Valamiehistö totesi Derek Chauvinin syylliseksi värillisen George Floydin kuolemaan

Minneapoliksen oikeustalolla jury tuomitsi hetki sitten entisen poliisin Derek Chauvinin syylliseksi värillisen George Floydin kuolemaan.

Valamiehistö teki yksimielisen päätöksen ja amerikkalaisen tapaan se kuulostaa kummalliselta. Nimittäin Chauvin tuomittiin yhdestä teosta syylliseksi kolmeen rikokseen; ensimmäisen ja toisen asteen murhaan ja kolmannen asteen tappoon. Englanniksi “second-degree unintentional murder, third-degree murder and second-degree manslaughter.”

Suomeksi kai tuo olisi jotain sellaista, että hänet tuomittiin kuolemantuottamuksesta, surmasta ja taposta.

Amerikkalaiseen tapaan valamiehistö päättää ensin syyllisyydestä, jonka jälkeen tuomari keksii sopivan rangaistuksen. Rangaistus julistetaan muutaman viikon sisällä ja Chauvin pysyy ainakin siihen asti vangittuna.

Amerikkalaisten medioiden mukaan värilliset aloittivat oikeussalin ulkopuolella juhlat heti kuultuaan valamiehistön päätöksen.

Vihapuhe FM:ssä menossa analyysi puolen yön aikaan: https://dlive.tv/VPFM

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Politisoitunut oikeus
Politisoitunut oikeus
21.4.2021 00:11

Taitaa olla Amerikassa niin politisoitunut oikeuslaitos ettei tuo ollut yllätys. Torppasivat myös kaikki vaalivilppi jututkin, ettei saanut niitä äänestyskoneitakaan tutkia kun sekin estettiin oikeuslaitoksessa. Oikeasti jos ihminen ei saa henkeä ei hän voisi puhua silloin.

Vaalivilpistäkin oli todisteita vaikka miten paljon, mutta nekin jätettiin huomiotta. Oikeuslaitos torppasi nekin täysin

Minä
Minä
21.4.2021 07:14

Varsin todennäköisesti tuossa oikeudenkäynnissä oli poliittisesti motivoitunut tapa katsella asiaa.

Kun jokin kansanryhmä, tosin ei valkoinen, hilluu tarpeeksi, saavat läpi omasta mielestään sopivan tuomionkin, koska oikeuslaitoksessa on poliittisesti korrektia ajattelua ja myös pelko mellakoista sekä mahdollisista “väärän” tuomion aiheuttamista henkilöön kohdistuvista ongelmista.

Puolueeton
Puolueeton
21.4.2021 09:08
Vastaa...  Minä

Uutisissa ei mainita mitään uhrin huumemääristä, jotka voivat lamauttaa hengitystoiminnan. Näitähän vuodessa USAssa tapahtuu 70000 ilman poliisin apua. Siispä en ota jyrkkää kantaa, mutta ehkä totuus tulee joskus esille.

Tietäjä
Tietäjä
21.4.2021 19:44
Vastaa...  Puolueeton

No voin kertoa sulle, silloin ei kävellä, eikä edes olla hereillä, ei se hengitys lamaannu niinkuin keuhkot olisi ammuttu pihalle, mutta nukkuessa/sammuessa voi niin tapahtua. Joten tuossa ei ole mitään sinnepäinkään jokaisen luulisi tuon tietävän..

Jorma
Jorma
22.4.2021 04:23
Vastaa...  Tietäjä

Mitenhän tuota ei tullut ajatelleeksi johtuu varmaan tuosta rummutuksesta kun niinhän tuo on, toisto ja propaganda toimi kun ei ajatuksella ole lukenut.. Sairaalassahan ei anneta nukkua juuri tuon takia jos jotain opiaattia on ottanut yliannostuksen senkään jälkeen kun on naloxinia annettu vaan herätellään vähän väliä seuraavat monet tunnit koska muuten voi niin käydä..

Gg kaapriel
Gg kaapriel
22.4.2021 04:52
Vastaa...  Tietäjä

Niin ja tuossahan ei kai kyse ole hengityksen lamaantumisesta mutta kun tuohon kaulavaltimon ja hermojen painamiseenkin kuollaan aika usein ilman mitään ottamista, sydän pettää tms..

