Ruotsin pahin sarjaraiskaaja käräjille

Raiskaa ne ruotsalaisetkin. Ainakin muuan Andreas Holm, jolla pullotti puntissa hyvin erikoisella tavalla.

34-vuotiasta Holmia kuvataan kaveripiirissä mukavana ja rentona miehenä. Kukaan ei olisi uskonut miehen pimeästä puolesta, jos siitä olisi kerrottu vielä vuosi sitten.

Vaikka miehen kerrotaan olleen kova naistenmies ja naisia olisi ollut tarjolla, niin joku kilahti päässä. Mies alkoi haalimaan kotiinsa umpikännisiä naisia, joille juotti vielä lisää viinaa. Kun naiset sammuivat, niin Holm raiskasi sammuneet naiset ja kuvasi teot.

Tapahtumat alkoivat selvitä vahingossa. Holm joutui tekemisiin poliisin kanssa pienen mitättömän huumejutun yhteydessä. Poliisi tsekkasi miehen puhelimen ja yllätys oli melkomoinen, kun puhelimessa oli kymmeniä aivan samanlaisia filmejä. Holm raiskaa tajuttomia naisia.

Holm otettiin kiinni viime vuoden syksynä ja asiaa alettiin tutkimaan. Se paisui koko ajan. Aluksi Holm kiisti kaikki teot, mutta yhtäkkiä hän muutti mielensä ja myönsi kaikki teot. Raiskauksia on tällä hetkellä ainakin 21 ja ne ajoittuvat vuosien 2018-2020 väliselle ajalle viime vuoden syksyyn asti.

Tutkinnan aikana on tullut ilmi, että osa naisista ei ole edes tiennyt joutuneensa raiskatuksi. He ovat olleet teon aikaan niin syvässä sammumistilassa, että eivät ole huomanneet tapahtumaa edes jälkikäteen. Teko on tullut tietoisuuteen vasta heidän nähtyään Holmin kuvaamia filmejä.

Kaikki teot ovat tapahtuneet miehen asunnolla Tukholman Södermalmilla. Voi ihan hyvällä syyllä kysyä, että hankkiko Holm asunnon siltä paikalta läheltä Söderin ravintolaydintä juuri sen takia, että sieltä olisi helppo raahata humalaisia naisia kotiinsa raiskattavaksi.

Lisäksi Holm työskenteli jonkinlaisena vartijana, toistaiseksi ei tiedetä käyttikö hän tätä hyväkseen jahdatessaan naisia.

 

Oikeudenkäynti alkaa näillä näppäimillä, joten seurataan tapahtumia. Oikeutta istutaan varmasti useaan otteeseen.