Viisi naissurmaa muutaman viikon sisällä

Ruotsia on puhuttanut kovasti viime viikkojen aikana naisiin kohdistuneet verityöt, joissa viisi naista on kuollut murhan uhrina. On noussut vaatimuksia, että jotain tarttis tehdä.

Otsikoihin on noussut viisi surmatyötä, jossa miespuolinen puoliso, poikaystävä tai jonkinlainen ex-seurustelukumppani on surmannut naisen.

– 30. maaliskuuta löydettiin 18-vuotias nainen surmattuna Skoonessa Höörin kunnassa. Muutaman päivän päästä otettiin kiinni naisen tuttavapiiriin kuulunut mies, joka vangittiin sittemmin epäiltynä murhasta.

– 2. huhtikuuta Tukholman eteläpuolella Huddingessa poliisi löysi huoneistosta naisen, joka menehtyi myöhemmin saamiinsa vammoihin sairaalassa. Poliisi otti kiinni naisen kanssa suhteessa olleen miehen, joka on nyt myös vangittu epäiltynä murhasta.

– 15. huhtikuuta Linköpingissä keskellä kirkasta päivää mies hyökkäsi naisen kimppuun kaupungin matkakeskuksessa. Mies löi naista useita kertoja puukolla. Poliisi otti kiinni naisen kanssa suhteessa olleen nelikymppisen miehen, jonka oikeus vangitsi epäiltynä murhasta.

– 16. huhtikuuta Tukholman naapurikunnassa Nackassa poliisi sai aamulla tehtävän tarkistaa huoneiston ja sieltä löytyikin 20-vuotias nainen kuolleena. Poliisi otti samassa yhteydessä kiinni miehen, jolla oli jonkinlainen suhde naiseen. Oikeus on nyt vanginnut miehen epäiltynä murhasta.

– 17. huhtikuuta mies hyökkäsi naisen kimppuun kadulla Alvestan kaupungissa. Poliisi sai hälytyksen kadulla tapahtuvasta pahoinpitelystä ja partion saavuttua paikalle kadulta löydettiin nainen, joka menehtyi paikalla. Poliisi otti kiinni miehen, jota epäillään murhasta. Naisella oli mieheen jonkinlainen suhde.

 

Nyt ajankohtaisohjelmissa on kyselty, että mistä moinen väkivaltainen kevät johtuu? Mikä miehissä on vikana, että he käyttävät väkivaltaa naispuolisiin kumppaneihin. Erilaiset naisorganisaatiot ovat vaatineet kovempia rangaistuksia suhteessa tapahtuviin väkivaltaisuuksiin.

Moni lukija varmaan odottaakin sitä oleellista, että mitä jotain ollaan jätetty sanomatta näissä ajankohtaisohjelmissa.

Kun selvittelin keitä oikein on otettu kiinni näistä mainituista surmatöistä, niin kaikissa muissa, paitsi ensimmäisessä tapauksessa tekijät olivat ulkomaalaisia. Nimet viittaavat Lähi-idän, Balkanin ja Afrikan suunnalle. Höörin surmasta vangittu on kantaruotsalainen mies, mutta kaikki neljä muuta ovat ulkomaalaisia.

Joten sopii kysyä, että miksi se oleellinen jätetään kertomatta? Miksi kaikkein oleellisinta asiaa ei oteta huomioon näissä tapauksissa, eli sitä, että Ruotsissa naisiin kohdistunut väkivalta suurimmalta osalta maahantuotua väkivaltaa.

____

 

HUOM!! Kaikki solvaukset poistetaan. Lisäksi kaikki uhrien kuolemalle lällättelevät kommentoijat bännätään. Pitäisi olla itsestään selvää, että jos aikoo kommentoida, niin asiallisesti.

 

, ,
Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ai miksi

Miksi se oleellinen jäi kertomatta. No, samasta syystä kuten Suomenkin valtamedia tekee. Eli agendan takia. Lähes joka kerta, mikäli ulkomaalainen on rötöstellyt asiasta ei mainitse Suomenkaan media sanallakaan. Monta kertaa tämä on myös huomattu.

Minä

Ihmisille kovalla työllä vuosikymmeniä syötettyjä mielikuvia ei haluta rikkoa uutisoimalla asioita, jotka heikentäisivät mielikuvia. Siksipä sellaiset uutiset halutaan piilottaa tai ainakin vaimentaa tavalla tai toisella, jotta ihmisille syötetty usko ei vaan menettäisi voimaansa.

