Arabimiehille naisten vähäpukeisuus on kova paikka

Tukholman cityyn on saatu raikas annos monikulttuurisuutta, kun arabimaista kotoisin olevien miesten päät sekoittaa ruotsalaisten naisten vähäpukeisuus.

Tukholman Kungsholmenilla Hornsbergin rantatiellä sijaitseva rantakaistale on hyvin suosittua auringonpaistattelurantaa, jossa tunnelma on vähän kuin olisi ulkomailla. Rantakatu on pyhitetty terasseille, joita siellä onkin mukava määrä. Lisäksi nurmikolla on satoja vähäpukeisia naisia auringonottopuuhissa.

Tämä näyttää olevan liikaa arabiaanoille. Alueella on koko kesän ollut jatkuvia häiriöitä siitä, että mölyävät arabiaanot kulkevat ees taas rantaa ja kuvaavat kännyköillään naispuolisia ihmisiä. Kuvia jaetaan sitten arabiaanojen keskinäisiin ryhmiin.

Kuvaaminen on aiheuttanut useita pienempiä konflikteja, mutta toistaiseksi mitään suurempaa ei ole tapahtunut.

 

Arabimiehille naisten vähäpukeisuus on kova paikka. He eivät ole ikinä nähneet äitejään ja siskojaan uima-asussa, saati sitten naapurin tyttöjä. Tästä seuraa, että kiima saattaa kesähelteellä äityä suurenpuoleiseksi ja puntissa pullottaa kovanpuoleisesti.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Big l

Ratkaisu. Kuohitaan kehitysmaalaiset ja arabiaanot kun ei niistä eroonkaan pääse

Huru-ukko

Eli mites ne sanoikaan netisaikoina maaseudulla ainakin, samasta toimituksesta orihevosista puhuttaesaa: ruunataan se, niin saadaan hyvä työhevonen. Siki kai puhutaan kyntöruunista….

Qroquius Kad

Kun arabit sieppasivat kauan ennen eurooppalaisia Afrikan kädellisiä orjikseen, he kuohitsivat nämä järjestelmällisesti.
Amerikkalaiset eivät ymmärtäneet tehdä niin, ja saavat nyt nauttia BurnLootMurderista.

Jotain se arabikin osaa tehdä järkevästi..

Moonman

Koomisena yksityiskohtana vielä se kun arabit kuvittelivat, että toisin kuin muiden kansallisuuksien kohdalla, afrikkalaisten tapauksessa ei riittänyt pelkkä kassien poisto, vaan koko vehje piti leikata irti.

sannatyttö

tuo mölyäminen tuossa videossa menee jo komiikan puolelle! 😀 Äijä huutaa kuin olisi jossain paratiisissa….

T

Ihmetyttää miksi joillain ihmisillä on uskomaton pakkomielle auringonottajia kohtaan.

pöh

Lähi-itäläiset ja afrikkalaiset rauhan uskonnon edustajat nyt vain ei kuulu länsimaihin.
Siitä ei vain koskaan tule seuraamaan mitään hyvää.
Puuttuu kaikki käytöstavat, ja länsimaat hyppää kaikenmaailman tasa-arvoissa tuhat vuotta taaksepäin.

Pera Pervo

Outoa… Passi hukkui Englannin Kanaaliin, mutta onneksi Iphone säilyi. Sieltä löytyy yllinkyllin paljaampaakin pintaa alan sivustoilta. Uima-asuisen naisen näkeminen livenä kai kumminkin liikaa.

Hans Lankari

Englannistako nämä tulevat? Kävisit sinäkin sen peruskoulun.

Elin Kautinen

Englanti meinaa muuten pistää kovat rangaistukset sekä matuille että ihmissalakuljettajille jotka tulevat kanaalin yli. Oliko se peräti jopa elinkautinen salakuljettajille ja neljä vuotta matkustajille.

Fatwantarkistaja

No kuinka sen suomipakolaisen passi sitten hukkui Englannin kanaaliin? On se ainakin uinut siellä henkensä edestä.

Anonyymi

Nämä tulijat eivät olleet käyneet peruskoulua ja heidän maantiedon osaamisensa oli täysi nolla, kun kirkkain silmin kertoivat tosiaan juttuja Englannin kanaaliin pudonneista passeistaan. Afganistanistakin sitä kautta Suomeen! 😂🤣😅 Joihinkin uppoaa kaikki tuulesta temmatut selitykset, kutpitsaveneet yms!

Anonyymi

Eikä pelkästään iPhonet, sillä Torniossa varusmiehenä 2015 ollut sukulaispoika kertoi, että tulijoilla oli tolkuttomasti riihikuivaa rahaa. Eivät sitten olleet varkaillekaan kelvanneet.

Pimps Loora

Ja televisio syytää Reality-TVtä jossa ihmiset paneskelevat avoimesti.

Ruotsin nativiteetti lienee huimassa kasvussa? Ainakin Södertäljen BBllä syntyy lapsia kuin sieniä.

