Päivän murhan yritys Kristinehamnissa

Ei päivää ilman murhaa tai ainakin edes sen yritystä. Tällä kertaa helle (?) kilautti arabiaanon pään Kristinehamnissa.

Pikku gangsteri asteli Kristinehamnissa sijaitsevaan pizzeriaan ja alkoi vaatia itselleen etuoikeuksia. Kuten esimerkiksi ilmaista pizzaa ja koska oli iltapäiväruuhka, niin pizzan piti tuleman jonon ohi. Eli nopeasti ja ilmaiseksi.

55-vuotias pizzanpaistaja kieltäytyi ja kehotti asiakasta maksamaan tilaamansa pizzan ja asettumaan jonoon, kuten muutkin ihmiset.

Herkästiloukkaantuva arabiaano kadotti rispektin ja se piti paikata. Mies tuikkasi pizzakokkia puukolla vatsaan ja pakeni paikalta.

Pizzakokki säilyi hengissä ja asiaa tutkitaan nyt murhan yrityksenä. Tekijää ei ole toistaiseksi tavoitettu.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa

Mikä röyhkeys ! Pizzakokilta meinaan.

Rispektiä hakemaan!

Pitsakokki eli kotsapikki on itsekin tietenkin taustainen eikä suostunut kynnysmatuksi.

Tästä alkaa automaattisesti Ruotsin kunniakostokierre numero 872639. jossa pitsakokin omaiset kostavat pitsakokinpuukottajan omaisille- ja päinvastoin-seuraavat 63 vuotta.

Toivottavasti Kristinehamnin poliisi on valmiudessa?

Pera Pervo

Taustainen pitsakokki voi kuitenkin olla osoittamatta rispektiä. Kantikselta rispektin puute olisi silkkaa rasismia.

jorma

Pitäisköhän näille kuumakalleille perustaa omat pizzeriat, niin vois kunnon kansalaiset olla rauhassa. Ja omat parturit.

S from SHC

Mielummin pikalinja- tilausajo omille kotikummuille/kivikasoille.

antigeeli

Onkohan sianliha vielä syömäkelpoista, jos sialle on syötetty kuumakallepitzzaa?

Jotkut ne jaksaa

Yritys hyvä 10, lopussa kiitos seisoo👍

Läheltä Liippas

Huhhh! Onneksi sai rispektinsä takaisin!

Suomi Finland

Puukottajat ja muut kriminaalit, jotka eivät ole kansalaisia, niin kotimaahan vaan.

Ei mulla muuta.

Tai onhan mulla muuta.

Jos kotimaa ei ota vastaan, niin sitten vaikka Madagaskarille?

Jesse

Pohjoisnavalle, ei kenenkään omistamalle alueelle. Siellä on hyvä ihmispolon olla ja etsiä pizzeriaa……tai edes verkkoa että saisi tilattua pizzaa!

juhaII

Eiköhän ne suomalaisten puuko-vitsit ole jo aika unohtaa, mutta ne taitavat olla enää niitä ainoita henkireikiä wanhemmalle polvelle, sillä eiväthän jonnet niitä muista!

Turun poliisi olisi syyttänyt ptzerian omistajaa mikäli hän olisi onnettomuudekseen ollut supisuomalainen eli ”lajia”, jota saa ”kopittaa” ympäri vuoden, sillä selvästä ”rasististahan on kyse! Niin lukee polpon käsikirjassa, jonka on laatimnut luonnon kalpea sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.).

Suomi Finland

Iltalehdestä:

”Joissain rikosperäisissä karkotustapauksissa maahanmuuttaja on voinut asua suomessa suurimman osan elämästään”

”– Sille ei valitettavasti anneta paljoa painoarvoa, vaikka tapahtumista olisi vuosia ja henkilö olisi tämän jälkeen työllistynyt ja perustanut perheen.

– Tämä voi tarkoittaa sitä, että täysin suomalaistunut henkilö voi joutua takaisin maahan, …”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/55dc5a42-e7b4-49fc-8e71-ae19c8648d1c

Miksi tämä olisi niin suuri murhe karkotettavalle? Varsinkin, kun moni on lähtenyt kotimaastaan Suomeen, joka on kaukana pohjoisessa. Eivät ne sukulaiset sieltä ole voineet kaikki kadota.

Tulijoille on toki reilua kertoa jo maahan tullessa, että rikosten tekeminen voi johtaa karkotukseen. Silloin on mahdollisuus vaikka hammasta purren kieltäytyä lähtemästä hakemaan huumelastia ja pysyä kaidalla tiellä.