Vai vielä maailman mahtavin maa
Vai vielä maailman mahtavin maa
21.4.2021 07:52

Ikävä kyllä tämä tulee johtamaan siihen että rikollisuus räjähtää käsiin kun poliisi ei uskalla tehdä syytteiden ja rasimin pelossa yhtään mitään. Katsellaan vierestä ja lasketaan raadot.

Tämä jenkkiläinen oikeusjärjestelmä ei ole ikinä auennut minulle. Kaveri nielee kuolettavan määrän huumeita ettei jää niistä kiinni ja poliisi saa tuomion kun pysäytti kaverin jonka johdosta kaveri nieli huumeet.

No, joukkoirtisanoutumiset on alkaneet. Ja nyt alkaa sitten mustien omistamissa kortteleissa paikkumaan entistä enemmän. Nyt ne saavat hillua sielä aivan vapaasti. Ja sieltähän ne sitten hivuttautuvat isojenkin kaupunkien keskustoihin parin vuoden sisällä. Ja koko maa tuhoutuu sisältäpäin. Jollei ole jo tuhoutunut viimeiset 30 vuotta.

kgb-fsb
kgb-fsb
21.4.2021 11:05

Siihenhän me kovasti ollaan pyrkineetkin. Natomaiden tuhoamiseen sisältäpäin. Suomikin siinä sivussa.
Kummallista miten clintonin porukallekin tuli aikoinaan kiire tyrkätä miljardeja Jeltsinin taskuun kun Jeltsin aikoi julkistaa neuvostotiedustelun salaisia asiakirjoja.
Heheh. Eipä sitten julkistanutkaan.

holiisi
holiisi
21.4.2021 00:41

Jenkkipoliisit voisivatkin ilmoittaa että valvokaa itse järjestystä.

Kukavaan
Kukavaan
21.4.2021 03:32
Vastaa...  holiisi

Lopputuloksena poliisit rupevat hoitamaan tehtäviään niin leväperäisesti kuin mahdollista potkuja saamatta. Mitä sitä hankaluuksia itselleen keräämään. Se on nyt menoa USA:lle.

Sami
Sami
21.4.2021 04:33
Vastaa...  holiisi

Jenkkipoliisit tekevät juuri tuon mainitsemasi ratkaisuvaihtoehdon, he irtisanoutuvat joukoittain.

Oikeudenkäynti on vahvasti politisoitunut eikä tuomitulla poliisilla ole ollut käytännössä mahdollisuus saada oikeutta.

Varmasti moni poliisi miettii mielessään, miksi kannattaa itse olla henkisen tai fyysisen väkivallan kohteena, kun “palkkio” voi olla oikeudessa vaikka mitä.

Esimerkiksi Portlandissa poliisit irtisanoutuvat joukottain, paetakseen järjestäytynyttä kulttuurimaxismin ylivallan vainoa järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan.

https://www.youtube.com/watch?v=rSwQqXwjAQY

Pah
Pah
21.4.2021 06:55
Vastaa...  holiisi

Just niin!

Toivottavasti sikäläiset poliisit oppivat saman mitä täkäläiset yrittäjät ovat oppineet: ”ajatteleminen ilman tekemistä on vähemmän haitallista kuin tekeminen ilman ajattelemista”.

Yrittäjän “oikeusturva” Suomessa – Liisa Mariapori valottaa:
https://www.youtube.com/watch?v=rDGqIVkYjzk&t=394s

Nih
Nih
21.4.2021 03:35

Mustia ja värillisiä yleensä ammutaan sen takia kun nekin ampuvat varsin herkästi. Ainakin YLE:llä uutisointi on mennyt varsin överiksi. Kaikki jenkkilässä tapahtuvat ampuma tilanteet ovat poliisväkivaltaa vaikka ammutulla on mutka kädessä, kuten se 13 vuotiaan tapaus. Tilanne menee siihen että laki suojaa värillisten rikollisten toimintaa ja poliisit eivät uskalla tehdä mitään syytteiden pelossa. Juurikin siviilien aseet aiheuttavat sen että poliisin liipasinherkkyys on jenkkilässä maailman huippua, kuka poliisi haluaa ottaa sen ensimmäisen luodin vain sen takia että jospa tuo teini ei olekaan aseistettu.

Sami
Sami
21.4.2021 04:53
Vastaa...  Nih

Amerikassa harvoja poikkeuksia lukuunottamatta mustaan väestöön kohdistunut henkirikos on lähes ainoastaan toisen mustan tekemä.

