Uppsalan uusruotsalaisessa alamaailmassa vaalit

Uppsalassa tehtiin viime yönä sellainen keikaus, että ei paremmasta väliä. Raatokärpäset tulevat huutamaan hoosiannaa aivan varmasti koko loppukesän.

Viime viikolla nimittäin kävi niin, että muuan uusruotsalainen otettiin poliisin toimesta ”poseen”. Mitään varsinaista rikosepäilyä jorkkia kohtaan ei ollut, poliisi vain päätti, että jorkilla menee sen verran lujaa, että yksi putkayö saattaa vähän helpottaa tilannetta.

Kyseinen nuorukainen on 18-vuotias afrikaano, jolla kokaiini on noussut sen verran päähän, että puikula-aivoissa on syntynyt kuningasajatuksia. Tarkoittaa sitä, että jorkilla on ollut kaikkivoipaisuuskuvitelmia ja aikeina ottaa Gottsundan alamaailman kingin paikka. Tämän jorkin jengiin kuuluu 4-5 muuta afrikaanoa, joilla on samoja ajatuksia.

Homma lähti rullaamaan siten, että kun nuorukainen oli poliisin hoivissa, niin hän päätti yhtäkkiä kertoa kaikki tietämänsä ase- ja huumekätköt. Tästä seurasi, että poliisi teki viime yönä isoja ratsioita ja kokaiinia saatiin takavarikkoon pussikaupalla.

Sinänsä vähäpätöinen juttu, mutta tästä seurasi se, että koko Gottsundan uusruotsalaisen alamaailman pakka laitettiin uudelleen jakoon. Tavallisille ihmisille tänä näyttäytyy lähiviikkojen aikana siten, että raatokärpästen elämä saa Gottsundan pusikoissa aivan uutta vipinää. On aivan varma, että kun poliisi osasi tulla tiettyihin jemmapaikkoihin, niin se toinen pooli laskee 1+2=4.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

No jopa on juttu 🙂

Myös suvakit laulavat säestäen harpuin ja kantelein:

’Yhteiskunnan vika. Nuoresta ei ole otettu koppia.’

Keikauksen, ja samalla puikulaulun syy tosin on hieman mysteerinen.

Ei kai poliisi ole jekuttanut 18- vuotiasta kokematonta gansterinalkua? Se olisi rasistinen teko.

Huru-ukko

Nythän nuoresta ottettiin koppia, kun otettiin ihan koppiin asti. Eikä siinä polliisin tarvii jekuttaa jos kaberin äo on pienempi kuin kengän numero. Kysellään kuulumisia ja kirjataan muistiin. Ihan ite se tyyppi laulaa, luulee tekevänsä vaikutuksen polliisiin, että kattokaas ku mä oon kova jätkä. Siinä vaan jää suvakeilta ja rosmonpojalta huomaamatta se, että polliisit ei ole yhtä tyhymiä kun nää suvakit ja rorsmonpojat.

Prozac

Konstaapeli Artturi Sakari Reinikainen muuten suomensi tuon Upsalan, jossain -80 luvun puhekasetillaan= uskalsipa pojat salaa.

pöh

En ymmärrä miksi ei noita ammattirikollisia karkoiteta isiensä maille?
Ihan sama mitä mieltä esim somaliassa ollaan, sinne vaan takasin vaikka väkisin.

Jupi

Se maa on jo ryöstöraiskattu. Arvion maltillisesta reunasta ennustaa 5 miljardin väestöä Afrikassa vuosisadan loppuun menessä. Lisää kingejä tulee liukuhihnalla

K J

Jos Somaliasta poistettaisiin kelvoton aines ja sinne sijoitettaisiin sosiologisena kokeena miljoona valkoista asumaan ja rakentamaan infrastruktuuria, ilman pelkoa muiden vihamielisten barbaarien hyökkäyksiltä, saisi maasta asuttavan ja kukoistavan parissa kymmenessä vuodessa.

Kun koe olisi loppunut ja laumat pääsisi takaisin temmeltämään sinne ilman valkokypäriä ja muita nokkamiehiä, maa suistuisi anarkiaan alta aikayksikön.

seant

Näin kävi Zimbabwessa, se oli Afrikan kehittynein maa aina n. 1995 asti, siten alkoi alamäki kun ruvettiin valkoisten maatiloja ym sosialisoimaan. 1990 luvun alussa kun rakennettiin sinne iso sahalaitos, teräsrakenteita hankittiin aika paljon sieltä, valkoisten johtamista pajoista. Lukutaito oli 100% , väkiluku pysyi aisoissa, maa tuotti kaikki omasta takaa, joka oli peruja Rhodesian saarrosta. Maa vei viljaa ja lihaa ulkomaille, eikä porukka nälkää nähnyt. Valuutta pysyi vakaana, siellä näki paikallisesta lehdestä todelliset n. 100 maan valuuttakurssit . Esim neukkulan ruplan kurssi oli 30 penniä, kun se silloin virallisena kurssina oli n. 5 markkaa.

T

Syytä äänestäjiä. AfS on optio, mutta suurin osa kansasta ei juuri käytä aivoja. Sama Suomessa, ikävä kyllä.

Aino

Syytä äänestäjiä alkaa olla kulunut fraasi. Mitä, ketä äänestämmekään niin kyllä klaanit sisä-ja ulkopuplelta pitävät huolen että heidän omat agendansa läpiviedään äänestystuloksista riippumatta.
Avaa silmäsi ja katso mitä tällä hetkellä tapahtuu….
Joku viis ason sanonut että jos äänestämisellä voisi vaikuttaa ei olisi äänestyksiä.

