Päivän gallup: äänestä ja vaikuta

Kansalaisaloite.fi-niminen sivu on siinä mielessä mielenkiintoinen sivu, että sieltä saa sitä suhteellisuudentajua eri asioihin ja ilmiöihin. Kannattaa itse kunkin tutustua.

Viime tiistaina 6.4. lyötiin tulille kansalaisaloite, jossa kerättiin nimiä otsikolla ”Oikeus olla – kansalaisaloite oikeudenmukaisemman translain puolesta”. Jos pelkistää, niin ehdotuksessa esitetään sitä, että translakia päivitetään nykypäivään.

”Kansalaisaloitteen esityksen mukaisesti juridisen sukupuolen vahvistamisesta tulisi ilmoitusmenettelyllä toteutettava ratkaisu, johon ei sisällytettäisi enää lääketieteellisen diagnoosin vaatimusta. Aloite myös vaatii sukupuoltaan juridisesti korjanneista ylläpidettävän tietokannan lakkauttamista, sekä turvaa lasten oikeudet iän ja kehitystason huomioiden laajentamalla sukupuolen juridisen vahvistamisen porrastetusti myös alle 18-vuotiaille.”

 

Se mikä on mielenkiintoista on se, että aloite oikeudenmukaisemman translain puolesta laitettiin tulille tosiaan pari päivää sitten ja artikkeliani kirjoittaessa allekirjoituksia on tullut 57 221 kappaletta. Kun aloin kirjoittamaan juttua ja päivitin sivun, niin uusia allekirjoituksia oli tullut monta sataa lisää.

Jos vertaa, niin Kansalaisaloitteessa on myös paljon tietyissä piireiss puhuttanut aloite: ”Eroon EU;sta, uusi kansanäänestys”. Tämä lakialoite laitettiin tulille viime kesänä. Siinä vaaditaan, että Suomen eduskunnan on viipymättä laitettava tulille kansanäänestys EU-jäsenyydestä. Vuonna 1994 kansan äänestämä tulos ei aloitteen mukaan ole enää voimassa. Nyt tarvitaan uutta sitovaa äänestystä.

Tämä aloite on ollut siis tulilla viime kesästä asti ja se sai puolessa vuodessa vajaa 11 000 kannattajaa.

 

Ei arvota, annetaan gallupin kertoa mistä on kysymys.

Onko translain menestys verrattuna EU-änestykseen suvakkien mädätystä?

Loading ... Loading ...
, ,
Subscribe
Notify of
guest
68 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

Kansalaisaloitteen esityksen mukaisesti juridisen sukupuolen vahvistamisesta tulisi ilmoitusmenettelyllä toteutettava ratkaisu, johon ei sisällytettäisi enää lääketieteellisen diagnoosin vaatimusta.”

Siis juridisen sukupuolen voisi vaihtaa ilmoittamalla asiasta jollekin viranomaiselle tai julkaisemalla ilmoituksen virallisessa lehdessä.

Jos haluaa välttyä esimerkiksi varusmiespalvelukselta, niin pelkkä ilmoitus sukupuolen vaihtumisesta miehestä naiseksi riittää. Sukupuolen voi muuttaa myöhemmin takaisin pelkällä ilmoituksella.

Senkku

Näin se homma etenee stalinistisessa utopiassa.

Joppos123

Jos oikein hilpeälle päälle sattuu niin sukupuolensahan voi vaihtaa vaikka päivittäin.
Kun alkuun päästään niin seuraavaksi kaikki mahdolliset sukupuolimoniot, joita on jo nyt ainakin 50 kymmentä tulee saman lain alaisuuteen.
Jatkossa voi siis tänään olla mies mies, huomenna lintulauta ja ylihuomenna orava.
Siinä riittää virkakyösteillä duunia kun yrittävät pysyä perässä ja oikeuslaitos käy ylikierroksilla kaikista kunnianloukkaussyytteistä kun joku perkeleen taantumuksellinen erehtyy luulemaan oravaksi kun juuri sinä päivänä olikin fiilis olla pontikkapannu. Dont assume my gender,,perkele.

Minä

Jokunen vuosi sitten kehittelin esimerkkitarinan tästä sukupuolifantasiasta.

Teinipoika halusi kovasti päästä tyttöjen suihkuun. Niinpä hän ilmoitti olevansa tyttö ja näin kätevästi pääsi sitten tyttöjen kanssa suihkuun.

Suihkussa hän nautiskeli näkymistä ja kas kummaa, alkoi jököttää. Sitä tytöt ihmettelivät, että kuinkas noin? Poika nikotteli hetken ja keksi vastata, että juu, olen lesbo.

