Färjestad V75 03.07.2021

Tällä kertaa Ruotsin V75-vihjeissä esittelen “köyhän miehen” haravasysteemin. Tämä on tärkeä variaatio näinä aikoina kun delta-, nigeria-, etelä-afrikka, mars ja venus -variaatioiden aikana normaalia työtätekevää väestöä köyhyytetään milloin ilmastopaketin, milloin vihreän siirtymän milloin EU-tukipaketin varjolla. Kaikki kaikkiaan palkasta jää yhä vähemmän omaan käteen tuli sitten uusi byrokraattinen kerros soten myötä tai ei.

Lähtö 1: 10 Admiral Ås Liljendahl (Suomi!)/Kihlstöröm
Lähtö 2: 1 Iwillfindmyhome Reden/Kihlström
Lähtö 3: 10 Handsome Brad tai 12 Milligans School
Lähtö 4: 9 Rihanna W.I. Nurmos/Kontio Suomi/Suomi
Lähtö 5: 5 Zorro Wind/Kihlström Zorro Italiasta mikä myötätuulessa..
Lähtö 6: 2 Born Unicorn Reden/Kihlström
Lähtö 7: kaikki nuoret hormonihäiriöiset oriit ja muutama tasainen ruunakin – tai puolita tämäkin jos olet maksanut liikaa E-Eurooppaan ja/tai ilmastorahastoihin kalliimman ja epävarmemman energian tuottamiseksi.

Valitse mitkä hyvänsä kolme tai neljä varmoista, loput neljä (tai 3) lähdöistä jaat kahtia ja pelaat siten molemmat puoliskot kahdella eri kupongilla esimerkiksi näin:

1 (10) x 6 (1-6) x 1 (10) x 6 (7-12) x 1 (5) x 1 (2) x 6 (1-6) = 216 riviä = 10,80
1 (10) x 6 (7-12) x 1 (10) x6 (1-6) x 1 (5) x 1 (2) x 6 (7-12) = 216 riviä = 10,80

Jos nuo kolme varmaa osuvat, niin olet 100%:n varmuudella saanut ainakin 5 oikein ja jos satut saamaan ne pikkuprosenttiset yllättäjät kaikki samalle “puolikas”kupongille on varmojenkin pitäessä mahdollisuus jopa satojen tuhansien eurojen voittoihin.

Hyvää myötätuulta heinäkuulle – seuraavalla kerralla katsomme miten kesän vihjeet ovat toimineet.

Artikkelin koosti Kari Ilmarinen.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sami

Pelaisin jos tietäisin varmaksi että Suomen tavoin pelirahoista 600000 euroa maksetaan paikalliselle somaliyhteisölle, sekä Suomimallin mukaisesti kymmeniä miljoonia euroja punavihreille monikulttuurisuus bisneksille. Hyysäysammateissa työskentelevät Jakkukalkkunat siiderivalaat tarvitsevat paljon rahaa makeaan elämäntapaansa.