Belgiassa katusota uusbelgialaisten kesken

Belgiassa Liègen kaupungissa tunnelma on viime päivinä ollut hyvin: monikulttuurinen. Ilman lyijypitoisuus on ollut raskasta ja ilman on täyttänyt rynnäkkökiväärien haikea hoosianna.

Liègessä on siis menossa kovanpuoleinen katusota, jossa osapuolina ovat ainakin tsetseenit ja kurdit, jotka ovat jostain syystä ajautuneet nokikkain. Kyseessä on jonkinlainen jengi_katusota. Samanlaisia sotatoimia on ollut myös Vervierin kaupungissa. Perjantai-ilta ja lauantaiaamu ovat olleet kiivainta sotatoimien aikaa.

https://www.standaard.be/cnt/dmf20210416_95821132

 

Yllä olevalla videolla kurdijengi hyökkää autolla liikkeellä olleen miehen kimppuun. Mies pääsi lopulta tilanteesta karkuun, mutta hänen peräänsä ammuttiin ja sai osumaa sen verran pahasti, että kuoli sairaalassa. Kaksi muuta loukkaantui vakavasti toisaalla.

Videolla näkyy niin ikään kun nuori mies ampuu AK47-rynnäkkökiväärillä ilmaan. Perjantai-illan aikana poliisi otti kiinni ainakin 28 henkilöä mellakoinnista. Paikallisten mukaan kaduilla on ollut satoja, jopa tuhat uusbelgialaista mellakoimassa.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Voi helvetti sentään
Voi helvetti sentään
18.4.2021 17:59

Lämmin keli on innostanut väen liikkeelle ulos nauttimaan aurinkoisesta kevätsäästä!

Täytyy sanoa, että kotoutuminen on onnistunut erinomaisesti! Pojat ovat tehneet uudesta kotimaastaan samanlaisen persläven kuin oma kotimaa.

Poliisi vaan on razzistinen. Miksi eivät voineet antaa poikien iloitella rauhassa niin kuin ruotsalaiset kollegansa?

Milloin näemme samanlaista ihqua monikulttuurista wärinää Suomessa?

Kekkis
Kekkis
18.4.2021 20:37

Totta tosiaan! Ihanaa kevätmenoa. Mikäs sen ihqumpaa kuin kuunnella AK-47:kan nakutusta lämpimässä kevätsäässä. Sen verran kotoutuminen on vielä hukassa, että räiskitään ilmaan. Euroopassa on tapana ampua kohti eikä ilmaan. WWI:ssä ja WWII:ssa sitä oppia viimeksi noudattivat.

Ne tuovat sen paskan tänne
Ne tuovat sen paskan tänne
18.4.2021 18:44

Joo näitä todisteita monikulttuurisesta rikkaudesta sekä unelmasta on vaikka kuinka. Mitenkähän esim 10 v päästä? Onko silloin jo potenssiin 5 tai 50 kyseinen meno? Tuleeko joistain eu maista esim Libanon 2.0 tai Jugoslavia?

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
18.4.2021 20:03

No ainakin se hyvä puoli kehitysmaalaisten alhaisesta ÄO:sta näyttäisi olevan se, että miekkavalloituksen asemesta ne ovat toistensa kurkussa. Parhaassa tapauksessa maahantunkeutujat eliminoivat toisensa, kunhan poliisi ei pilaa tätä, tyytyisi vain suojelemaan kantaväestöä.

Ne tuovat sen paskan tänne
Ne tuovat sen paskan tänne
18.4.2021 20:16

Eilen katselin hyvän dokkarin Meksikosta. Eli kaikkihan
tietää mikä sisällissota siellä on. Tai kuinka rikolliset hallitsevat maata. Siellähän on tämä zetas järjestö. Aloin siinä kuvittelemaan, olisiko sellainen mahdollista Euroopassa. Ihan takuulla on. Laitetaan soppaan huumebisnes, matu/mamut, isot rahat, sekä korruptio. Jengitaistelut ovat mielestäni vasta alkua. Kuten on todettu, klaanit ovat kohta osa päätäntävaltaa. Ja pitävät jotain tiesulkuja esim ruotsi. Vaikka nyt vielä onkin ns suhteellisen rauhallista, jos näin voi sanoa, kehitys on ihan selvää.