Harvoja poikkeuksia lukuunottamatta Amerikassa mustat tappavat mustia.

Kulttuurivallankumouksellinen liikehdintä syyttää valkoista mustien tekemästä väkivallasta, ja tällä tavalla tekee kulttuurimarxistista vallankumousta vanhaa valtaa vastaan saavuttaakseen itselleen kulttuurimarxistisen ylivallan kaoottisen anarkian kautta.

Amerikkaan loikannut entisen Neuvostoliiton KGB:n propaknda asiantuntija kertoo vuonna 1984 mitä tapahtuu länsivaltioissa vuonna 2021.

Yuri oli oikeassa,kaikki hänen ennustamansa kulttuurimarxismin voittokulku on nyt edessämme vuonna 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9TviIuXPSE

Pah
Pah
21.4.2021 07:09
Vastaa...  Nih

Saattaisin kuvitella että pahinta on kuitenkin näiden murjaanien pohjaton typeryys. Miten helvetissä semmoisia mitään tottelemattomia sekopäisiä 30-60 ÄO:lla varustettuja umpihölmöjä mömmöspäissään aseiden kanssa hörhöileviä hevosenpuolikkaita voi pysäyttää jos niitä uhkaavasti käyttäytyviä idiootteja ei voi voimalla pistää nippuun?

Ei kai se poliisien vika ole jos ne härän voimilla riehuvat aseistuneet murjaanit ovat järestään niin hölmöjä etteivät kertakaikkiaan osaa eikä älyä vähemmällä voimankäytöllä totella?

Kaikki on suurta kusetusta
Kaikki on suurta kusetusta
21.4.2021 04:10

No, Patrisse Cullors ainakin nauraa matkalla pankkiin.

Sami
Sami
21.4.2021 04:56

Juu, historian kaikkina aikakausina kulttuurimarxismien kansalaiset ovat kuolleet nälkään miljoonitain, mutta kulttuurimarxistieliitti on asunut palatseissa palvelijoiden ympäröiminä sekä vaalipuheiden hurmaaman kansan ylistämänä.

Tehtiin syntipukki
Tehtiin syntipukki
21.4.2021 09:12

Joo. Ja kun joku formulakuski joka tienaa miljoonia uhriutuu jonkun huumerikollisen takia, on kyllä jotenkin överiä. Veikkaanpa ettei ratinpyörittäjää kiinnosra vittuakaan kuka on joku floyd jostain slummista. Ja enpä ihmellisi, jos harris ottaisi ohjat sanotaanko parin vuoden päästä.

Niket omalla palkalla ostettu
Niket omalla palkalla ostettu
21.4.2021 05:09

Nyt saa nauraa. MURHA! Musta mies kuoli huumeiden yliannostukseen. Tässä uhrattiin nyt valkoinen mies ihan vaan sen takia että 1992 mellakat eivät toistuisi. Mutta kyllä mustat tästäkin mellakan pistävät pystyyn, sillä he odottivat/toivoivat vapauttavaa päätöstä eikä heitä kiinnosta pätkääkään tuomio vaan ainoastaan se että pääseekö ns “luvalla” kauppoja ryöstelemään. Murhatuomio myös väliaikaisesti tekee rasistikortista harmittavan laimean aseen.Tsiisus sitä vitutuksen määrää nyt kun kaikki Jamal Washingtonit jäivät ilman uusia tossuja ja telkkareita. Rasismia sekin…

Sami
Sami
21.4.2021 05:23

Vanha sananlasku: “Konttasin polvillani, luovutin kaiken elämäni aikana kovalla työllä ansaitsemani varallisuuteni, menin kulttuurimarxistien määräyksestä vankilaan, sekä nöyrästi pyysin kulttuurimarxisteilta anteeksi 1543210 kertaan, -mutta he silti vaativat lisää ja vihaavat minua”.

Pah
Pah
21.4.2021 07:13
Vastaa...  Sami

Mitä tästä opitaan? 

