Vantaan autopalojen kuvasaldoa

 

Vantaan Varistossa roihusi toissa yönä kunnon autogrilli. Ainakin 6-7 autoa paloi poroksi. Poliisi epäilee tekoja tuhopoltoksi.

Palot tapahtuivat muutamassa eri osoitteessa. Poliisin mukaan autojen lisäksi tuleen oli tuikattu roskapönttöjä. Kaikki palot sytytettiin parin kilometrin säteellä toisistaan.

Henkilövahinkoja ei tullut, mutta rahallisesti vauriot ovat melko mittavia. Palot tapahtuivat osoitteissa Heinäkuja 11 ja Luhtimäki 7. Kuvat on otettu tänä päivänä, eli esimerkiksi keskimmäisessä kuvassa palaneet autonraadot on jo hinattu romulaan.

Täysin tuhoutuneiden autojen lisäksi paloissa vaurioitui muutamia autoja ”vähän”. Yksi alueella asuva henkilö kertoi Pt-medialle, että hänen uusi autonsa vaurioitui vain vähän ja se voidaan mahdollisesti korjata.

Täysin tuhoutuneita autoja oli siis 6-7 ja enemmän tai vähemmän palovaurioita saaneita autoa saman verran. Lisäksi kaksi katosta paloi purkukuntoon.

 

49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kullervo

moniosaajat ja työvoimapulanpaikkaajat harjottelee… kohta on töitä uskaliaille posliineille, piipaa-auton kuljettajille ja palomiehille, kunhan totuttautuvat kivisateesen 👍 ai vittu sitä multikulttuurin ihanuutta

Ville Pettu

Saattoivat ehkä olla vihreiden aseellisen siiven, Ohisalo-Jugendin elokapinallisosaston iskuryhmä harjoittamassa ilmastonmuutoksen vastaisia toimia.

Cluseau

Tässä on nerokkaat rikollismielet toiminnassa. Villi arvaus: yksi autoista on semmoinen jonka omistajan sukunimi ei yleensä näy listoilla hiihtokisoissa ja sattumoisin sen auton vakuutusta juuri muutettiin niin että korvaa jos se palaa kans.

kuli

Ei hätää kohta nähdään ne ”maagiset” keinot toiminnassa jolla kuulemma vältetään Ruotsin virheet integraatiossa. Odotan henfitystäni pidätellen minkälaisia ne ihmekeinot tulevat olemaan! Oma veikkaukseni on jonkin sortin geeniterapia, koska mikään vähempi tuskin tulee riittämään, kun kyse on saharan eteläpuolisen afrikan retardien edesottamuksista.

Ansku

Kuinkahan moni PT-Mediankin lukijoista on menneinä vuosina ja vuosikymmeninä jäänyt vaalipäivänä kotiin sohvalle kaljaa lipittämään (koska eihän yhdellä äänellä ole mitään merkitystä vai mitä?) ja siten ollut aktiivisesti edesauttamassa tätä kehitystä? 😀

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kerro meille sohvaperunoille mitä voimme äänestää , välttääksemme tällaisen?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ps. Itse olen kaljaa juonut päivittäin vuodesta 1989. Kaksi päivää jäi väliin tällä vuosituhannella, kun olin kuski , kun haettiin Virosta lisää juotavaa.

T

”Kaksi päivää jäi väliin tällä vuosituhannella, kun olin kuski , kun haettiin Virosta lisää juotavaa.”
Annettakoon anteeksi, sillä selitys on riittävän hyvä.

jupi

jos jotain tekee päivittäin vuosikymmenien ajan, saa kutsua itsensä jo ammattilaiseksi

No jaa

Mullakin meni laatikko päivässä parikytä vuotta ja lähibaarista hölkkäsin kotia >5km hengästymättä mutta eipä tuo paljoa kuntoa vaadi. Nyt piti lopettaa muista syistä lipittely.

