Koronaharhaatikot levittävät täpöllä valheita ympäri nettiä

Image

Joku bioanalyytikko/ laboratorion_hoitaja kirjoittaa sosiaalisessa mediassa saaneensa elämänsä ensimmäiset potkut. Potkujen taustalla lienee se, että laboratorion_hoitaja kieltäytyi käyttämästä kasvomaskia ja pitää koronaa juutalaisten tai Bill Gatesin salaliittona.

Laboratorion_hoitaja kirjoittaa:

– Miltä tuntuisi, jos tietäisit olevasi mukana törkeästi ihmisoikeuksia rikkovassa teatterissa.

Laboratorion_hoitajan mukaan jo koronatestaus polkee ihmisoikeuksia. Niin ikään media ja tilastointi manipuloi, valehtelee jne. Vapautta riistetään eikä missään ole mitään logiikkaa. Ihmisyyttä ei ole ja sössössöö.

Onko jutussa perää? Ei tietenkään ole. Se on koronaharhaatikkojen vain yksi tapa levittää omaa propagandaa. Ja jos olisikin totta, niin silloin potkut ovat olleet ansaittuja ja laboratorion_hoitajan kannattaa ihan vakavasti tosiaankin harkita uutta ammattia.

___

Koronaharhaatikot ovat tällä hetkellä epärehellisintä porukkaa mitä maan päällä liikkuu. Voisin tuntea sympatiaa henkilöä kohtaan, jolla on mielenterveysongelmia ja näkee salaliittoja joka puolella. Siihen auttaisi disperiini ja halipusut. Mutta koronaharhaatikot levittävät aivan täysillä kaikenmaailman paskaa ympäriinsä ja nämä salaliittoihin taipuvaiset ihmiset sitten uskovat näitä juttuja.

Korona-aika tuo ihmisistä esille hyvät ja huonot puolet. On niitä, jotka osaavat hillitä itsensä ja pitää pään kylmänä. Ja on niitä, jotka sössöttävät netin täyteen paskaa.

 

Poikkeuksellisesti tätä juttua ei voi kommentoida.

, ,