Poliisi on selvittänyt lauantaina Pernossa tapahtuneita vakavia väkivaltarikoksia

Poliisi tiedotti lauantaina 3.4.2021 Turun Pernossa tapahtuneista vakavista väkivaltarikoksista. Poliisi on lauantain aikana selvittänyt tapahtumien kulkua ja 27-vuotiasta miestä epäillään tällä hetkellä kahdesta murhasta ja kolmesta murhan yrityksestä.

Turun Pernossa sijaitsevassa kerrostalossa käynnistyi lauantaina aamuyöllä poliisitehtävä, kun hätäkeskukseen tuli puhelu, jossa kerrottiin, että paikalla oli ammuttu laukauksia. Soittaja kertoi, että häntä oli ammuttu.

Poliisin saavuttua paikalle he löysivät miehen ja naisen, joilla oli ampumavammoja. Paikalta löytyi myös 29- vuotias mies, joka oli saanut vakavia vammoja teräaseesta. Nainen sekä mies, joita oli ammuttu, olivat menehtyneet paikan päällä. Puukotuksen uhri vietiin sairaalaan.
Surmansa saanut nainen oli iältään 25-vuotias ja menehtynyt mies oli 27-vuotias.

Poliisipartio kohtasi lähistöltä miehen, jolla oli hallussaan ampuma-ase ja teräase. Mies luopui niistä poliisin käskystä ja hänet otettiin kiinni. Hän ei tehnyt vastarintaa kiinniottotilanteessa.
Tapahtuma-asunnosta löytyi myös 23-vuotias mies ja 49-vuotias nainen, jotka kertoivat olleensa piilossa epäillyltä tekijältä. Heillä ei ollut ulkoisia vammoja.

 

Poliisi suoritti tutkintaa lauantain aikana

Poliisi suoritti lauantain aikana tapahtumapaikalla teknistä rikostutkintaa ja kuulusteli rikoksesta epäiltyä sekä silminnäkijöitä. Poliisi kuuli myös sairaalaan toimitettua murhan yrityksen uhria.

Poliisin tämänhetkisen käsityksen mukaan epäilty oli ampunut laukauksia asunnossa sisällä, kerrostalon rappukäytävässä sekä talon ulkopuolella.

Alkutietojen perusteella 27-vuotiasta miestä epäiltiin kahdesta murhasta ja yhdestä murhan yrityksestä, mutta rikosnimikkeitä lisättiin lauantaina tutkinnan edetessä. Tapahtuma-aikaan asunnossa oli kaksi henkilöä, joiden katsotaan tilanteessa voineen joutua henkirikoksen kohteeksi. Rikosnimikkeisiin on lisätty näiden kahden henkilön osalta epäilty murhan yritys.

 

Teon taustat ovat selvinneet poliisille kuulustelujen kautta

– Epäilty on kuulusteluissa toiminut yhteystyöhaluisesti rikoksen selvittämiseksi. Olemme saaneet tapahtumien kulusta tarkkojakin tietoja. Epäilty on myös myöntänyt teot pääpiirteittäin, kertoo päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mika Paaer.

Paaer kertoo tämän hetkisten tietojen perusteella, että teon varsinaisena kohteena on ollut surmansa saanut mies ja mahdollisesti miehen kanssa samassa asunnossa olleet henkilöt. Menehtynyt nainen ja vammoja saanut mies ovat olleet tekijälle entuudestaan tuntemattomia.

– Poliisin tietojen mukaan he olivat sivullisia, jotka tulivat tapahtumapaikalle. Tutkinnan edetessä näihin asioihin saadaan lisää varmuutta, Paaer sanoo.

Poliisin lausunto.

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pernossa ei juoda Pernodia

Minä katselin muinoin asuntoa Pernosta koska hinnat olivat niin edullisia. Sitten huomasin että aivan vieressä oli iso VOKki. Eipä tullut kauppaa eikä tule.

Valtsu

Ikävästi kuulostaa, että naapurin hätähuutoja on lähdetty omatoimisesti setvimään. Joka tapauksessa erityisen ikävää, että täysin sivullisista tulee uhreja.

Voimia omaisille.

