Halmstadissa hikinen tiistai-ilta: liekkejä ja kuolemaa

Ruotsin länsirannikolla Halmstadissa oli taas eilen illalla sellaista menoa, että apuun tarvittiin palokuntaa, poliisia, sairaanhoitajia ja – viimeisenä paikalle kutsuttiin mustalla Ikkuna-Volvolla hissukseen ajeleva Mononen.

Homma lähti rullaamaan tiistai-iltana joskus klo 21.30 aikaan, kun poliisi sai useita soittoja, että opiskelija-asuntolassa rivitalossa on ollut älämölöä, ainakin yksi on loukkaantunut ja talo on tulessa. Lisäksi paikalla oli tapahtunut isonpuoleinen räjähdys ja palo oli lähtenyt leviämään juuri tästä räjähdyksestä. Niin ikään on kerrottu, että heti räjähdyksen jälkeen taloon oli heitetty jotain ”palavaa”, luultavasti molotovin koktaileja.

Kun ensimmäinen poliisipartio saapui paikalle, niin rivitalo oli ilmiliekeissä. Samalla löydettiin pensaikosta pistohaavoja saanut henkilö, joka todettiin kuolleeksi.

Kun palo saatiin sammumaan, niin keskiviikon aikana vahvistettiin, että raunioista löydettiin vielä yksi vainaja.

Poliisi otti tiistai-iltana kiinni kolmikymppisen miehen ja keskiviikkopäivän aikana kaksi nuorta naista (!).

 

Mistähän tätäkin lähtisi purkamaan? No vaikka siitä, että kivijalkaa myöten palaneessa asunnossa oli kirjoilla viitisentoista henkilöä, joista vain kahdella on ruotsalainen nimi. Palaneen rakennuksen vieressä on myös kaksi vastaavaa rivitaloa, jotka vahingoittuivat enemmän tai vähemmän niin, että nyt kolmisenkymmentä opiskelijaa on asunnottomana.

Ja kyseessä ei varsinaisesti ole mikään oikea opiskelija-asuntola, vaikka valtamedia yrittää sellaisen kuvan antaa. Asuntolassa ei myöskään asu mitään opiskelijoita, vaikka valtamedia sellaisen kuvan yrittää antaa.

Asuntola oli eräänlainen sosiaalimajoitus. Tarkoittaa käytännössä sitä, että asuntolaan on majoitettu yksintulleita afgaaneja, afrikaanoja ja tässä tapauksessa albaniaanoja. Nimittäin huhun mukaan kiinniotettu mies ja ainakin toinen nainen ovat albaaneja ja sukulaisia.

Seurataan tilannetta, sillä panokset kovenee.

 

18 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
8.4.2021 16:51

Poltetun maan taktiikka on aina ollut menestyksekästä, niin Venäjän taistelussa Napoleonin armeijaa vastaan kuin Neuvostoliiton taktiikkana Kolmannen valtakunnan suhteenkin. Poltettujen hätämajoitusten taktiikka on ainakin Kreikassa auttanut valloittaja-armeijaa etenemään saarilta mantereelle, mistä seuraava askel on kohti Hölmstadia ja Hölmölää. Poltetun opiskelija-asuntolan taktiikkaa ehkä yritettiin käyttää henkirikoksen peittelyyn. Lopputuloksena saattaa kuitenkin olla se, että kaikille 15 hankitaan kaupungin vuokra-asunto ja valloittaja-armeija on saanut pystytettyä pysyvän leirin vihollisen maaperälle.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
8.4.2021 15:22

Asian hyvä puoli on, että löytyi vainajia.

Valkoinen kristitty heteromies
Valkoinen kristitty heteromies
8.4.2021 14:33

Albaanit OIREILEE. Tämäkin on minun vikani.

juhaII
juhaII
8.4.2021 14:01

Maksettiinko ”todistelupalkkiota”?

Ruotsi on todellakin saavuttanut jotakin merkittävää. Sen todistaa wanha sanonta: ”Ei savua ilman tulta!!!”

