Kun mainoskampanja meni 2/3 oikein

 

Ruotsissa on polkaistu käyntiin mainoskampanja rokotuksien puolesta. #KavlaUpp tarkoittaa suomeksi hihojen käärimistä. Mainoskampanja ei ehkä kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä.

Nimittäin vaikuttaa, että siltä, että vaikka sanoma on selvä, niin vain kaksi kolmesta on ymmärtänyt asian ytimen eli hihan käärimisen. Miksi tuo kuvan ensimmäinen henkilö ei ole käärinyt hihaansa, vaikka mainoksessa muita kehotetaan tekemään niin?

 

 

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa

Jospa kuvan henkilö ottaakin piikin pakaraan hunnutetulta hoitajalta ? Tai sitten ei usko rokotteen voimaan lainkaan vaan allahin tahtoon.

Unelma Painajainen

Syy on selvä. Jos muikkeli paljastaisi parikin senttiä enemmän käsivarttaan, olisi edessä lento alas viidennen kerroksen parvekkeelta.

Joppos123

Abdullah antaa siivet.

Minä

Allah ei ota koppia.

Sääntökirja

Kyseessä takalaiton?

Rullattu

Jos sitten pave poistaisi kommentoinin kun näistä korona hommista, jos ei kritiikkiä voi esittää silloin pitää olla myös muukin komentointi olla pois päältä.

Rullattu

Nykysuomi, Partisaani, jne.. siinä pari, on noita paljon muitakin mutta ei helteessä jaksa esitellä.

Pari lisää

Extrauutiset, Avoin media, magneettimedia…

Just

Joo _just ne_ magneetti media onkin niin saakelin kova julkaisemaan niitä kommentteja joissa ei ylistä niiden neron leimauksia 🙂

Just

Tämä kommentti kertoo niin paljon teidän ymmärryksestä, minkä takia kun kirjoitat vaikka sinne partisaanin papukaija osastolle jotain niin se ei tulekkaan näkyviin heti?

Just

Jos tulee ollenkaan….

Miksei Artesaani?

Jo nimi kertoo kaiken, partisaani 🤣

Rullattu

Sinä kirjoitat ymmäryksestä, aika sairasta.
Minä kun luen pitkin maapalloa uutisia kuten myös kommentoin enkä kulje mikään median mukaan.

Just

Mitä siitä lukemisesta on apua jos et ymmärrä lukemaasi? Mitäs paavo tuossa kirjoitti: ”Missä muka voi kommentoida näin vapaasti ilman ennakkomoderointia.” Mitä vastasit siihen? No ainakin sen että et ymmärrä lukemaasi….

Rullattu

Esitin kylläkin muutaman paikan missä voi kirjoittaa vapaammin kun täällä, opettele lukemaan, älä pätemään tyhmyyttäsi.

Mkoskinen

Murha.info

Faktaa

Kai paavo tiedät, että kaikki ei tiedä, että näitä kommentteja ei ole oikeasti olemassa vaan nää on juutalisten robottien generoimia viestejä joilla ohjataan ihmisiä olemaan ajatelematta. Maineikas Iowalaisen yliopiston…. Lukisit muutakin kuin valtamediaa niin tietäisit tämän..

F.A.C

Jep jep👍🏻

Pasi T

Osaatko ”faktaa” sanoa, mistä saisi hyvän foliohatun, joka suojaa ajatusten kaappaamiselta ?

Kommenttiesi perusteella olet foliohattumaisteri.

Qroquius Kad

Ainakin tuolta saa:

https://www.partyking.fi/foliohattu-45790.html

Itsekin voi toki tehdä.

Qroquius Kad

Pahus, nehän olivatkin loppuneet. On siis pakko tehdä itse. Ohje löytyy tuolta:

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2012/02/21/askartele-oma-foliohattu

Faktaa

Vastoin yleistä luuloa foliohattu(edes kaksoisvaipallinen) ei suojaa ajatusten kaappamiselta vaan sen tarkoitus on vahvistaa niitä. Esim. maineikkaan Iowalaisen Thinkstandardin yliopiston proffessori Roger Tinstetson tietää kertoa, että oikeanlainen vahvistus saadaan kaksoisvaipallisella ympyrällä jonka keskellä on lähes pään kokoinen aukko jolloin aallon pituudeksi saadaan ~20cm(Diks-standard) ja vaihekulmaksi 1+1/2 eli kokonainen ja puolikas, monet tutkijat epäilevät jeesuksen olleen ensimmäinen foliohattu joka siihen aikaan luultavasti valmistettiin lehtikullasta ja sillä tavoin tartuttanut ajatuksensa muihin.

Ajatusten kaappaamisen ehkäisyyn auttaa luultavasti paremmin sinkkiämpäri koska se on riittävän paksua ajatusten taajuuksille, varmaan jokainen ymmärtää miksi neuvostoliitossa meni niin paljon sinkkiämpäreitä…

Lisäys

Kansalainen saa myös nykyään kommentoida nimimerkillä, samalla tavalla kuin täälläkin.

Suojaa kaikkein parh

Minä luotan kuitenkin Ortexin vihreään saaviin jatkossakin 🤣

Minä

Vai olisiko enemmänkin humoristi, joka vähän leikittelee?

h44

Kaavussa on tietenkin vetoketjulla aukeava rokotusluukku. Fatimakerhossa niitä virkataan.

KakkaPave = Löpsyfan

Eka akka tuli katumapäälle kesken kuvauksen ja kuva lipsahti vahingossa kampanjaan?

