Hollantilainen toimittaja kuoli – murhan takana maahanmuuttajaklaani

Hollantilaisen rikostoimittajan Peter Rudolf de Vriesin kerrotaan menehtyneen. Häntä ammuttiin useita kertoja 6. heinäkuuta eikä sairaalahoito auttanut enää.

Peter Rudolf de Vries oli kovan luokan hollantilainen tutkiva rikostoimittaja, joka teki pitkän uran mm. Hollanin televisiolle ohjelmasarjalla ”Misdaadverslaggever”. Ohjelma teki useita katsojaennätyksiä Hollannin televisiossa kertomalla ja paljastamalla useita paikallisia isoja rikosjuttuja.

De Vries tulikin tunnetuksi Hollannin ”Hannu Karpona” skandaalimaisten paljastuksiensa takia.

 

De Vriestiä kohti ammuttiin Amsterdamissa 6. heinäkuuta kun hän oli poistumasta tv-studiolta, jossa hetki aikaisemmin oli tehty kuvauksia. Ampuja ampui useita laukauksia ja De Vriestiä hoidettiin siitä asti sairaalassa. Nyt perhe kuitenkin ilmoitti hollantilaisille medioille, että mies on menehtynyt.

– Peter taisteli loppuun asti, mutta hän ei voittanut tätä taistoa. Hän kuoli läheistensä paikalla ollessa, perheen edustajat kertoivat hollantilaisille medioille.

De Vriesin murha on herättänyt Hollannissa kiivasta keskustelua varsinkin sen takia, että De Vries oli jonkinlainen keulakuva Hollannin taistelussa uushollantilaisia gangstereita vastaan.

 

Se mikä pohjoismaisissa medioissa on unohdettu kertoa on se, että murhan takana on lähi-itäläinen Ridouan Taghi-klaani, josta yksi parikymppinen nuorukainen on vangittu murhasta epäiltynä. Murhaajalle oli tiettävästi maksettu iso summa rahaa teosta. Taghi-klaani on yksi Keski-Euroopan suurimpia klaaneja, jotka pyörittävät koko keskisen ja pohjoisen Euroopan huumekauppaa.

De Vries oli tehnyt viime vuosien aikana useita artikkeleita kertoen klaanin suhteista, kaupoista ja rahanpesusta. Taghi-klaanilla on iso vaikutus Keski-Euroopassa, joten yksi heidän toimintaansa paljastava journalisti voitiin tappaa melko helposti.

Lisää asiasta: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5241945/peter-r-de-vries-aanslag-neergeschoten-amsterdam-liveblog

29 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pahalta näyttää
pahalta näyttää
19.7.2021 09:13

Täysin suunniteltu murha, ei mitään satunnaista ammuskelua edes. Molemmat tosin tuomittavia tekoja järjestäytyneessä yhteiskunnassa. Ensin länsimaat miehitetään avoimien rajojen suvaitsevaisuudella kriittiset äänet suitsien, seuraavassa vaiheessa meitä vastaan on alkanut sota, jota lietsotaan BLM:n yms. kommunismia ajavien agendojen voimin. Etelä-Afrikassa ollaan ehkä pisimmällä romahduksessa.

juhaII
juhaII
17.7.2021 20:41

Jälleen yksi osoitus siitä, ”että Eurooppa tarvitsee maahanmuuttoa”!!!

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
16.7.2021 17:47

Mafia oli ennenvanhaan lähinnä Italian ongelma. Vaikka sekin murhautti toimittajia, jotka penkoivat liian syvältä sekä poliitikkoja, jotka yrittivät sitä kitkeä, puhuttiin kuitenkin mafiasta ja sen kärkinimet olivat tiedossa. Sen sijaan, että mafiaa olisi kyetty kitkemään Italiastakaan, ovat Lähi-Idän maista tulleet maahanmuuttajat levittäneet järjestäytyneet rikollisuuden klaanimafian muodossa kaikkialle Eurooppaan. Vaikeneminen tämän klaanimafian alkuperästä antaa sille vain lisää maaperää juurtua, kasvaa ja kukoistaa.

