Hyvät vaput kaikille lukijoille!

Ei muuta kuin hyvää pitkää vappua. Älkää ryypätkö liika, vaikka joka jätkän tavoitteena onkin vetää ämpärillinen kiljua.

Terveisin Paaavo (paviaani)

Ps. Pakko kertoa tähän eräs vappumuisto nuoruudesta, joka sattui tulemaan mieleen. Työskentelin vuonna 1989 nuorena jorkkina eräässä tehtaassa ja sieltä tehtiin työmatkaristeily Sally Albatros-laivalle juuri ennen vappua. Ostin laivalta rekkalastillisen väkevää viinaa.

Tästä seurasi kauhea vappukänni. Makasin 20 tuntia Espan puistossa poppelin alla ja yritin selvitä. Tuntui toivottomalta päästä nurmikolta ylös, olletikin kun kassissa ollut litran rommi tyhjeni samaan tahtiin.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hahraatikko
Hahraatikko
2.5.2021 09:08

Isnänmaalliset eivät juhli vappua, se on kommunismin juhlaa.

Big l
Big l
1.5.2021 17:26

Ei huolta että makaisi poppelin alla. Ei näiltä tiluksilta niitä löydy. No eipä tuu minkään muun puun alta isoo ällää löytyvän. Kunniallisena kansallismielisenä otan vaan hyvin kevyen kumaran. Käyn koirien kanssa lenkillä. Ja painun viimeistään ysiltä nukkumaan jottei maanantai olis kovin kamala. 13 tuntia pitäis jaksaa. Ei muutakuin oikein hyvät vaput paavolle, pt median lukijoille ja kaikille kansallismielisille joilla on uskoa paremman suomen puolesta

aalto mika
aalto mika
1.5.2021 11:49

Venäjä on yhä Suomen selvästi suurin energiatuotteiden toimittaja, vaikkakin sen osuus on laske-nut jyrkästi vuodesta 2013 alkaen. 2000-luvulla Venäjän osuus oli suurimmillaan lähes 80 prosent-tia Suomen energiatuonnista. Viime vuonna sen osuus energian tuonnista oli enää vajaat 59 pro-senttia. Tämän vuoden tammi-helmikuussa maan osuus oli pudonnut edelleen 54 prosenttiin. Seu-raavaksi suurimmat tuontimaat olivat viime vuonna Ruotsi, Alankomaat, Tanska ja Norja. Venäjältä tuodaan raakaöljyä, kivihiiltä, kaasua ja öljyjalosteita, Ruotsista öljyjalosteita ja sähkövirtaa. Suomen energiatuotteide

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
1.5.2021 09:23

Kiitos samoin Paavolle. Jatka hyvää työtäsi. Mitä tulee muisteloosi, niin rankasta ryyppäämisestä selviäminen ilman ikäviä sivuvaikutuksia on taitolaji.

Valtsu
Valtsu
30.4.2021 22:22

No ei ole Paavokaan ihan selvän väärti otsikon kirjoitusvirheestä päätellen.😁

kanander
30.4.2021 21:40

Tappelin eräänä vappuaattona opiskelijatalon hississä ja ala-aulassa kolmea hyökkääjää vastaan. Piti työntää niistä yksi lasioven läpi, että pääsin karkuun. Seuraavana päivänä vaimoni tunsi esikoisvauvamme ensimmäiset potkut sisällään.

Muutamaa päivää myöhemmin minut kutsuttiin kuulusteluihin. Kuinka ollakaan hän oli vanha kaveri ja otti kertomukseni sellaisenaan.

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
30.4.2021 21:28

Joo, ei muuta kuin mahd. selvää vappua tänä vuonna !

juhaII
juhaII
30.4.2021 20:38

JEP1 Erittäin hyvää Vappua Paavolle ja kaikille lukijoille sukupuoleen ja säätyyn katsomatta!!!

Juha
Juha
30.4.2021 19:50

Samankaltaisia kokemuksia bacardi rommista.. yks nuoruuden vappu katos yks kenkä.. seuraavana vappuna katos molemmat… espalle asti pääsin vasta kolmannella yrittämällä..

Klada vappen Paavo ja muutkin..

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
30.4.2021 19:15

Hyvää vappua sun muuta Paavolle ja kaikille lukijoille, plus kommentoijille. Voisit Paavo tehdä ”Ulkona pataan”-kokkailukirjan. Joka vappu uusi painos.

ps. sienikastike on hyvää ihan vaan pottujenkin kanssa.

Rullattu
Rullattu
30.4.2021 18:53

Kuin myös Pavelle.

Itellä on tapahtuma 20 vuotta sitten vappuna jonka pohjustus oli aloitettu äijien kanssa jo pari päivää ennen että ehdittiin olemaan ”fiiliksissä” kun vappuna kirmataan naisten joukkoon.
No, tilanne meni niin että tuli vielä 1 kaveri mukanaa venäjän tuliainen, vodka jossa potkua oli aika mukavasti, sillä kun piti olla vappunaisissa heräsinkin lekurista, siellä menikin viikko mahahuuhtelussa ja tarkkailussa.
Olin ainoa joka ko tuliasta tuolloin hörppäsi.
Tuon jälkeen en viinaan olekkaan enää koskenut.

Shinta
Shinta
30.4.2021 18:07

Ei ole muistoja tollaisista vapuista… koska ei se voi olla ollut kunnon vappu, jos sen muistaa!

Nih
Nih
30.4.2021 16:31

Kuin myös, vaikka Vapun merkitys on näin vanhempana menettäny merkityksensä. Yksi viikonloppu muiden joukossa ja hieman olutta, siinä se. Nuorempana rällättiin Tampereella pari päivää aina ja se oli menoa ja meininkiä työläisten ja opiskelijoiden kaupungissa.