Valtsu
Valtsu
8.4.2021 11:00

Mutta sukat, onko kukaan kutonut sukkia? Jos pienillä jaloilla on kylmä!

rellinen
rellinen
8.4.2021 18:08
Vastaa...  Valtsu

Kyllä siinä on töttöröananas piukoissa farkuissaan ollut ihmeissään. Liekkö arvellut munasuojaksi.

Daavidin poika
Daavidin poika
8.4.2021 08:03

Mikä siinä sitten on, että valtamedia antaa kansalaisten ymmärtää tuleen sytytetyn talon olevan oppilasasuntola.? Aivan järjetöntä vale uutisointia valtamedialta.

Sosiologi
Sosiologi
8.4.2021 10:20
Vastaa...  Admin Pt-media

Aivan oikeita termejä. Nämä ”opiskelijat” opiskelevat näissä ”opiskelija-asuntoloissa” maan tavoille ja hyvin näyttää oppi menevän perille.

Daavidin poika
Daavidin poika
8.4.2021 10:53
Vastaa...  Admin Pt-media

Olen myös huomannut sen, että uutisointisi kivien heittelystä pelastushenkilökuntaa / poliisia kohtaan on laantunut. Ehkä olen väärässä.?

Last edited 2 months ago by Daavidin poika
Kyllä Steffo sopan keitit! Liemessä ollaan
Kyllä Steffo sopan keitit! Liemessä ollaan
8.4.2021 10:55
Vastaa...  Admin Pt-media

Ruotsissahan on aina kutsuttu jo lukiolaisia opiskelijoiksi ja he voivat myös anoa opintolainaa. Joten:

Yksinkertaiset yksintulijat sanovat ”Mull kans!” ja tottakai saavat kaikki edut vaikka eivät ole koskaan aikaisemmin kuulleet Aapiskukosta tai Ynnälaskusta puhuttavankaan.

”Opiskelijoista” muuttunevat sitten ”aikuisopiskelijoiksi” ja myöhemmin ”senioriopiskelijoiksi” hamaan loppuun asti?

Ja nyt kun on äkätty että Ruotsissa on 5000 maastapoistettavaa, hengenvaarallista, presumtiivista päänkatkojaopiskelijaa pomppaa KEPUn punainen paholainen taas esiin ja vaatii välitöntä amnestia ja lopunikäistä tuhopaikkaa kaikin maustein?

rellinen
rellinen
8.4.2021 11:11
Vastaa...  Daavidin poika

Rosvoretkeläiset, viholliset=> irtolaiset, joutoväki, loiset, hampuusit, huligaanit=> laiton maahantunkeutuja=> pakolainen=> turvapaikanhakija=> voimavara=> yksintullut=> opiskelija=> mikähän seuraavaksi. Rettig, Finlayson, Fazer, Nokia, Einstein??
Niin ne asioiden merkitykset ja kieli muuttuvat punamyllyn puliveivauksessa. Kaikki kierähtää ympäri ämpäri.

Yuri Komissarov
Yuri Komissarov
8.4.2021 07:20

Albanialaisilla on perinteisesti verikosto hyvityksenä.

Prozac
Prozac
8.4.2021 06:10

Ei mitään uutta länsirintamalta.

No näin
No näin
8.4.2021 00:14

Eli tavallista Ruotsin menoa tiista-iltana. Ei mitään uutta.

Patu
Patu
8.4.2021 10:30
Vastaa...  No näin

Todella ihanaa monikulttuurista illanviettoa! Kesken törkeen hyvän safkan laiton kattila vaan kiehui yli aiheutti pamahduksen oloisen äänen. Yksi kaveri säikähti ja horjahti osuen puukkoon. Ei asiassa ole mitään rasistien ja natsien kuvailemia piirteitä ollenkaan.

Gyntter
Gyntter
8.4.2021 14:54
Vastaa...  Admin Pt-media

Näin siinä on vaan käynyt, ihan vaan ja ainoastaan ”yksittäistapaus”! Yksi keitoksessa mukana olleista pääsi jogurttijoelle pelehtimään neitsykäisten kanssa. Keittely kuitenkin liittyi pyhään sotaan vääräuskoisia vastaan.

Vai oliko sittenkin kyse popcorn:n teosta ja koko maissitähkä paukahti yhdellä kertaa?