Ainakin yksi Ruotsiin palannut isis-nainen vapautettiin sotarikossyytteistä

Kuvituskuva, tämän näköisiä naisia isiksestä tulee.
Viime kuussa isis-leiriltä Ruotsiin palannut jihadisti-nainen ei loppujen lopuksi saanut minkäänlaisia syytteitä ja poliisitutkinta lopetettiin näytön puutteen vuoksi.

Viime kuussa saapui kotiin Ruotsiin kaksi uusruotsalaista isis-naista, jotka otettiin poliisin huostaan ja heidän lapsensa sosiaalitoimen haltuun. Naiset olivat kotoisin Boråsista ja heidän epäiltiin syyllistyneen sotarikoksiin.

Naiset olivat ensin Al-Holin leirillä, josta heidät salakuljetettiin ulos. Sen jälkeen he olivat Syyrian armeijan vankileirillä Damaskoksessa, josta Syyrian hallinto karkotti heidät kotiin Ruotsiin.

Nyt tutkimukset sotarikoksien osalta on toisen naisen kohdalla lopetettu kokonaan, koska rikoksille ei löydetty mitään näyttöä.

Tällä hetkellä ainakin neljä muuta naista on vielä epäilyksen alla, mutta luultavasti heidänkään kohdalla mitään näyttöä sotarikoksista ei ole.

 

Mielenkiintoinen detaljee asiassa on se, että kun naiset saapuivat Ruotsiin, niin Boråsissa pidettiin samana iltana isot tervetuliaisjuhlat. Poliisi kuitenkin keskeytti juhlinnan koronarajoituksiin vedoten ja isiksestä palanneita naisia juhliva kymmenpäinen joukkio sai jatkaa juhlintaa muualla kuin siihen varatussa tilassa.

, , , , ,
Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen

Jos suoranaisista.sotarikoksista ei ole näyttöä, on nainen kuitenkin kannattanut sitä, mitä ISIS-kalifaatti edustaa: jyrkintä islamin ja sharia-lain tulkintaa, kidutusta, kuolemantuomiota, raiskauksia, silpomisia sekä orjuutta. Jos pelkästä kannatuksesta ei voidakaan vielä asettaa tuomiolle, on väärin, että meidät pakotetaan ylläpitämään orjuuden kannattajia vetoamalla siihen, että olisimme joskus myyneet tervaa orjalaivojen pohjiin.

Sami

Valkoinen rotu ei harjoittanut orjakauppaa, vaan kokonaan toiset etniset ryhmät.

Minä

Suomalaiset eivät myyneet tervaa ”orjalaivojen pohjiin”. Suomalaisten oli pakko myydä kaikki terva Tukholmaan, josta se myytiin hyvällä voitolla muualle.

Muutenkin tuo terva orjalaivoihin -sekoilu on täysin naurettava yritys saada suomalaiset jotenkin vastuuseen orjakaupasta.

Onpas lyhyt tila kirjoittamiselle.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Rullattu

Ei tarvitte pidentää, hyvä vain että ei tule kilometrin pituisia jeesusteluja.

Minä

Miksi pohjoisafrikkalaisilla ei ole mitään velkaa, vaikka ryöstelivät Eurooppaa satoja vuosia ja ottivat orjikseen miljoonaluvun verran eurooppalaisia? Miksi lähi-itäläisillä ei ole velkaa, vaikka pitivät ihmisiä orjuudessa kauan ennen kuin eurooppalaiset alkoivat ostaa afrikalaislta toreilta orjia?

Kylläpä on lyhyt tila kirjoittamiselle.

