Päivän Rasmus: Kun mikään ei riitä vaan kaikki on rasismia

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa on taas otettu kantaa rasismia vastaan. Muuan uussuomalainen kirjoittaa:

Kyseessä on siis viestitapahtuma, jossa uussuomalainen nainen on saanut uussuomalaiselta serkultaan viestin, jossa serkku ripittää naista tämän huivin käytön takia ja ilmeisesti myös islamiin liittymisen takia. Ripittävä serkku kertoo, että naisella on kristitty sukuhistoria ja hän on juutalainen.

Nainen kertoo, että aikoo pitää huivia, koska se on hänen juttunsa ja Suomi on vapaa maa. Lisäksi nainen todistaa, että kokee joka päivä rasismia. Nainen siis viittaa tähän islamiin ja huivin käyttöön.

 Tarkennetaanpa asiaa. Kuka tahansa ihminen maailmassa missä tahansa, vaikka isis-alueilla, voi liittyä islamiin. Minäkin voin. Kuka tahansa ihminen missä tahansa, vaikka isis-alueilla, voi liittyä kristinuskoon tai palvoa lentävää spagettihirviötä.

Jos vittuilen naapurin äijälle, joka uskoo lentävään spagettihirviöön, niin se ei ole rasismia. Sekään ei ole rasismia jos vittuilen muslimille tai krisselille samalla tavalla. Se voi olla tölppöä käytöstä, mutta rasismia se ei ole.

Jos kuka tahansa, mistä tahansa, vaikka isis-alueilta, voi liittyä islamiin, niin silloin kyseessä ei ole etninen ihmisryhmä vaan vain puuhakerhoon kuuluva joukko ihmisiä. Meikäläinen kuuluu Pt-median sähkökiuaskerhoon ja on kerhon saunamajuri. Jos nyt joku puukiuas-fanaatikko alkaa löylyttämään minua, että sähkökiuas on glopalistien metkuja, puukiuas se on ainoa oikea kiuas, niin rasmuslaisen logiikan mukaan tämäkin olisi rasismia.