Turussa kovanpuoleinen yö – kaksi murhaa ja kolme murhanyritystä

Turun Pernossa tehtiin varhain lauantaiaamuna kaksi henkirikosta, joita tutkitaan murhana. Tämän lisäksi yksi henkilö haavoittui vakavasti ja kaksi muuta oli tulilinjalla.

Poliisi sai ilmoituksen ampumisesta noin kello neljän aikaan aamuyöllä Pernon kerrostaloalueella Paavolankatu neljässä. Poliisin mukaan paikalla ammuttiin useita laukauksia.

Kun poliisi saapui paikalle, niin sieltä löytyi kaksi vainajaa ja yksi vakavasti loukkaantunut. Myöhemmin selvisi, että tekijä oli yrittänyt tappaa myös kahta muuta henkilöä, mutta nämä selvisivät vammoitta.

Tapahtumapaikka on Paavolankadulla sijaitseva kerrostalo. Itse ampumista oli harjoitettu talon sisällä huoneistossa sekä rappukäytävässä. Niin ikään pihalla talon edustalla oli ollut jotain toimintaa. Poliisin mukaan teossa on käytetty ampuma- ja teräasetta.

Menehtyneet uhrit olivat noin kolmikymppinen suomalainen pariskunta eli mies ja nainen. Tekijästä ei ole vielä täyttä varmuutta, mutta vaikuttaa siltä, että hänkin oli suomalainen ja samaa ikäluokkaa.

Poliisi tutkii tekoa kahtena murhana ja kolmena murhan yrityksenä.

 

Mikä voisi olla tällaisessa jutussa motiivi? No se nyt ainakin on varmaa, että ihan kuka tahansa tavallinen talliainen ei lähde perimään vaikkapa velkojaan aseiden ja puukkojen kanssa. Lisäksi jos huoneistossa on ollut useita ihmisiä ja tulitus on aloitettu huoneistossa, niin saa olla melko kylmäpäinen henkilö, että pystyy toimimaan kuten tekijä nyt toimi.

Voi melko vahvasti veikata, että tekijällä on tuttu selli Kakolassa.

12 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kumipäisyyttä
Kumipäisyyttä
5.4.2021 17:19
Vastaa...  jee

Mitä olemme hyötyneet ottamalla kiljuvia röyhkeitä rasistipaskiaisia elättivariksiksi?

Olemme oppineet että paska on paskaa vaikka voissa paistaisi.

juhaII
juhaII
4.4.2021 11:37

Ehkäpä huumeista kysymys tai muutoin kuumaverisiä suomalaisia (oikeita).

Kova meno
Kova meno
4.4.2021 00:58

Turussa on siis meno kuin Ruotsissa tai villissä lännessä. Pyssyt paukkuu ja kaikkea.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
3.4.2021 22:32

Pansio-Perno on aina ollut hieman levoton paikka. Asuin siellä 69-89, 20 vuotta. Moni sieltä kävi Kakolassa tutustumassa ja ennenaikaisesti multiin. Nykyään hienoimmalle paikalle on Maahantunkeutujien keskuskin seurakunnan taloon väsätty.Kerran kävin vanhoilla kulmilla ihmettelemässä väestönvaihtoa. Oli väki tummunut 30ssä vuodessa. Kalergi-suunnitelma etenee.

Lapa
Lapa
3.4.2021 22:39

Ei liity kalergiin. Ne on vaan tuotu tänne paikkaamaan huoltosuhdetta ja täyttämään kantaväestöltä yli jääneet asunnot.

Niin se on
Niin se on
4.4.2021 05:42
Vastaa...  Lapa

”Ylimääräinen raha” tungetaan rasistien elatukseen, velkaa otetaan jotta nuo vääräuskoiset rasistikyyt saadaan lihotettua.

Kumipäisyyttä
Kumipäisyyttä
5.4.2021 06:24
Vastaa...  Niin se on

Rasisteja ei pitäisi päästää maahan

Aapo
Aapo
3.4.2021 22:17

Itse veikkaisin, ettei Kakola ole 30v jantterille tuttu muuten kuin tarinoista. Ja oma veikkaus on, että niitä tarinoita on kuultu isän ja isoisän suusta kulmahousuissa vanhempaa polvea kunnioittaen. Tai sitten voi olla, että meni ihan metsään.

keke
keke
6.4.2021 18:41
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

No nimi pöytään jos tietoa löytyy! Itse olisin kans arponut sharp dressmaniä!