Jengituomiot Tanskassa 2018 – 2020: “Suurvoitto 45 – 3 maahanmuuttajille”


Tanska on tunnetusti onnistunut lainsäädännöllään kiristämään haittamaahanmuuton mukanaan tuoman rikollisuuden rangaistuksia. Ja aihetta on ollutkin: maahanmuuttajataustaisen väestön osuus miltei kaikissa rikoksissa on selkeästi yliedustettuna ja toisen polven maahanmuuttajissa tilanne vain pahenee kaikkien tilastojen mukaan.

Niin sanotun ghetto-paketin ohella Tanskassa tuli 2018 voimaan myös ns. “jengiparagrafi” 81 a mikä antoi tuomioistuimille mahdollisuuden kovennettuihin rangaistuksiin jos rötöstelijä kuului jäsenenä jengimiljööseen. Viimeisen kahden vuoden aikana maahanmuuttajat tai heidän jälkeläisensä voittivat tässä kisassa tuomioistuimissa kantikset murskaluvuin 45 – 3!

Vaikka Tanska on edelleen kaukana Ruotsin hulluudesta, niin nuokin lukemat panevat ihmettelemään kuinka paluumuuttoon liittyviä järjestelyjä ei ole kunnolla valmisteltu saati sitten aloitettu. Nämä ongelmat eivät näet Pohjoismaista lopu, ennen kuin tämä ainoa ratkaisu haittamaahanmuuton tuoman rikollisuuden kasvun estämiseen toimii käytännössä.

Ruotsin “humanistisen suurmahdin” murha-, poltto- ja räjäytystilastoihin Tanskalla on vielä matkaa, mutta kuten Suomenkin politiikkojen toimissa näiden tilastojen korjaamiseen tulevaisuudessa on runsaasti toivomisen varaa.
Onkohan Ohisalolla käynyt edes mielessä moinen sivuseikka?
Jopa tanskalaisen Politiken päivälehden (vasemmiston, vihreiden ja muiden”oikein ajattelevien hyvien humanisti-ihmisten pää-äänenkannattaja) kulttuuritoimittaja Henrik Palle järkyttyi Ruotsin todellisuudesta poliisisarjaa Ohuella linjalla (Den blä tunn linie) vastikään arvioidessaan.

Jos 94 % jengi paragraaffin mukaan tuomituista 2018 – 2020 on maahanmuuttajia, niin mikähän olisi todellinen luku jos vielä ilmoittamatta tai ilman todistajia “jääneet” rikokset voitaisiin laskea mukaan? Vaikenemisen kulttuuri kun leimaa etenkin Afrikasta ja Lähi-idästä tuotua rikollisuutta niin että jopa Ruotsin viranomaiset tästä tuskastelevat (kuitenkaan mitään tekemättä, mitään lainsäädännössä muuttamatta, mm. todistajien suojelu ohjelmissa ei ole ollut muuta kuin tyhjää puhetta viimeiset 20 vuotta..)

Vielä pari kummallisuutta noista mainituista tuomituista:
– mukaan kerhoon ei päässyt ainoatakaan Hells Angels jäsentä
– vain yksi Banditos-jäsen (jolle tosin mätkähti kunnon 9 vuoden kakku)
– kantiksistakin kaksi kuului jengeihin, joissa enemmistö mamuja.

Lähteenä artikkelille mm. Jylland Posten 5.4. ja Ekstra Bladet/Rigsadvokat

Toim. Kari Ilmarinen
(PS kuntavaaliehdokas/Helsinki)


 

Kirjoittaja Kari Ilmarinen on tällä hetkellä perussuomalaisten kuntavaaliehdokas Helsingissä. Hän tuntee Ruotsin ja Tanskan maahanmuuttoasiat erityisen hyvin ja nyt muutettuaan takaisin Suomeen pyrkii tietotaidoillaan vaikuttamaan siihen, että Suomi ei seuraisi näitä maita maahanmuuttoasioissa.

, ,
Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII

Presidentti J. K. Paasikivi (1870-1956) sanoi jotakuinkin seuraavasti:
“Viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen”.