Ortopedi

Joo mehän olemme jo unohtaneet ne suomalaiset naiset joiden päät oudosti irtoilivat jostain oudosta syystä taannoin. On se kyllä kumma miten pää voi tollattiin yhtäkkii vaan paikoiltaan hypähtää. Mä vahvasti epäilen että syynä on huono ruokavalio ja epämukavat kengät.

rocky

Eikö ollutkaan Börjellä ja Svantella kilahtanut?

K J

Suomessa vihreään ääri-feminismiin kallellaan oleva Iiris Suomela on kertonut yhä kasvavalle kannattajakunnalleen, kuinka suomalainen mies ei kertakaikkiaan osaa olla hakkaamatta ja joukkoraiskaamatta vaimojaan tai tyttöystäviään – oli se sitten kesä tai talvi.

Keitä suomalaisten miesten kuuluisi sitten pitää esimerkkeinään ja mentoreinaan – jätän päättelyn siitä lukijoille.

Antivit
Terska
timo

Olennaista olisi tietää onko uhrit kantiksia vai matuja myös.

ernesti_loosonen

Tämä olisi kiinnostava tieto. Paavo hoi?

Antivit

Sehän mainitaan jutussa! “Höörin surmasta vangittu on kantaruotsalainen mies, mutta kaikki neljä muuta ovat ulkomaalaisia.”
https://www.friatider.se/26-aring-haktad-mordet-i-hoor

Puolueeton

Olen kuullut parinkin ruotsalaisen sanovan, maahanmuuttajissa on hyväkin puoli, vähentävät omaa väestöään.

Hannele Leino

Mitä väliä uhrien kansallisuudella on? Vai ovatko maahanmuuttajanaiset siis jotenkin vähemmän tärkeitä kuin kantaruotsalaiset?

Maailma muuttuu

Tämä on Ruotsin uusi normaali, kuten tavataan sanoa kun jotkut asiat ovat vain ja niille ei voida mitään…enää.

Minä

Viimeistään 90-luvulla, ellei jo 80-luvulla, en varmuudella muista ajankohtaa, alkoi Ruotsisa olla julkista keskustelua mm. kunniamurhista, joissa naisia surmattiin tuon tuostaan.

Oli kovasti keskustelua siitä, että jotain pitäisi tehdä ja pohdittiin syitä ja keinoja.

Pari kolme vuosikymmentä on kulunut, eikä tilanne ole kuin pahentunut. Suvakkien tekemiset ovat varmaan järjestäneet hyväpalkkaisia töitä suvakeille, mutta eipä se ole muuta tehnyt tuossa asiassa, kuten ei muissakaan.

Big l

Päättäjien tahalliset ja tietoiset virheet ei saa tulla julki. Ei muuta syytä ole peitellä. Jos totuus tulis ilmi niin lähtis päättäjät hirteen tai linnaan ja jokainen rotumuukalainen kauas ruotsista

Jyrki

Feministit urputtaa joka asista, ei ole ihmekkään että joutuvat kaltoinkohdelluksi.

MattiS

Tiedostava ja suvaitsevainen feministi ottaa itselleen mieheksi tuollaisen paremman uskonnon nimeen vannovan muslimin, ja olettaa että että voi paasata miesten paskuudesta ja omasta naismaisesta ylivertaisuudesta. Sitten, kuin puun takaa, tuleekin puukosta ja tiedostava pää irtoaa muusta ruumiista, kuin taikaiskusta. Jälkikäteen media ja muut tiedostavat, paremmat ihmiset huutavat kovaan ääneen kuinka valkoinen heteromies on kaiken pahan alku ja juuri. Ja pieni piiri pyörii, pyörii ja pyörii, loputtomiin.

Ravyleeti

Koska rasismikortti ei toimi toiseen suuntaan. Siksi. Ruotsi ja ruotsalaisethan ovat olleet maailmanmestareita työntämään päänsä hiekkaan, sulkemaan silmänsä korvansa ja suunsa sekä kääntämään toinen poski iät ja ajat. Koko maa totaalisessa faktankielto-modessa. Tulos on tämä. Ruotsi on paska maa sinne kuulumattomien ihmisten takia.

Ravyleeti

Nää on näitä glädjevitsord-juttuja. Jos ulkomaalaisista kerrotaan pahoja asioita niin ulkomaalaisille tulee paha mieli.