Rootsi Valemaa
Rootsi Valemaa
16.7.2021 12:45

Totuus kuolee tai tapetaan aina ensimmäisenä.

Estoniakin on valehdeltu alusta loppuun. Tuli iso paukku, sitten kallistui laiva parissa minuutissa ja ihmisiä liukui jyrkillä käytävillä. Henkiinjääneitä EI ole edes haastateltu siitä miten asiat todellisuudessa menivät!

Henkiinjääneet tietävät ettei Haaverikomission selitys pidä paikkaansa. Tässä yksi jolta meni vanhemmat ja tyttöystävä merenpohjaan ja joka sanoo että selitys on valetta:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/overlevaren-fran-m-s-estonia-jag-kan-inte-slappa-min-mammas-ord

Särmääjä
Särmääjä
16.7.2021 09:22

Jos joku uusnatsijengi olisi tehnyt suvakkitoimittajalle saman niin jengi olisi lopetettu ja koko maan hallinto ja media olisi järkytyksen kauhistuksen tilassa. Nyt kun tyyliin koko maan ainoa mies ja vallan vahtikoira telotetaan niin voi harmi semmosta sattuu kun nuuskii liikaa.

Juha Sipilä
Juha Sipilä
16.7.2021 08:41

Olen shokissa.

Nih
Nih
16.7.2021 03:31

Ilmankos esim. YLE ja mediat yleensä ovat olleet niin hissunkissun tapauksesta. Ruma tapaus ”rasismi” rummutukseen medioissa, koska aivopesu olisi kärsinyt kolauksen.

Ei ensimmäinen
Ei ensimmäinen
16.7.2021 02:16

Ei se ollut ensimmäinen kerta kun unohtivat kertoa valtamedian uutisissa, miten asia oikeasti menikään. Onhan tämä nähty monesti. Varsinkin jos asia ei vastaa punavihreää agendaa tai sovi siihen.

Vassari_kontentti
Vassari_kontentti
15.7.2021 20:42

Tuo on uskomaton keissi, johon liittyy muita murhia, oikeudenkäyntiä jne. Ja koko roska juontuu monen vuoden takaa. Hyvää taustoitusta esim. tässä: https://www.berliner-zeitung.de/politik-gesellschaft/anschlag-auf-peter-r-de-vries-warum-der-journalist-sterben-sollte-li.170144

Rullattu
Rullattu
15.7.2021 19:15

Suomessa saatanallinen älämölö heti jos vaikkapa valtamedian toimittajalle joku kertoo totuutta esimerkiksi maahanmuutosta. Löisin vaikka vetoa että jos tuo sama tapahtuisi suomessa mediat ei kertoisi mitään, niin sairas suomi on tällä hetkellä.

maassa maan tavalla
maassa maan tavalla
16.7.2021 06:20
Vastaa...  Rullattu

Kun kerran Suomi on luvannut EU:lle ja YK:lle ottavansa kehitysmaalaisia, niin määrän pitäisi olla todellisen kotouttamiskapasiteetin mukainen eli korkeintaan parisataa ihmistä vuodessa.

Jones
Jones
15.7.2021 18:55

Valtioiden pitäisi perustaa salaisia teloituskomppanioita, jotka salamurhaisivat vierasmaalaisia rikollisia. Muuten heitä vastaan ei pärjätä.

