Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
30.4.2021 22:17

Se on asia tota noinniin sillä tavalla, että suomalaisesta jänkhästä kaivettu turve on hirrmuinen ympäristöriski ja uusiutumatonta vossiilista poltto-ainetta, mutta tilalle tuotu venäläisestä suosta kaivettu turve on uusiutuvaa luonnonvaraa ja samoin on venäläinen hake niin maan tulen saatanan ympäristöystävällistä polttaa, että sen savukin on vihreätä.
Tästä totella hyvästä syystä me lopetamme suomalaisen turpeen noston jänkhästä. Ukh, olen puhunut. Vakaalla ympäristövihreällä äänellä.

Ydintalvi
Ydintalvi
30.4.2021 23:22
Vastaa...  Valtsu

Ja kun nettoveronmaksajien kustantamat kalliit tuulimyllyt lopettavat kilometrien päähän kuuluvan jumputuksensa talven pakkasilla, on ostettava tavallistakin enemmän venäläistä vihreää tuontisähköä. Se on varmasti jotain puhdasta taikatöpselisähköä se.

juhaII
juhaII
30.4.2021 20:40

Meillä on hyvin todennäköisesti hallitus, joka vertauu kaikkin nälkävuosiin, jotka ovat rakasta isänmaatamme kohdannut sen historian aikana!

Ike
Ike
30.4.2021 21:12
Vastaa...  juhaII

Olipa sarkastinen kommentti

Juha
Juha
30.4.2021 19:35

Ilmastouskovaiset ampuvat itseään jalkaan. Ilmaston ääriuskonlahkon fanaatikot ovat denialisteja jotka kieltävät faktat.. vitut se ilmasto mitään lämpenee.

http://www.drroyspencer.com/2021/04/an-earth-day-reminder-global-warming-is-only-50-of-what-models-predict/

Herätkää pahvit.. teitä kustaan silmään

Ydintalvi
Ydintalvi
30.4.2021 21:15
Vastaa...  Juha

Tämähän se.

Fysiikan nobelisti Ivar Giaever ampuu faktoillaan alas ilmastonmuutossadut puolen tunnin videolla.

https://www.youtube.com/watch?v=TCy_UOjEir0

Youtube on muuten tosi huolella piilottanut kaikki ilmastosatuja kritisoivat videot. Tätäkään videota, jota on katsottu yli 1,7 miljoonaa kertaa, ei pysty löytämään youtube-haulla vahingossakaan mitenkään muuten, kuin kirjoittamalla hakusanoiksi täsmälleen oikein koko videon otsikon. Muutaman tuhat kertaa katsottuja alarmistiöyhötyksiä kyllä työnnetään ruutu täyteen, hakee mitä tahansa ilmastoon liittyvää.