Tukholmassa hurja meno, kahdelle löysä etukeno

Tukholman Kistassa pistettiin tänään parasta, tai sanotaanko niin, että yritykseksihän se kuitenkin jäi. Kaksi saatiin kuitenkin sairaalaan.

Täysin tarkkoja tietoja ei saada kysymyksiin ”kuka ja mitä”. Kysymyksiin ”missä ja milloin” voidaan sen sijaan vastata. Kista Gallerian ympärillä alkoi kahden vihamielisen osapuolen riita. Osallistujia kymmeniä.

Poliisi sai ilmoituksen klo 14.30 aikaan Gallerian läheisyydessä kerrostalon pihalla tapahtuvasta älämölöstä. Paikalta poliisi löysikin sitten pensaaseen kontanneen haavoittuneen nuorukaisen. Poliisi otti kohtapuoliin kiinni henkilön, joka niin ikään oli nuorukainen.

Tunnin päästä huomattiin, että muutaman kymmenen metrin päässä Gallerian parkkihallissa konttasi vaikeasti haavoittunut nuorukainen.

Poliisi otti myöhemmin kiinni vielä yhden nuorukaisen. Heitä epäillään murhan yrityksestä. Sairaalaan vietyjä epäillään melkein kuolemisesta.

 

Vaikka pientähän tämä on Pernoon juttuun.

5 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kuli
kuli
5.4.2021 17:16

Ruotsissa todella ollaan päästy suuren maailman malliin mukaan. Yhdysvalloissa on myös meneillään 24/7 jatkuva heimosota, joka ei tule loppumaan ikinä. Ikävä tosiasia on se, että tehtiinpä yhteiskunnan toimesta melkein mitä tahansa, niin tuo jengi/heimo sotiminen ei tule loppumaan koskaan. Kysymyksessä ei nimittäin ole millään lailla yhteiskunnallinen ongelma sinänsä vaan perinmäinen ongelma on biologinen ja evolutiivinen.

juhaII
juhaII
4.4.2021 11:39

Ruotsista on tullut melkoinen Chicago.

Demarin käsi taskussani
Demarin käsi taskussani
4.4.2021 00:15

Kulmahousuilla ja afrikan sarvelaisilla harvoin tähtäys osuu kohdilleen, räiskitään monta lippaalista aseella ja korkeintaan ohikulkulkijaan osuu taikka pitää ampua alle metrin päästä kuten pizzeriakeississä.

Pernossa ampuja oli selvästi SA-INTin käynyt, osui heti neljääänkin.

Kukavaan
Kukavaan
3.4.2021 20:21

Niinpä… nuorukaiset ne sovittelivat välejään. Oletteko huomanneet, kuinka pitkälle itsesensuuri on edennyt. Käytetään kiertoilmaisuja ja syystäkin. Kaikki käyttävät. Jos puhuu ja kirjoittaa asioista suoraan, voi saada syytteen. Valtamedia turvautuu ainakin vaikenemiseen ja oleellisten asioiden raportoimatta jättämiseen.

Lopputulos vaientamisesta, kaunistelusta, valehtelusta on huono. Kun ihmispopulaatio ei perusta toimintaansa todellisuudelle, tulos on huonompi kuin jos todellisuudesta voisi puhua.

Jos insinööri tekee lujuuslaskelmat rakennukselle, käytettyjen tietojen tulee olla oikein. Jos hän vetää lujuuskertoimia hatusta, vaihtaa plus-merkit miinuksiksi, ja jakaa kun pitäisi kertoa, niin rakennelma sortuu.

Seppo Oikkonen kirjoitti:
/// ”Poliittisen korrektiuden” kulttuurilla ei saavuteta ollenkaan niitä tavoitteita joihin itsesensuuria ylläpitämällä pyritään. ////

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2021/04/selittaako-vaesto-vakivalta-ja.html?showComment=1617435249931#c5583869131850191191