Daavidin poika

Taitaa olla rikospoliisissa valtava resurssipula kun ottaa huomioon kaikki rikos tapahtumat mitä on tapahtunut tässä muutaman kuukauden sisällä Suomessa. Jos rikos tahti jatkuu näin, niin ollaan kohta saavutettu Ruotsi.

zeizei

uutisesta en huomannut lausahdusta että kuulusteltiin tulkin välityksellä

Koskaan ei tiedä kuka siinä naapurissa on

Tuo että täysin viattomia sivullisia. Surullinen tapaus. Hyvää hyvyyttään menivät katsomaan tilannetta ja noutaja tuli. Itse olen nykyään puuttumatta mihinkään. Ikinä tiedä mikä sekopää siellä on. Paitsi jos lasta lyödään tms tai jos pitää elvyttää. Muuten olen ns ennakoiva. Yritän olla. Välttelen paikkoja sekä tilanteita, joissa on ns monikulttuurista värinää tai muuten vaan on vaihtojen mukaan parempi vetäytyä.

Koskaan ei tiedä kuka siinä naapurissa on

Siis vaistojen.

HyvaJatkaa

”Itse olen nykyään puuttumatta mihinkään.”

Sama juttu. Jos lasta tai vanhempaa ihmistä hakataan voisin mennä apuun, mutta muuten ei missään tapauksessa. Enkä jää paikalle tai muutenkaan hakeudu silminnäkijäksi tai todistajaksi. Aikaa menee turhaan kuulusteluissa ja piripää tai ihan perus-urpokin saattaa järkätä kostotoimia, kun jää teostaan kiinni.

Koskaan ei tiedä kuka siinä naapurissa on

Jep. Juuri näin. Kerran jouduin tilanteeseen. Eli aikaisemmin kirjoittamani taksijono juttu. Kaveri joka sitten yhdellä lyönnillä vetäisi Matun katuun seurauksineen. En puutu enää mihinkään. Vaikka nainen huutaisi mitä. Näin kärjistäen.

joho

Kerran eräs nainen kertoi, että soitti poliisit kun näki kuinka hakattiin. Katui sitä, sillä oikeudessa joutui tosi grillaukseen kuin olis ollu rikollinen. Ja ketku taisi saada ilmaisen asianajan, joka grillasi todistajaa. Ei enää soittoa vaikka näkis, sanoi nainen.

joho

Olen myös päätynyt, että nykymaailmassa pitää liikkua ja elää kuin sissi, ennakoiden, huomioiden, ajatellen, hiljaa ja valmiina.

Suomi Finland

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bca39593-10d7-40a1-830f-9e6a29daf2ca

”Onko Suomi Ruotsin tiellä? Näin ulkomaalaiset rikollisjengit pyörittävät huumekauppaa Suomessa”

No niin. Näyttäisi siltä, että toimittelijat ovat lukeneet PT-Mediaa ja näyttävät heränneen Ruotsin tilanteeseen (jota ei pitänyt edes olla olemassa).

Saakohan toimittelija pitää työpaikkansa, kun näin menee etnisistä taustoista kirjoittelemaan, vaikka sanat ovatkin poliisin. No. Saattaahan se olla, että molemmat ovat kohta työttömiä.

Riku Laine

Huomasin saman, toivottavasti toimittelija Kia Kilpeläinen on saanut iltapaskan päätoimittelijalta luvan julkaista sellaista matskua.

Koskaan ei tiedä kuka siinä naapurissa on

Joo. Jsl moittii pian.

Oltu pitkään.

Tuo on jo naurettava kysymys: ”Onko Suomi Ruotsin tiellä”. Voiko muuta odottaa kun hallituksessa on punavihreät puolueet. Jotka jatkavat samaa tietä. Tästähän varoitettiin jo montakin kertaa, turhaa se on nyt itkeä kun olemme olleet Ruotsin tiellä jo monta vuotta. Se jatkuu koko ajan mitä enemmän on hallituksessa kaikenmaailman SDP, Vihreät, Kokoomus, taikka Keskusta ja Vasemmisto.

Kukaan ei tästä Ruotsin tiestä yllättynyt joka on seurannut menoa päättäjien toimesta Suomessa.

Nyt näköjään ovat huomannut, miten Ruotsissakin menee. Sitähän kiistettiin myös pitkään ensin.

