Ilmava riisi muuttui raiskaukseksi

Muuan ruotsalainen nainen ystävystyi 24-vuotiaan intialaisen miehen kanssa. Mitään syvällisempää ei tapahtunut, he olivat lähinnä ystäviä ja tapaamiset tapahtuivat kaupungilla.

Viime vuoden talvella ystävyydessä otettiin askel kohti syvempää toveruutta ja nainen kutsui intiaanon kotiinsa lounaalle. Tarkoitus oli syöpäistä evästä ja juopaista ehkä lasillinen raikasta vissyvettä.

Intiaanolla kuitenkin pullotti puntissa siihen malliin, että lounaan ja raikkaan vissyveden sijasta mielessä oli jotain muuta. Kun nainen paisteli kaniskuukkelia keittiössä, niin intiaano alkoi lähennellä. Nainen ei tykännyt ja kehotti miestä lopettamaan. Mies lopetti, mutta aloitti lähentelyt uudestaan ja nyt homma meni siihen pisteeseen, että nainen joutui pakenemaan vessaan lukkojen taakse.

Oven läpi käytiin neuvotteluja ja intiaano lupasi nyt laittaa pullottavan puntin kiinni ja ruokailua voitaisiin jatkaa normaalisti. Mies pyyteli anteeksi käyttäytymistään.

Ei mennyt kuitenkaan kuin Strömsössä ja kun nainen tuli vessasta ulos, niin jo parin minuutin päästä mies sai hinattua naisen sängylle ja riisui tämän väkisin.

Käytiin pienimuotoinen taistelu ja mies onnistui oikeuden mukaan tekemään naiselle sellaisia tekoja, joiden syyksi luettiin raiskaus. Nainen pääsi pakenemaan keittiöön ja veitsellä uhaten huusi miehelle, että tämä poistuu välittömästi. Lounastarjoilu oli lopetettu.

Intiaano yritti pari päivää vielä teon jälkeen ikään kuin sälyttää syyn naisen niskoille. Kuten oikeudessakin. Oikeus kuitenkin katsoi, että teko oli raiskaus, josta kaksi vuotta vankilaa ja karkotus kotimaahan.