Poliisi ammuttiin kuoliaaksi Göteborgissa

Poliisi ammuttiin keskiviikkoiltana kuoliaaksi Göteborgissa Biskopsgårdenissa. Useita henkilöitä on kuultu, mutta ampujaa ei toistaiseksi ole vielä otettu kiinni.

Tapahtuma alkoi klo 22.30 aikaan. Partio oli jalkautunut kadulle, mutta mitään varsinaista tehtävää ei ollut päällä. Poliisi oli jutellut muutaman siviilihenkilön kanssa, kun yhtäkkiä jostain oli ammuttu kohti poliisia useita laukauksia.

Ampuminen oli toisin sanoen täysin provosoimaton ampuminen, eikä sitä edeltänyt minkäänlaista konfliktia.

Poliisi vietiin sairaalaan, mutta hän menehtyi saamiinsa vammoihin.

Tapahtuma aiheutti luonnollisesti jättimäisen poliisioperaation. Useita kymmeniä partioita haravoi katuja ja ihmisiä haastateltiin.

Aamun mittaan eri tahot ovat ilmaisseet surunvalitteluja. Pääministeri Stefan Löfven kertoi tuntevansa tyhjyyttä. Poliisiylijohtaja Anders Thornberg otti osaa ja huomioi poliisimiehen perhettä.’

 

Biskopsgården on ns. maahanmuuttajavoittoinen ongelma-alue, jossa klaanisota on ollut päällänsä jo pitkään. Vaikka ampumisen motiivia ei toistaiseksi tiedetä, niin on aivan varmaa, että sillä on jotakin yhteyksiä klaaneihin ja ampuja on uusruotsalainen.

Seurataan tilannetta.

, ,
Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Tässä kyseistä poliisimurhaa käsittelevässä ketjussa

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=33067

mainitaan mielenkiintoista statistiikkaa:
vuodesta 1900 olisi Ruotsissa surmattu virantoimituksessa vain 31 poliisia.

Uusruotsalaiset ovat siis poliisia kohtaan hyvin agggressiivisia kivitysten ym. tasolla, mutta tähän asti murhailu on väistänyt poliisia;
Suomessa virantoimituksessa kaatuneiden poliisien määrä on huikeasti suurempi.

Miten lie jatkossa?

Rullattu

En kyllä ikinä aukaise tuota mätäsivua, koko murha.info on sama jos seuraisi ylen sivuja.

Suomi Finland

Löfven tuntee tyhjyyttä. Vieläköhän kehtaa ehdottaa itseään uuden hallituksen kokoajaehdokkaaksi?

Ongelmien mahdollistajasta lisäongelmien arkkitehdiksi. Siinäpä Löfvenin pääministeriyden urapolku.

Löfven vaan koittaa muistaa, että gansteritkin ovat haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä ja heidän ihmisoikeuksiaa pitää ehkä kunnioittaa jos mahdollista niin vieläkin enemmän kuin muiden. Ammuttu poliisikin oli todennäköisesti etuoikeutettu valkoinen ihminen, joten ihan täysin ovat nämä tapahtumat linjassa sen kanssa, että Ruotsi voi paukutella henkseleitään suurena humanistisena supervaltana ja näyttää esimerkkiä, jota kaikki muutkin valkoihoisten kansoittamat valtiot voivat seurata, koska kaikki muu on törkeää rasismia ja suurta epäinhimillisyyttä.

Löhveeni comeback

Ulf Kristersson on juuri luovuttanut sondeeraukset joten Löhveenistä tulee TAAS pääministeri, kiitos vippaskonstien eli maaseutuministerin silmänkääntötempun.

Mikään ei muutu ennen syyskuuta 2022, Löhveen jatkaa ja matut jatkavat, entiseen malliin.

Matti Hyyryläinen

Löfven tuntee tyhjyyttä ja Sipilä on edelleen shokissa..mitään tekemisen meininkiä ei siis ole vallankäyttäjien puolelta odotettavissa.

Noohh..kyllä svedupolis seikata selvittää kunhan saa tuon Palmen ampumisen kiireellisempänä ratkottua pois alta.

Ruotsin poliisin pinna on uskomattoman venyvä tai sitten he ovat täysiä vässyköitä..kyllähän poliisin paras henkivakuutus on se että ammutaan ensin ja kysellään sitten jos on keltä kysellä.