Poika nimeltä päivi

Jep. Kun ajatellaan, että nämä haluavat että jopa lapset voivat jonkun pimpelipom vanhemman painostuksesta alkaa pojasta tytöksi, niin mitäpä sille aloitteelle kuuluu, että lapsen suoja ikärajaa ollaan laskemassa?

xxxcx

Ketä kiinnostaa sukupuoli. Kutsutaan kaikki kutsuntoihin, annetaan synnyttäneelle lomaa. That’s it. Ei ole mitään väliä, mitä housuissa on ellei tee lähempää tuttavuutta tai toisia kiusata.

Ok, rintasyöpäseulonnat voisi kohdentaa ei silikoneille yms.

Eli lain lähtökohta on oikea, keino väärä. Ihan kuten ”avioliittolaissa”: avioliitto on sopimus omaisuudesta ja perinnöstä. Rakkaudella ei siinä ole tekoa.

Rakastettaan toisiamme

Fatwantarkistaja

Silikonitissit estävät rintasyövän, tämä selvä.

Rullattu

”avioliittolaissa”: avioliitto on sopimus omaisuudesta ja perinnöstä. Rakkaudella ei siinä ole tekoa.”
Kyllä oli paksua tuubaa.
30 vuotta olen ollut naimisissa ja kyllä alkoi nyrkit kutiamaan skeitasi lukeminen.

Kaksi niitä sukupuolia on edelleen

Tämä kertoo että nykyään tämä meno on jo aika huolestuttavaa. Minusta sukupuolia on tasan 2, eli nainen ja mies. Tämä on näköään joillekin kovin hankalaa ymmärtää. Eikä sitä voi mennä oikeasti vaihtamaan. Vaikka tuossa nyt miten taas väitetään.

rellinen

Pidän transmaniaa mielisairautena. Karvaiset äijät luulevat olevansa akkoja ja peniskateutta potevat akat miehiä.
Tällaisesta hulluudesta sitten marxilainen roskasakki, perinteiset perhearvot hävittääkseen, masinoi muoti-ilmiötä, uutta normaalia, tyrkyttäen jopa alakouluikäisille lapsille saastaansa.
Hulluus ja järjettömyys valtaa maan. Maa vaipuu täydelliseen moraaliseen pimeyteen.
Ei punakaartin pahuudella ole rajaa. Ihmisoikeuksilla ja muilla ”hyvillä arvoilla” maasta tunkio ja hävityksen kauhistus.

Nimetön

Tämän transpropagandan johdosta luku on ollut eksponentiaalisessa kasvussa jo viimeisten kymmenen vuoden ajan ja on nykyään jo lähes tuhat vuosittain. Voimakkainta kasvu on ollut vaikutuksille alttiin nuorison keskuudessa.

Kannattaisi perehtyä asioihin edes alkeellisella tasolla, jottei tulisi nolanneeksi itseään.

Jake

Kukin tehköön niin kuin haluaa ja leikelköön mitä haluaa. Mutta omilla rahoilla. Sukupuolen muitos leikkaukset on pääosin kela korvattavia. Ei huvittas osallistua maksumiehenä niihin.

Nimetön

Itse asiassa kyllä on altistunut. Kannattaa googletella esimerkiksi termillä ”rapid onset gender dysphoria” ja tutustua suomalaiseen Ihmisten kirjo -sivustoon. Rapid onset gender dysphoria -termi viittaa siis nuorilla eräänlaisena massatartuntana oireilevaan sukupuolidysforiaan, joka on yleistynyt viime aikoina.

Transujen ongelma on siinä, ettei heiltä nykyisellään puutu yhtikäs mitään oikeuksia vaan he käyttävät valtaansa lopun yhteiskunnan taivuttamiseen oman newspeakinsa alle. Koko liikehän tähtää nykyisellään siihen, että a) kuka tahansa (jopa kliinisesti mielisairaat) voivat silvotuttaa itsensä veronmaksajien rahoilla ilman mitään etukäteistutkimuksia, b) nämä silvonnat ulotetaan myös alaikäisiin (ilman mitään etukäteistutkimuksia tietenkin) ja c) jos itsensä omalla ilmoituksellaan naiseksi muuttanut mielisairas äijänköriläs tulee väärinsukupuolitetuksi, niin siitä joutuu vastaamaan raastuvassa ja hän voi päästä vankiloihin ja pukuhuoneisiin ahdistelemaan naisia. Ei ole enää miehiä ja naisia vaan miesoletettuja ja vulvallisia henkilöitä (tämä on totta jo nyt).

Ohessa linkki siitä, miksi translaki ei mennyt läpi Iso-Britanniassa:

http://www.fairplayforwomen.com

Vaikuttaa siis siltä, että olet ihan älyttömän tyhmä ja sinisilmäinen, mitä näihin asioihin tulee.

