Rasisminvastustajat kokevat ahdistusta karkotettavan somaligangsterin takia

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa on taas lyöty viisaat päät yhteen ja pohdittu rasismia. Tällä kertaa rasismia löytyy karkotettavan somaligangsterin tapauksessa.

Rasmus on vähän kuin lähikuppilan kalja; tietää aina etukäteen kun sen tilaa, että se on hyvää, se menee päähän ja niitä tulee juotua vähintään 10. Tiesin jo etukäteen, että kun avaan Rasmuksen, niin ryhmäläiset itkevät lämmintä itkua karkotettavan somaligangsterin takia.

Kyse on siis siitä, että korkein oikeus päätti lopulta karkoittaa pitkän rikoskierteen tehneen somalin, joka on syntynyt Suomessa, mutta ei Suomen kansalainen. Oikeus katsoi, että rikokset olivat sellainen tekijä, että karkoitus oli järkevä ratkaisu.

Rasisminvastustajien mielestä se on kuitenkin rasismia. Alla valikoituja kommentteja. Heikkomielisten avohoitopotilaiden nimet mustattu.

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Maria Korhonen

Kun ottaa huomioon, miten ”hyvin” somalit ovat kuluneiden 30 vuoden aikana sopeutuneet Suomeen, on ihan turha syyttää karkoitetun suomalaista lähiympäristöä. Eiköhän ko. somalin ole kasvattanut hänen Kelaa kuppaava klaaninsa ja lähin moskeija iltakoraanikouluineen.

Jupi

Ymmärrettävä on että olento kuuluu kansaan jonka keskimääräinen äo tason omaavat luokitellaan Suomessa lievästi kehitysvammaiseksi. Paremmin pärjääpä omien kesken

Dickie

somalia vastaavan ÄOn omaavat eivät välttämättä ole pahoja, kuten esim. älykkäät koirat..mutta tuos yhdistyy alhainen äo kusipäiseen luonteeseen

Minä

Ei ole Suomen kansalainen, joten karkotetaan ihan syystä. Yksi rötöstelijä vähemmän. Karkotettaisiin, vaikka olisi ruotsalainen tai vihreä marssilainen.

Bling Bling

Rakasti.

Rullattu

Rasimus on kyllä pääsairaita täynnä, nuo ei ole elämässään tehneet muuta kun loisineet samalla tapaa kun kultamunansa somalit.

Qroquius Kad

Rasmukset näkevät tässä siis suurimman syyn Suomen ja suomalaisen kansalaisyhteiskunnan niskoilla, koskapa somalia ei oltu kyetty opettamaan suomalaisille tavoille?

Niinpä rasmuksilla ei pitäisi olla mitään sitä vastaan, että jatkossa ketään ei karkoteta Suomesta mihinkään mistään syystä. Ainoastaan yksi pieni ehto:

rasmusten on sitouduttava ottamaan tämä somali tai mikälie kotiinsa, maksamaan hänen elonsa ja olonsa omista varoistaan sekä vastaamaan hänen suomalaiskotouttamisestaan omalla rikosvastuullaan.

Miksihän minusta tuntuu, etteivät rasmukset innostuisi?

Jupi

Siis tää sompanssi on saanut samat mahdollisuudet kun kaikki muutkin täällä syntyneet. Hyvin meni, paljonkohan on lasku ton vanhempien tulosta tänne elätettäväksi?

Verenpaine punaisell

No onhan se laskettu. Herra Vahtera on lyönyt tiskiin sellaiset totuudet ja laskelmat, että oksat pois.

Dickie

Rasmukset ei ymmärrä eikä haluu ymmärtää, että geeniperimä, tässä tapauksessa vittupää somaligeeniperimä, on kaiken ohjeistamisen ja opetuksen saavuttamattomissa ja kasvuympäristöstä riippumatta tulos on…paskiainen

Hommanmaksaja

Täysin aivovammaista porukkaa, ei sanaakaan uhrien puolesta. Mutta niinkuin Pave totesi, odotettavissa oli…

Verenpaine punaisell

” meillä on vaurautta enemmän kuin koko maailmassa ” . Ei stna. Mitä noi vetää? Joo vaurautta on, mutta se vauraus muuttuu pian kurjuudeksi, jos hommia ei hoideta järjellä ilman maailmanhalajaa.