Anonyymi

Voisiko nämä ohjelmat myös antaa viestin siitä, että länsimaiset naiset ovat helppoja tapauksia ja suorastaan kerjäävät tulla paneksituksi? Nuoria tyttöjä käy sääliksi kun eivät ymmärrä vaaraa ja ei kai, kun joka puolella toitotetaan, että ihmiset ovat kaikkialla ihan samanlaisia!

Hommanmaksaja

Pullottelee poijilla, no, kohta sitten taas raiskaillaan…

Joppos123

Elukka on elukka ja arabi voi lähteä aavikolta mutta aavikko ei lähde koskaan arabista. Sama koskee kasipalloja.

Riku Laine

Aivan mahtava kommentti jopa törkeydessään täysin ylivoimainen en itsekään olisi parempaan pystynyt.

Historix

Kasipalloja? Hauska nimitys kerrassaan, mutta ketä tässä niillä tarkoitetaan?

Joppos123

Afrikan kädellisiä.

Mie vaan kysyn

Miten on, katsovatko myös esim. uintikilpailuja kuten jotakin pornoshowta?
Naisten yleisurheilukin saattaa olla liian kuumaa tavaraa?

Yllätys

Taitaa olla missä tahansa tavallinen nainen, normaaleissa vaatteissa liian kuumaa katsottavaa.

Yllätys

Tämäpä oli suuri yllätys. Että vähäpukeinen nainen tuollaista aiheuttaa. No, luimme eilen myös tästä Joensuun tapauksesta kanssa uimarannalla. Siellä oli kanssa ollut tilanne.

Fatwantarkistaja

Mutku se oli pride, eli täysin luvallista toimintaa. (Asianajajalle vinkkinä.)

juhaII

Sikäläin ”K-kaupan Väiski” ”lihatiskeineen!”

Kyseinen ähläm-sähläri ei tunnu tajuavan, että pohjoisten asukkaille erittäin helteinen kesä merkitsee ylimääräisten talvipomppien jättämistä vaatekaappiin koipalloineen.

Normaalille ihmiselle kyseinen näky on aivan normaali normaalille heteromiehelle, jolle ei ole ylivoimaista elää vähäpukeisten naisten kanssa. Sillä se on Herran lahja”, joka saa minut pysymään tapa-kristittynä ja ”kääntöpuolena” sen, että menettää päänsä kunhan ”ylikansoitus” täällä edistyy siihen mittaan, että irtopäät näyttävät ”oikemmilta” kuin paljas pinta.

Nih

Sitten tumputtavat porukalla ja johonkin iskee seksuaalinen hätä vielä kaupan päälle ja joku saa kiimaisen arabin kannoilleen.

Schrödingers Tit

Vasemmistotätien mielestä tuossa sotaa ja vainoa paennut pelokas pieni 12-vuotias pikkupoika ainoastaan kunnioittaa ja arvostaa naisia. Ymmärtäähän tuon leikkisän innostuksen ja ilon määrän kun vihdoin pääsee osoittamaan suurta kunnioitusta länsimaisille naisille jotka hänet pommien ja sinappikaasujen seasta sekä varmalta kuolemalta pelastivat! Pojan pieni kaunis sydän on niiiin täynnä RAKKAUTTA, eikä rohkea lapsipoloinen häpeä sitä osoittaa! Samaa ei voi sanoa valkoisista rasistisista naishakkaajanatseista!!!!!

Irmeli

Omat naiset on alistettu huiveihin ja kaapuihin ettei vaan kukaan vieras mies nää että on nainen ja jalkovälissä SE, tarkkaan vahdittu….Se on näille muslimielle tärkee ja koko suku vartioi ettei kunnia mene. Ei voi kun sääliä musliminaisia, joilla ei ole mitään vapautta eikä ihmisarvoa. Ruotsittarilla on oikeus omassa maassaan olla niinkun tykkävät, vapaina itsemääräämisoikeuksieen, nämä k##pä-joosepit taas ei kuulu sivistyksen pariin…

Rane kerava

Jotkut juuri länsimaahan saapuneet nuoretmiehet menevät aivan transsiin kun näkevät kesäaikaan vähäpukeisia paikallisia naisia, ovat ihan villinä ja seurailevat silmät pullottaen.

Tuntuu hullulta että ihminen menee sellaiseen tilaan että ei ymmärrä muiden ympärillä huomaavan sen maanisen kiinnostuksen naisia kohtaan, sellainen henkilö tosiaan vaikuttaa lähinnä olevan transsissa taikka huumeissa ja sellaisessa mielentilassa riski luvattomaan yllätysseksiin on kohonnut.

Moktar

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17031857/maahanmuuttovastaisuus-kukkii-nopeasti-ja-rupsahtaa-nuorena
Taas te öyhötätte pää punaisena.
Huutonaurua kaksi varttia ja persus jos ei kestä merivettä niin mitäs lähdit. Kautta karvahattuni, Jumalan Rauhaa!