Mikä siinä laissa, jonka ansiosta kenestä tahansa voi tulla omalla ilmoituksellaan juridisesti vastakkaisen sukupuolen edustaja ja mieskin voi synnyttää on niin hienoa, että sinäkin sitä kannatat? Vai trollaatko?

Jos tämä on länsimaiden tulevaisuus, niin minusta se joutaakin mennä ja muuttua Rinkebyksi tai Lähi-idäksi. Eivät kuitenkaan pakkosterilisoi lapsiaan samalla kun itse syyttävät valtiota pakkosterilisaatiosta, syytä toisia ”genitaalipreferensseistä” tai yllä yli 40 %:n itsemurhalukuihin toisin kuin transuilla. Katsos kun ei minullakaan ole yhtään lähi-itäläistä suvussa ja vituttaa enemmän se tielle hajonnut Mazda, kun ei pääse harrastamaan pillurallia.

Nimetön

Tämä translakihomma koskee minua siten, että hirvittää se, kuinka nykyään Seta & co. tavallaan yrittävät ”eheyttää” sukupuolelleen epätyypillisistä lapsista ns. ”translapsia” ja ohjata heidät kemialliseen kastraatioon ennen kuin he itse ovat kypsiä tekemään valintaa asiaan suhteen. Itsehän olen aina ollut hyvin epätyypillinen oman sukupuoleni edustaja ja tiedostan hyvin sen, että jos olisin lapsi tai nuori nykyään, minut olisi hyvinkin voitu jossain tilanteessa jonkin transideologiaan hurahtaneen kasvattajan toimesta luokitella tällaiseksi ”translapseksi” ja painostaa aloittamaan hormoniblokkerit ja vaihtamaan juridista sukupuolimerkintää. Kun sille tielle on kerran lähtenyt, paluuta ei enää ole. Tutkimusten mukaan noin 90 % kaikista ”translapsista” tulee muuttamaan mieltään, jos heidän annetaan kasvaa siitä rauhassa ulos eikä heidän anneta muuttaa esim. juridista sukupuoltaan alaikäisenä.

Lisäksi minua naisena hirvittää nykyisen transliikkeen seksismi ja naisviha. Kun juridista sukupuolimerkintää voi vaihtaa miten lystää, kaikenlaiset transsukupuolisiksi tekeytyneet seksuaalirikolliset ja muut pervot pääsevät vankiloihin ja naisten pukutiloihin raiskaamaan naisia. Ulkomailta riittää tällaisesta esimerkkejä jo pilvin pimein. Kannattaa oikeasti lukea se Fairplayforwomen-sivusto ajatuksella läpi, mikäli asia tippaakaan kiinnostaa.

Lisäksi kun ketään ei _vittu_ oikeasti auta se henkkarimerkinnän muuttaminen papereissa millään tavalla. Nämä ihmiset tarvitsevat oikeasti osaavaa lääketieteellistä hoitoa vakaviin kehonkuvaongelmiinsa, joihin ei joku yksi kirjain passissa auta tuon taivaallista. Siis jos sinä miehenä jostain syystä kokisit olevasi nainen, et kuitenkaan kävisi läpi mitään hoitoja mutta henkkareissa olisit naiseksi merkitty, niin kaikki nauraisivat sinulle joka tilanteessa päin naamaa nähdessään ristiriidan ulkoisen miehisen habituksesi ja henkkareidesi välillä. Mutta silti laki pakottaisi kaikkia kohtelemaan sinua naisena. Mieti, miten absurdi tilanne se olisi ja mitä kaikkea siitä voisi seurata. On aivan käsittämätöntä, että jotain näin itsestään selvää asiaa joutuu yhdellekään aikuiselle ihmiselle tässä maailmassa selittämään.

”Siis oletko itse trans-henkilö, joka ei voi tunnustaa asiaa itselleen vai mistä tässä on kyse?”

En käsittääkseni oikein voi olla trans, kun ei minulla kerta mitään kehodysforiaa ole enkä sellaisia hoitoja koe tarvitsevani. Onko tämä taas jotain lasten hiekkalaatikko -tasoista ”ite olet” -tyyppistä vänkäystä? Sehän on jo tässä vaiheessa ihan itsestään selvää, että mikään logiikan jättiläinen et ilmeisesti todellakaan ole, mutta kahta seuraavaa kohtaa erityisesti ihmettelen:

a) jos transsukupuolisuus on tämänkin lakialoitteen mukaan puhtaasti itsemäärittelyasia, miten minunlaiseni transideologiakriittinen ihminen, joka ei sellaiseksi identifioidu voi sellaista olla? Onko minun transsukupuolisuuteni minun vai sittenkin sinun määriteltävissä? Oletko sinäkin kenties oikeasti läpsy mutta et halua vain tunnustaa sitä itsellesi, kun niitä niin nuivit vaikkeivät ole mitään pahaa henkilökohtaisesti juuri sinulle tehneet?

