Nihtisillan vokki suljetaan, asukkaille haetaan kuumeisesti asuntoja

Kuvituskuvassa Johan Lind, joka on adoptoinut kaksi Burman simpanssia.
Pääkaupunkiseudun turvapaikka-aktivisteilla on alkanut kevätaktiviteettikausi. Espoon Nihtisillassa majaileville sotaa, vainoa ja kidutusta paenneille miehille haetaan kotimajoitusta ”vaikka yksinäisen vanhuksen yläkerrassa”.

Kuvakaappaus on tunnettujen turvapaikka-aktivistien jakama viesti. Pikslasin henkilötiedot ja puhelinnumerot, mutta sen verran paljastan, että meiliosoitteen loppu oli @evl.fi.

Miehet ovat saaneet tähän asti ilmaisen elämän, ja nyt, kun vastaanottokeskus suljetaan, heille etsitään uusia ilmaisia asuinpaikkoja jopa vanhojen mummojen luota. Jos evl-kirkko panostaisi samalla mittakaavalla helsinkiläisiin asunnottomiin, niin… no sellaistahan ei tapahdu.

Nyt olisi jokaisella mahdollisuus avata koti ja sydän ja ottaa olohuoneen sohvalle ikioma karvapallero.

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rakkauden Päätön Kevät

”Tämä tarkoittaa monien kohdalla rajua takapakkia biletyksessä ja chillailussa.” Mitäs vasemmisto tuosta nyt on hädissään, eikös suvakkien taide-ateljeissa, runohuoneissa ja jooga/reikihoito/mindfulness tiloistansa löydy jotain nurkkaa jossa nämä töitätekevät opiskelijat voivat käyttää kotoutuessaan? Nyt ne sydämet auki hei!!! Ihania pelihetkiä ja maailman parasta riisiä tiedossa!!!!

Xxcx

Ja koronanlevityksessä – vai joko kaikki ovat sairastaneet? Nihtisiltakin oli karanteenissa, vaikka ei se ketään hidastanut…

Valtsu

Samaa ihmettelen. Siellä oli kulkueissa tuhansia huutamassa tervetuloota – nyt olisi aika vastata huutoon!

Onnea Espoo, Vantaa ja Helsinki

Nyt on mahdollisuus näyttää että kaikki rodut ovat tasaarvoisia ja että pakolaisille tarjotaan rakkautta ja luottamusta. Jokainen vihreä ja refugees-työntekijä voi ottaa yhden tai kaksi (toiset ottivat jo aikoinaan neljä) pientä palleroa asumaan kanssaan. siitä kehkeytyy ihana kansaivälinen värinä joka johtaa onnelliseen tulevaisuuteen.

Veronmaksaja

Nyt olisi kiinnostavaa lukea seurantaraportteja näistä suvakkinaisista jotka majoittivat (lue: nussivat) turvapaikanhakijoita vuonna 2015, joillakin oli tosiaan 3-4 Mohammedia taloissaan puuhastelemassa mukavia. Olisi tärkeää saada tietää lopputulos, kuinka moni akka sai turpaan tuli raiskatuksi tuli ryöstetyksi tuli päättömäksi tai meni luottotiedot kun Mohammedit ostelivat tavaraa. Ja mikä tärkeintä: kuinka moni on vieläkin Mohammedinsa kanssa rakastavassa, väkivallattomassa, mustasukkaisuudettomassa ja antoisassa sekä 100% tasapuolisessa suhteessa? Skeptikko ja rasistinatsi kun olen niin oletan että näistä kaikista ”suhteista” meni suoraan päin helvettiä varovaisesti arvioiden semmoiset 100%. YLE hei, JUTTUJA kehiin!

seant

Kainuussa ja muualla pohjois-suomessa on pilvin pimein mummonmökkejä, heidät pitää näihin asustaa, ehkä toimivat samalla lailla kuten kaukoitäläiset, jotka ovat pistäneet mummonmökit tuottamaan puutarhan tuotteita, päätellen siitä kun menee minne tahansa torille niin siellä he ovat myymässä tuotteitaan.