Verenpaine punaisell

Siis maailmanhalausta.

Trampas

Minne tuommoinen Suomalaisessa linnassa sijoitettaisiin?

Jos on rasismia olla tulematta toimeen kusipäitten kanssa, sitten kai olen rasisti.

Trampas

saisko vähän poskipunaa kanssa. näytän niin kalpeelta.

Trampas

Moni vihervassari ei tiedä mitään fasismista. se on vaan niin paha sana, kun sitä huudetaan miekkareissa.
Mua ei taas nappaa yhtään mikään.

K J

Riksuun.

K J
K J

”Ulkomaalaisista vangeista kertyy Suomessa joka päivä noin 35000 euron lasku. Ulkomaalaisista vangeista iso osa istuu tuomiota huumausainerikoksesta.”

Vanhentunutta tietoa. Nyt niiden osastolla on määräämässä salafisteja. Pahimmat on hajautettu, muttei se auta koska tulkkeja ei riitä. Tämä on tätä päivää. Edes rasmuksia ei niiden osastoille ainakaan Riksussa oteta, mutta kirjeenvaihto toimii.

Valtsu

Koetapa sitten käydä näiden kanssa keskustelua yhtään mistään.

Matalakurkku

Niii ..karkoittaa suomalaiset suomeen ..pieni lenkki ilmassa vispilällä ja takas maahan ..problem solved … toivottavasti toi somppu pysyy tuolla ja döödää sinne . kiitos

Jones

Jotenkin nämä rasisminvastustajat eivät lainkaan piittaa suomalaisten ihmisoikeuksista. Muistan kun eräs turvapaikanhakija, joka oli murhannut yli viisikymppisen suomalaismiehen muutaman kymmenen euron takia, kehtasi sanoa ettei palaa kotimaahansa sillä on vaarassa siellä. Tosiasiassa suomalaiset ovat hengenvaarassa tälläisten ihmisten takia, jotka ovat valmiita murhaamaan muutaman euron takia.

Verenpaine punaisell

Niin. Oli rasistista, ettei kantiksella ollut kuin muutama kymppi. Discossa sillä ei saa kuin pari drinkkiä.

Neville

Suomelta hienoa rasisminvastaista työtä, jätkän ei tarvitse jatkossa tehdä rasistisia rikoksia kun pääsee alkukotiinsa tekemään rikoksia samaan heimoon kuuluvia kohtaan.

tulitikkutyttö

En harmittelisi omalta osaltani verorahojen käyttöä jos noille rasmuksille ostettaisiin matkaseuraksi menolippu Somaliaan, ihan koko jengille. Kokonaissaldo olisi luokkaa parikymmentä keskeneräistä tutkintoa joiden valmistumisesta ei ole aikoihin ollut mitään toivoa, vähintään samanverran vähenisi työttömyyskorvausta ja toimeentulotukea saavien sekä nuorena eläkkeelle päässeiden lukumäärä.

Gulermo

ja ykskään näistä mielensä runkkaajista ei ottais kysestä sompanssia omaan koppiinsa… fuck the left

Import > Export

Afganistan on nyt päättänyt etteivät ota vastaan karkoitettuja kansalaisiaan ainakaan kolmeen kuukauteen, koronaan ja talibaaneihin vedoten. Siitä voidaan aloittaa ja sitten jatkaa stoppia. Mahtaa nyt Rasimuksessa olla ilo ylimmillään?

Suomi Finland

Mahtaako tällainen oikeasti johtua siitä, että maiden johtopaikoilla tiedetään, että monet rikolliset, joille on tullut maassa maa kuumaksi jalkojen alla, ovat häipyneet ja pelkona on, että sellaisia tulee karkotettavien joukossa sitten vaivoiksi… Tosin afgaanipäättäjät eivät varmaan tiedä Iranista alunperin lähteneiden kansalaistensa taustoja.

On kuitenkin täysin sietämätöntä, jos maa lakkaa ottamasta omia kansalaisiaan vastaan. Silloin täytyy tietysti hieman painostaa heitä jatkamaan vastaanottamista. Ei luulisi olevan erityisen vaikea tehtävä.