b) en oikein usko, että suhtaudut täysin hällä väliä -asenteella asiaan, jota kuitenkin noinkin kiivaasti kannatat ja jonka puolusteluun käytät noinkin paljon aikaa. Mutta näinhän se näiden translakialoitteen kannattajien kanssa aina menee: kun mitään oikeita argumentteja ei ole, esitetään ”mitä se on sulta pois?” ja ”mitä välii?” -kysymyksiä, sitten kun niihin vastaa että miten se on muilta pois, sitten translakialoitteen kannattaja saakin todennäköisesti kunnon itkupotkuraivarit ja sitten napsahtaakin jo pysyvä blokki.

Säälihän tämä on, sillä olen aikaisemmin luullut Paavoa fiksuksi ihmiseksi maahanmuuttokriittisten linjaustensa tähden ja olen hänen kanssaan täällä näistä maahanmuuttoasioista aikaisemmin hyvässä yhteisymmärryksessä mielipiteenvaihtoakin käynyt. No, oppia ikä kaikki…

Nimetön

Okei, eli olet liian tyhmä ymmärtämään lukemaasi. Toisaalta, ei muakaan kiinnosta joku Rinkeby tai Ruotsin maahanmuuttoasiat pätkän vertaa. Jos sinä luulet, että niillä oikeasti on mitään merkitystä niin tervetuloa takaisin maan pinnalle.

Sitä en vaan ymmärrä, että jos joku kerran kokee syntyneensä väärään sukupuoleen, miksi hän kokee tarpeen muuttaa hetuaan, jos ei kuitenkaan halua mitään fyysisiä korjaushoitoja. Eli haluaa paperilla olla yhtä sukupuolta ja oikeassa elämässä toista.

Sukupuolen käsite koskettaa kaikkia ihmisiä, ei pelkästään transsukupuolisia. Translaissa ei ole kyse vain transsukupuolisista, vaan koko sukupuolen käsitteen yhteiskunnallisesta uudelleenmäärittelystä.

Toistan edelleen: miesten ei kuulu päästä itseään naiseksi määritteleinä naisten pukuhuoneisiin, vankiloihin tai urheiluun. Tämä vaikuttaa minun ja sinun ja kaikkien muidenkin ihmisten elämään. Nuorten kasvurauhaa ei kuulu häiritä translailla tai hormoniblokkereilla. Mikä tässä on niin ylivoimaisen vaikeaa ymmärtää?

Se paistaa jo kilometrien päähän sinusta, että kyllä tämä on sinulle tosi tärkeä periaatekysymys mutta olet loukkaantunut siitä, kun tällaista pyhää opinkappaletta kyseenalaistetaan. Siksi jaksat kinata vaikka maailman tappiin kinata, että ei kiinnosta kun se kuitenkin niin paljon kiinnostaa.

Sori

Tässä vielä aiheeseen sellaisen henkilön kanta, joka on käynyt transhoidot itse läpi ja jota asiaa siis ”henilökohtaisesti koskee”:

https://mustaorkidea.blogspot.com/2019/03/uusinta-translakia-ei-edelleenkaan-pida.html

Sarjan muut osat:

https://mustaorkidea.blogspot.com/2014/12/translakiuudistus.html
https://mustaorkidea.blogspot.com/2014/12/translakiuudistus-osa-2.html
https://mustaorkidea.blogspot.com/2015/10/translakiuudistus-osa-3.html

Kyseinen blogi sisältää muutenkin hyvää matskua aiheeseen liittyä.

Ja kuten sanottu, ei ne afgaanitkaan oikeasti uhkaa sua mitenkään.

Ei taida tämä Paavo Tajukangas olla ihan päästään terve tapaus.

Jumala

Jos kiinnostuksen ja palavan intohimon kohde mielipiteineen on Mazdan vetoakseli niin ehkä ei pitäisi ottaa kantaa näinkin tulenarkaan aiheeseen ”se ei oo keltään pois” asenteella. Eihän 5.000 afghaania ruotsissa ole sultakaan yhtään mitään pois, Paavo. Asetit miinan ja astuit nyt siihen ihan itse, näitä sattuu =)

E Heikkinen

Asia ei ole niin yksinkertainen!
Sukupuoli on biologinen fakta ja asitä ei voi muuttaa olipa tunnetilat tai uskomukset mitäö hyvänsäö ja saiksi lainlaatijoilla on velvollisuus perustaa lait faktoihin, muuten tästä tulee hullunmylly niinkuin jo näkyy kaikkialla! Tosiasiat eli faktat eivät välttämättä kaikkia miellytä, mutta silti faktojen pitää ohjata yleistä lainsäädäntöä jotta yhteiskunta pysyy järjellisissä kehyksissä!