Ei kannata tallustella ammuttavaksi..kyseessä on no-go alue..

rocky

Saivathan ne jo Palmen tapauksen pois jaloista,syyttäjä päätti kuka on syyllinen.Todellinen oikeusvaltio kun ei tarvita todisteita.

Pirtsakka

Löfven näköjään tunnistaa tyhjän pään sydrooman, lopultakin. Vielä kun kaverinsa Merkel tajuaisi saman asian omasta päästään.

Islam on syöpä

Näinköhän tämä oli se kuuluisa ensimmäinen kivi ja poliiseja ruvetaan tuolla järjestelmällisesti ampumaan?

MattiS

Voisihan olla sopivanlainen herätys ruotsalaisille. Tai no, menetetty maa, ihan sama enää miten heräilevät.

rocky

Tuskin se ampumiskynnys tuosta ainakaan laskee,varsinkin kun tekijää tuskin saadaan kiinni.Eino Grönin kaksoisolento vaan tuntee tyhjyyttä vaikka pitäisi tuntea syyllisyyttä.

Irmeli

Ja tähänkin on Ruotsilla lääkkeenä…..lisää maahanmuuttoa… Ruotsi on masokistimaa no:1. Ja hölmölällä on kaiketi vakaa tarkoitus olla vähintään no:2…

Anna-Maria Korhonen

”Poliisi oli jutellut muutaman siviilihenkilön kanssa, kun yhtäkkiä jostain oli ammuttu..”

Ilmeisesti oli vain diskuteerattu, mutta pullakahveja ei oltu tarjottu. Kaiken takana on huono tarjoilu.

Bonari

Ja näin vapautui taas yksi TYÖPAIKKA! Maahanmuutolla on työllistävä vaikutus! Me voitetaan tällä!!!!!

h44

Kai tästä on jo syytetty uusnatseja tms? Provokaatio rodullistettuja kohtaan…

Rullattu

Mitenkähän on, vieläköhän ruottalainen vellihousupoliisi itkee karvaranteiden puolesta.

timo

Nythän ne vasta itkeekin. Jotta karvaranteet ei ampuisi.

Kukavaan

Vaikuttaa yksittäisen ihmisen toiminnalta. Järjestäytyneempi ryhmä olisi tuhonnut koko partion. Ja jos tämä olisi ollut suunniteltu operaatio, niin johto olisi sijoittanut konetuliaseryhmiä tuhoamaan myös paikalle apuun rientäviä partioita niiden tuloreiteille.

Gyntter

Ihan joo ”yksittäistapaus”! Ei kannata itkeä asiaa, tekijä oli masentunut ja syrjäytynyt vapaana rehottavan rasismin vuoksi. Jos kotoutus olisi toiminut paremmin ja ruåttalaiset ei olisi täysrasisteja koko ampumista ei olisi tapahtunut.

Kukavaan

Sanaa ”yksittäistapaus” käytetään nykykielessä valkopesemään matujen tekemisiä. Tarkoitukseni ei ollut valkopestä. Mutta koska vain yksi poliisi ammuttiin ja paikalle tulleita partioita ei tuhottu, niin kyseessä todennäköisesti on ollut vain yksi ampuja. Johtopäätös, Ruotsissa on vielä melko rauhallista.

Luultavasti Ruotsin suvakit etsivät syytä kanta-asukkaista. Samoin kävi Würzburgin melko tuoreessa puukotuksessa. Pormestari tiedotteessaan antoi ymmärtää puukottajan olevan uhri, ahdistunut ulkomaalainen vieraassa maassa.

https://www.jihadwatch.org/2021/06/germany-mayor-of-city-where-jihadi-murdered-3-justifies-massacre-how-would-you-feel-as-a-foreigner-in-our-city

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa! Vai mitä kaiken maailman taposet?

timo

Pullakahvihetki päättyi ikävästi. Pulla ei ollut tarpeeksi tuoretta?

Oloneuvos

Tuleeko svenssoneilla säkin pohja vastaan tapauksen tiimoilta?

Minä

Helsingissä kaksi poliisia ampui muistaakseni tanskalainen tavallinen rikollinen. Ei ole oikein verrattavissa näihin Ruotsin ongelma-alueiden klaaneihin tai mafioihin. Jos saavat ampujan kiinni, eivät ehkä koskaan kuitenkaan saa selville miksi ampui. Yksi syy saattaa olla, etä poliisille tehtiin selväksi, että ”tämä on meidän lääniä, eikä Ruotsin poliisilla ole mitään asiaa tänne”. Kunhan arvailen, mutta tuo on yksi mahdollisuus.