Daavidin poika

Kyllä murha karnevaalit €uroopassa ovat huomiota herättävän vaarallisella tasolla, varsinkin Ruotsissa. Viisi murhaa yhdeksäntoista päivän sisällä on huippukorkea kun ottaa huomioon, että yksikin murha on liikaa. Lisäpotkua vaarallisuudelle antaa se kun valtamedia ei kirjoita näistä asioista, ja jos kirjoittaa niin kirjoittavat siihen sävyyn että syy murhiin on jossain muualla.

Muistaako Pate kuka aikanaan lausui silloin tällöin jotain täytyis tehdä.?

Minä

Kyllä, juuri Koivistolle tyypillinen ja sanoi kai useamminkin.

pt-media seksualisoi lapsia

Tässä on seuraus PT-mediankin kannattamasta transsulaista. Lapset eivät pääse kouluun, mutta lapset tanssivat keskellä yötä strippiluolassa transsujen kanssa, kun yleisö heittää lapsille rahaa.

PT-media kannattaa tätä. Miksi PT-media seksualisoi lapsia?

https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/shock-video-children-strut-across-stage-drag-queens-pose-cash-los-angeles-night-club-video/

Minä

Ei se kyllä lasten tapahtumalta vaikuta, jos katsoo videon. On joitakin lapsia, mutta pöydissä näyttää istuvan aikuisia ja videolla nainen kertoo, että on liki puoliyö eli varsin myöhään illalla.

Eipä tuo kelloaika ja paikkakaan ole ainoa kysymys. On ihan hyvä kysymys, että miksi lapsille opetetaan tuollaista touhua, mikä videolla näkyy. Lyhyt video ei tosin kerro koko totuutta.

Mikä klubi se sitten on, ei selviä videosta.

Mitä transulakia PT kannattaa?

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Minä

Että kannatat kaikkia mahdollisia transulakeja ja äänestätäkin sen perusteella?

En ole sitä yhdessäkään artikkelissasi nähnyt, joten ihmettelen, että mistä nimim. “pt-media seksualisoi lapsia” on saanut väittämänsä mukaisen kuvan.

Kommenttisi taisi olla vähän pilailun puolella.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
Nasse

PT media teki gallupin Suomen transsulaista. PT media hehkutti lakia uutisessa ja sen uutisen kommenteissa. Yllä oleva PT median vastaus ”Kannatan kaikkia mahdollisia transulakeja ja äänestän vaaleissakin sen pohjalta.” on varmasti PT median kanta asiaan. PT media siis seksualisoi lapsia ja kannattaa lasten strippausta transsujen seurassa.

Suomessa on ajettu lasten seksin suojaikärajan laskua 12 vuoteen. Itse pidän tätä pedofiliana, mutta PT media varmasti kannattaa tätäkin.

Jag heter Per och Olle
Faktoja

Tässä on asiallinen ja hyvä kirjoitus, tästä Translaista. Ehkä Paavokin saattaa valaistua.

https://oikeamedia.com/o1-158000

Tässä kanssa hyvin kuvattu, mihin tuokin älytön Translaki voi johtaa.

“Professori Puolimatka ennakoi, että muuttamalla lainsäädännön sukupuolikäsityksen subjektiiviseen itsemäärittelyyn perustuvaksi valtiovalta pakottaisi meidät enenevässä määrin elämään harhatodellisuudessa: joutuisimme kohtelemaan joitakin biologisia miehiä naisina ja joitakin biologisia naisia miehinä.
“Onko tarkoituksena vähitellen totuttaa meitä elämään yhteiskunnassa, jossa todellisuus ei riipu sen omasta rakenteesta vaan valtion päätöksestä?” Puolimatka peräänkuuluttaa.
Puolimatka näkee translain muutoksen johtavan fyysisestä todellisuudesta ja elämän realiteeteista irtautumiseen:
“Kun nainen ja mies määritellään laissa ruumiittomiksi henkilökohtaisiksi valinnoiksi, kadotetaan kosketus fyysiseen todellisuuteen ja menetetään ne sanat, joita tarvitaan fyysisen todellisuuden kuvaamiseen. Valtio pakottaa yksilön toimimaan sellaisten käsitysten ehdoilla, jotka ovat vastakkaisia hänen havaitsemilleen tosiasioille ja hänen tiedostamilleen eettisille periaatteille.”