”Syntyminen väärään kehoon” on uskonto- propagandistinen ilmaus jolla ei ole mitään biologista faktaa! Tälläinen tuntemus ei siihen riitä!’
Dysforia on lääketieteellinen määritelmä tälläisille tuntemuksille , eikä sitä korjata leikkelemällä ja hormooni ”hoidoilla”. Sukupuoli ei sillä muutu, mutta ihminen vaurioituu fyysisesti ja psyykkisesti lisää!
Hormoonihoidot ja leikkelyt on vaarallisia etenkin lapsilla ja näollä aiheutetaan korjaamattomia vaurioita mm lisääntymiskyvyttömyys yms.
Lasten dysforia yleensä korjaantuu iän myötä . Ja nykyinen ideologinen aivopesu ja sen mukainen sukupuolihämmennys ja valheellinen ”tieto” sukupuolen ”korjaus” mahdollisuudesta lisää ongelmia dysforistisista oireista kärsivillä nuorilla!

Ym Ym muuta faktaa johon Paavon kehoitan myös tutustuvan ennenkuin puolihuolimattomasti lähtee näitä juttuja virittämään.
Tässä on kysymys mammuttiluokan järjettömästä ja edesvastuuttomasta ideologiasta jonka lopulliset tulokset paljastuu tulevina vuosikymmeninä koko yhteiskunnassa! Ja mikään ei viittaa minkäänlaiseen onnelaan yhdellekään tälläisen puoskaroinnin kohteelle ja sitä myötä, koko yhteiskuntaan erilaisina kerrannaisvaikutuksina!!!

Nii

Vai että ihan tiede on TODISTANUT että on ihmisiä jotka kokevat syntyneensä väärään sukupuoleen. Rohkenen väittää palturiksi. Se on kyllä totta että ihmisiä löytyy jotka näin sanovat ja väittävät kokevansa näin, mutta se menee osastoon mielenhäiriöt/viat. Löytyy myöskin tasan samaan kategoriaan laitettavia ihmisiä jotka kokevat olevansa seksuaalisessa suhteessa Eiffel-torniin. Hulluja on moneksi, ja sukupuolisekava hörhö on extrahullu ja 100% varmuudella ainoastaan ihan tavallinen homoseksuaali joka ei osaa sitä käsitellä.

Reijo Urpilainen

Madsan vetoakseli on helppo vaihtaa. Mutta voi ajaa niinkin kuin renulla: eli rautalankaa ja hirtetään se akselin tynkä kiinni, ettei pyöri ja ajellaan toisela pyörällä. Pitää vain katkaista se sökö akseli. Katkaisusokka lyödään poikki ja se purkautuu.

Moonman

Sukupuoli-mielisairaiden sosiaalinen koheesio on aivan eri luokkaa kuin hajanaisilla kansallismielisillä ja eu-kriittisillä.
Tuota transu-aloitetta on tykitettiin somessa kuin viimeistä päivää, aivan kuin maailmassa ei enää olisi ollut mitään muita asioita. Aloitetta linkkailtiin aivan joka paikkaan ja viherkommunistien kommentit olivat luokkaa, että nyt ollaan jonkun uuden ajan kynnyksellä.
Tavoitteena lienee sairastuttaa yhteiskuntaa niin paljon kuin ehtii tällä hallituskaudella, vaikka kaikki kyllä tietävät etteivät edes persut uskalla lähteä muuttamaan tällaisia lakimuutoksia jos ne markkinoidaan ”ihmisoikeuksina”

rellinen

Punakaarti toisella kädellään sairastuttaa länkkärit ja toisella kädellä tuo maahan porukkaa etelänmailta heittämään punasairauden heikentämät länkkärit viemäriin.

Fatwantarkistaja

Tiettyjen naisryhmien ollessa uimahallilla olen tietenkin aina naisena paikalla ja poislähtiessä olen mies, kokemusta rikkaampana. Voisin liittyä naisten urheiluseuroihin, suihkussahan ne käyvät kimpassa. Täytyypä oikein käydä kannattamassa pervojen aloitetta, mitkä mahdollisuudet!

Mitähän muslimiakkojen suvut tykkäävät, kun heidän joukossaan ui, suihkii ja saunoo ihan aito nainen, mutta ilman kaapua. Voi meinaan kato käydä. Ihan sama mulle, mutten ole irtirevittyä tussua vielä koskaan nähnyt.