Cmo Hwhe
Cmo Hwhe
15.7.2021 19:33
Vastaa...  Jones

Käytännössä tuo tullee tapahtumaan siten että peli vihelletään poikki asettamalla kaikki kriisilait voimaan ja kutsumalla reseviläiset palvelukseen poliisien virka-avuksi,

Herätys
Herätys
15.7.2021 20:16
Vastaa...  Cmo Hwhe

Ei tule tapahtumaan. Kuvittelisin näin, että kun rikolliset, huumekauppiaat yms saavat tarpeeksi valtaa on seurauksena aste yksi. Eli ghetto. Sitten kun tämä no go alueet on totta, seuraa aste kaksi. Niillä on omat säännöt jne. Eli ns valtio valtion sisälle. Aste kolme. Korruptio. Poliisi jne eivät enää puutu näiden mafioiden jne toimintaan. Koska tappiot ja hyöty. Aste neljä. Normalisointi. Eli uusi normaali. Ne toivat sen paskan tänne. Koska sen sallittiin tulla. Joku naurettava ajatus siitä, että armeija ajaisi nämä yhteiskunnan rakenteisiin soluttautuneet ulos esim Suomesta, on naurettava. Ketä vastaan armeija hyökkäisi? Ne ovat jo rakenteissa. Piste.

Herätys
Herätys
15.7.2021 20:24
Vastaa...  Herätys

Ja kärjistänpä lisää. Kun ajatellaan esim veikkausta yms, rahanjako on sellaista, mikä tukee kehitystä. Ne saavat miljoonia. Kymmeniä. Satoja.

Cmo Hwhe
Cmo Hwhe
15.7.2021 21:49
Vastaa...  Herätys

Taidat olla oikeassa. Kovinpa myötäsukaisesti meidän Arvojohtaja sekä muut päättäjät antavat Suomen vajota yhtä huonoon tilaan kuin mihin se olisi joutunut jos Stalinin puna-armeija olisi onnistunut marssimaan Helsinkiin syksyllä 1944.

Suomi Finland
Suomi Finland
15.7.2021 23:31
Vastaa...  Herätys

Ainoa mikä jää varmasti kansalaisten nähtäväksi on ehkäpä 20 – 30 vuoden kuluttua ero Unkarin, Tshekin jne.. maiden ero niihin maihin, jotka antavat väestön vaihtua.

Vitutus voi olla kova. Aika näyttää.

Ärkele
Ärkele
15.7.2021 23:45
Vastaa...  Suomi Finland

Asun entisessä Varsovan Liiton maassa. Euroopan tulevaisuus on täällä idässä. Eivät suostu maksamaan matuille täyshoitoa, joten eivät jää tänne. Muutaman Lähi-Idästä tulleen tunnen. Käyvät töissä ja käyttäytyvät kuin normaalit ihmiset.

Suomi Finland
Suomi Finland
15.7.2021 23:59
Vastaa...  Ärkele

Ongelmat tulevatkin liian nopean ja runsaan maahanmuuton ja avokätisen sossun myötä.

Lähi-idän jne… saa kyllä pois ihmisestä, jos ympärillä on tarpeeksi paljon kantaväestöä, mutta vapaa monikulttuurisuus on erittäin vakava virhe.

Kuten Paavo melko tuoreessa jutussaan kertoi, Tanskan suvakismi on johtanut mm ääri-islamin tehokkaaseen juurtumiseen Tanskaan. Ovat poliitikot sielläkin heränneet liian myöhään.

Ihmisoikeudet ovat paperilla hienon kuuloinen asia. Käytännössä niiden varjolla rikollisklaanit levittäytyvät ja verkostoituvat.

MattiS
MattiS
16.7.2021 00:16
Vastaa...  Suomi Finland

Eli kannatat hidasta väestönvaihtoa tämän nykyisen nopean tilalle? Mutta miksi se väestö pitää vaihtaa yleensäkään? Tämä on suomalaisten maa, ei kenenkään muun.

Suomi Finland
Suomi Finland
16.7.2021 10:29
Vastaa...  MattiS

En kannata minkäänlaista väestönvaihtoa. Jos ihmisiä tulisi riittävän vähän ja he kotoutuisivat aivan oikeasti, heidän ulkonäkönsä tms seikat eivät olisi minulle mikään ongelma.

