Sata miestä kivitti oikeustaloa, istunto keskeytettiin

Södertörnin käräjäoikeudessa Tukholmassa tapahtui perjantaina merkillinen tapaus. Oikeudenkäynti jouduttiin keskeyttämään suurten järjestyshäiriöiden takia.

Oikeudenkäynti koski viittä miestä, joita syytetään mm. murhan valmistelusta. Heidän tarkoituksena oli tappaa mies viime kesänä tukholmalaislähiössä Sätrassa. Suunnitellun iskun piti tapahtua lastenkutsuilla.

Kun oikeudenkäynti alkoi, niin sisään saliin yritti tunkeutua kymmeniä ihmisiä. Oikeuden puheenjohtaja sai porukan kuitenkin poistumaan salista. Lauma siirtyi oikeustalon ulkopuolelle ja kasvoi entisestään. Pihalla oli arvion mukaan vajaa sata mölyävää miestä.

Nyt mieslauma alkoi kivittämään oikeustaloa. Tässä vaiheessa poliisi soitettiin apuun. Kymmenet miehet repivät katukiviä ja keppejä, joita viskottiin rakennukseen. Joitakin ikkunoita meni rikki.

Tässä tilanteessa oikeus katsoi, että istunto joudutaan turvallisuussyistä siirtämään tuonnemmaksi.

– On äärimmäisen vakava tilanne kun oikeudenkäynti joudutaan keskeyttämään, koska turvallisuutta ei voida taata, sanoo Södertörnin oikeustalon johtaja Eva–Lena Norgren tiedotteessaan.


 

Kyseinen mieslauma koostui lähi-itäläisistä miehistä.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh
pöh
18.4.2021 18:56

jos jotain positiivista haluaa hakea, niin luotto poliisiin on täysin nollassa myös kanta-asukkien kesken.
Kohta poliisit on ne jotka joutuu valitsemaan kummalla puolen ovat.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
18.4.2021 18:08

Ruotsin oikeuslaitos ja poliisi pelkkiä lapasia????? Niin pitää pitkälläkö jo ollaan ☹️☹️☹️

juhaII
juhaII
18.4.2021 12:26

Oikeutta se oli sekin. Kivitys nimittäin. Raamatun Mooseksen uskoisilla juutalaisilla oli tapana kivittää kuoliaaksi vaikkapa huonomaineinen nainen, jonka tosin Jeesus lopetti lynhyeen. Sanomalla: ”Heittäköön se ensimmäisen kiven, joka on synnitön!”
Sillä kertaa ei tuomiota annettu, kun sitä ”ensimmäis6tä” ei löytynyt.

Pinlaareni
Pinlaareni
18.4.2021 12:32
Vastaa...  juhaII

Hyvin sanottu.

Suomi Finland
Suomi Finland
18.4.2021 12:45
Vastaa...  juhaII

Lapsisotilaista olisi ollut apua huonomaineisen naisen kivitykseen. Se on asiaa, kun rynkky on käytössä ennen kuin naiset herättävät minkäänlaisia tuntoja.

Aitoa kehitysmaatunnelmaa.

juha Anttila
juha Anttila
18.4.2021 18:33
Vastaa...  juhaII

Avionrikkoja naisen tarinan mukaan ottaminen menee ohi varsinaisesta aiheesta. Se on erittäin huono esimerkki mistään muusta kuin siitä että raamaattuun on lisäilty juttuja jälkikäteen.
Wikipediassa kirjoitetaan aiheesta:
Many analysts of the Greek text and manuscripts of the Gospel of John have argued that it was ”certainly not part of the original text of St. John’s Gospel

123
123
18.4.2021 08:03

Oikeus turvapaikka pitäisi poistaa ja elatus lopettaa heiltä jotka eivät apua tarvitse. Ruotsi on rahaa jakamalla houkutellut rikolliset maahansa, tavallinen veronmaksaja kärsii siitä.