Varmaa on vain se, että teen hitonmoiset massit tällä. Erittäin perkeleen herkkänä vähemmistönä näet painan kymmenkunta korvausvaatimusta päivässä toiseuttavasta ja seksuaalisesta syrjinnästä ja saamistani vaikeista traumoista. Mitähän sitä ostaisin.. linnasta olen haaveillut ja sen lisäksi kattohuoneistosta, pitäähän sitä miesnaisella olla kaupunkiasuntokin. #oikeusollajuttuja

Minä

Tuossa sukupuolen vaihtamispropagandassa ei kerrota, että sukupuolta ei voi vaihtaa. Sen voi tärvellä ja saada jossain määrin ulkoisesti toisen sukupuolen kehon muotoja, mutta on esittelykelpoinen vain vaatteiden alla. Sukupuoli ei vaihdu, mutta oma sukupuoli vammautetaan eräänlaiseksi sukupuoliseksi torsoksi.

Prozac

Voisiko tuohon sukupuolenvaihtoon laittaa jonkun ikärajan, vaikka 25v? Jos silloin vielä tuntuu, että ei ole oikein kotonaan omassa itsessään, niin ei muuta kuin vaihtokaupoille. Tosin urheilu pidettäköön entisenlaisena, eli ei heillä asiaa sinne. Oman trans-sarjansa tietysti voivat perustaa. Ja lapset kouluissa pidettäköön erossa propagandasta, antakaamme heidän olla lapsia ilman transjutskia. Näin olen tässä miehen kropassa miehenä asiaa hunttaillut.

ouni

Kova keskustelu miehen ja naisen palkkaeroista loppuu ainakin tuohon, jopa lahjattomat feministinaiset saavat huippusopparin ottaessaan kullikortin hihasta

Ford Transut

Olisi kiinnostavaa nähdä kuinka monta transua meillä olisi yhtäkkiä jos tulisi laki joka antaa muslimitransuille turvapaikan 100% varmuudella ja nopeasti sekä laki joka suo transuille tuplasti enemmän sosiaalitukia sekä ohituskaistan kaikkiin terveyspalveluihin, heillä kun on niin paljon vaikeampaa kuin meillä mielenvikaisilla biologisesti vahingoittuneilla ei-transuilla.

Pienet Ympyrät

Eikö ihmisillä ole mitään tärkeämpää ajateltavaa elämässään?

E Heikkinen

Oma napa, muusta ei niin välii, ei edes tulevasta sukupolvesta? Ehkä 5000 afgaania ruotsissa noin vaan mielenkiin non vuoksi seurattavaksi ja ihmeteltäväksi, mutta äänestyskoppi ei kiinnosta eikä mihinlään vaikuttaminen varsinaisesti, että maailma olisi parempi tuleville?
Näin kun kaikki ajattelee niin tasan varmaa on että syöksy suoraan rotkoon on varma! Mutta ei se mitään nautitaan ilmalennosta ja unohdetaan se äkki pyssäys!
Näin jos olisi ajatelleet aiemmat sukupolvet jotka on tämän nyt viemäristä valutettavan moraalisen ,henkisen ja aineellisen hyvinvoinnin rakentaneet , niin ei tarvittaisi sen nykyisiä harvoja puolustajiakaan kaiken romuttajien ja täömän totaalisen romuttamisen vierestä katselijoiden harmiksi ja mielipahaksi !

Perseliivit

Minä odotan sitä aikaa kun on mahdollista laittaa naisten peppuihin nännit. Minä olen sairas mies.

Puolueeton

Oletko laumasielu vai päätteletkö itse?

Liitoutumien (EU, NATO,…) varjolla valtamedian avulla voidaan luoda valetiedettä, jolla laumasieluja harhautetaan tukemaan tositiedon vastaista älyttöntä ja maalle vahingollista toimintaa. Translaki, ilmastonmuutos, suhteet naapurimaihin, teollisuus, kaupankäynti,…

Nimetön

Kuka tosissaan kannattaa tätä lakia, jonka nojalla kuka tahansa karvainen äijä voisi vaihtaa sukupuolimerkintänsä naiseksi ilmoitusasiana (ja päästä esim. naisvankiloihin rikoksia tehtyään) ja tuputtaa tätä samaa roskaa lapsillekin paitsi täydelliset hullut?

Nimetön

Miksi?

E Heikkinen

Lue ensin vaikka tämä!

THL:n sivusto tarvitsee faktan tarkistamisen ja korjauksen
https://aitoavioliitto.fi/artikkelit/thln-sivusto-tarvitsee-faktan-tarkistamisen-ja-korjauksen/

Kakkahousu

Joo, ymmärretään että auton korjaus maksaa rahaa, aina. Mutta sinä olet suomalainen mies, joten lärvi kii ja maksa pois. Ei toi itkeminen nyt auta mitenkään. Voit olla varma että korjauksen jälkeen Mazdasta leviää joku muu osa ja sit taasko itket? Olet tällä hetkellä ruotsissa, jossa autot eivät maksa vittu mitään. Ihme kitinää aikuiselta mieheltä.

