiasta.

Suomi Finland

Elämästä tulee vähitellen pelkkää intifadaa. Tässä on jo hyvä alku.

timo

Jaahas. 10 muhamattia taas asialla.

Sakari Rajamäki

MTV3 on ainakin kertonut, että tekijät olisivat somppuja. Ilmeisesti Muut mediat eivät ole tätä kertoneet. Mutta kannattaa jatkaa näiden juttujen paljastamista silllä se luo painetta valtamedialle .

Helsingissä on tilaa

Ehkä tulevan Helsingin pormestarin Vartiaisen unelmaa, yritteliäitä somaleita työn touhussa paikkamassa kestävyysvajetta.

Ohmygod

Myönteistä uutisessa on se, että pesäpallomailat on ostettu eikä varastettu.
Urheilukauppiaan olisi pitänyt epäillä rikoksen valmistelua, jos ei samalla ostettu palloja ja räpylöitä.
Urheilijapoikia jooo…

MATSKU

Matieb matieb taas vauhdissa :DDd.