Sama kehitys on hiipimässä Suomeen. Kansa vastustaa mutta hallitus ajaa kuin käärmettä pulloon ymmärtämättä että kehitysmaassa on fiksuja ihmisiä jotka tietävät miksi tulla tänne ja miksi pitää pysyä täällä.

Sotaa, puhdasta sotaa
Sotaa, puhdasta sotaa
18.4.2021 06:09

Voisitteko, aikuiset ihmiset, edes kuvitella keräävänne jengiä kokoon ja menevänne taloon huutelemaan ja ulos heittelemään kivenmurikoita taloa kohti kun sisällä kaverinne istuu kuuntelemassa ansaitsemaansa tuomiota? Tämä ei ole edes verrattavissa superlärveissä uhoamiseen ja tappeluun joutumista parkkipaikalla lätkämatsia odotellessa. Tämä on jotain aivan muuta. Tämä on alkukantaista laumakäyttäytymistä jota näkee esim. luontodokumenteissa apinoiden keskuudessa ja alikehittyneissä maissa jossa alikehittyneisyys liittyy suoraan ihmismateriaalin alhaisesta älykkyysosamäärästä ja sen myötä jylläävä alkukantainen impulsiivinen ja epäjohdonmukainen reagointi kaikkeen. Tämä ei todellakaan ole hyväksyttävää tai sivistyneeseen yhteiskuntaan mitenkään kuuluvaa käyttäytymistä. Tämä ei ole punk eikä anarkiaa, tämä on luolamiesten naurettava performanssi. Helvetin noloja kädellisiä. Painukaa vittuun länsimaista saatanan loiset, imbecillit. Olette luteita. Olette saastaa.

Oloneuvos
Oloneuvos
18.4.2021 08:30

Kylläpä kiteytit asian hyvin🙏

kuli
kuli
18.4.2021 08:41

Ei tässä nyt mistään muusta ole kyse kuin voimannäytöstä. Kun noiden määrä ylittää tietyn pisteen, niin sen jälkeen niitä ei voida enää tuomita (meidän) oikeusjärjestelmässä vaan he hoitavat asiansa omassa systeemissään. Tämä episodi on siirtymävaiheen kuplintaa.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
18.4.2021 18:11
Vastaa...  kuli

Siinä käy niin että heikäläiset tuomitsevatkin tuomarit…

Ali Kessu
Ali Kessu
18.4.2021 22:45

Ja mitä tekee ruotsin poliisi, vellihousja taitavat olla kaikki!?

Antti Tifa
Antti Tifa
17.4.2021 23:11

Mitä helvettiä ?
Expressen uutisoi moottoripyöräjengin olleen asialla.
Onko kehareilla jo sellaisiakin ?
https://www.youtube.com/watch?v=YN0B4w4yiQo

Unelma K. Painajainen
Unelma K. Painajainen
18.4.2021 01:25
Vastaa...  Antti Tifa

On, Satudarah ja varmaan jo muitakin.

CvK
CvK
18.4.2021 13:05

Matut ovat soluttautuneet jo kauan sitten onnistuneesti kokonaisvaltaisesti Swerigestaniassa…

Hakusanoja tästä::

On January 14, 2009, the Bandidos Sweden President, Mehdi Seyyed, was sentenced to nine years in prison for two counts of attempted murder. He bombed two cars in Gothenburg, …

Risto Jääskeläinen
17.4.2021 21:59

Kyseessä saattoi olla maan viholliset? Tai sitten oikeuden viholliset. Jos näillä vihollisilla olisi ollut parempi aseistus, hehän olisivat vallanneet kohteen.

Kukavaan
Kukavaan
17.4.2021 21:27

Ruotsin valtiopäivät teki 1975 yksimielisen päätöksen, että maasta tulee monikulttuurinen.

”As mentioned above, the political unity was total at the time of the Parliament’sdecision in 1975 that Sweden would radically be transformed into a multicultural society.”’
https://redice.tv/news/how-and-why-sweden-became-multicultural

Nyt maassa on monta kulttuuria.