MattiS

Äläs nyt viitti, antaa karvapalleroiden jäädä pääkaupunkiseutua rikastamaan ettei tarvitse maakuntia tulla paskomaan.

Fromhere

Eikös täällä pitänyt käyttää hillittyä kieltä? Tämä on kaukana siitä ja informaatioarvo nolla.

KaikilleAnsioidensaMukaan

Vokki menee kiinni, niin mihin asuntoja etsitään? Eikö pitäisi etsiä mutukoille kyytiä takaisin kotiin. Tarpeeksi ovat loisineet täällä ja nyt on aika lähteä kotiin!!!

Finskillä on vapaita koneita ja Venäjältä saa varmaan ostettua edullisen & tehokkaan kyydityksen takaisin kotimaahan. Eli ei tarvetta tuhlata aikaa asuntojen etsiskelyyn.

Raksaäijä

Eiköhän se kuitenkin ole parasta näille palleroille ja kantiksille etteivät nämä pallerot tule maakuntiin… siitä saattaisi seurata semmoisia kulttuuritörmäyksiä…
Pidettäis ne vaan siellä muutenkin vihevasurien paskomassa PKS:ssä.
Mielestäni Suomi olisi mukavinta pitää siistinä, valitettavasti PKS on muodostunut poikkeusalueeksi tässäkin suhteessa…

Anna-Maria Korhonen

Ai, minä jo luulin, että uutinen merkitsee pikaista asunnon tarvetta jostain Kabulissa, Mogadishusta tai Bagdadista, niihin kai nousee vauhdilla uusia asuntoja jälleenrakennuksen myötä. Ja samalla töitäkin olisi tarjolla…

Big l

Töitä? Rasismia

Sami

Afganistan toivottaa kaikki ihmiset tervettulleeksi asumaan maailman yhteen nopeimmin kehittyvään talouteen.

Afganistanin talous kasvaa suunnilleen 7% joka vuosi, jollaisesta menestyksestä epätoivoisesti taantuvat euroopanvaltiot voivat vain turhaan nähdä märkiä päiväunia.

Afganistanissa asuu 33 miljoonaa ihmistä aivan normaalia ja nopeasti vaurastuvaa arkea. Afganistan toivottaa kaikki halukaat tervettulleeksi tuomaan oman työpanoksensa Afganistanin edelleen kehittämiseksi maailman parhaaksi no:1 valtioksi.

Afganistan ei kiellä kotiin palaajia ottamasta suomalaisia siiderivalaita mukaansa,sharialain mukaan yhdellä afgaanilla saa kotimaassaan olla 8:n kantasuomalaista siiderivalasta vaimoinaan. Jokainen suomalainen siiderivalas on tervettullut Afganistaniin ahkeroimaan yhteisen Afganistanilaisen onnelan hyväksi. 🙂

Katso video kauniista ja varakkaasta Kabulista 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=9SpyuArT1zE

Big l

😂 . Eiköhän se oo viisain että maailman toiseltapuolelta läpsytelleet joutomiehet vois palailla takaisin kotio. Ihan tarpeeks jo veronmaksajien hilloja tuhlattu noihin vastuuntunnottomiin laiskureihin ja pelkureihin

Terhomatti Hämeenkorpi

No niin, tulihan se sieltä : evl.fi – pääte tarkoittaa kirkon väkeä ! On kova hinku niillä majoittaa murjaaneita vaikka ”yksinäisen mummon vinttikamariin”. Hyi helevetti tuota kirkon läpimätää joukkiota!

Unelma K. Painajainen

Siinä oliskin mummolla ihmettelemistä. Vaikka joku yksi ylimääräinen huone annettaisiin yhdelle hädänalaiselle, ei aikaakaan kun kymmenpäinen geelitukkalössi täyttäisi koko asunnon ja mummo tungettaisiin johonkin komeroon. Eläke vìetäisiin mummolta, ruokapalvelun ruoat vedettäisiin napaan jne. Pahimmillaan käytettäisiin vielä seksuaalisestikin hyväksi.

pöh

Koko homma on niin sairasta että siitä voisi paasata vaikka tuhat A4:sta

Mutta sanotaan nyt vaikka vaan niin, että mitä jos ne valepakolaiset menis ihan vaan kotiinsa?