Puolimatka painottaa, että kun kehon merkitys mitätöidään ja sen sijaan asetetaan subjektiivinen kokemus, yhteisö menettää kykynsä erottaa toisistaan todellinen ja haluttu, objektiivinen ja subjektiivinen, tosiasiat ja epätotuudet, totuus ja erehdys.
“Tällainen yhteisö ei pysty enää puolustautumaan mielikuvien ja epätotuuksien avulla toteutettua manipulaatiota vastaan.”
Näin meidät altistetaan hallituksen mielikuvamanipulaatiolle, koska ”hallitus sivuuttaa luonnolliset identiteetit”, kuten biologisen äitiyden ja isyyden, naiseuden ja mieheyden, ja korvaa ne subjektiiviseen mielentilaan perustuvilla juridisilla identiteeteillä, jotka voivat olla ristiriidassa todellisuuden kanssa, Puolimatka havainnollistaa.
Yhtenä sukupuolikäsityksen muutoksen seurauksena professori Puolimatka nostaa esiin naisten oikeudet:
“Kaikki naisten yksityisyyden turvaksi rakennetut erityisjärjestelyt ja -alueet vähitellen menettävät merkityksensä, koska niihin saavat pääsyn kaikki biologiset miehet, jotka syystä tai toisesta päättävät määritellä itsensä naisiksi. On mahdotonta suojella naisten oikeuksia, jos lainsäädäntö määrittelee naiseksi jokaisen, joka subjektiivisesti väittää kokevansa itsensä naiseksi.”

Ei kuulosta kovin loistavalta. Tätäkö PT-media kannattaa ?

Minä

Etsin sen transulakiin liittyvän artikkelin, kun siitä mainittiin.

PT:n mielipide asiassa perustui mielestäni välinpitämättömyyteen ja ajatuksena oli paljolti se, että “koska se ei kosketa minua”.

Vaikka lait näennäisesti eivät kosketa jotakuta henkilökohtaisesti, kyllä ne vaikuttavat yhteiskuntaan ja sitä kautta kaikkiin.

Jos esimerkiksi muutetaan lakia siten, että varkauksista ei tule mitään seurauksia, eikä se ole kielletty, voisi joku ajatella, että ihan sama, koska ei se koske minua, kun en ole varas. Sen seuraukset vaikuttaisivat koko yhteiskuntaan ja tekisi käytännössä kaikien elämästä hankalaa.

Transulait ja sen kaltaiset johtavat yhteiskunnan sekoamiseen noissa muodoissa, joita on esitelty ja ne sekoamiset kohdistuisivat erityisesti lapsiin. Jos siitä on välinpitämätön ja pitää Mazdan hajoamista tärkeämpänä, on näkemys aika rankasti rajoittunut.

KKi

Etten nyt vain ole havaitsevaninani ihan pikkuriikkistä sarkasmin häivää arvon Adminin lausunnoissa. 😀

Sinänsä “uutiseen” liekö tuo oikein edes uutinen, että kulttuuri tapaa naisia ja miehiä talossa ja kadulla.
Kulttuuria on haluttu ja nyt kulttuuri värisee ja pöhisee. On saatu sinne kansankotiin kunnolla suuren maailman meininkiä.

Faktoja

No, tuokin homofobia kortin käyttäminen on juurikin vasemmiston ja kulttuurimarxistien kovasti käyttämänä. Samoin tämä, että jos jollain vimma höpöttää homoista sekä kritisoida heitä, on sitten heidän mielestä kaappihomo välittömästi. On jo hieman kulunut juttu sekin.

Unohtamatta Sanna Marin käyttämään “naisviha”-kortti, jos hallitusta kritisoit.

Minulle se on ihan samantekevää, mikäli joku on homo että siitä vain. Mutta sitä ei tarvitse olla tällä tavalla tuputtamassa jatkuvasti. Mitä nämä tekevät nykyään.

Sitä paitsi artikkeli koski transuja, ei homoja.

Faktoja

Minusta tuo Translaki ja sen lobbaus on melko järjetön sekä joutava hanke. Samoin sekin henkilötunnuksien uusiminen, jossa ei tulisi ilmi henkilön sukupuoli. Tämä pelleily koskee ihan kaikkia veronmaksajia, jos viitsisit ottaa asiasta selvää.

“Finanssiala arvioi, että uudenmuotoisten henkilötunnusten käyttöönotto vaatisi miljardiluokan investointeja järjestelmäuudistusten muodossa.”

“Valtiovarainministeriön työryhmä esitti huhtikuun alussa, että Suomessa otettaisiin käyttöön uudenlainen henkilötunnus, josta ei enää ilmenisi suoraan henkilön ikä, syntymäaika, sukupuoli tai muita tietoja.”