Todennäköisesti nämä mölyävät miehet tuntevat joutuneensa vääryyden kohteeksi, kun heitä estettiin vaikuttamasta oikeuden istuntoon. Hehän eivät voi mielestään olla väärässä, vaan pahoja ovat ruotsalaiset. Siksi oikeustaloa kivitettiin. Ruotsalaiset ovat siis kohdelleen miehiä heidän mielestään väärin.

Nyt sitten viha Ruotsia kohtaan on entisestään syventynyt. Otteet tulevaisuudessa kovenevat. Tapahtunut ”vääryys” oikeuttaa hyökkäämään kenen tahansa ruotsalaiset kimppuun. Ehkä jokunen käyttää tätä oikeutta. Ainakin autoja voi polttaa ja lakeja rikkoa.

Useimmat meistä tuntenevat jonkun mukavan rikastajan. On harmiton, vilpitön ja avulias.
Näin asiat ovat yksilötasolla. Mutta kun rikastajat kerääntyvät yhdeksi joukoksi ja muodostavat yhteisön, yksilöitä ohjaa yhteisön kulttuuri. Lauman oletettu tahto antaa yksilöille voimaa ja oikeuttaa heidät esimerkiksi kivittämään.

Johtopäätös. Kaikki kulttuurit eivät välttämättä tule toimeen samassa tilassa. Mukavakin yhteensopimattomaan kulttuuriin kuuluva yksilö edistää tätä yhteensopimatonta kulttuuria ja siten kulttuurien yhteentörmäystä. Tässä törmäyksessä mukavakin toiskulttuurinen henkilö voi toimia kulttuurinsa ohjaamana taistelurobottina.

Mitä on luvassa? Iskut kovenevat ruotsalaisia kohtaan. Tulemme lukemaan uutisia erittäin raaoista teoista.

Ali Kessu
Ali Kessu
18.4.2021 22:43
Vastaa...  Kukavaan

Tämä ns monikulttuuri ei ole mitään kulttuuria, johon kuuluu ihmisen paremmat hengentuotteet. Tietysti moni”kulttuuri” on asia sinänsä, siihen kuuluvat vain ihmisten kiusaaminen ja monenlaiset ikävät asiat. Svedujen ei tarvitse käydä enää actionelokuvissa, ne voi mennä vaikka rinkkepyyhyn.

olof kgb palme
olof kgb palme
19.4.2021 13:01
Vastaa...  Kukavaan

Rikokseni ruotsin kansaa vastaan ovat hirvittävät.

Huru-ukko
Huru-ukko
17.4.2021 20:48

Siinä on muhqa-matilla koinen olo, just siinä kun saa barbaarisen oikeudenkäynnin keksytettyä. Ihan vaan viskomalla kiviä. Olisikohan auttanut että ihan vaan harhautusmielessä olisi kansalle kerrottu, että juu Alibaba ja seitsemän rosvoa tuomitaan sharia-lain mukaan. Vaikka olisikin käytetty Birger Jaarlin aikaista lainsäädäntöä? Kai se olisi täydestä mennyt, eihän se rahvas mitään minkään lainoppinutta ole?

Repe
Repe
17.4.2021 22:14
Vastaa...  Huru-ukko

Ihanaa kansainvälistä ja monikulttuurista! Onnea vaan sveduille, olette saaneet rakennettua kehitysmaan pohjolaan!!!!!

Dan Wesson
Dan Wesson
18.4.2021 12:45
Vastaa...  Repe

Toivotaan, ettei se kehitysmaa ala valumaan tähän suuntaan…

Kekkis
Kekkis
18.4.2021 20:18
Vastaa...  Dan Wesson

Sehän valui jo 2015. Tosin taisi Soini käydä silloin sopimassa, että laittakaan mutukkaa vaan pohjoisen junaan, kyllä Suomi kantaa vastuuta.

Suomi Finland
Suomi Finland
18.4.2021 14:39
Vastaa...  Repe

Oikeusvaltio kyykkää. Se on vain ajan kysymys.