Daavidin poika

Iltalehden Kia Kilpeläinen on alkanut kopioimaan Pt-median uutisointia. Muutamia ulosantia viittaa siihen, että lukee Pt-mediaa.

unto

Se Turun torin puukottajaterroristikin asusteli Pernossa.
Erikoinen paikka, maailman hienoinpia risteilijöitä ja puukkomatuja Pernossa.

rikastuspummi

”Erikoinen paikka, maailman hienoinpia risteilijöitä ja puukkomatuja Pernossa.”

Inspiroiduin kommentista sen verran, että kyhäsin uudet lyriikat klassikkokappaleeseen Puukko-Mackie. Ei liity varsinaiseen artikkeliin mitenkään.

”Hailla hampaat, julmat suuret, niitä piiloon ei se saa, mutta matu, julman puukon kyllä saattaa piilottaa.

Päivä paistoi sunnuntaina, maasta löytyi muuan mies. Kulman varjoon hiipi matu, syyllisen hän yksin ties.

Pihi kantis katos kerran, niin myös naiset toisetkin. Päät ja fyrkat vie vain matu, silti välttää tuomarin.

Sirpa-Tuula löytyessään, pystynyt ei kertomaan. Vaieten myös puukko-matu, pitkin rantaa kulki vain.

Vaja syttyi, kaikki paloi, myötä tytön elävän. Toisten joukkoon saapui matu, kas eihän mistään tiennyt hän.

Nuori kaunis leskivaimo, painajaisen nähdä sai. Unta lainkaan liekö ollut, matu tietää vois sen kai.”

Terveisiä nimimerkki Sirpa-Tuulalle, joka heittelee sarkastisia kommentteja.

Sitä aa mitä tilaa

Sanoa muuten sellaisen asian.asian, että jos näen että kantis mimmi on kusessa Matun kanssa, niin en puutu, Sanokaa mitä sanotte.

Kumipäisyyttä

Sattui joskus samalle kahvilaterassille suomalainen nainen afrikkalaistaustaisen miesystävänsä kanssa, nainen alkoi pilkata ja ivanauraa suomalaisia miehiä ja miehelläkin oli hauskaa.

Jos tuollainen nainen saa kunnolla kuonoonsa niin eipä tee mieli mennä auttamaan.

Bumsterihamsteri

Kantismimmi saattaa olla matulle täysin tuntematon uhri jonka kimppuun matu on käynyt ja matu on tietenkin kiitollinen jos ei kukaan tule häiritsemään.

Näin kävi juuri Tukholman Södermalmilla jossa afrikaano puri naista kasvoihin ja repi häneltä kaikki vaatteet yläkropasta kun kukaan ei tullut auttamaan. Nainen luuli kuolevansa siinä paikassa, istui pelkät tajtsit päällä kadulla raivoavan gambiaanon edessä:

https://www.expressen.se/nyheter/krim/valdtaktsmannen-attackerade-maria-biter-mig-i-ansiktet/

Työläiskaupunginosasta matukaatopaikaksi

Kun tällaiseen laitapuolen halvemman tason asuntoalueeseen kuten Perno tungetaan matuja on seurauksena että alue vajoaa entisestään. Hyvät esimerkit nostavat aluetta ja huonot esimerkit laskevat. Jälkimmäinen ilmiö on juuri tapahtunut Pernossa. Turussa on useita vastaavia esimerkkejä.

Lopulta ei kukaan enää välitä mistään mitään, kaikki tekevät mitä mieleen juolahtaa ja sääliksi käy vanhoja pappoja ja mummoja jotka eivät ajoissa älynneet muuttaa pois.

Kumipäisyyttä

Joidenkin on sitä vaikeata ymmärtää, mamuvastaisuutta pitää puskea sinnekin missä ei ole mamuja näkynytkään.

pzkw

Joo. Vaikuttaa enemmänkin Hagert / Valde meiningiltä. No itse luen nekin samanlaisiksi loisiksi kuin matutkin.

pzkw

Perun puheeni.Koska luin seuraavan jutun missä kerrot ettei syyllinen ollut heimolainen.

Monokulttuurighetosta monikulttuurighetoksi

Jos entuudestaan heikoille kantisalueille tungetaan apurahoilla eläviä muukalaisia laskee alueen taso yhä kiivaammin ja kantapeikotkin alkavat sekoilla entistä enemmän. Monokulttuurighetosta tulee monikulttuurighetto.

Tukholmassa esimerkkeinä Hagsätra, Rågsved, Bredäng, Östberga etc. Finns huru mykky.