Löhveni

Mosulissa on tilaa.

PaavoA

Mulla olisi tyttären huoneessa 16v tilaa majoittaa vaikka 3 pakoloista. Tarjolla iso piha ruokaa kaapissa yllinkyllin, viihtyisässä ympäristössä helsingin kalleimmalla alueella. Lisäksi voin antaa vähän disco rahaa Kamal & Jamal et Kemalille. Auton käyttöoikeus (jos on ajokortti) Uima allaskin löytyy. Kesällä voivat grillailla halal lihaa jos käyvät itse nussimassa, eikun varastamassa lampaan läheiseltä kotitilalta. Vainokin tykkäisi etnisestä värinästä ja varsinkin suku, tiedä vaikka tytär valkkaisi oman mokkakikkelin miehekseen. Taitaa kyllä olla liian vanha! No, kaikkee pitää kokeilla paitsi anoppia sanoo vanha islamilainen sananlasku!

KKi


Auton käyttöoikeus (jos on ajokortti)

RaSSismi. Kyllä Kamalin, Abdullahin ja tyttären pitää pano… eikun baanalle päästä. Moniosaaja kyllä osaa ilman kuponkejakin ja vähän tötsyissä.

Hassanille oma huone

Oliko se Ahtisaari , joka lässytti että pyytäkää niitä kahville kotiinne? Tai asumaan. Nyt voisi sekin näyttää esimerkkiä. Yms suvakit. Ottakaa ne nyt kotiinne.

Moonman

Ahtisaari sanoi: Kytsykää kähville!!! Onneksi kukaan ei totellut

Basisti

Jari Taponen voi ottaa muutaman. Onko kukaan kysynyt siltä ?
Emma Kari voi ottaa muutaman. Onko kukaan kysynyt siltä ?
Eva Biaudet voi ottaa muutaman. Onko kukaan kysynyt siltä ?
Veronika Honkasalo voi ottaa muutaman. Onko kukaan kysynyt siltä ?

Ai ne ei ota ? Miksi ei? Eikö ne olekkaan pakolaisia, rauhaa rakastavia syrjittyjä lapsia.
Mitä ihmettä!!! Onko Suomen kansalle valehdeltu!!! Neulotaan lisää villasukkia LOL

kanander

Sipoossa asuva rikoskomisario on ottanut 5-6 jäntevää mokkakikkeliä pojikseen. Aina tulee, kun pyllistää.

Sayonara

IRAK IS SAFE! Menkää sinne! Imekää meiltä vielä ne ANSAITUT kotiinpaluufyrkat, niillä elätte helvetin leveesti kotimaassa muutaman vuoden chillaillen. Kukatietää, ehkä joku syyrialainen pikkupoika taas hukkuu muutaman vuoden päästä niin voitte sitten koko lössi yrittää samaa hämäystä uudestaan! Nähdään silloin! Haistakaa vittu, koko sivistynyt länsi vihaa teitä kusipäitä, SYYSTÄKIN.

T

Eroa kirkosta.

Khmm

No jaa, jossainhan niiden on asuttava kerran on tänne otettu. Arvelen, että keskimäärin olisivat paljon helpompia vuokralaisia kuin helsinkiläiset asunnottomat kadulta. Jos olisi ihan-ihan pakko majoittaa asunnottomia tai vokkilaisia, kummasta porukasta itse ottaisitte vinttiinne tms.vuokralaisen?

T

Asunnottomia. Tietysti.
”Pakolaiset” kuuluvat takaisin rakentamaan kotimaitaan. Heidän ei kuulu kotiutua tänne, sillä he eivät kuulu tänne vaan ovat vain ja ainoastaan hakemassa ”turvaa”

huippuosaaja

Tai suoremmin sanottuna sosiaaliturvaa…

Kukavaan

Hyvä huomio. Ovat siis sosiaaliturvapaikanhakijoita.

Suomessa on paljon ihmisiä, joiden mielestä suomalaisten velvollisuus on auttaa ja että siihen on varaa. Mutta omista varoistaan nämä ihmiset eivät halua auttaa. Jonkun muun pitää maksaa auttaminen.

rellinen

Taposen porukkako siellä köhii?