Valkoinen hetero

Kun noita kansalaisaloitteen tekstejä katselee niin moni niistä on mielensä pahoittaneiden ihmisten purkauksia. Kuten Patekin totesi, kyse on lakialoitteista. Teksti pitää tehdä siihen muotoon että se esitellään lakivaliokunnassa. Jos ei hoksaa mistä on kyse, kannattaa katsoa esim. Finlex:in lakiesityksiä. Sieltä saa formaatin.

Toinen asia mihin itsekkin olen kiinnittänyt huomiota on se, miten näiden viher-vasemmistolasiten kansalaisaloitteisiin tulee nimiä satamalla. Itse epäilen löytyykö niin montaa henkilöö allekirjoittamaan aloitteita sillä suurin osa allekirjoittajista on anonyymejä.

Soroksen keksintönä koko kansalaisaloite on yksi tapa muuttaa yhteiskntaa siihe suuntaan mihin sistä tarvitsee muuttaa, mikäli eduskunnassa sattuisi olemaan täyspäisiä ihmisiä torppaamassa rajojemme ulkopuolelta tulevaa agendaa.

Ja tietysti pankkitunnusten kautta päästään kiinni niihin ihmisiin jotka ovat eri mieltä valtaapitävien kanssa ja haluaisivat muuttaa maata paremmaksi paikaksi sen kansalaisille. Eli koko Kansalaisaloite on vain mielipidemittari siitä kuinka tyytyväisiä ihmiset ovat ja mihin valtaaitävien kannattaa kiinnittää huomiota ettei valta lipsu pois.

Näistä kaikista huolimatta, Suomi on euroopan viimeinen maa jossa valkoinen dna on voimissaan. Olemme tulevaisuuden geenipankki.

Minä

Niihin saadaan paljon nimiä, koska fanaatikot on helppo aktivoida.

Jos tehdään tuota vastustava kansalaisaloite, on nimien saaminen vaikeampaa, koska silloin asialle ei ole fanaatikkojoukkoa.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
lenni-pirkitta suposta

Meillä punikki-polpossa hallitaan tämä märätys-agendojen masinoinnit ja eteenpäin viennit. Värvättyjä riittää. Ette mahda mitään. Tällaiseen me käytämme resurssimme.

Unelma K. Painajainen

Sopii kuvioon. Muistaakseni ainoa läpi mennyt ja laiksi muuttunut aloite koski homoliittoja.

lenni-pirkitta suposta

Kontrolloimme eduskuntaa.

Unelma K. Painajainen

Tämä menee nyt vähän asian vierestä mutta minua ihmetyttää näissä sukupuolenvaihdoksissa ne hormonit. Sehän on aika yleistä, että ihmiselle tulee joku terveysongelma, mikä estää hormonien käytön: esimerkiksi syöpä, veritulppa, aivoinfarkti, munuais- tai maksaongelmat. Miten näiden ihmisten sitten käy? Ovat ehkä jo leikkuuttaneet itsensä, niin paluuta siihen alkuperäiseen sukupuoleenkaan ei enää ole. Siinä sitä vasta limbossa ollaankin.

Anna-Maria Korhonen

Tuntuu siltä, että ihmisiä tietoisesti jaetaan kahteen leiriin: joko puolustat seksuaali- jabsukupuolivähemmistöjä sekä maahanmuuttajia juuri ensi mainittuja vainoavista kehitysmaista TAI vastustat molempia. Minä uin vastavirtaan. Minusta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt ovat ok, mutta muslimi kehareita vastustan viimeiseen hengenvetoon.

Tosin minusta oma sukupuoli-identiteetti ei ole ilmoitusluontoinen asia etenkään alaikäiselle, jolloin se on vasta kehittymässä oleva asia. Kun kyseessä on merkittävä osa persoonallisuutta, joka vaikuttaa tuleviin ihmissuhteisiin, olisi sen annettava kypsyä rauhassa ja hätiköimättä.

Avohoito pois käytöstä

Heh, ilmoitan että olen nainen ja avot.

Ei kun naisten pukuhuoneeseen.