Ohmygod

Siitä tuleekin jo ikiliikkuja, kun suomalaiset sossurahat viedään Viron venäläisten viinakauppoihin.
Mitä tulee äänestämiseen – niin itse olen äänestänyt perussuomalaista niin kauan kuin se on ollut mahdollista.
Ex-persuja kuten siniset tai torssonen tai turtiainen ei kannata äänestää.

Aksu

Valitettava totuus, että vain niistä nykyinenkin kokoonpano. Yksikään puolue ei ihmisten vaan omalla asiallaan.

Pertsa

Joo siniset jää ainakin pois mutta Turtiaisessa on kyllä semmoista hyvää jätkä-asennetta.Tuskin äänestän kun ei varmaan oo enää PS-listalla.

aha

juuri näin

3uqZ4fXMl_s.jpg
Bjarne

Äänestämällä kaikille nykyisille kenkää.

Pertsa

Kai ne meilläkin vielä kunnallisvaalit järjestetään,kun Pyhä Sanna katsoo aiheelliseksi järjestää ne.Eiköhän siellä ole ollut asialla tämä Elokapina-porukka joka haluaa Neuvostoliiton meillekin.Me kaikki suomalaisethan ollaan porvareita,valkoihoisia heteromiehia(niinkuin minäkin)mutta olen aina tullut toimeen valkoisten heteronaisten (en viherpunikkien) kanssa ja sekös niitä vituttaa.Että eikun kunnalisvaaleihin,en ketään yllytä,mutta minä ainakin äänestän perussuomalaisia.

Fatwantarkistaja

Aina ei vaan pysty. Tosin ellei uskalla sängyssä kylkeä kääntää, ei nousta sohvalle kaljaa juomaankaan. Kannattaa ennakkoäänestää.

Kusinen Kännikala

Olen ratkaissut tuon ongelman sillätavalla, että nukun sohvalla, ihan turhaa raahata persettä makuuhuoneenseen vain sentakia että nukuttaa.

Monikulttuurinen

Neuvostoliitossa äänestettiin myös ja se oli jopa kansalaisvelvollisuus,mutta miksi mikään ei muuttunut ja vallassa olivat aina samat johtajat.Kysymys kuuluukin miksi meidän äänestys tuloksemme on aina YLE:n arvausten mukainen,eikä muutu mitenkään vaali tilanteessa.

punikkipolpo

Vaalivirkailijat ovat meidän porukkaa. Puna-soineja persuista, kgb-väyrysiä kepusta, erkki the redejä demareista, käteisiä kokkareista, kommareita rkp:stä, stallareita vihreistä ja bäckmanneja vassareista. Ette mahda meille mitään. Me laskemme äänet ja se joka laskee äänet määrää.

Pertsa

Ehkä siksi ei muuttunut että pystyit äänestämään ainoastaan Neuvostoliiton Kommunistista Puoluetta.Itä-Saksassakin oli asiat paremmin,siellä pystyit valitsemaan kahden kommunistipuolueeen välillä.Vihjeenä ensi vaaleihin:käy äänestämässä vaalipäivänä,silloin jää kommareille vähemmän aikaa väärentää äänestyslappuja.

Anna-Maria Korhonen

Mietin sitä, että monikulttuurisuuden pitäisi ainakin markkinoinnin perusteella tuoda mieleen avarakatseisuuden, suvaitsevaisuuden, myötätunnon, eksotiikkaa, erotiikkaa, mystiikkaa, pullantuoksuiset pelihetket, ilmavan riisin ja sairaan hyvän safkan.

Miksi sitten meillä todellisuudessa on ahdistunut, pelokas, jännittynyt ja sairas ilmapiiri, hiiltyneitä ja mustuneita raunioita, kusenhajuisia, meluisia ja kakofonisia ghettoja, murhia, raiskauksia, kunniaväkivaltaa, hyväksikäyttöä, eläinsuojelurikoksia sekä tähtitieteellisellä vauhdilla kasvava valtion velka.

Onko meille valehdeltu?

Anonyymi

On. Tosin kaikkiin se ei ole uponnut, eikä sellaista faktaa pysty edelleenkään heille eteen lyömään, että haittamaahanmuuton seuraukset ymmärrettäisiin.