Jokainen suomalainen, joka karkotetaan ulkomailta, otetaan varmasti tänne vastaan. Siinä eivät koronat voi painaa vähääkään. Ei myöskään sotatila.

Dickie

Somalilla oli tyypilliset ehkä jopa korostuneet vittupää-geenit..ei se siittä riipu missä se perseestä putkahtanut tähän maailmaan tai mitä sille on yritetty takoa päähän..vittupää mikä vittupää imbesilli kusipää

Dickie

tuon nussineet somput kylläkin voisi pistää edesvastuuseen tuollaisen siittämisestä ja synnyttämisestä ihmisten riesaksi

Norasmus

Ei nämä sekopäät ymmärrä käsitettä laki….🤣🤣🤣

Qroquius Kad

Kyllä ymmärtävät:
aina silloin kun voivat itse vedota siihen.

Fatwantarkistaja

Voi kun se somalirikollinen on niiiin rakas. Ymmärrän täysin. Mutta kun sen puolesta ruvetaan valehtelemaan, niin eihän nuo suvakit pidä sitä edes ihmisenä. Ihmisestä sanottaisiin, että tunnen sen ja se on muuten hyvä tyyppi, osaa suomea jne. Nyt on niin ***** jätkä, että se on pakko valehdella suomalaiseksi, kun ei muuta keksitä. Aika alhaista mielestäni.

P.S. Karkotus on vapaaehtoinen, ei tuo minnekään ole menossa. Seuratkaa tilannetta, en usko sen käyvän edes lomalla Somaliassa.

pöh

Somalia, maa jonka vientituote on ihmiset joista ei edes afrikassa pidetä.

Nih

Jälleen kerran, nuo eivät käy kaikilla pytyillä ja öljyt ovat todella vähissä.

Olli

Rasmuksessa tulisi ymmärtää että kukin maa huolehtii omista rikollisistaan. Mutta ei, Suomen tulisi ottaa kontolleen koko afrikan roskasakki.

Daavidin poika

En ole koskaan kuullutkaan tälläisestä tapauksesta vaikka asun Suomessa. Pääsin kuitenkin lukemaan tuomiosta HS: päivitetty 08.07.2021 netissä. Otsikossa ei kuitenkaa ole ilmoitettu koska karkotus asetetaan voimaan.? Otsikossa ei myöskää ole luettavissa, että onko Somali vangittuna vai vapaalla odottamassa karkotus päivää.

K J

Odottaa nyt ilmeisesti poliisivankilassa karkoituspäätöstä ja tänä iltana tai huomenna vankijuna lähtee viemään sitä vankilaan siksi aikaa kunnes lailliset ”charterlentoasiat” ovat selvitetty. Voi olla täällä vielä sen puolikin vuotta…

K J

Jos itselläni olisi samanlaista tietotaitoa pitää lehteä kuin PT-medialla, pistäisin sen nimeksi:

Muukalaislajin Iltahuuto!

Last edited 2 vuotta sitten by K J
juhaII

Suomessa on paljon tyhjiä päitä, mutta minkäs teet kun on vain yksikamarinen hulluinhuone… – siis parlamentti.

Nuo kommentoivat tutin imijät eivät ole nähneet päivääkään elämää, josta olisi jäänyt jälkiä muustab kuin erinäisissä ”aineissa” hörhöiltäessä!

Että vielä ”elintaso, joka on maailman huippua”!?!?! Niinpä! Euroopan taloudellisessa tilastossa ollaan aivan viimeisten talouksien joukoissa taloudllisen kasvun ja tulojen suhteen mitä tulee keskimääräisiin talouksien varallisuuteen ja ostovoimaan.

Näillä ”tiivi-taaveilla” on aivan samanlaiunen käsitys Suomen taloudesta kuin hädintuskin heitä korkeammalla tasolla olevalla Suomen hallituksella!

ohi-sale

Antaa mennä vaan ohi, kyllä ne kohta hiljenevät.

Tomppa

Kyllä ihmiset voivat olla pihalla… Aika sanattomaksi vetää. No,, muutama vuosikymmen valtamedioiden aivopesua selittää tämänkin.