T

Olen tästä eri mieltä. Unkarissa on toimiva rajavalvonta, koska pääosa kansasta äänestää oikein. Trump sai miltei valmiiksi tehokkaan rajaesteen Meksikon väliselle rajalle. Ja Suomessa EU-tukipakettiäänestys meni läpi, ikävä kyllä, koska PS ja KD eivät muodostaneet riittävän suurta vastavoimaa muille.

Miksi mikään ei muutu? Koska ihmiset eivät muuta äänestyskäytöstä puolueiden toiminnan perusteella.

Fatwantarkistaja

Pääjehu ainakin kohtaa esi-isänsä aivan piakkoin, varsinkin unohtaessaan putkareissunsa. Itse hyppäisin seuraavaan junaan ja matkaisin mahdollisimman kauas vaikka poroja ajamaan.

Jupi

Laskutaidot ovat korkeintaan tasoa 1+2 Ei ainakaan ole 3

MattiS

Taitaa taidot jäädä siihen plus-merkin kohdalle kun pitäisi miettiä että vähennetäänkö, lisätäänkö, kerrotaanko vaiko jopa jaetaanko. Ja sitten pitäisi miettiä mitä ne vähentämiset ja muut jakamiset edes tarkoittaa.

Matti K

Olen tavannut kehitysmaalaisia, jotka oikeasti ei tiedä noiden eroa.

Jortonki

Alakiertokoulun matematiikan opettaja opasti aikanaan luokan tyttöjä: Jos päättää jakaa, ei kannata kertoa.

Tepe

Just tuli käytyä Uppsalassa ja kyllä kulttuurien ”kirjon” huomasi katukuvassa. Karvakätta, somppuja sekä oikeita afrikan neguja vilisi joka paikassa. Jälkimmäiset näyttivät olevan aika vahvasti työelämässä mukana. Tuollainen ”laulaminen” piripäissään varmaan piristää ilmapiiriä. Velkoja jäänee ja tulee lisää maksettavaksi. Sitten vaan paukutellaan väkeä Monoselle kyydittäväksi.

Katumaatis

GOTTSUNDA. On siinäkin nimi paikalle joka ei ole enää GOTT eikä SUND.

Tepe

Onkos se suomeksi ”luojasalmi”? Tai jos ”gott” on lyhennys gotlerista niin ”gotlerisalmi” sopisi svedupaikan nimeksi.

Tepe

Sanakirjan mukaan varmaankin, mutta ei sentään nykypäivän svedulandiasssa.

Kyllä vain

Sund = sunti = laskuoja pellolta = paskaoja

Gottsunti = Jumalan paskaoja = viemäri

Ö ö hö ö!

Alueen nimi on peräisin nykyisen Vårdsätravägenin vieressä sijaitsevalta Gottsundan tilalta. Gutasund tai Guttasund on dokumentoitu vuodesta 1304. Sana ”Gott” voi viitata vanhaan ruotsalaiseen miehennimeen Gute, Gutte tai kansannimitykseen Gutar. ”Nimen taustana olisi silloin satama, jota erityisesti Gotlannin maanviljelijät käyttivät.” Kun vedenkorkeus Mälaren-järvellä myöhäiskeskiajalla oli viisi metriä korkeampi kuin nykyään, Hågaån korkeus Lurbon sillalla muodosti kapean salmen ulosvirtauskohdassa Ekolniin, mikä selittää ilmaisun ”salmi”.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Gottsunda

Migri Snagari

Gott on väännös saksasta ja paikan nimi on suoraan käännettynä Luojan virta

jorma

Yö pahnoilla tekee hyvää näköjään. Kummasti rupeaa suffeligangsterin puntti tutisemaan, alahuuli väpättämään ja suu puhumaan totuutta kafiiriseriffillekin.

Tepe

Uuden ajan sananparsi: Sille lauluja laulat, jonka pahnoilla makailet.
Toisaalta voihan afrikan jampalle vahvassa cocahuurussa pitkätukkainen kauniisti meikattu svedupoliisipoitsu näyttää niin kiihottavalta että laulaa kaikki tiedot jotta puppepoliisipoika tulisi yöllä selliin ”vierailemaan”.

Etuveto käsi 33

Onko Paavo ottanut rokotteen? Toivottavasti olet!

Anna-Maria Korhonen

Ruotsin poliisihan on selvästi pistänyt ison vaihteen päälle. Pian ne huomaavat, että fööni kärsii ja palaavat pullakahvilinjalle.

juhaII

Voivat olla konsanaan rehellisemmät kuin ”meidän vaalit” eli länne4ssä globqalisti-EU-mafian piirissä käydyt.

Voipi olla niin, että ellet laske oikhein niin tullee kuula kallomukseen. Lännessä käy tasan päinvastoin. Nain se vain kun ”demokratia ei ole kriisidssä” eli siten, että tyhmä kansa ”äänestää väärin” tavalla. Joka eiu täytä EU-syöttiläs-byrokraattien samppakaljalaseja.Mutta ”0oikeusvaltio periaate” ja etukäteen ”rehelliksi mainostetut” vaalit ta,kaavat sen, että EU saa Suyomen metsät janb Italian mafia suojelusrahansa!