Halmstad V75 jo torstai-iltana

Halmstadin Sprintter-mestari, V75 siksi myös torstaina

Halmstadin perinteinen suurkilpailu “Sprintermästaren” antaa tilaisuuden osallistua Ruotsin rahakkaisiin totopeleihin jo torstai-iltana. Eteläisen Ruotsin hieno kesärata tarjoaa iupeat puitteet huippuajoille, mutta valitettavasti sään jumalattaret ovat perinteisesti pitäneet tätä kilpailu pilkkanaan mitä karseimpien rankkasateiden myötä. Toivottavasti tuuri kääntyy, sillä tunnelmalliset myöhäisillan ravit ajetaan parhaassa tapauksessa laskevan auringon loistossa.

 

Pelivihjeet:

Lähtö 1: Önas Prince (4) pitäisi olla omaa luokkaansa ellei Robert Bergin (2) Mr Briljant ole hiottu briljanttiin yllätyskuntoon. Lähtö on ensimmäinen karsinta illan pääkilpailuun, 3 parasta finaaliin + parhaiten jyvitetyt neloset.

Lähtö 2: 3, 4 ja 5 ja voit istua viilipyttynä tämän lähdön – toinen karsintalähtö myöhäisillan pääkilpailuun.

Lähtö 3: karsintalähtöjen vaikein veikattava ellei sitten Hell Bent For Am (4) Erik Adielssonin kyydittämänä näytä kerrankin parastaan koko reissun aikana.

Lähtö 4: Wild Love (11) piikiksi maratonmatkalla 40 metrin takamatkastaan huolimatta. Ranskassakin menestynyt pieni ihmetamma ei hääviltä näytä, mutta voi sen juoksu- ja etenkin spurttivoimaa..

Lähtö 5: Kaikki 12 mukaan ja toivo parasta – eli korkeinkertoimista yllättäjää. Karsintalähtöjen takia Sprinttermästaren Halmstadin erikois 75-kierros päätyy usein kahvirahoihin.

Lähtö 6: Tammojen Spintern-finaalin pitäisi mennä avoimissakin lähdöissä menestyvälle Robert Bergin jenkkituonnille Fifty Cent Piece (4), yllätystä vaanii lähinnä Globalizer (3) jonka jarruna on tavattoman heikko lähtönopeus – eli ei hyvä ominaisuus pikamatkalla. Lopettajana tamma on taas maan (maailman?) kärkiluokkaa.

Lähtö 7: Mausta viimeinen lähtö kukkaron mukaan, oma ranking lähtöön alkaa numeroista 4, 7, 9, 12 ja ehken juuri tässä järjestyksessä.

Rivi kuivimmilaan: 1 x 3 x 1 x 1 x 12 x 1 x 4 = 144 riviä = 7,20 euroa.

 

Päivän päälähtö ajetaan vasta 22:57 ja toivon mukaan laskevassa auringonpaisteessa, ei kaatosateessa.Pääpalkintoja hieno 100.000 euroa ja rapiat päälle.

Lauantain V75 -vihjeet jäävät väliin, mutta seuraavalla viikolla katsotaan miten vihjeet ovat osuneet ja miten palstaa kehitetään, Yleisövihjeitä otetaan mielellään vastaan.

Jutun koosti kari Ilmarinen

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Etuveto käsi 33

Paavolla seisoo kun näkee hevosia