Minä

Miksi somaleilla ei ole velkaa, vaikka pitivät bantuja orjinaan satoja vuosia aina siihen asti, että italialaiset lopettivat sen orjuuden? Miksi afrikalaisilla orjakaupalla rikastuneilla mailla ei ole velkataakkaa, vaikka tekivät orjakauppaa kauan ennen kuin eurooppalaiset ostivat ensimmäistäkään orjaa ja jatkoivat vielä kauan sen jälkeen, kun eurooppalaisperäiset lopettivat orjakaupan ja orjuuden? Pohjois-Afrikassa orjakauppa loppui vasta, kun eurooppalaiset kävivät sen asevoimin lopettamassa.

Kylläpä on lyhyt tuo sallitun tekstin pituus.

Minä

Syyllistäminen kohdistetaan eurooppalaisperäisiä kohtaan ihan muusta syystä kuin totuuden perusteella.

Opetetaan poliittista valhetta jo lapsena kaikille ja tarkoitus on ihan muu kuin hyvä, sillä hyvän tähden ei tarvitse valehdella ja luoda vääritynyttä kuvaa historiasta.

Olipa lyhyt tila kirjoittamiselle.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
ddr elää

Kyseessä on marxismin viimeisin muoto eli punavihreys. Neuvostokommunismi teki konkurssin joten piti keksiä jotain uutta vanhan aiheen ympärille.

Minä

Sitähän se, kutsutaan myös kulttuurimarxismiksi, jonka mukaan mm. totuutta ei saa kertoa sellaisenaan, vaan se pitää tulkita ideologian näkökulmasta sopivaksi ja sitten kertoa tarkoituksta edistävä ”totuus”.

kgb elää

Olemme nousseet hallitsevaan asemaan jokaisessa länsimaassa. Kontrolloimme myös oppositioita.

Fatwantarkistaja

Lapset pois ja leikkaus, ettei uusia enää voi altistaa terrorismille. Kai sen nyt voisi edes tehdä lain puitteissa. Lain ulkopuolelta on turha miettiä mitään seuraamuksia, niin se vaan menee.

Pirtsakka

Samoin tulee mitä luultavimmin käymään Suomessakin. On melko harhaista edes kuvitella, että vedenpitäviä todisteita leireillä tapahtuneesta tultaisi saamaan koskaan tai ikinä. Fredin muistoa kunnioittaen lainaan yhdestä laulusta …”ja rahaa on, takaan sen…” Siis rahaa jo alkujaan hyödyttömiksi leimattuihin oikeudenkäynteihin ja sen jälkeen elämän kestävään elatukseen. Pahimmassa tapauksessa vieläpä saadaan palautuneiden sukukin aikanaan sieltä jostakin elätettäväksi.

juhaII

Kun syyllinen hilataan rikospaikalta jokseenkin toiselle puolelle maapallioa ja uhrit ovat hengettöminä jossain kaatopaikalla.

Kuinka sitten näitä lepakkoja voidaankaan mistään syysttää. Toista se on itse paikanpäällä, jossa rasistisia mummoja netissä ja ulkona ruotsinlippuiuneen horjumassa vanhuuttaan on yllinkyllin!

Sami

Irak on luvannut ottaa jokaisen ISIS veteraanin, sekä luvannut antaa oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin.

Valtsu

Hurjaahan se on, että siviiliteloitus- ja kansanmurhajärjestön toimintaan voi osallistua seuraamuksitta. Ei yllä lain hammas, ei ole lainsäädännössä muuttamisen tarvetta ja Toiviaisen Raija ei todellakaan jaksa asiaa vatvoa.

Rullattu

Suomessa tuskin yksikään isis terroristi tulee saamaan mitään tuomiota, siitä pitää H-haavisto huolen.

E-enokki

Ruotsissa saa jokainen IS-matami vielä lapsilisää, asumistukea jne sekä takuueläkkeen IS- vuosista…

SD ehdottaa että kyseisiä etuja ei tulevaisuudessa annettaisi kuin vain Ruotsin kansalaisille. Tähän asti siis ovat kaiken maailman oleskelijat syöneet kakkua jota eivät ole olleet koskaan tienaamassa, mukaanlukien törkeät rikolliset ja terroristit.