Vetlandan puukkoafgaanille elinkautinen

Eksjön käräjäoikeus tuomitsi tänään Vetlandan puukkoafgaanin elinkautiseen vankeuteen ja elinikäiseen maahantulokieltoon 3. maaliskuuta Vetlandassa tehdystä puukkoiskusta.

Oikeus katsoi, että toteennäytetyksi tuli seitsemän murhan yritystä. Oikeus mainitsi tuomilauselmassa, että Tamim Sultani ei kärsinyt tekohetkellä vakavaa psyykkistä sairautta, joten siksi tuomi oli ns. täysimääräinen.

Afgaani tunnusti teot, mutta vaati kuitenkin vuosituomiota. Puukotuksen motiivi oli jotain sellaista, että joku oli pilkannut allahia ja Sultani kilahti tästä puukottaen seitsemään henkilöä.

Jutun taustoja täältä: https://pt-media.org/?s=vetlanda

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Big l

No jo on perusteet. Suvakkien epäoikeudenmukaisuus itkua odotellessa

Big l

Siis hyökkäykselle.

Suomi Finland

Toivottavasti puukotuksen uhrit toipuvat ilman pysyviä vammoja.

Arvethan tietysti jää, mutta jos lähtee liikuntakyky tai muuta vastaavaa, niin sitten on puukottaja saanut allahille karmean ’kunnianpalautuksen’.

Eivät vaan raukat tajua, että mitä enemmän kunniaa palautetaan, sitä enemmän sitä käytännössä menetetään.

Jupi

Alkuun pitäisi olla sitä kunniaa mitä loukata. Afgaanit vaan ei tajuu että kunnia on asia mitä ei sossun luukulta saa, vaan se pitää ansaita

Esa

Puukotus kestää vain hetken, rasismi ikuisesti.

Raisa Marin

rikastuksen terä on lempeä kuin suudelma.

Taxpayer Pays

Kyllä tästäkin jepestä varmaan löytyy kuva jossa hän poseeraa yhdessä Löhverön kanssa?

Riku Laine

Ja nyt sitten suvakeilla ulina päälle kuinka oli epäoikeudenmukaista ja pitää päästä heti vapaaksi eikä viidestoista päivä.

Hys menkää pois!

Tukholman lääninhallitus, jonka pomona on piintynyt demari, ärkesosse Sven-Erik Österberg, kritisoi Värmdön kuntaa siitä ettei Värmdö asuta ja muonita pakolaisia sen jälkeen kun 2 vuoden ylläpitopakko loppuu. Kymmenestä matusta muuttaa pois 9 ja totta tosiaan, virnuilevat ananakset ovat vähentyneet katukuvassa.

Seitsemän lapsen musuperhekin lempattiin ulos kunnan maksamasta omakotitalosta Linköpingiin eli Musta Pekka jäi Linköpingille. Perheenisi kävi ”töissä” Värmdöläisessä Rasmuksessa (”Välkommen till Värmdö”) ja vaimo tangersi maahanmuuttajaruotsin alkeisoppilaana.

Turha kuvitella että 7 lapsen äiti työllistyy. Hänelle on paljon edullisempaa synnyttää lapsi numero 8 ja sitten 9 ja 10. Eikä kukaan edes palkkaa tuollaista työntekijää mihinkään, se on epäonnistunut juttu jo pelkästään ajatuksena.

Sami

No oikein hyvinhän tuo sitten toimii, juuri niinkuin on alunperin tarkoitettukin. Isopalkkaiset ammattihyysärit saavat hyysäillä kyseisiä kehiksiä lopun elämäänsä. Onnea ammatihyysäreille ja ammattipuolestaloukkaantujille 🙂

Anna-Maria Korhonen

Ihan kunnon tuomio, voisiko sen elinkautisosionkin suorittaa Afganistanissa tai Iranissa niin maahantulokielto ratkeaisi kuin itsekseen.

How deep is it?

Tai voiko tuomiota suorittaa Vätternin pohjassa?

Sami

Englantilaiset kokeilivat ehdottamaasi vaihtoehtoa. Englannissa tuomittu terroristi passitettiin lusimaan kakkunsa Pakistanissa. Lopputuloksena tämä terroristi sai Pakistanissa sankarin vastaanoton, ja vapautettiin parissa päivässä -sanoivat että se vankiterroristi ”karkasi”. Samasta vankilasta ei kuitenkaan ollut koskaan karannut ketään muuta.

Suomi Finland

Se mikä tässä asiassa on vielä tärkeää on toivottavasti nyt mennyt Ruotsissakin suvakkipoliitikkojen paksuihin kalloihin on tässä:

Koska kerran maahan tulee selvästi ihmisiä, jotka saattavat näin paljon kiivastua näkymättömän mielikuvitusolennon oletetusta kunnian menettämisestä, täytyy jo näiden ihmisten tullessa maahan menetellä niin, että tehdään heille selväksi, että maassa, johon he ovat tulossa, on kaikilla kansalaisilla oikeus kommentoida uskontoja aivan kuten heitä huvittaa. Raamattuja saa heitellä vaikkapa kansallisessa televisiolähetyksessä ja Räsäsen saa pistää syytteeseen. Niin myös jokunen Koraanikin päätyy roviolle aina silloin tällöin ja Muhammed ja Allah ovat nekin täysin ihmisten kommentoitavissa.

Ja sitten kysytään, voiko tulija hyväksyä nämä periaatteet. Etukäteen tietenkin myös kerrotaan, että kieltävä vastaus johtaa maahantuloluvan epäämiseen ja passituksen sinne mistä on lähtöisin.

Pahimmat puukkojunkkarit varmaan olisivat jo tässä vaiheessa kaivamassa puukkoa.

Keksitty Juttu

Luultavasti kukaan ei ole sanonut sanaakaan mistään Allahaisesta vaan tämä on jätkän oma keksintö saadakseen syyn ja sympatiaa.

ohi-sale

Ei pekkaa pahempi.