Fasupala

Ei, vaan sinä olet rasisti. Näin helppoa se on!

Vihreä siirtymä

Tämähän on vain tätä vihreää siirtymää. Ei sen kummempaa. On myös pari polttomoottoria vähemmän pilaamassa ilmastoa. Ruotsin tiestä ei varmaankaan ole syytä myös muistuttaa.

Pertsa

En oo mainosmies ammatiltani, mutta ajattelin ihan ilmaiseksi tarjota vihreille mainoslauseen:”Jos haluat asua savimajassa ja käydä riu’ulla paskalla niin äänestä sitten vihreitä.”

komissaari P. Almu

Luulisi jonkun ohikulkijan näkevän tai kuulevan jotakin kun näitä pyroterrori-iskuja tai vaikkapa veitsiryöstöjä tapahtuu.
Voisi kuvitella että omakohtaisista havainnoista kirjoiteltaisiin varmuuden vuoksi myös näillä anonyymeillä palstoilla, sillä suomalainen poliisi ja lehdistö tuppaavat monesti olemaan niukkasanaisempia kuin vastaavat tahot esimerkiksi manner-Euroopassa

Kusinen Kännikala

Kutsuisitko sinä yleisön pyromaanihommiin?
Eipä siinä, nykyään on trendinä striimata kaikki, eiköhän joku tubeta kohta autogrillauksetkin livenä.
Sitä odotellessa… perkele, ei ole muuten popcornia.

komissaari P. Almu

Miksi ihmeessä pitäisi kutsua ketään ”pyromaanihommiin” ?
Tarkoitin tietenkin sitä, että jos joku näkee mahdollisen pyromaanin luikkivan tiehensä, niin hän voisi heti kirjoittaa jollekin kommenttipalstalle havaintonsa tekijän vaatetuksesta, ihonväristä, ruumiinrakenteesta yms.
Näinollen tapahtuman naapurustossa asuvat ihmiset osaisivat paremmin auttaa
tekijän kiinnisaamisessa sekä profiloida satunnaisia hiippareita mielessään.

Poliisi kun on oikein virallisesti ilmoittanut jättävänsä suuren osan rikoksista tutkimatta.

Kaikki on suurta kusetusta

Minua ei niinkään tämä aihe kiinnosta, mutta kuinka moni on huomannut tänään alkavan Maricoba countyn (AZ) KÄSIN tehtävän uusintalaskennan? 2,1M ääntä.
Siksi laitoin tänne, koska Paavo sentään antaa kommentoida.

Vihreä siirtymä

No ainakin jos ei rokotteita kritisoi taikka koronaa. On kommentointa vapaata, montakohan kertaa on kommentit joko kadonneet, taikka korona artikkeli kadonnut kokonaan jos on tultu kirjoittamaan eriviä mielipiteitä.

Kaikki on suurta kusetusta

Älä Paavo piikitä

Moraali-Setä

Olisiko alkoholin juomisen lopettaminen kohdallasi mitenkään hyvä idea..? Nolo suoritus.

Pertsa

Flunssia on ollut kautta historian.Joku on niihin joskus jopa kuollut.Tämä hysterisointi mitä esiintyy koronaviruksen kanssa on aivan selvästi poliittisesti johdettua.Minä en ainakaan ota vastaan sen enempää suosituksia kuin käskyjäkään viherpunikkihallitukselta.

Minä

Viimeiset 900 vuotta Suomea on ruotsalaistettu. Nyt ollaan tässä vaiheessa.

Aero

Suomi ottaa sisään Lähi-idästä haittamaahanmuuttajia massamaahanmuuttomaista. Tulijat kokevat olevansa sodassa vastaanottavan maan kanssa, koska he eivät hyväksy sitä mitä he täällä näkevät. He polttavat autoja Suomessa, koska he vihaavat länsimaalaisia. He ovat tulleet tuhoamaan meidät. Liberaaleilla länsimaalaisilla on tulijoiden mielestä pienempi arvo kuin pureskellulla purukumilla. Autojen poltto on heidän mielestä pakkorako. Ruotsissa tätä autojen polttoa tapahtuu jo paljon.