💩 tulee Ruotsista

Unohdit ne 2 poliisitappaja veljestä.

Ihanvitunsama

Montako poliisia kuoli?

Oloneuvos

No eihän siitä muuta ku oltiin shokissa ja elämä jatkui.

Hmm

Toivottavasti edes jotain poliisien turvaksi.

Todellisuudessa varmaan perustettiin pari taskubiljardi johtopaikkaa, kun Suolesta on kysymys.

Tepe

Ei tule vaan lentokoneet lähtee hakemaan lisää väkeä terroristileireitä.

timo

Paavolla tai kellään tietoa pitääkö tämä paikkansa?comment image

Last edited 2 vuotta sitten by timo
K J

Päivää Picasso.

• Olet piirtänyt kaikille käyttäjille nimimerkkiin sopivan profiilikuvan Microsoft Paintilla, mutta olet jättänyt itsesi ns. Tabula Rasaksi.

• Mistä tämä ajatuksesi tähän syntyi?

Tyhjä taulu ja pelkkä teksti AUTHOR alistaa ihmisen argumentaatio-taidoissa marjaveitolamaiseksi puuroutuneeksi valepropagandaksi ja voi kuulemma suurina annoksina johtaa jopa itsemurhiin.
Näin kerrotaan ainakin Hesarissa* ja Sudenpentujen Käsikirjassa, mutta juuri tähän aiheeseen kirjaan ei oltu lisätty lähteitä.
*Myös Hesarin toimittajan analyysi laitettiin maksumuurin taakse.

”Tämä on hämmästyttävää!”, twiittasi Jari Tervo tästä asiasta, mutta poisti sen poliittisen korrektiuden vuoksi. Tämä harkittu liike toi hänelle tuhansia uusia seuraajia.

• Oletko siis ajatellut tällä Tabula Rasa -auktoterismilla hyökätä suoraan uutispalvelu Twitterin pahimpiin solmukohtiin?

Kysymyksiin ei tarvitse nyt laillisestikaan vastata, koska vastaava notaari paljastui Pinkertonin etsiväksi.

Nih

Mielestäni poliisijohdon on aika pitää palaveri ja tarjota pullakaffeet.Noo vakavasti, itse ennustin tämän jo pari vuotta sitten. Myös poliisi alkaa olla vapaata riistaa noilla Ruotsin matu alueilla.Mitä poliittinen johto tekee, ei mitään, koska muusta seuraa valtava rasimisyytös keskustelu ja Ruotsin maine ei saa tahraantua monikultuurisena sulatusuunina. Ja joka on todella sairasta, koska uusruotsalaiset rikolliset valtaavat Ruotsia pala kerrallaan ja siitä tulee todella väkivaltainen yhteiskunta ja jota se osin jo on. Poliisi on JO menettänyt otteensa poliittisen paineen alla ja siitä syystä että poliisiin on pesitynyt sitä samaa ainesta joka suosii tätä sairasta kehitystä. Ehkä sossujen syrjäyttäminen pelastaisi jotain, tiedä sitten.

Avaa silmät viimeist

Katsokaa uusi tanskalainen elokuva Sorta.

K J

”Poliisi ammuttiin kadulle Göteborgissa – tämä uhrista ja pakenevasta epäillystä tiedetään”

ILTALEHDEN OTSIKKO tuosta onnettomuudesta.
Sinne ei saa kommentoida edes että ottaisi osaa omaisille.
Iltalehti on kuulu siitä, että uutisissa käytetään värikynää reippaalla kädellä.

Tästä ei olisi Keltainen Lehdistö edes uutisoinnut, ilman että uutinen poliisin kuolemasta levisi muiden maiden markkinoille kunnes Suomi käsitti, että ovelat suomalaisnatsit lukevat poliisin kaatumisesta muiden maailman valtamedioista tai suomalaisista nk. valemedioista,

En ole pahoillani poliisin kaatumisesta kaupunkisodassa valtaajia vastaan, Sota vaatii uhrinsa. Se voi herättää suomalaisenkin poliisijärjestelmän tottelemaan palkanmaksajiaan.

Uskoisinpa Virheidenkin päättäjien kiinnostuvan rotumuukalaisten erikoisesta käytöksestä maan lakia kohtaan.

Noh. Jotain positiivista: Tänään Huuhkajat pelaa Joensuun Mailaveikkoja vastaan.
Se ottelu voi hiostaa, jos on lainannut rahat arabisyndikaatilta… Quilty!