Syyrialaiset raiskasivat naisen kahdesti kahdessa eri paikassa

Syyrialaisveljeksillä pullotti puntissa siihen malliin, että naista piti saada. Ja kun oltiin hyviä kavereita, niin sanontakin jo kuuluu, että kaverille kans.

Viime vuoden huhtikuun 4. päivä joukko ihmisiä oleskeli eräässä tukholmalaisessa hotellissa, jossa oli menollaan bileet. Ruotsalainen nuori nainen otti viinapuolta huolella ja sammahti jonnekin käytävän sohvalle.

Ei olisi kannattanut, sillä muuan sotaa, vainoa ja kidutusta paennut syriaano Ahmad Masari oli panotuulella. Masari yhytti naisen ja siitä se idea sitten lähti. Masari riisui naisen alapään paljaaksi ja tunki sormensa naisen sisään. Paikka oli kuitenkin sen verran rauhaton, että panohommia ei saatu käyntiin. Mies tyytyi lätkyttelemään kikkeliään nahkasohvan selkänojaa.

Nainen heräsi ja kauhistui mitä oli tapahtumassa. Nainen lähti humalassa hortoilemaan ja päätyi hotellin kellariin ja jotakin maanalaista käytävää pitkin sadan metrin päässä olevaan maanalaiseen autotalliin.

Sillä aikaa Masari oli – kavereiden kesken tunnettu reiluna miehenä – oli kilauttanut kavereilleen Ebrahem Sheck Ckhamesille ja eräälle toiselle miehelle. Molemmat niin ikään syriaanoja. Masari kertoi, että nyt olisi piparia tarjolla, ja helppoa.

Masari seurasi naista kun tämä lähti hortoilemaan ja opasti kaverinsa paikalle. Autotallissa Ckhames sitten painoi naisen seinää vasten ja raiskasi naisen. Toisella miehellä oli myös asiaan jotain osuutta, mutta sille ei saatu niin paljoa näyttöä, että asiasta olisi voitu nostaa syyte.

Asiaa alettiin nyt käsittelemään Tukholman käräjäoikeudessa, jossa Masaria ja Ckhamesia syytetään raiskauksesta.

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Daavidin poika

Kyllä tässä saa tyttökin syyttää itseään. Tuli vain mieleen siivous pojat kappale “Kalle eläinten ystävä” Taitaa vain noilla syriaanoilla lahkeet pullottaa missä milloinkin.

Olisin siirtänyt tuon biisin youtubesta tänne mutta ei vanha enää pysy uuden tekniikan perässä.

mie
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Onneksi on vielä kohteliaita , jotka auttavat meitä rinosauruksia.

Kyselin kerran

Joskus tuli reissattua ruotsinlaivoilla enemmänkin. Vakireissaajat tunnistaa siitä että ne menee heti saunaan kun se aukeaa ja sen jälkeen hyttiin nukkumaan.

Mutta mutta… Siinä sitten saunaemänniltä tuli kysyttyä että kummatko nyt oikein ovat pahempia: suomalaiset vai ruotsalaiset. Vastaus tuli kuin yhdestä suusta: ruotsalaiset. Suomalainen kuulemma juo itsensä känniin ja sammuu. Usein hyttiinsä. Ja sitten oksentaa sinne.

Mutta ruotsalainen sammuu käytävälle, oksentaa siihen ja nukahtaa. Kunnes tulee lauma muita ruotsalaisia jotka heättävät sen ja meno jatkuu seuraavaan sammumiseen ja oksantamiseen. Kunnes ruotsalainen herätetään uudestaan.

Ja näin sen yhden oksennuksen sijaan ruotsalaiset sotkevat koko laivan.

Ehkä tässä tapauksessa pimu lähti harhaiasena harhailemaan “hyttikäytäviä” ja koitti löytää muita ruotsalaisia. Joutui kuitenkin tyytymään syyrialaisiin.

Rellinen

Kotouttamiseksi kuohinta. Vaikkapa vasaralla pölkyn päällä. Tulipahan vain mieleen.

Pikkunakkeli

Tuomioon pitää saada alennusta koska tekoväline oli niin vaatimattoman kokoinen.

Big l

😂

juhaII

Toistan itseäni, mutta iranilaisittan nostokurjen nokkaan!

Naisten ryyppäilevä sammuminen on kuin menisi ja potkaisi sarvikuonoa persielle. Kummastakin saattaapi olla omat seuraamuksensa.

Anna-Maria Korhonen

Sinänsä mielenkiintoista, että Syyriasta on tullut myös syyrialaisia pakolaisia. Ainakin ne, jotka tulivat Suomeen vv. 2015 – 16 olivat pääasiassa iraqiaanoja. Tosin naisparkaa tieto tuskin lohduttanee.

Anonyymi

Tästäpä muistuikin mieleeni, kuinka valtamedia vuonna 2015 kerjäsi sympatiaa Syyriasta tulleille äideille ja pakolaislapsille. Totuus oli vaan taaskin toisenlainen. Miehiä tuli jokusen tuhat, mutta IRAKILAISIA nuoria miehiä 25 000. Porukassa oli paljon sotilaita ja mukana oli tolkuttomasti rahaa ja kännykät (niitä ei ollut varastettu toisin kuin kaikki passit ja paperit). Tämä on sisäpiirin tietoa, kun sukulaispoika oli siihen aikaan suorittamassa asepalvelustaan ja joutui Tornioon palvelemaan näitä kunniakansalaisia.

Unelma K. Painajainen

“Mies tyytyi lätkyttelemään kikkeliään nahkasohvan selkänojaan”. :DDD Just näiden pikanttien yksityiskohtien takia jaksaa lukea nämä kauhutarinat läpi.

Nih

Kamelikuskit tekee sitä mitä ne parhaiten osaa.

Move Along

Mikäs uutinen tämä nyt on olevinaan. Täysin normaali, muslimimiesten sexual emergency.

Kukavaan

Uutinen osoittaa, että olot Ruotsissa ovat vakaat. Kaikki hyvin. Mikään ei muutu. Joka päivä raiskataan ja ammutaan.

Muu-muu

Mitäpä lehmät muutakaan