Päivän Rasmus: Kun mikään ei riitä vaan kaikki on rasismia

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa on taas otettu kantaa rasismia vastaan. Muuan uussuomalainen kirjoittaa:

Kyseessä on siis viestitapahtuma, jossa uussuomalainen nainen on saanut uussuomalaiselta serkultaan viestin, jossa serkku ripittää naista tämän huivin käytön takia ja ilmeisesti myös islamiin liittymisen takia. Ripittävä serkku kertoo, että naisella on kristitty sukuhistoria ja hän on juutalainen.

Nainen kertoo, että aikoo pitää huivia, koska se on hänen juttunsa ja Suomi on vapaa maa. Lisäksi nainen todistaa, että kokee joka päivä rasismia. Nainen siis viittaa tähän islamiin ja huivin käyttöön.

 Tarkennetaanpa asiaa. Kuka tahansa ihminen maailmassa missä tahansa, vaikka isis-alueilla, voi liittyä islamiin. Minäkin voin. Kuka tahansa ihminen missä tahansa, vaikka isis-alueilla, voi liittyä kristinuskoon tai palvoa lentävää spagettihirviötä.

Jos vittuilen naapurin äijälle, joka uskoo lentävään spagettihirviöön, niin se ei ole rasismia. Sekään ei ole rasismia jos vittuilen muslimille tai krisselille samalla tavalla. Se voi olla tölppöä käytöstä, mutta rasismia se ei ole.

Jos kuka tahansa, mistä tahansa, vaikka isis-alueilta, voi liittyä islamiin, niin silloin kyseessä ei ole etninen ihmisryhmä vaan vain puuhakerhoon kuuluva joukko ihmisiä. Meikäläinen kuuluu Pt-median sähkökiuaskerhoon ja on kerhon saunamajuri. Jos nyt joku puukiuas-fanaatikko alkaa löylyttämään minua, että sähkökiuas on glopalistien metkuja, puukiuas se on ainoa oikea kiuas, niin rasmuslaisen logiikan mukaan tämäkin olisi rasismia.

 

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suti päässä, kuten Turussa sanottiin

Kaivappas Paavo jostakin se kuva ruotsalaisten naisministerien lähetystöstä jossain arabimaassa.

Jokaisella akalla on huivi visusti päässä, mm Ruotsin nykyisellä ulkoministerillä.

Vitun nauriit

Eikö ne olekkaan kunnon feministejä 😀

Gyntter

Joo, ja kalottilakki on Suomenkin poliittisilla pettureilla päässä, kun juutalaisten reservaatissa käyvät. Pitkää kyömynenää eivät lisää, kun se niillä huijareilla on kansalaisten silmissä valmiiksi.

Itse juttuun liittyen… Nykyään kaikki on rasismia, sovinismia ja muuta syrjintää. Ulinaa riittää joka aiheesta jos/kun joku ei ole koko ajan samaa mieltä.

Sosiologi

Suomalaiset vaikuttajanaisetkin ovat kunnostautuneet huivin käytössä ja islamistisen uskonnon mielistelyssä presidentin puolisoa ja ministereitä myöten Ministeri Toivakka ja Jenni Haukio esiintyivät Iranin matkoillaan huivit päässään ja Haukiolle on ihan ok, että Iranin suurlähettiläs ei kättele häntä itsenäisyyspäivän linnanjuhlissa, koska Suomen presidentin vaimo Jenni Haukio on naisena miessuurlähettilästä alempiarvoinen islamistisen uskonnon mukaan.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001939045.html
https://yle.fi/uutiset/3-8512008

Sosiologi

…sen sijaan Ranskasta löytyy vielä ryhdikäs nainen, joka ei suostu nöyristelemään islamismin edessä. Nimittäin Marine Le Pen. Hän kieltäytyi käyttämästä hänelle tarjottua valkoista huivia ollessaan menossa vierailemaan Libanonin korkea-arvoisimman sunnalaisen uskonoppineen sheikki Abdellatif Deryanin luokse. Hävettää suomalaisten naisten puolesta.https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005097883.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=Jah8bx-l2yQ

Fatwantarkistaja

Menisi seki h… en toki epäkunnioita ketään. Sehän pitäisi ajaa se lähettiläs maasta ja heti! Miehiäkö se täällä vaanii? On meilläkin nostureita, niihin vaan tutustumaan. Tämä leikkimielisesti, kuka niitä nyt haluaa läheltä nähdä. Ja ne sairaat hommat Iran osaa, ehkä.

tulitikkutyttö

Merkel ei ole käyttänyt vastaavissa tilanteissa huivia.

Sekasikiöt vauhdissa

Ei noille hulluille tosiaan mikään riitä rasisimin suhteen. Sama juttu on ”tasa-arvon” ja ilmastohömpän kanssa.

Kukalie

No nyt päästiin taas asian ytimeen. Hyvin sanottu.

Minä

Ovat oppineet, että kaikkeen epämiellyttävään voi tokaista, että rasismia.

Monikohan niistä edes ymmärtää, mitä rasismi-sana tarkoittaa?

