Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jones
Jones
29.4.2021 09:12

Tuskinpa monikaan muistaa sitäaikaa kun nuo tulivat ja itkivät psykopaattista säälinkerjäysitkuaan, että pelkäävät kotimaissaan henkensä puolesta. Nyt on uudet puheet ja teot. Sama meininki Suomessakin.

Wöörd
Wöörd
23.4.2021 16:05

Tässä suomen vastaus. Astetta kovempi jätkä, ja tasan samanlaisii gangstoja meilläkin joka kylä täynnä joten meille ei kyl kannata joku hurrilaku tulla älämölyämään https://www.youtube.com/watch?v=Ueeb3qT5jPo

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
23.4.2021 16:42
Vastaa...  Wöörd

Tämä maa on tosiaankin menetetty ☹️☹️☹️

Dickie
Dickie
23.4.2021 15:55

suvakithan vei 2015 matu-aallon porukat ensin harjoittelemaan tarkuuus-ammuntaa..sit karatea ym taistelulajeja ja sit viel punttisaleille…et mahdollisimman vaarallisia niistä saatais aikaan

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
23.4.2021 15:23

En arvosta tuota paskasakkia. Simo Häyhää ja Lauri Törniä arvostan 👍👍

juhaII
juhaII
23.4.2021 13:22

En todellakaan ymmärrä ”tätä” ruotsia. Visuaalinen puoli kyllä kertoo varsin paljon!
Kovat ovat varusteet sosiaalitoimistossa käymiseen.

Tuotahan se on jo Suomessakin ja poliisi ”halkoo hiuksia” pyöritellessä sanojaan kuin puolukka siellä ”yhdessä” paikassa”!

Vaikenemisen kulttuuri on niin kova, ellei pahaa sano. Se ei ole olemassa. Tuntuu siltä, että koko läntinen maailma on yksi suuri lastenhuone mikkihiiri tapetteineen!

ruotsia en ossoo
ruotsia en ossoo
23.4.2021 12:44

No joo… Hankitaan jostain sähköpiano ja pistetään siihen kolme-neljäsosaa perusjytkytys päälle. Sitten laitetaan siihen saksofoni päälle seuraamaan komppia, valmispaketti tietenkin kun ei taidot taida muuhun riittää. Ja sitten ruvetaan puhumaan sen peruskompin päälle, kuka mitenkin siihen osaa/osuu.

Ihme teppaamista edestakasin. Ihan kun niillä olis kuset tulossa housuun tai niinkuin ylilihavat ihmiset teppaa kassajonoissa. Oletteko huomanneet? Ne ei pysy paikoillaan paria sekunttia pidempää.

Mutta sitä minä ihmettelen miksi nuo ampui ilmaan? Olis nyt ampuneet noi puhuta. Ne kun ei pysyneet kompissa eikä niiden puheissa ollut pilkkuja eikä pisteitä. Yhtäpötköäpojatvaanpuhelivähänsinneppäin.

Johtopäätöksenä voi todeta että eivät pojat olleet vielä onnistuneet itselleen naaraita hankkimaan kun kerran yöt pitää viettää kaveriporukan kesken. Naaraan omaavina olisi kotona pistelty patjapolkkaa ja oltu elämää tyytyväisiä. Nyt sitten yöt puristellaan joukolla pippeleitä ja koitetaan olla ”kovia jätkiä” jotta saisi sen naaraan. Mutta uhoaminen ei useinkaan pure, vaan turvallisuus. Niin, ja tietysti taloudellinen vauraus. Joka noilta monelta jää vain haaveeksi.

Moonman
Moonman
23.4.2021 12:37

Notkutaan notkutaan, aina vaan notkutaan ja heilutellaan käsiä ja pyssyjä puhuessa. lähinnä tulee mieleen tämä: https://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU

Pah
Pah
23.4.2021 21:41
Vastaa...  Moonman

Mulla tulee lähinnä mieleen tämä: Kummeli – Aziz The Combat Fighter
https://www.youtube.com/watch?v=nyl9FMHRfOE

Pena
Pena
23.4.2021 11:01

10-15 vuotta sitten noi kaikki itkivät äitiensä ja siskojensa kanssa joka lehdessä ja valittivat kun ilmaiset asunnot jossa asuvat ovat liian pieniä ja ilmaiset rahat jotka joka kuukausi tipahtivat taskuun taivaasta olivat liian vähän. Nyt sitten ollaan aikuista miestä, hyvin ollaan syöty ja rahat on riittänyt kivasti vaatteisiin ja aseisiin. Nyt kyllä kelpaa uhkailla kun ollaan uljaampia ja parempia kuin noi muut jotka osaavat lukea ja käy töissä ja tämän pelleilyn maksavat, joskus hengellään. Vittu mitä naurettavaa paskasakkia koko video täynnä, mitä noi on älyllisesti jotain 8-9 vee?

Dan Wesson
Dan Wesson
23.4.2021 14:24
Vastaa...  Pena

Noo, tuolla menolla vajakit joutuvat tekemisiin sosiaalitätien sijaan sellaisten viranomaistahojen kanssa, joille ei auta esittää kovaa jorkkia rynkky kädessä. Muuten tulee ylimääräisiä persereikiä naamaan nopeammin, kuin ehtii joujoujou sanoa.

h44
h44
23.4.2021 10:47

Miinanpolkijoita.

Mikko Mansikka
Mikko Mansikka
23.4.2021 07:36
Dogwalker indoors
Dogwalker indoors
23.4.2021 07:29

Tasan kaikki mikä tuossa näkyy on sinun veroilla/sossurahoilla ostettu, myöskin kamera jolla tuo naurettava lauma on kuvattu. Surullista. Mutta tuota tilasitte ja sitä saitte vassarit, NAUTTIKAA!

tulitikkutyttö
tulitikkutyttö
23.4.2021 05:26

On vielä ruottin kielessä opettelemista, mitä lie tursvenskaa.

Minä
Minä
23.4.2021 03:57

Tuossa niitä parempia arvoja, joita suvakit kumartavat ja antavat niille mielin kielin toisten rahat. Tuollaista ajatusmaailmaa on Rinkebyt ja Tenstat täynnä. Ei mitään osaamista, mutta uhoa, ikään kuin elämässä olisi tärkeintä olla kukkona takapihan tunkiolla.

Ei edes parin romillen kännissä
Ei edes parin romillen kännissä
23.4.2021 03:17

Aivan käsittämätöntä paskaa.

Dan Wesson
Dan Wesson
23.4.2021 03:38

No tuon paremmin tuota ei voi kuvailla. Säälittävää jorkkien pullistelu ja uhoaminen on. Räkänokat eivät koskaan kasva aikuiseksi. Joujoujou.

Huru-ukko
Huru-ukko
23.4.2021 01:14

Kyllä se Paavon räppipätkä oli paljon parempi. En mie senkään sanoja ymmärtänyt, mutta silti

Pera Pervo
Pera Pervo
23.4.2021 01:09

Ruottinkielen taito ei lyriikan ymmärrykseen riitä, mutta kivasti pojat harrastavat musaa. Niin ja pyssyistä päätellen varmaankin tarkkuusammuntaa. Urheilun ja kulttuurin harrastaminen on aina hyväksi. Tarmokas asenne paistaa läpi.

Tulevaisuudessa huolettaa ainoastaan kantaruotsalaisen nuorison puolesta. Kuinka he mahtavat pärjätä tulevaisuuden työmarkkinoilla näille voimavaroille? Ruotsalainen yhteiskunta kokonaisuutena toki onneksi rikastuu vääjäämättä.