Aseman puukottaja käräjillä vain kuukausi ennen puukotusta

Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Helsingin rautatieaseman puukotuksesta epäilty vuonna 2004 syntynyt somalialaistaustainen nuorukainen on harrastanut erilaisia ryöstöjä/varkauksia aiemminkin.

Kuukauden alussa Helsingin käräjäoikeudessa istuttiin oikeutta varkausjutusta. Nuorukainen oli ollut viime syksynä helsinkiläisessä ravitsemusliikkeessä työharjoittelijana. Sattui niin ikävästi, että töistä lähdettäessä taskuun jäivät työkaverin kalliit Applen kuulokkeet.

Todistaja oli nähnyt epäillyn kaupittelevan myöhemmin vastaavia kuulokkeita. Oikeudessa varkaudesta ei kuitenkaan saatu näyttöä ja epäilty vapautettiin syytteistä.

, , ,
Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Beegus

Koska tässä kerrotaan että kuulokekauppias on somali niin tämä artikkeli on islamofobiaa, rasismia ja vihapuhetta josta pitää antifan mielestä rangaista tappamisella. Se että somali varasti kuulokkeet on täysin oikein, normaalia sekä suotavaa sillä eihän somali olisi niitä varastanut jos somalilla olisi semmoiset itse jo omistanut, mutta koska valkoinen rasismi ei ollut tätä somalille suonut niin tässä kävi nyt näin. Tämäkin kaikki olisi voitu välttää ilman valkoisten harjoittamaa systemaattista rasismia.

Riittäiskö tuokaan

Joo valkoisen olisi pitänyt antaa ne kuulokkeet sompanssille ja mielellään vielä tukku rahaa kaupan päälle, kun somppu suostuu ottamaan kuulokkeet valkoiselta rasistilta.

Beegus

Huomioitavaa tässä on se että kun tämä syytön somali joutui rasismin ja islamofobian kohteeksi niin sillä oli niinkin traumatisoiva vaikutus tämän syyttömän somalin kehitykseen että kun nyt sitten taas joutui islamofobian ja rasismin kanssa tekemisiin rautatieasemalla niin ainut keino puolustautua oli tarttua puukkoon ja puolustaa itseään. Syytönhän tämä somali thän tappoonkin on, mutta rasistinen ja islamofobinen yhteiskunta ei sitäkään näe eikä ymmärrä.

Kempeleen Korleone

Eikös joku aikaisempikin tapaus ollut vastaavanlainen. Edellisestä “tempauksesta” laskettiin vapaalle ja kohta joku pääsi hengestää. Olisko se (leikki?)puistotapaus, jossa “kurmuuttivat” uhria ensin pitkään/koko yön?

Qroquius Kad

Vähemmän yllättäen on tämäkin puukottaja ehtinyt poseerata suvaitsevaiston monikulttuurisuuspokaalina niin monen kaltaisensa kanssa:

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/icehearts-joukkueissa-on-tarkeampaa-parjata-elamassa-kuin-peleissa#00e25814

Kuvatekstissä nimi on kirjoitettu hiukan eri tavalla kuin kärärjädokumenteissa, mutta kyseessä lienee silti sama puikula.

Moonman

Tämähän on tuttu kaava. Tänään oli iltap*skassa nyyhky/menestystarina kolumbialaisista afrikkalaisen näköisistä nuorukaisista, jotka adoptoitiin nuorina nuorukaisina suomeen potkupalloilemaan ja kehätappelemaan. Poliisin kannattaisi jo laittaa nämä seurantaan, koska aina menestystarina-jutun jälkeen käy ilmi/tapahtuu jotain.

ernesti_loosonen

luinkohan oikein että niillä taitaa olla aspegrenin oireyhtymä 😉

Manne Sompp

Tämä nyt on vain uutta , modernia evoluutiota. Minkä manne ennen sen somppu nyt.

Löhveni

Vanha somalilainen viisaus – sen minkä nuorena varastaa sen vanhana omistaa

Eikka

Nuorisorikolliselle olisi syytä esitellä mahdollisuutta palata lämpimämpään maahan, jossa ei ole tarvetta varastella Applen kuulokkeita koska siellä on riittävästi virikkeitä pitämään nuori työn touhussa ja aktiivisena.

IsoMyy

On jälleen lähdetty tuomitsemaan reipas ja ahkera nuorukainen pelkkien huhupuheiden perusteella. On todennäköisempää, että hän yritti etsiä kuulokkeiden oikeaa omistajaa palauttaakseen löytämänsä kuulokkeet.

Tämä on räikeä esimerkkitapaus siitä, millaiseen henkiseen kurimukseen täällä ahdasmielisessä Suomessa pieni ihminen joutuu pelkän väärinymmärryksen vuoksi.

Ehkä siksi tämä ”the hardest working teenager” oli pakotettu äärimmäiseen keinoon saadakseen hennon äänensä kuuluviin.

Fatwantarkistaja

Hän yritti löytää poliisia, jolle löytötavaran voi luovuttaa. Nykyään virkapukuinenkaan poliisi ei ole poliisi, joten sellainen täytyy hienovaraisesti tunnustelemalla löytää. Nyt kävi ehkä kielimuurin takiakin niin, että todistaja luuli rehellisen nuoren koettaneen myydä jotakin. Onneksi oikeudessa tällainen luulo oikaistiin, ei noin hienoa kaveria sopisi epäillä täysin aiheetta.

Infoatarttis

Onko tiedossa kuka tämä 24-vuotias uhri oli, jonka somali vahingossa itsepuolustukseksi murhasi matkalla töihin iltavuoroon kaarnalaivatelakalle? Ollut niin hiljaista että voi melkeinpä olettaa että kyseessä oli valkoinen ihminen? Tai sitten vain on kovin vaikeaa keksiä miten artikkelin vääntäisi rasismiksi ja valkoisten viaksi jos murhanhimoisen somalin uhrikin oli värillinen..?

Medb

Minfo tietää että afgaani, joka asui Mäntsälässä
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=32425&start=135

Infoatarttis

Kiitos infosta. Tämähän on oikein ilon ja onnen päivä!

Anna-Maria Korhonen

Yksittäistapaus – ollut työharjoittelussa.

Ostatsie hyvät...

Kuvassa on kuitenkin Sennheiserit, ei Applet. Näiden kahden suurin ero on siinä, että Sennheiserit on hyvät ja Applet on paskat.

Punikkien ihannemaa

Entä se raiskaaja-taksikuski? Nimi ja kuva? Sekä tutin vauvan suuhun teipanneen pariskunnan? Saivat vankeutta.

Rakkaudettomien aate

Löysin murhainfosta sen verran tietoa, että tutti-vanhemmat todellakin ovat matuja: Tapahtui Helsingin Vuosaaren Meri-Rastilassa. Viron venäläinen mies? Virolainen nainen?

Ateistinen kommunismi NL:ssa tappoi kaiken rakkauden ja myötätunnon. Rakkaus oli “porvarillista” ja “sääli sairautta”. Siellä lapsia edelleen hylätään kaduille, pahoinpidellään. Tätä aatettahan vihervassarinuoret ovat meilläkin julistaneet!