Kempeleen Korleone

Kuten on muissakin asioissa huomattu… Kotoutus epäonnistuu toistuvasti. Hihojen käärimisellä on matukoille joku muu merkitys tai ei siitä tarvitse välittää. Elellään omassa kehitysmaa maailmassa ja pidetään se sama meno päällä minne mennäänkin.

Moonman

Hihaa ei saa nostaa koska Kunnia! Muslimin ajatusmaailmassa rokotteen antava lääkäri kiihottuu niin pahasti nähdessään kaapu-akan käden, että rokottaminen unohtuu ja heti on alettava raiskaamaan. Muslimit kun ovat täysin kyvyttömiä käsittämään etteivät kaikki maailman ihmiset ajattele ja käyttäydy kuin he.

Jompi kumpi

Ei kai kukaan olettanut ensimmäisen henkilön ymmärtävän ruotsia sen vertaa että käärisi hihansa ylös? Tai toinen vaihtoehto on että se ei vain ymmärrä kuulemaansa.

pohjolan Balkan

Mikäli tuollainen kuvasarja on julkisesti esillä, niin se on kyllä ihan selvää vittuilua meille pottunokille: ”alistuskulttuurin edustajalla on miltei diplomaattinen koskemattomuus”

timo

Kyllähän pipilän hyvät työmiehet ja naiset aina hihat osaa kääriä. Ei kahta sanaa.

Luusalmi

Niin, ja miksi noi hihat on kääritty niinkuin joku oli piikittämässä kamaa kyynertaipeesee, eikös noi rokotukset laiteta olkapäähän? Siihen miksi ensinmäisen kuva ei ole käärinyt hihoja voisi kysyä aina saman kysymyksen heiltä, sillä hehän toimivat 99% päin vastoin kun pyydetään siksi mistään ei yksinkertaisesti tule yhtään mitään..

Anna-Maria Korhonen

No, toisaalta kyseessä on moderni kehitysmaalainen. Vielä muutama vuosikymmen sitten piikitettiin länsimaissakin pakaraan. Kuvaajan kehottaessa asettumaan rokotusasentoon olisi kyseinen hijabkin pyllistänyt kameraan ja päällä lukisi ”nostakaa helmanne ja laskekaa housunne”

Anna-Maria Korhonen

BTW Olisi kiva kuulla tästä tapauksesta lisää Usean henkilön yhtäaikainen radalla olo ei kuulosta kovin periruotsalaiselta, vaikka suomalaisia sosiaalisempia ovatkin:

Pelastuslaitoksen Patrik Freijin mukaan ’’juna ajoi usean radalla olleen ihmisen yli. Tämä on äärimmäisen vakava onnettomuus’’.

Jonas Sjöstedt

Joo meikäläistäkin kiinnostaisi mitä ihmettä tuolla on sattunut. Vaikuttaa erittäin erikoiselta.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/tagstopp-efter-olycka-utanfor-hassleholm

Murhahan se

Ilmeisesti kyse on äidistä tai isästä joka on tapattanut itsensä ja kaksi lasta jättäytymällä tahallaan junan alle. Murhasyyte on nostettu kuolleitten lasten puolesta.

Minä

Hieman hankala tuo sähköposti-ilmoituksen tilaaminen, kun pitää joka kerta vahvistaa tilaus.

Parabellumz

On se jumalauta kumma..ei edes tommosta voida tehdä kunnolla tai normaalisti. Saatanan pellekerho täynnä apinoita, vittu! Ite ovat perkele riskiryhmää ja olisi helvetin tärkeää suojautua mutta kato EI, sillä jos nyt näkyy käsivarsi pari senttiä lisää niin tappouhkauksia satelee ja muslimimiehet runkkaa ittensä tainnoksiin kun on niin saatanannnnn kiihottavaa!!!! Ehdotan pakkoteloituksia.

Arvaus

Koska kyseessä on ilmeisesti ullatusrokote, jolloin rokotettava ei osaa varautua rokotukseen hihaansa käärimällä?

Särmääjä

Noista ei ole ykskään oikein sillä hiha pitää kääriä paljon ylemmäs. Kaapuämmillä taas on taikahihat joiden läpi voi rokottaa ja ilman että tulevat edes paikalle.

juhaII

”Niin ruotsalaista, niin ruotsalaista!'”

Vax offf

shhhhhhhhhhhhhhhh… ei nyt mennä pilaamaan hyvää tarinaa tylsillä faktoilla.

Epäilen

Jaa, täältä häviää kommentteja näköjään taas.

Suomi Finland

Nyt teki Paavo taas valeuutisen. Tuossa ei ole 2/3 oikein. Oikein on vain 2/4 eli puolet. Se 1/4 puuttuu tuosta kuvasta kokonaan. Missä on Muhammed? Ei taipunut kuvattavaksi.

Valkonaama

Tätä monikulttuurista sontaa suolletaan nyt joka tuutista ja paikasta että oikein vituttaa. Entinen normaali on epänormaalia.

Juha 06

Rokotetta ei piikitetä ranteeseen.

Matusetä

Tällä voi mainostaa mainostaa maahanmuuttoa ja Rinkebytä:

Kiva Rinkebyn 67v pedofiilimatusetä: tietokoneesta löytyi 2,5 miljoner lapsipornokuvaa ja 17 347 filmiä, yhteensä 4 483 tuntia materiaalia.
Pedofiilimatusetä on itse filmannut 622 filmiä ja nuorin uhri on vuoden vanha vauva. Sai 10 vuotta vankilaa. (Expressen)

Kilttimies

Voi han vittulan väki mikä paskastania.