Ilmari

Jutussa ei puhuta vuokraamisesta vaan ilmaisesta majoittamisesta.

juhaII

Kevätsiivous! Minä etsin majoitusta vasikan kokoisille ”villakoirille”, joiden turvallinen ja jatkuva kertyminen on uhkaamassa loppua. Kunhan saan imurin topselin pistorasiaan. Täällä sitä rikkaassa Suomessa sähköä riittää ihan ”haaskaamiseen” asti. Näin miehen näkövinkkelistä katsottuna.

Nih

Helsinki voisi ottaa heti suoraan kaikki maahan laittomasti tulevat chillailijat, koska sinne ne matujen tiet vie kuitenkin katukahviloihin, vapaa-ajan rientoihin ja saleille hauista kasvattamaan. Muualla he masentuvat aktiviteettien puutteessa ja tämä jos mikä on ihmisoikeus kysymys sanoisi vihriät ja muut matujen palvelijat.

Sami

Irakin, Syyrian sekä Somalian ulkoministerit ovat useita kertoja pyytäneet kansalaisiaan palaamaan takaisin rauhoittuneeseen kotimaahansa, jälleenrekennustyöhön yhteisen itserakennetun hyvinvoinnin pariin.

Nihtisillan kehiksiä odotetaan kotiin,halauksin, syleilyin ja suudelmin, -aivan hieno, lämmin, rakastava ja ystävällinen vastaanotto odottaa kotimaassa.

Irak, Somalia, Syyria eivät kiellä kotiinpalaajia ottamasta siiderivalaita mukaan kotiin palatessaan. Sharialain mukaan jokaisella kotiinpalaajalla saa olla mukanaan 8:n kantasuomalaista siiderivalasta.

Hienoa! 🙂

Valtsu

Joo, on kyllä selvinnyt, miksei akuutissa tarpeessa löytynyt vuokra-asuntoa. Onneksi saan kuitenkin rahoittaa Mohammedin asumista. Kiitos.

Pompipallo

Useampien tutkimusten mukaan mamuista alle 10% on turvapaikan tarpeessa. Pitäisi maahanmuuttajienkin tajuta että kun suuri osa valehtelee ja huijaa kelaa vaikuttaa se negatiivisesti suhtautumiseen kaikkia maahanmuuttajia kohtaan.

Toivon että asiattomasti Suomessa olevat palautettaisiin pikimmin kotimaataan rakentamaan.

Nasse-Setä

Eipä kukaan järjestänyt marssia vastalauseeksi kun vokki suljetaan,
taitaa kaikilla kusipäillä jo olla virka keinoteltuna kun on niin hiljaista.

Virka on saatava vaikka omaa porukkaa kuolisi.

Suvakkipaskoilla on ihailtava moraali.

Viisinkertaiset munalukot

Kylläpä tulisi mummon elämään melkoista jännitystä joutuessaan miettimään josko pian saapi mokkak*kkel*ä ja irtoaako pää ennen aikojaan.

Anonyymi

Hienoa. Uskaltaa paremmin junalla kulkea Kauniaisiin.

Nih

Tämä on legendaarinen, aikan kun VOK huuma oli pahimmillaan. Noita haluttiin Suomessa mm. demarien toimesta joka kuntaan, kun luultiin että valtio rahoittaa noiden lopunelämän chillailua maailman tappiin asti. Moni kunta saikin näistä uusista Nokioista lopunelämän riesan.
https://www.youtube.com/watch?v=22WiuqacFVI

Pöh

Seurakuntayhtymä myi joku vuosi sitten jakomeästä vai liekö suurmetsää kerrostalon ja uusi vuokranantaja korotti välittömästi vuokria(oli korotettu jo alle vuosi aikaisemmin) niin paljon, että iso osa joutui muuttamaan pois kun ei ollut enää varaa.. Kaveritsta tuli asunnoton..

iita

nethän vois asuttaa pikku parlamenttiin iisisti sielhä niil palleroil on mukavaa ja lämmintä ol

heips

Missäs se uusi vok olikaan, eikö se kelpaa