Eikä ole reilua maan kansalaisille, että ulkomaalaisia puukkotuikkareita kulkee keskuudessamme.

Minä

Eihän oleskeluaika anna jotain erityisoikeuksia, mutta suvakin mielestä kyllä pitää saada oleskelulupa ja sosiaaliturvan elatus, kun on ollut maassa jo monta kuukautta.

Moskeijakaupunkeja

Kartalla on monta kaupunkia joissa kaikissa on MOSKEIJA.

On se vaan niin ihanaa että TÄMÄ asia on järjestettu vaikkei mikään muu enää toimi.

Minä

johan pitää ”siirtolaisten” alueilla alkaa puotien pitäjien pitää kevlarvaatteita, kun kiukkuiset asiakkaat ovat tuollaisia tunnepurkauksissaan. Jos tuokin olisi antanut ilmaisen pizzan jonon ohi, olisi seuraavana päivänä ollut viisi uutta respektiään suojelevaa ilmaisen pizzan vaatijaa. Viikon päästä ei sitten muita olisi ollutkaan.

Anna-Maria Korhonen

”Tällä kertaa helle (?) kilautti arabiaanon pään…”

Arabimaissa paahtaa jatkuvalla syötöllä, joten kilahtaneisuus in heille vakio-olotila.

jussiboy

Onko nyt käynyt sinulle, että paahde on pannut pääsi pyörälle?

Anna-Maria Korhonen

On vähän, pätkii ja aivosumu vaivaa. Ei kuitenkaan tee mieli puukottaa ketään vatsaan tai alkaa ammuskella. Kilahtelun luonne lienee kulttuurisidonnaista.

Daavidin poika

Ei ole yrittäjien elämä ollut turvallista moneen vuoteen Ruotsissa. Työnantajaliitot seisovat kädet pystyssä huutaen hoosiannaa, ja kuitenkin yrittäjän täytyy maksaa työnantaja liitolle jäsenmaksut. Onhan kuitenkin työnantajaliittot yritysten edunvalvojia, esim kun ollaan käräjillä.

Tämäkin tyhjänpäiväinen puukonisku tulee maksamaan Ruotsalaiselle yhteiskunnalle monta miljoonaa kruunua. Tsemppiä kuitenkin pizza yrittäjälle.

Ambulanssin soitto

Ei pidä puhua ruotsia suomeksi murtaen kun soittaa ambulanssia. Ambulanssin tulo kesti 1 tunti 20 minuuttia asuntoon joka sijaisee 15 min. Göteborgin keskustasta joten potilas kuoli:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/ambulansen-drojde-over-en-timme-leos-van-dog

Suomi Finland

”AMIRKHANI piti Rostedtin kommentteja rasistisina.”

No niinpä tietysti. Hän ei näytä ollenkaan ottavan huomioon, että tuollaisen tappelun syntyminen johtuu eri ulkomaalaisryhmien kireistä väleistä, jotka todennäköisesti kumpuavat kotimaiden ongelmista.

Jos ulkomaalaiset pidättäytyisivät käsittelemästä keskinäisiä erimielisyyksiään Suomessa, heidät hyväksyttäisiin joukkoon paljon helpommin.

Siellä on ollut teräaseetkin mukana.

Minulla on ehdotus tilanteen saamiseksi tulevaisuudessa paremmaksi. Jos kerran ravintolakäyttäytyminen ei onnistu, niin silloin ei kannata mennä ravintoloihin. Näin ei synny kahnauksiakaan. Humalatila tuossakin on varmasti pahentanut asiaa.

Jethron uhkailu ei kertakaikkiaan ole reilua. Hän tekee ravintolabisnestä ja tuollainen tapahtuma ei tee hyvää ravintolan maineelle ja monet potentiaaliset asiakkaat jättävät tulematta, jos he epäilevät, että ravintolailta voi päättyä joukkotappeluun ja puukotkin ovat mukana.

Fatwantarkistaja

Joo ja ei. Mikäli kyseessä olivat vaikkapa somalit ja afgaanit, eivät he luonnossa savannilla toisiaan tapaa. Veikkaisin kiistaa myyntioikeuksista, eli reviiristä.

Ei ole paikasta kiinni näillä. Jos tapaavat ”selvänä” huoltamolla, lopputulema lienee sama. Ei niiden tarvitse kännissä olla. Jos myyvät jotain, käyttävät myös itse. Elleivät käytä mitään, ovat silti taipuvaisia villimiesmäiseen käytökseen.