Tanska sentään ei kiellä selviä tosiasioita vaan pyrkii käymään kiinni tositoimin itse syyhyn ilman idioottimaisia selityksiä haittamaahanmuuton tullessaan tuomaan rikollisuuteen. Kaikkein viisaintahan olisi ollut ottamatta vastaan ainuttakaan nk. “pakolaista”, mutta kukapa on täydellinen.

On täysin eri asia, pystyykö Tanska ja estääkö suvakismi kuitenkin toteuttamasta järki politiikkaa, sillä jos ei mitkään muut niin EU ja YK:n pakolaisjärjestö nostaa metelin asiasta. Sillä nykymaailmassa ainoankaan eurooppalaisen valtion “viikkosiivous” ei ole vain sen oma asia!

Ruotsi ja Suomi ovat kumpainenkin perin säälittävässä tilassa pyrkimyksissään tuhota maansa lattiasta kattoon haittamaahanmuutolla, joka raunioittaa ne lopulta anarkian valtaan.

EU:n Ylva Johansson sai kerrankin arvoisensa vastaanoton Lesboksella vierailessaan siellä myymässä avo-pakolaiskeskusta matujen itsensä polttaman tilalle.

Åkenpoika

Ylva Johansson tapasi raivoisat kreikkalaiset: “Et ole tervetullut tänne”.
Ylva Johansson kohtasi ​​maahanmuuttajiin väsyneet kreikkalaiset, kun hän vieraili Lesbosin saarella. Paikallinen kuvernööri päätti peruuttaa kokouksen ja liittyi mielenosoitukseen Johanssonia vastaan.
“Sinun pitäisi todella hävetä suunnitelmiasi rakentaa uusia leirejä. Tämä on meidän maa, ei sinun, sanoi ‘hyvin vihainen’ nainen suoraan Ylva Johanssonille.”

https://www.friatider.se/ylva-johansson-mottes-av-rasande-greker

Åkenpoika

Tanskassa on kovasti yritystä tehostaa paluumuuttojärjestelmää:

Tanska: Työttömät siirtolaiset pakollisiin paluumuuton haastatteluihin
Joka vuosi 300-500 ulkomaalaista käyttää Tanskassa kotiuttamisjärjestelmää, jossa valtio tarjoaa rahaa heidän suostuessa palaamaan takaisin kotimaahansa. Nyt Tanskassa esitetään pakollisia paluumuuttohaastatteluja työttömille siirtolaisille.
”Meidän on lähetettävä paljon enemmän ulkomaalaisia​ kotiin”, sanoi siirtolaisten integraatiosta vastaava ministeri Mattias Tesfaye (S).
”Unelmani on, että siirrymme näistä neljästä-viidestä sadasta vuodessa yli tuhanteen, jotka käyttävät järjestelmää”, Tesfaye sanoi.

https://mvlehti.net/2021/02/20/tanska-tyottomat-siirtolaiset-pakollisiin-paluumuuton-haastatteluihin/

Sarjakuva-SVT.jpg
Anna-Maria Korhonen

Kaipa kyseessä on ns. sosiaalinen pääoma, jota maahanmuuttajat tuovat tullessaan. Jengirikollisuushan vaatii kuulumista ryhmään, eli jengiin. Toisaalta taas esim tanskalaiset ja ruotsalaiset ovat sosiaalisempia kuin suomalaiset eli teoria ei riitä selittämään heidän vähäistä esiintyvyyttä näissä luvuissa. Toisaalta maahanmuuttajien prosentuaalinen osuus verrattuna heidän määräänsä on rikostilastoissa yleensäkin korkea. Ehkä ryhtyminen turvapaikanhakijaksi tai siirtolaiseksi on havaittu hyväksi keinoksi paeta lainkouraa, henkilöpapereiden puuttuminenkin voidaan selittää vainoajien pelkäämisellä. Hells Angelesiin tai Bandidosiin kuuluvat kantaväestön edustajat taas keskittyvät moottoripyörien rassaamiseen ja kumin polttoon.