Ilmava riisi muuttui raiskaukseksi

Muuan ruotsalainen nainen ystävystyi 24-vuotiaan intialaisen miehen kanssa. Mitään syvällisempää ei tapahtunut, he olivat lähinnä ystäviä ja tapaamiset tapahtuivat kaupungilla.

Viime vuoden talvella ystävyydessä otettiin askel kohti syvempää toveruutta ja nainen kutsui intiaanon kotiinsa lounaalle. Tarkoitus oli syöpäistä evästä ja juopaista ehkä lasillinen raikasta vissyvettä.

Intiaanolla kuitenkin pullotti puntissa siihen malliin, että lounaan ja raikkaan vissyveden sijasta mielessä oli jotain muuta. Kun nainen paisteli kaniskuukkelia keittiössä, niin intiaano alkoi lähennellä. Nainen ei tykännyt ja kehotti miestä lopettamaan. Mies lopetti, mutta aloitti lähentelyt uudestaan ja nyt homma meni siihen pisteeseen, että nainen joutui pakenemaan vessaan lukkojen taakse.

Oven läpi käytiin neuvotteluja ja intiaano lupasi nyt laittaa pullottavan puntin kiinni ja ruokailua voitaisiin jatkaa normaalisti. Mies pyyteli anteeksi käyttäytymistään.

Ei mennyt kuitenkaan kuin Strömsössä ja kun nainen tuli vessasta ulos, niin jo parin minuutin päästä mies sai hinattua naisen sängylle ja riisui tämän väkisin.

Käytiin pienimuotoinen taistelu ja mies onnistui oikeuden mukaan tekemään naiselle sellaisia tekoja, joiden syyksi luettiin raiskaus. Nainen pääsi pakenemaan keittiöön ja veitsellä uhaten huusi miehelle, että tämä poistuu välittömästi. Lounastarjoilu oli lopetettu.

Intiaano yritti pari päivää vielä teon jälkeen ikään kuin sälyttää syyn naisen niskoille. Kuten oikeudessakin. Oikeus kuitenkin katsoi, että teko oli raiskaus, josta kaksi vuotta vankilaa ja karkotus kotimaahan.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dickie
Dickie
13.4.2021 23:52

test..ook..sori olin vähän huonol tuulell tos päivällä…

juhaII
juhaII
13.4.2021 15:37

Hndu ei nauti ”vääräuskoisena” lainsuojaa karkoituksen suhteen. Intiassa raiskausrikollisuus on ollut valtavaa, mutta sen kimppuun on käyty kiristämällä rikoslakeja tappiin ja jos raiskaaja sattuu joutumaan varsinkin lapsen raiskaajat kansan kärttyisiin käsiin. Kidutuskuolema kohtaa tekijän muittamutkitta, Eikä edes hallinto tätä paheksu kuten meillä täällä sivistysmaissa on tapana korottaa pedofiili lainsuojan piiriin, sillä irvokkaasti rikollisella on ihmisoikeuksia enemmän kuin kellään muulla kuolevaisella!

Ulkomaalaisilla miehillä on käsitys länsimaalaisesta vapaamielisyydestä, jossa naiset antavat muodollisuuksitta muotojaan, koska tummien hurmureiden korviin on kantautunut villejä tarinoita länsimaalaisesta turmeltuneisuudesta, jossa elämä on yhtä ”pörriäistä”.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
13.4.2021 05:04

Mietin sitä, että jokunen vuosi sitten puhuttiin paljon aivovuodosta. Nyt todennäköinen huippu-IT – osaaminen, mongertava puhelinmyynti ja halvat hoitotarvikkeet karkoitetaan maasta. Samasta syystä, josta luku- ja kirjoitustaidottomat kamelikuskit saavat jäädä maahan. Taikka sitten osaamisen käsite pitää määritellä uudelleen.

Lehmis
Lehmis
13.4.2021 03:43

Mä haluaisin kuulla ne härskit intialaismiehen puheet ja uhkailut kun se ruskealle pikku munalleen hulluna halusi toimintaa. Intialaisilla kun tuppaa olemaan hassummanpuoleinen korostus. Kummelisketsimateriaalia. Fakjuu bladi !

Tenho
Tenho
13.4.2021 03:18

Ruotsi katkoittaa vain ei-islamistit

Nih
Nih
13.4.2021 02:57

Kuin olisin kuullut tämän tarinan aiemminkin. Käsikirjoitus tuntuu jotenkin tutulta.

Nimetön
Nimetön
13.4.2021 02:40

Yhtään intiaania puolustelematta, eikös ruotsissa katsota raiskaukseksi se että vilkaisee naisen rintavarustusta kolmasosasekunnin ajan tai istuu bussissa jalat aavistuksen verran harallaan että pallit eivät rusentuisi?