Voit toki väittää siellä vastaan tuolla kortilla, mutta faktat eivät tästä muutu, että tuo hanke tulee kalliiksi veronmaksajille. Sekä aiheuttaa paljon harmeja. Myös Joe Biden on tärvellyt naisurheilun Amerikassa, vastaavan tyylisellä pelleilyllä, kun allekirjoitti lakialoitteen Transsukupuolisten hyväksymiseksi oppilaitoksissa naisurheiluun. Tästähän naisurheilijat nostivatkin metelin Amerikassa.

Voihan nämä sivuuttaa, mutta kyllä niistä harmia tulee kaikille.

KKi


”Kaikki naisten yksityisyyden turvaksi rakennetut erityisjärjestelyt ja -alueet vähitellen menettävät merkityksensä, koska niihin saavat pääsyn kaikki biologiset miehet, jotka syystä tai toisesta päättävät määritellä itsensä naisiksi. On mahdotonta suojella naisten oikeuksia, jos lainsäädäntö määrittelee naiseksi jokaisen, joka subjektiivisesti väittää kokevansa itsensä naiseksi.”

No mutta hyvänen aika. Tämähän on juurikin monikulttuurin mukaista. Tällaisella lainsäädännöllä helpotettaisiin kovasti Kaikkein Heikoimmassa Asemassa™ olevien yksintulleiden seksuaalista hätätilaa. Siitä vain kulttuuriananas päässä heiluen ja patukka puntissa pöhisten vapaasti toteuttamaan kultturelleja tarpeita vaikkapa naisten pukuhuoneisiin.

Kyllä kulttuurin tarpeet on tässä huomioitu.

Marie

Jaa, että Tajuko äänestää vaaleissa?
Höpsistä.

Vanhvat selviytyy

Oletinkin että tekjät suurimmalta osin edustavat vähemmistökansalaisia (vielä hetken). Ja oletan että naiset edustavat kantaruotsalaisia. Tässä pitäisi tuntea murhetta menetettyjen pohjolan geeenien vuoksi mutta toisaalta, heidän käytöksensä ei jatkossa olisi tukenut pohjolan geenien sälyvyyttä ja vahvistumista. Joten, siltä kannalta katsoen mitään ei menetetty. Vaikka se toisista kylmältä tuntuukin. Darwinin teorioiden ja Duttonin analyysien pohjalta voidaan sanoa että eri rodut ovat jatkuvassa muutoksessa. Ja siinä muutoksessa vain vahvimmat selviävät. Asian ymmärtää hyvin kun katsoo ketkä noista tapauksista selvisivät. Ja sen jälkeen vertaa suhdelukua uus-ruotsaalisset/kanta-ruotsalaiset. On siis päivän selvää mikä laji selvitytyy parhaiten lähitulevaisuudessa ja mikä laji tulee valloittamaan Ruotsin.

Jos jotakuta epäilyttää niin käydäämpä kysymässä esim. Austraaalian Aboriginaaleilta tai Amerikn yhdysvaltojen intiaaneilta miten heidän mielestään vieraslajit sopeutuivat heidän kulttuureihinsa. Ja miten yhdessäolo on parantanut alkuperäiskansalaisten elämää.

Valtsu

Intiaanien ja abojen tilanne oli kuitenkin “hieman” toinen. He kyllä alkuhämmennyksestä selvittyään ja huomattuaan, etteivät tulijat olekaan jumalia, yrittivät tapella vastaan ja yrittivät säilyttää omat tapansa ja kulttuurinsa. Tulijoilla oli vaan ylivoimainen teknologia, ylivoimaiset aseet ja järjestynyt armeija, jolla ylivoimainen taistelutaktiikka. Häviö oli väistämätön.
Meillä tilanne on paljon hullumpi. Meillä on ylivoimainen teknologia, ylivoimaiset aseet ja armeija, meillä on kehittyneempi yhteiskunta. Tulijat eivät osaa mitään meitä paremmin, heidän yhteiskuntansa ovat kehittymättömiä, he käyttävät meidän teknologiaamme sikäli kuin osaavat.
Silti olemme antautumassa heille ehdoitta. Kyseessä on siis meidän väestöömme levinnyt mielen sairaus, itsetuhoinen käytös, suoranainen itseviha. Ehkäpä onkin joku luonnonlaki, että kun yhteisö kehittyy liian korkealle tasolle, se kehittää itselleen moraalin, jolla tuhoaa itsensä. Tässä olisi myös vastaus Fermin paradoksiin:)

Kukavaan

Kiitoksia Valtsulle hyvästä analyysistä. Noinhan se menee.