”ajatteleminen ilman tekemistä on vähemmän haitallista kuin tekeminen ilman ajattelemista”

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/2434635521228999436/B3B52E8BBD1D96BD345859C571A2738910822B6F/?imw=512&imh=631&ima=fit&impolicy=Letterbox&imcolor=%23000000&letterbox=true

Anonyymi
Anonyymi
21.4.2021 06:52

Juuri näin. Muunlaista päätöstä ei yksinkertaisesti uskallettu tehdä, koska siitä olisi seurannut sellainen BLM-mellakka, että edellinen oli vasta kuivaharjoittelua.

sdgfs
sdgfs
21.4.2021 17:57

Huh mikä lääketieteen asiantuntija ja ylivertainen äly. Wow! Miten se siinä kuoli huumeiden yliannnostukseen? Tungen sulle maitoa perseeseen ja tapan sut painamalla kaulaa niin kuolitko maidon väärinkäyttöön?

Valtsu
Valtsu
21.4.2021 06:11

Se panee vähän miettimään, että eikö Suvaitsevaisto oikeasti löydä parempaa idolia kuin sekakäyttäjä-taparikollinen, joka on uhannut raskasna olevaa naista aseella? Kehitysmaissa poliisi ryöstömurhaa ihmisiä joka päivä. Afrikassa poliisi on tappanut koronaratsioissaan ketä sattuu – ja täällä maataan umpivittumaisen sekakäyttäjän muistolle.

10669441e-1.jpg
Blackie Lawless
Blackie Lawless
21.4.2021 06:44

Muistaako kukaan kuinka O.J.Simpsonille hurrattiin kun hän ajoi poliiseja karkuun. Murhasi kaksi kalpeanaamaa ja vapauttava tuomio vaikka syyllinen, jonka sovitti rahallisesti. Jenkeissä syyllinen aina joku muu kuin kriminaali näkkäri. Nauttikaa nyt Yanks “The Land Of Hopeless And Destruction”.

rellinen
rellinen
21.4.2021 11:10
Vastaa...  Blackie Lawless

Eikös se valamiehistökin ollut aikamoisen musta?

pt edia seksualisoi lapsia
pt edia seksualisoi lapsia
21.4.2021 09:11

PT-media tukee 12 vuotiaiden lasten strippausta transsu- ja homobaarissa. Ei ihme, että PT media kannattaa lasten seksin suojaikärajan laskua 12 vuoteen.

https://summit.news/2019/06/14/desmond-is-amazings-mother-defends-decision-to-allow-12-year-old-drag-kid-to-perform-at-gay-bar-for-tips/

Mies ry
Mies ry
21.4.2021 11:19
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Entäs niiden triljoonien parisuhdetta vaille jääneiden siimahäntien oikeudet?

KKi
KKi
21.4.2021 09:35

Noh, ainoa mahdollinen ratkaisu tässä poliittisen korrektiuden ja rasismipaniikin maailmassa.

Paskaduunissa on helppo tehdä virheitä
Paskaduunissa on helppo tehdä virheitä
21.4.2021 11:06

Mitähän liikkuu nyt Derek Chauvinin päässä?

19 vuotta hän teki vittumaista työtään roskaväen parissa kadulla, ei ihme jos kävi miten kävi. Ja samaa tapahtuu ympäri maailmaa joka päivä.

Bidé on helisemässä, liian vana rono
Bidé on helisemässä, liian vana rono
21.4.2021 11:11

Bidé-ukkokin alkaa pikkuhiljaa huomata ettei tämä presidentin virka olekkaan niin helppo kuin mitä kuvitteli. Meksikon rajalla seisoo 200.000 migranttia valmiina hyökkäämään maahan jne.

Tässä tulee vielä monta kertaa olemaan Trumppia ikävä.

Reijo Urpilainen
21.4.2021 14:13

Eiköhän ne osaa nätisti tuon jutun hoitaa. Valituskierre alkaa ja ukko takuita vastaan piilopirttiin. Kun homma vanhenee ja muuta roskaa tulee tilalle tämä häipyy hiljaa kuin lammen laine uudella nimellä muihin maisemiin.

sdgfs
sdgfs
21.4.2021 17:55

Ihan oikein, niin pitikin, amerikkalaiset poliisit nyt on helvetin tyhmiä..

Nasse-Setä
Nasse-Setä
21.4.2021 18:48
Vastaa...  sdgfs

Siellä tosiaan pääsee poliiseiksi aivan tahvotkin

juhaII
juhaII
21.4.2021 18:39

Presidentti Joe Bidenin rukous siis kuultiin. Pakkohan tuo oli tuomita. Jos ei olisi. Koko Amerikka palaisi “rauhanomaisesti”!