Viikko käyntiin mukavasti kolmella murhan yrityksellä

Tukholmassa viikko saatiin mukavasti käyntiin kolmella murhan yrityksellä, kun keskustassa sijaitsevassa matkustajakodissa otettiin puukot esille ja aloitettiin lahtihommat.

Poliisi ja pelastuslaitos sai hälytyksen kello neljän jälkeen aamuyöstä Norrmalmilla Kammargatanilla sijaitsevaan matkustajakotiin, jossa puukko oli heilunut. Poliisin mukaan kolme henkilöä vietiin sairaalaan ja kaikilla vakavat vammat.

Teolle ei ole toistaiseksi löytynyt mitään motiivia eikä poliisi ole avannut tapahtumien kulkua enempää. Poliisi otti matkustajakodista kiinni kolme henkilöä, joista kaksi on muuttunut epäillyistä todistajiksi ja yksi on epäiltynä puukotuksista.

 

Koska tällä hetkellä motiivista ja tekijöistä ei ole mitään tietoa, niin kannattaa odotella iltapäivään asti mitä tuleman pitää. Meikäläisen työpaikan konttori on ihan nurkan takana, mutta kiistän olleeni missään tekemisissä matkustajakodin kanssa.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sverige = Sökö
Sverige = Sökö
12.7.2021 12:48

Matkustajakodeissa ja asuntoloissa ydinkeskustassa on ennenkin ollut tappeluita ja puukotuksia mm afgaanien kesken.

Norrmalm on fiiniä seutua ja siellä asuu fiinejä, rikkaita ihmisiä ja ollaan niin ylpeitä mutta eipä niin hienoa paikkaa etteikö paskasakkikin keräydy sinne ennemmin tai myöhemmin. Varsinkin Ruotsissa ja varsinkin Tukholmassa.

Nämä kaksi juttua ovat maksuseinän takana mutta maksuseinä on juuri nyt ilmainen. Kannattaa lukea. Osoittavat miten laajalle levinnyt tjetjeeniläis-venäläinen varjoyhteiskunta on Tukholmassa ja miten tuhottu Eskilstuna on:

https://www.expressen.se/nyheter/cp-skadade-anastasias-osannolika-liv-i-sverige/

https://www.expressen.se/nyheter/eskilstuna-fore-bilbranderna-mord-fornedring-och-en-odelagd-pizzeria/

Ingen Gripen
Ingen Gripen
12.7.2021 13:29

Pohjolan balkanisaatio etenee vauhdilla myös Suomen osalta:
”Maahanmuuttovirasto keskeyttänyt palautukset Afganistaniin – mahdollinen lopputulos: Kaikki saavat jäädä Suomeen”
Virhe tapahtui jo siinä vaiheessa kun noita Lähi-Idän lentojätkiä päästettiin tänne prosessoimaan puurosta paskaa ja odottelemaan käännytyspäätöksiä (joita ei siis koskaan tule)

komissaari P. Almu
komissaari P. Almu
12.7.2021 17:32

Eniten kummastuttaa poliisin ”neutraali” rooli noissa asioissa. Kyllä siellä varmasti ymmärretään, että maton alle lakaiseminen tulee joskus tiensä päähän ja kaikki pöllähtää kansalaisten silmille.

Sami
Sami
13.7.2021 17:48

Amirkhani oireilee apeita verhojaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.7.2021 14:26

No mutta. Poliisi avaa juttua kyllä enemmän, jos PVL on jotenkin yhteydessä tapahtumiin muutenkin kuin jäsenen oleminen 15 kilometrin säteellä tapahtumapaikasta, voi olla varma, että poliisi kertoo asiasta.

Ja Turkuunkin kuuluu kaikenlaista: ”Rostedt tyrmää kritiikin ja muistuttaa, että kyseisessä maahanmuuttajaryhmien välisessä yhteenotossa mikään määrä järjestyksenvalvojia ei olisi ollut tarpeeksi.”

Kulttuuri rikastuu Turussa. Nyt voivat kulttuurin rikastumista hehkuttaneet poliitikkotantat riemuita!

Sami
Sami
13.7.2021 14:14
Vastaa...  Suomi Finland

Ei ollut yksittäistapaus. Pari viikkoa sitten viikonloppuna ajoin Jethron juottolan ohi. Ravintolan edessä oli etnistä värinää, useita poliisiautoja joista yksi tukki liikenteen ravintolan edessä risteyksessä. Lauma kehiksiä parveili ravintolan edessä levottomasti. Jethron etnoravintolassa ei tule kenelläkään aika pitkäksi, eikä Jethron etnoravintolassa ole kenelläkään tylsää.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
12.7.2021 16:59

Kovin on rauhallista. Ilman 70%:n pudotusta olisi tuokin luku 12 murhanyritystä.

juhaII
juhaII
12.7.2021 21:05

Se on silloin elämä eletty, jos ei enää jaksa edes yrittää. Se on kuolemaksi!

MR X
MR X
13.7.2021 15:51

Ruotsistanin Tulevaisuus……..
Puukot viuhuu,pommit lojahtelee,autot palaa,Hätäsexiä pusikot pullollaan,Knarkkikauppa käy kuin siimaa,PEDOFIILEJÄ löytyy kuin sieniä sateella,Östermalmilla soi KAMELImusiikki ja rengas vinkuu,rannekelloistaan saa pitää huolta,Koulut palaa ym. pientä.
Mitä sanoo RRRÖÖÖVEEENI Ja KILJUVA LÖÖÖÖÖÖF ??
RUOTSI EI OLE KOSKAAN OLLUT TURVALLISEMPI !!! Mahtavatko JUKSATA ?????????