Mutta sähkökiuas ei ole globalistien metkuja, vaan ahneiden riistäjäkapitalistien keksintö, jonka ainoa tarkoitus on tehdä rahaa perinteitä kunnioittamatta. Tämä kulttuuririkos tapahtui 1938, kun alettiin valmistaa ensimmäistä sähkökiuasta myyntiin. Valmistaja oli vieläpä suomalainen, joten kyseessä on maanpetokseen verrattavissa oleva teko.

Olen tämän kulttuuririkoksen uhri, koska harvemmin olen päässyt aitoon puulämmitteiseen saunaan. Oikeastaan se kaikkein aidoin on savusauna, josta en ole päässyt nauttimaan.

Onneksi on edes kiuaskivet jäljellä nykyisissä lumesaunoissa. Saa nähdä koska koko värkki korvataan jollain 3D-illuusiolla, jossa hiki tulee vitutuksesta.

seant

Myös urheilussa on, jos tummempi kilpakumppani, vaikka törkeesti toimii valkoista kohtaan valkoinen sanoo jotain. Pari esimerkkiä oli Hs:ssa, tummempi jalkapalloilija taklaa valkoista ja valkoinen sanoo jotain. Tummempi väittää valkoista rasistiksi, sen seurauksena käydään kaikki sen hetken äänimateriaalit lävitse ja todetaan, että hän sanoi jotain piru jne ei mitään rasistista.
Toinen esim. tummempi pyöräilijä kiilaa loppukirissä toisen päin mainosrivistöä, jääden sen takia ties kuinka paljon kolmannesta sijasta. Tummempi pyöräilijä väittää saaneensa rasistisia kommentteja mm. tästä sikailusta haukuttu siaksi.
Eli käytännössä tummempi ihminen voi vaikka kuinka paljon sikailla valkoista kohtaa, jos sanoo jotain vastaan sen touhusta, niin on rasisti.

Valtsu

Nykyään voisi periaatteessa todeta, että jos ET OLE kenenkään mielestä syyllistynyt rasismiin, silloin kannattaa alkaa epäillä omaa mielenterveyttään. Jokin on pahasti vialla silloin, jos et ole kenenkään mielestä rasisti.
Ehkäpä ilmenee, että olet sellainen über-hissukka, joka ei koskaan sano kenellekään vastaan, ei ilmaise missään asiassa mielipidettään, häpeää itseään ja kulkee hiiviskellen pää painuksissa katuvieriä pitkin peläten ja väistellen kaikkia, pyydellen alinomaa anteeksi.

Anonyymi

Kuvasitpa hyvin ihmistyypin, jonka näin Tallinnassa kesällä -70; aitovieriä kulkeva, maahan katseensa painava ja peloissaan siitä, että joku huomaisi hänen olemassaolonsa. Kommunismin ikeen alla lienee yhtä ahdistavaa elää kuin intersektionaalisessa yhteiskunnassa.

Minä

Tässä on tuon kuvan lähde:
https://www.youtube.com/watch?v=PNZdmDins9E
siis Kummeli-video noilla artikkelin kuvan henkilöillä.
Vaikuttaa siltä, että jakso on tehty vuonna 2007, joten vain 14 vuotta sitten.
Ovat ajat muuttuneet.

Kuinkahan paljon tuo Kummelin jakso on innostanut muhkeampia suvakkinaisia kannattamaan nykyistä heidän lemmikkiensä maahanmarssia?

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Tervemenoa

Rasistit pitää palauttaa kotimaihinsa

Anna-Maria Korhonen

Islam, kristinusko, buddhalaisuus, hindulaisuus jne. eivät ole rotuja, vaan uskontoja.

Epäilen, että rasismi sanaa käytetään tietoisesti väärin nimenomaan rotukysymyksen hämärtämiseksi. Kyse ei siis ole tietämättömyyden aiheuttamasta termien sekoittamisesta, vaan pyrkimyksestä vähentää rodun merkitystä yhteiskunnallisen arvon mittarina. Todellisuudessahan aito rotuun liittyvä syrjintä on lähestulkoon hävinnyt pohjoismaista, kun mustia nähdään muuallakin kuin sirkuksissa, kiertävissä eriskummallisuusnäyttelyissä tai Helsingin Olympialaisissa ja kaikki tietävät, että ne osaavat jazzin soiton ohella myös pelata koripalloa.

Todellisuudessa kasvatustyön kohteena on nyt ”suvaitsevaisuus” erilaisia uskontoja kohtaan ja siinä työkaluna käytetään termiä rasismi, koska se on havaittu tehokkaaksi jo rotuun kohdistuvan luokittelun kitkemisessä.

Käytän tuota sanaa suvaitsevaisuus tässä yhteydessä lainausmerkeissä, koska kyse ei oikeastaan ole suvaitsemisesta tai moniarvoisuudesta, vaan eri rotujen ja uskontojen seka-asuttamisesta erilaisten psykologisten työkalujen avulla. Planeettammehan on jo monirotuinen ja monikulttuurinen.

juhaII

Minä laitan huivin. Nykysuomessa sillä saa paljon etuja ja sae on mnulle harvinaisen helppoa kun ei enää ”ota eteen”.

Fatwantarkistaja

Olen islamisti.