Sitten tulee paikalle polpo ja näyttäisin henkilötodistuksen jossa oikee miehen nimi Jorma, mutta sukupuolena nainen 🤣

Naamaplits

Eli hullut haluavat ihan oikeasti että kuka tahansa saa ilmoittaa milloin vaan olevansa jotain muuta mitä on. Täten ilmoitan biologiani muuttuneen, T: Kyllikki- Kalervo. Ja tämmöistä paskaa eduskunnan pitäisi naama peruslukemilla sitten käsitellä. Minäpäs teen kansalaisaloitten johon liittyy tämmöisten ajatusten esittäjien lievän pahoinpitelyn laillistamisen, suorastaan pakollistamisen. Ns. AVARI-LAKI. NYT JUMALAUTA RIITTÄÄ!

persu

Vastausvaihtoehdoista puuttuu vittuilu eliitille.

Eli kuten persuna äänestäisin muslimipuoluetta. Ja syynä on se, että länsimaiden moraalikadon, kansan jakaantumisen ja teollisuuden lamaannuttamisen nopeuttaminen vain nopeuttaa kostoa eliitille.

Pitäkööt vittu tunkkinsa! Isänmaallisuutta ei enää ole. Luottamuksen menetys instituutioihin ja kansan jakautuminen on alkua vaikeille ajoille.

Antti Tifa

Ihanaa, tämä on ihanaa !
Iskee meinaan linnareissu.
Nytpä muutankin sukupuoltani naiseksi pelkällä ilmoituksella ennen lusimista.
Pääsen naisvankilaan eikä kukaan mahda mitään. Hääähhähhäää….
Siellä oottaa taivas ( tai helvetti ) mutta erilainen reissu varmasti.
Mitäs arvon feministit ja muut vinksahtaneet tähän sanotte, laki on laki on translaki ?

Muu-muu

Sulla on siellä riskinä rakastua johonkin kauniiseen naisvankiin, mikä se olisikaan mukavampi tapa lusia kuin jakaa yhteinen selli kiimaisen naisen kanssa.

Rullattu

Juu, ota huomioon että tuskin olisit ainoa asiaa ajatellut, voisi löytyä sen hillosilmän tilalla pian patukkaa.

juhaII

Kautta aikain (lähes) Suomessa ja µuualla on panostettu hömppään kun sen sijaan maalle ja suomalaisille todella tärkeät hankkeet jäävät ”tähtipölyn” alle!

Olen joskus ajatellut, että on sääli, ettei teiden kunnostus ja päällystäminen ole humpuukia. Oikeita menokohteita on toki paljon muitakin.

Qroquius Kad

Vastoin turhan yleistä käsitystä nämä kansalaisaloitteet ovat yhtä tyhjän kanssa:

jos sillä ajettava asia on kirjattu hallitusohjelmaan (tai on muutoin sen kanssa linjassa, kuten puheenaoleva), se viedään eduskunnassa muutenkin vaalikauden aikana läpi, vaikka oppositio mitä tekisi.
Jos taas ei ole, aloite voidaan haudata valiokuntiin:

monikaan ei tiedä, ettei eduskunnalla ole mitään velvollisuutta edes tuoda aloitetta Suureen saliin käsiteltäväksi, vaikka sillä olisi miljoona allekirjoitusta.

Valtsu

Höpöhöpöähän ne ovat. Ne onkin varmaan luotu eräänlaiseksi varaventtiiliksi ja illuusioksi kansanvallan toimimisesta. Siis teet kansalaisaloitteen, johon sinulla on OIKEUS (hehe) jos olet tyytymätön jostakin. Tällä tavalla sinulle tulee kuvitelma, että pystyt vaikuttamaan asioihin, jotka ovat mielestäsi väärin. Paineet johonkin radikaalimpaan ja kenties väkivaltaiseen toimintaan purkautuvat ja olet kuuliaisempi hallintoalamainen.

Särmääjä

Minäkin haluan päästä siskon kanssa naimisiin tai sekä siskon että veljen ja vielä molempian vanhempienkin samalla aikaa. Haluan myös vaihtaa koko sukuni toiseen ja korjata itseni afrikkalaiseksi.Tai ehkä haluankin korjata itseni koiraksi. Nämä pitää olla ilmoitusluontosia asioita jo 15-vuotiaalle. Haluisin myös että minulle leikataan siivet selkään ja nokka naamaan sillä haluan olla juridisesti lintu. Jo 13-vuotiaalla tulee olla oikeus aloittaa korjaamaan itseensä linnuksi tai yksisarviseksi ja samalla mennä vähintään kihloihin äitinsä ja veljensä kanssa. Ano Turtiaisen kokonen äijä jossakin naisten painonnostosarjassa on ihmisoikeus eikä keltään pois.

Särmääjä

Polttoiaineveron alentamisaloite muuten keräsi kahdessa päivässä 80 000 nimee. Harmi kyllä itsensä autoksi korjaaminen ei ole mahdollista saati sitten että voisin veden sijaan juoda bensaa tai dieseliä.