Kukavaan

Hyvä analyysi.

Nykyisten trendien mukainen asumisympäristön muuttuminen luo kysyntää turvallisuustuotteille ja -palveluille.

Vantaan tämänkertaiset autopalot tapahtuivat Googlen katunäkyminen perusteella rauhallisessa ympäristössä. Videovalvontaratkaisujen kysyntä nousee. Ilmeisesti vielä saa kuvata omaa tonttiaan. Toinen, lähinnä kerrostaloympäristöön sopiva menekkituote olisi turvaovi. Sen tulisi kestää kirveen iskuja ja rynnäkkökiväärillä ammuttuja laukauksia.

Melkoisen varmasti tulemme näkemään 20 vuoden kuluttua myös Suomessa hyökkäyksiä asuntoihin ja omakotitaloihin Etelä-Afrikan tyyliin. Tulevaisuudessa risteyksessä pysähtyminen valojen vaihtumista odottamaan voi olla monen viimeinen teko.

Pertsa

Oon joskus miettinyt sellaista ulko-ovea jossa on teräslevy itse oven materiaalina,joka on sitten verhoiltu omistajan mielen mukaan puulla tai millä milloinkin.Saattaisi pitää ”hädänalaiset” pois tontilta kun poliisia ei kuitenkaan kiinnosta.

Kukavaan

Turvaoville tulee kysyntää. Siitä pitävät hallituksemme ja suvakkihallintolampaat huolen.

Ehkä tulee kysyntää palvelulle, jossa kiinnitetään ulko-oven sisäpintaan turvalevyjä. Ja sama tietysti väliovelle.

Suvakkien ansiosta kodinturvamarkkinat kasvavat lähitulevaisuudessa.

Mielisairas noita toi on

Voi vidu toi on ihan noita-akan näkönen.

Valtsu

Nyt täytyy muistaa, että kehitysmaalaiset polttelevat Ruotsissa nimenomaan omia alueitaan, ja nuo Vantaan nurkat eivät oikein ole kehitysmaalaisten suosiossa ja muutenkin varsin sivussa. Veikkaan kotimaista pyromaania.

Qroquius Kad

Entäpä jos kehitysmaabarbaarit ovat Vantaalla suorittamassa nurkanvaltausta?

Valtsu

On ne jo nurkkansa vallanneet, mutta tuo on sellainen uinuva soppi, ettei sinne oikein kehitysmaalaiset eksy edes vahingossa.

Kukavaan

Yksikin omasta mielestään väärin kohdeltu riittää kostamaan varsinkin, jos siihen kannustaa jokin auktoriteetti.

Jos ajatellaan todennäköisyyksiä, niin jokin ryhmä voi polttaa autoja 100-kertaisella todennäköisyydellä verrattuna johonkin toiseen ryhmään.

juhaII

”Koronaväsymys” on vaarallinen asia. Se sytyttää autoja ja roskakatoksia tuleen. Jos edm. asian syttymisherkkyys on korkea, Miksi sitä ei voi laittaa auton tankkiin?

Tietysti vasta sen jälkeen kun hallitus on lätkäissyt sille pirunmoiset verot päälle!

Ali Kessu

Täällä on ollut aivan lähimenneidyydessä näitä paloja, poliisi on ollut erittäin vaitonainen ja mitään ei ole selvinnyt.Ei mahda vanhemmilla olla varaa mihinkään korvauksiin.

Nih

Kehitysmaista tulleiden uussuomalaisten ja matujen tekemät tapot, raiskaukset, autojen poltot ja yleensä väkivalta eteläisisen suomen isommissa kaupungeissa. Vieläkö Liv meillä on tilaa heidänlaisten elättämiseen kun kiitos siitä on tämä. Nämä ovat lisääntyneet ja veikkaan että muutaman vuoden sisällä mm. Helsingissä on Ruotsin kaltaisi alueita joihin ei valkonaamoilla ole asiaa, ainakin toivon niin.