Moonman

Antautumisen taustalla ei ole mikään luonnonlaki, vaan vuosikymmenten aivopesu yhteiskunnan jokaisella tasolla päiväkodista ja koulusta lähtien. Jos kollektiivisessa tajunnassa tapahtuisi 180 asteen käännös ja “kansainväliset tahot ja ihmisoikeudet” katoaisivat seuraavana päivänä, kaikki kehitysmaalaiset voitaisiin vieläkin pyyhkäistä maasta alle vuodessa.

KKi

Nii’i. Oikeastaan tämä härdelli alkoi Aatusta eli juutalaisten teollisesta tuhoamisesta. Teko aiheutti koko lännelle hirvittävän trauman. Sitä seurasi sitten kaikenlainen ihmisoikeusälämölö joa nyttemmin on on jo karannut käsistä.

RRR = Raakalaisia Ruotsissa Riittää!

Alvestan naisen kuva oli Expressenissä, hän oli afrikkalainen itsekkin.

Pahin tapaus on Linköpingin murha jossa exmies hakkasi naista, 9 lapsen äitiä, puukolla alapäähän, mahaan ja rintoihin. Ensin vuosikausia panopuuna ja sitten kauhea kuolema julkisella paikalla kun kunniaa palautettiin.

Se on sitä kehitysmaalaista tapaa näyttää mistä kana pissaa.

seant

Sama juttu Suomessa Hs uutinen “Helsingin poliisi on kirjannut tänä vuonna 16 rikosilmoitusta ryöstöistä tai ryöstön yrityksistä, joista epäillään alaikäisiä.” Poliisin kommemetti “Marko Forss ei kuitenkaan lähtisi liittämään tekijöitä tai rikosten tekotapaa mihinkään yksittäiseen ryhmään tai muotisuuntaukseen.”
Piti laittaa vastaus mikä oli esillä Hs kommemoinissa, mutta ei ollut enää. Kirjoitin kaikkia muita syitä on, mutta tärkein syy, jostakin kumman syystä jää mainitsematta. Kun uutisessa oli juuri mainittu nämä Malminkartanon ja Kannelmäen jutut.

minä vaan

Arvelinkin että iltapaskan uutisesta puuttui jotain oleellista. Piti tulla täältä varmistamaan että tutkani ei hälyttänyt turhaa.

juhaII

Niin kummakos tuo? Olemmehan väitetysti Afrikasta kotoisin. Naine4n ei parane tappamalla, mutta miehestä senh sijaan puhutaan kauniisti kunhan on papin kanssa sovittu tarjottavasta kahvin määrästä.

Rakkaus on miehelle sotaakin pahempaa, koska sodassa asiat ovat yksinkertaisia. Sen sijaan naisen suhteen tapahtui aikanaan se ajastaan riippuvainben syy, ettei “sen” munana tullut manuaalia.

Jos ja kun sukset menevät ristiin ja nainen vielä päättyvän suhteen silaa muutamalla veiseäkin terävimmälläkin sanoilla miehen ominaisuuksista. Tällöin verbaalisesti lahjattomampi ja länne4ssäkin miehen kunnian (onko sellaisata?) päälle kun kaikki kaatuu. Tällöin seuraa se ikävä ja tietenkin tuomittava primitivireaktio, jossa pikaistuksen vallassa nainen tulee tapetuksi.

Ranskassa tuossa romantiikan ja rakkauden maassa. Rikoslaissa on erotettu erillinen osa nimeltä, “intohimorikokset”, jotka “arvotetaan” omassa luokassaan muuhun kuin tavan0omaiset henkirikokset ja pahoinpitelyt. Sitä en tiedä onko se kovemmin vain vähemmän sankioituna.

No, tässä tätä jorinaa, joka on paljolti ikuisuuskysymys ja ihmismielen tavoittamattomissa oleva asia.

Tämä on sitä hienompaa kulttuurinilmentymää

Tuo 2. huhtikuuta tapahtunut naisenmurha lienee se joka tapahtui Flemingsbergissä asunnossa ja murhan silminnäkijöinä olivat naisen neljä 1-4- vuotiasta lasta jotka on nyt huostaanotettu.

Nainen oli irakkilainen joten luultavasti myös murhaaja on samasta maasta.

Olavi Koskela

Porissa muslimipakolaiset tappaneet 2 naista. Aika ison prosentin tekee tilastoissa. Nuori blondityttö poltettiin. Vanhemmalta irrotettiin pää.