Nihtisillan vokki suljetaan, asukkaille haetaan kuumeisesti asuntoja

Kuvituskuvassa Johan Lind, joka on adoptoinut kaksi Burman simpanssia.
Pääkaupunkiseudun turvapaikka-aktivisteilla on alkanut kevätaktiviteettikausi. Espoon Nihtisillassa majaileville sotaa, vainoa ja kidutusta paenneille miehille haetaan kotimajoitusta “vaikka yksinäisen vanhuksen yläkerrassa”.

Kuvakaappaus on tunnettujen turvapaikka-aktivistien jakama viesti. Pikslasin henkilötiedot ja puhelinnumerot, mutta sen verran paljastan, että meiliosoitteen loppu oli @evl.fi.

Miehet ovat saaneet tähän asti ilmaisen elämän, ja nyt, kun vastaanottokeskus suljetaan, heille etsitään uusia ilmaisia asuinpaikkoja jopa vanhojen mummojen luota. Jos evl-kirkko panostaisi samalla mittakaavalla helsinkiläisiin asunnottomiin, niin… no sellaistahan ei tapahdu.

Nyt olisi jokaisella mahdollisuus avata koti ja sydän ja ottaa olohuoneen sohvalle ikioma karvapallero.