Munkki
Munkki
13.4.2021 03:39
Vastaa...  Nimetön

Sekin on raiskaus kun metoo-kiimassa oleva instagramnostetta tarvitseva huomionkipeä plusmalli-feministi muistelee että vuonna 1987 kun eräissä bileissä tuli jälleen kerran harrastettua ryhmäseksiä poikaporukan kanssa niin yksi pojista sanoi ilkeästi jotain pienistä tisseistä. Elänyt kauhussa ja traumatisoituna koko elämänsä, kunnes nyt oli aika kostaa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
13.4.2021 02:31

Ehkäpä luiskahti sormi kompuroidessa sisään, vahinko kuitenkin ja naisen syytä. Rasistista alkaa kömmähdyksestä ketään karkottelemaan.

Deja Vu
Deja Vu
12.4.2021 22:48

Miten kuulostaa taas tutulta tarinalta, sekä mikä oli lopputulos taas kerran. Miksi naiset eivät vain opi, mitä näissä voi käydä. Sama lopputulos ja tarina näissä kaikissa.

VallePalle
VallePalle
12.4.2021 22:57
Vastaa...  Deja Vu

Niin sitä sanna-mariniakin viedään kun tyhjää kippoa. Kohta se keksii syyttää raiskauksesta, kun se tajuaa kuinka tyhmänä sitä on pidetty.

Deja Vu
Deja Vu
12.4.2021 23:07
Vastaa...  VallePalle

Niin ja tämän Sannan hallituksenkin kritisointi on aina ”naisvihaa”. Nythän jäi myös kiinni valheesta, jonka mukaan EU-velkapaketti piti olla kertaluontoinen.

Sami
Sami
12.4.2021 22:10

Kun suvakkit käyvät treffeillä, jatkot vietetään käräjäsalissa.

Gyntter
Gyntter
13.4.2021 07:31
Vastaa...  Sami

Jotkut jatkot on ensiavussa ja onhan niitäkin tapauksia aika paljon joissa ’Mononen’ hoitaa kyydit jatkoille tummalla farmari autolla, jossa on liput keulalla.

Suomi Finland
Suomi Finland
13.4.2021 14:46
Vastaa...  Gyntter

Kun Isis-taistelija päätyy Monosen kyytiin ja tuodaan sankarivainajana kotiin, Ruotsissa lienee Monosen autoissa varusteena asiaan kuuluvat liput?

Ruotsin armeija ampuu kunnialaukaukset.

Puuttuu enää, että ruotsalaiset alkaisivat rakentaa pyramideja näiden sankarien haudoiksi. Mikään resurssi, joka voidaan kulttuurien kunniaksi uhrata, ei ole liikaa.

Kansallismielinen
Kansallismielinen
12.4.2021 21:14

Hienoa monikulttuurisuutta jälleen kerran.

Gyntter
Gyntter
13.4.2021 07:29

Totta tosiaan! Perus svedupelle-illallisella olisi teennäisen sivistyneesti diskuteerattu tekopyhästi maailman menosta, kehuttu ruokaa ja keskinäiskehuttu tilausuuteen osallistuneita. Tällä monikultturisella illallisella ”rikkautta” ja tapahtumia oli ihan eri malliin. Pientä seksileikkiä, pakohuonetta, haastavia neuvottelutilanteita, veitsen ja myös ’molon’ heiluttelua/vilauttelua. Siis sanalla sanoen ihquuu!

Kaverin olisi kannattanut tehdä safkat, niin oikeudessa olisi tullut vapauttava tuomio ”ne tekee törkeen hyvää safkaa” -kortilla. Siitäpähän sovinistisika sai, kun laittoi misun tekemään ruuat!.

Idän tietäjä
Idän tietäjä
12.4.2021 21:06

Tarina tuntuu väritetyltä. Ei muuten, mutta tuo loppu, siis Ruotsistako tehdään karkoituksia? 🙂 Johtuuneeko sitten intialaisuudesta, että sinne voidaan palautella.

Hurja kutsu
Hurja kutsu
12.4.2021 21:37
Vastaa...  Idän tietäjä

Joo, hindu voidaan palauttaa, ei ollut Oikean Uskonnon suojaa. Vain Oikean Uskonnon maat ovat vaarallisia.

Sami
Sami
12.4.2021 22:14
Vastaa...  Idän tietäjä

Toivottavasti oikeus karkoitti intiaan myös sen suvakin. Oli miten vain, minä haluan tankata sen lentokoneen.