Ja tarkoitan todellakin vähäisiä määriä, en sellaisia, joilla on mitään mainittavaa merkitystä katukuvaan tai asuinalueeseen.

Olisi tärkeää, että maahanmuuttajien lapset eivät olisi edustettuna missään koulussa suurena osuutena oppilaista. Näin heillä olisi ympärillään niin paljon Suomea puhuvia lapsia, että se kieli varmasti tarttuisi. Ja he suomalaistuisivat.

Ja siis riittävän vähän olisi ehkä joku puoli prosenttia väestöstä max hajautettuna ympäri maata.

Pidän länsimaisia yhteiskuntia epäonnistuneina siltä osin, että väestö kylläkin vanhenee ja uusi sukupolvia syntyy liian vähän. Sitä valuvirhettä ei pidä paikata kehitysmaalaisten invaasiolla, tietenkään. Työelämä, toimeentulo jne tasa-arvokysymykset sekä ehkäisy ovat ne asiat, jotka pistävät lapsiluvun sakkaaamaan. Nuo asiat pitäisi ratkaista.

Jones
Jones
16.7.2021 17:44
Vastaa...  Ärkele

Niistä muutamista se lähtee…

Joppos123
Joppos123
15.7.2021 22:15
Vastaa...  Jones

Eihän tuo vaatisi muuta kuin rikollisjengien julistamista terroristijärjestöiksi, mitä ne oikeasti ovatkin.
Kyllä länsimaiden poliisi ja erikoisjoukot aikalailla tehokkaasti ja kylmästi tappaa terot pois kuljeksimasta.

Kyllä vain
Kyllä vain
16.7.2021 00:30
Vastaa...  Jones

Olisiko ollut filippiineillä kun taistelevat huumerikollisuutta vastaan suunnilleen noin?

Cmo Hwhe
Cmo Hwhe
16.7.2021 20:15
Vastaa...  Jones

Voisiko tuo teloituskomppania-idea osittain toteutua siten että Insatsstyrkanin liipasinsormi vähitellen herkistyy päällystön katsellessa muualle ?

Joppos123
Joppos123
15.7.2021 18:49

Euroopan poliisi, Suomen mukaanlukien on täysin hampaaton näiden matujengien edessä.
Taito, tahto ja välineet varmaan löytyisi mutta politiikot ja heidän persettään nuolevat poliisijohtajat kieltävät löhis kaikki vastatoimet.
Paljonkohan näillä jengeillä mahtaa olla korkean tason politiikkoja palkkalistoillaan?
Vaikuttaa siltä, että maasta riippumatta vihervasemmistolainen falangi on enenmmän tai vähemmän näiden ihmissikojen suojelijoita.
On se sitten rahasta tai ideologisista syistä.

MattiS
MattiS
16.7.2021 00:19
Vastaa...  Joppos123

En nyt sinänsä usko että niillä ketään ”taskussansa” on. Poliitikot, varsinkin vasemmalle kallellaan olevat, ovat vain niin yksinkertaisia ja rajattoman tyhmiä. Ja sehän riittää.

Hassanin kosto
Hassanin kosto
15.7.2021 18:35

Kas kun ei tästä sen suurempaa ns kohua ole? Eli kun yleensä toimittajiin kohdistuvia murhia on luullakseni nostettu tapetille. Että hyökkäys sananvapautta kohtaan jne jne. Vai oliko nyt niin, jotta agenda olikin väärä. Toimittajalla siis.

Klaatu
Klaatu
15.7.2021 17:45

Kuka Hollannissa pitää klaanien puolta? Joittenkinhan on pakko sitä tehdä koska klaanit elävät ja kukoistavat. Sama meillä.

Mielenkiintoinen juttu Ruotsissa kuitenkin se kolmen taustaisen klaani-/jengipuolustusasianajajan erottaminen Advokatsamfundetista. Kuka ottaa heidät puolustettavikseen? Miten käy? Ukot takaisin hommiinsa hissukseen?