Ne tuovat sen paskan tänne
Ne tuovat sen paskan tänne
18.4.2021 20:30

Zetas järjestö on kuuluisa raakuudestaan . Ja että siihen kuuluu entisiä erikoisjoukkojen sotilaita. Rupesin miettimään, että Eurooppaan tunkeutui/,tunkeutuu entisiä sotarikollisia yms. Jotka osaavat olla ns katkoa kaulan. Selväähän se on, näin mutu tuntumalla, että ne jengiytyvät ja ison rahan jne toimesta laittavat vääräuskoiset polvilleen alamaailmassa. Ja siitä se ns leviää.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
18.4.2021 22:15

On aivan selvää, että Suomessakin koneinsinöörit jotka kauloja katkovat ja muuten keppostelevat ovat raakuuksia nähneet ja tehneet omien maittensa armeijoissa ja sisällissodissa, esim irakilaiset. Vailla mitään moraalia enää. Ei suomalainen pikkukonna tuosta vain moiseen kykene, sekopäät erikseen…

Joppos123
Joppos123
18.4.2021 21:33

Belgian umpirasistinen poliisi ei vaan ymmärrä, että kevään krunaa aina iloinen “happy shooting”.
Kosovossa jokainen kesälauantai oli ilta-aikaan yhtä pauketta. Mikään ei ole mukavampaa kuin taivas täynnä valojuovia, käsikranaattien tukahtuneet mossahdukset säestävät ilotulitusta.
Kehari on kehari.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
18.4.2021 22:16
Vastaa...  Joppos123

Kohta on taistelukaasutkin pelissä.

Joppos123
Joppos123
18.4.2021 21:38

Riemastuttavin “happy shooting” tapahtuma lienee Tribolin valtaamisen juhlintaan liittyvä. 9 karvarannetta kuoli. Kähtävälle noi fysiikan lait ovat aika mystisiä. Ne eivät ymmärrä notta mikä menee ylös tulee jossain vaiheessa myös alas. Hilpeitä tyyppejä, kertakaikkiaan.

timo
timo
18.4.2021 22:17

Kevät ja matujen soidinmenot. Karvakädet ovat uutta poikakaveria vailla.

Meille Kans!!!
Meille Kans!!!
19.4.2021 02:04

Onhan se kivaa kun sossumuslimeilla on sekä varaa, tilaisuus että motivaatiota ostaa aseita. Sekä myöskin hurjaa intoa käyttää niitä. Tästä tulee niin kivat etniset VÄRINÄT että!

beldar
beldar
19.4.2021 05:36

Onnex Euroopassa on tiukat aselait. Ettei joku lainkuuliainen kansalainen pysty suojaamaan itseään. Chicagossa on todella tiukat aselait. Ja siellä mustaa viedään kadun varteen joka ikinen päivä. Republikaanien osavaltioissa, joissa on eri aselait kuin demokraatien, ei tapahdu läheskään samanlaista väkivaltaa. Joku BLM ei lähtisi vahingossakaan vittuilemaan Texasiin koska tietävät että siellä saa suojautua aseen kanssa ihan laillisesti.

juhaII
juhaII
19.4.2021 13:01

Valkoisilta belgialaisilta täytyy äkkiä kerätä pois laillisetkin aseet!!!

Dan Wesson
Dan Wesson
19.4.2021 14:32
Vastaa...  juhaII

Juu juu,mutta ensin pitää kieltää laittomat aseet.

Smith Wesson
Smith Wesson
19.4.2021 21:31
Vastaa...  Dan Wesson

Ei Ei perskele laittomia pois. Silloin menee meikäläisen businekset ketuille.