Afgaanipariskunta vangittiin epäiltynä terrori-iskun valmistelusta

Tukholman käräjäoikeus vangitsi maanantaina afganistanilaisen 25-vuotiaan pariskunnan epäiltynä terrori-iskun valmistelusta. Syyttäjän mukaan isku oli suunniteltu tapahtuvan jossain Tukholman alueella.

Turvallisuuspoliisi SÄPOn mukaan poliisi otti pariskunnan kiinni viime perjantaina. SÄPO oli seurannut pariskunnan toimia jo pitkään.

Pariskunta oli alkanut suunnittelemaan terrori-iskua 2. tammikuuta ja teon oli suunniteltu tapahtuvan jossain Tukholman alueella. Ei tule ilmi, että millaisesta terrori-iskusta suunnitelmissa oli kyse. Kiinnioton yhteydessä takavarikoitiin paljon erilaista digitaalista tavaraa, joita tutkitaan.

Valtakunnansyyttäjä kertoo SVT:n uutisille, että it-tavaraa takavarikoitiin todella paljon.

Pariskunta saapui Ruotsiin 2017 ja heillä oli määräaikainen oleskelulupa syksyyn 2023 asti. He asuivat tietojen mukaan Tukholman pohjoispuolella.

Asian tutkinnan kerrotaan ottavan aikansa ja syyttelyhommiin päästään vasta joskus kesällä.

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa

Tällä kertaa Hannu Hanhella oli onnea. Tällä kertaa.
Ja kuten tavallista, syyriaanoille tarjotaan ehkä jopa yhteiskuntapalvelua palkinnoksi epäonnistuneesta iskun valmistelusta.
Poliisin virhe. Olisi pitänyt odottaa, että tekoon ollaan ryhtymässä ja pidättää epäillyt tilanteen ollessa päällä.

Ohmygod

Runsas IT-varasto kertoo, että kulkuripariskunta suunnitteli t i e t o iskua, eikä mitään veristä.
Viattomia ihmisiä noin riepotellaan, häpeä Ruotsi!

Kilttimies

Terrori-isku=Islamilainen tietoisku😂

PUT sassiin kuin olis jo! Innovaattoreita nämä!

Saapuivat Ruotsiin 2017 ”15- vuotiaina” lukio-opiskelijoina kuultuaan että Ruotsin kansa on maailman tyhmin ja että täällä annetaan kassikaupalla rahaa ja muotikuteita tekemättä mitään.

Jos rikoksia tekee jää 0,01% varmuudella kiinni, saa ilmaisen huippuasianajajan ja voi vain kiistää kaiken. Olet uhri, et tekijä!

Kyömynokka

Nuo pitäisi pakastaa jälkipolville naurettavaksi, parisataa vuotta menee niin kaikki nauravat entisaikojen uskonnoille.

Ja nuo pässit ovat valmiita kuolemaan uskonsa vuoksi.

Suomi Finland

Pitäisiköhän huolestua, jos joku kantaväestöön kuulumaton perustaa kuljetusliikkeen? Koko operaation tarkoituksena ei välttämättä ole tavaran rahtaaminen, vaan kiihkeiden uskonnollisten tunteiden tyydyttäminen.

juhaII

SÄPO sentään osaa hommansa ajoittain. Huomattavasti paremmin kuin kotoinen ”sokea kana”!

Olisi ollut perin ikävä pamaus sosiaalidemokraateille kun vaalitkin ovat ovella, jotka tosin olisivat vain kääntäneet housunsa ”nurinpäin” valtamedian kanssa surkutellen ”uhreja” eli afgaani terroristeja.

Kuolleita ja haavoittuneita ”marinoituna” hallituksen ylenkatseella oikeita uhreja kohtaan.

Guilty

Afghaanit OIREILEE. Syynä ruotsalaisten harjoittama systemaattinen rasismi sekä islamofobia. Tämänkin takana on valkoinen työssäkäyvä veroja maksava kristitty valkoinen heteromies, maailman hirvittävin ja pelottavin otus.

Rekkamies

Johan pääsi edellinen afghaanin tekemä kepponen unohtumaan, eikös olekin jo korkea aika että uusitaan homma niin afghaanit ja muut muslimit saavat heille kuuluvan ja kovasti ansaitsemansa KUNNIOITUKSEN!

Drottninggatanin terroriteon vuosipäivä

Juuri TÄNÄÄN 7.4 on Drottninggatanin terroriteon 4-vuotispäivä.
Siellä pitäisi paikanpäällä olla/olla ollut jonkinlainen muistotilaisuus.

Terveiset vaan sinne vankilaan. Voihan x 1.000.000.

Nih

Pommit ne vaan isoneen Ruotissa.

Anna-Maria Korhonen

Oleskelulupa heltisi tietysti uskottavalla tarinalla vainosta. No Afganistanissa on tietysti kilpailevia klaaneja, eikä ole poissuljettua, että joku olisi siellä yrittänyt räjäyttää ko. kaksikon. Toinen vaihtoehto tietysti on, että länsimaille kostoa hautova taleban tai muu terroristijärjestöt on heidät Ruotsiin soluttanut pakolaisiksi tekeytyneinä.

Oy räjäytys insinöörit ab

Ne oli valmistelemassa työnäytettä. Ja multikultti unelman sanomaa kunnon paukun kera.

”Afgaaneista muodostumassa yhteiskuntauhka”

Expressenin mukaan afgaaneista on muodostumassa iso uhka ruotsalaiselle yhteiskunnalle. Melkein 5000 afgaania odottaa maastapoistamista:

https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/afghaner-i-utanforskap-kan-bli-farliga-samhallshot/

Kompetens-tsunami

Johan se on moneen kertaan todettu hienoksi ja varmaksi tavaksi saada jäädä ruotsiin, ruotsalaisten murhaaminen siis. Päitä irti vaan, lapsia ja naisia littanaksi rekalla ja muutenvaan ohikulkijoita rohkeasti selkään puukottamalla saa ensin pienen ”rangaistuksen” joka tarkoittaa 5 lämmintä ateriaa päivässä, ilmainen ylläpito harrastuksineen ja mukavaa chillailua samanmaalaisten kanssa jotka ovat samassa paikassa samasta syystä. Bonuksena niin Allahkin tykkää kun taas kuoli vääräuskoisia. Kun ”rangaistus” on suoritettu niinei ruotsi uskalla karkoittaa minnekkään, uusi nimi vaan kehiin ja takaisin puskiin naisia odottelemaan. Nyt on 5.000 hyvin motivoitunutta jantteria kaduilla maleksimassa, on varmaan jännää käydä esim vaan koiraa ulkoiluttamassa kun koskaan ei tiedä milloin osuu omalle kohdalle tämmöinen keppostelija.

Muu-muu

Kyllä niitä katkeria sekopäitä hilluu suomessakin, joku afrikkalaistaustainen oli ihan kuumissaan ja meinasi tulla syyttä silmille ja sen kaveri sai sitä estettyä.

Lieneekö ukko saanut maassaolohakemukseensa bumerangin?