Autojen kivitykset Skoonessa jatkuvat, poliisille erikoisjoukot tilanteen selvittämiseksi

Skoonessa autojen kivitys jatkuu, eikä tekijästä ja motiiveista ole mitään tietoa. Poliisi on nyt ottanut erikoisjoukkoja avuksi.

Skoonen poliisi on saanut nyt avukseen ns. rikoksen tekijän profilointiryhmän, jota käytetään yleensä vain vakavissa väkivalta- tai seksuaalirikoksissa, joissa näyttää olevan joku kaava.

Autojen kivitys on kesän mittaan äitynyt sen verran vakavaksi, että ilmoituksia kivityksestä tehdään lähes päivittäin. Toukokuusta alkaen on tehty 105 rikosilmoitusta.

Poliisi käyttää tässä profilointiohjelmassa apunaan poliiseja, joilla on kovan linjan kokemusta, lisäksi erilaisia rikostekniikkoja, käyttäytymisasiantuntijoita ja oikeuspsykiatrisen alan ammattilaisia.

Autojen kivitykset ovat siinä mielessä hyvin kummallinen ilmiö, että ne ovat kohdistuneet lähes kokonaan Tanskan rekisterikilvissä liikkuviin autoihin. Skoonen eri sosiaalisen median ryhmissä keskustelu ja arvailu käy kuumana, mutta sieltäkään ei toistaiseksi ole tullut ilmi mitään ratkaisevaa johtolankaa. Ihan kuin kivet tippuisivat taivaalta.

Joissakin tapauksissa kivitykset ovat sijoittuneet lyhyellä aikavälillä johonkin tiettyyn paikkaan, mutta sen jälkeen ne ovat siirtyneet toisaalle. Kivitykset alkoivat Malmöstä Ystadiin johtavan E65-tien varrella Svedalan ja Skurupin ympäristössä, mutta sen jälkeen ilmoituksia on tehty myös tien 101 varrelta, 9-tien varrelta, tien 108 varrelta ja jopa Malmön ohittavan moottoritien E6:n varrelta.

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.7.2021 19:10

Profilointiohjelman Rautaisten Ammattilaisten ensilausuma voitaneenkin jo aavistaa.

Poliisit, joilla on kovan linjan kokemusta:
”On selvää, että tällä tavalla keppostelevilla on vankka kokemustausta vastaavanlaisista kepposteluista!”

Erilaiset rikosteknikot:
”Tutkimustemme perusteella rikosten tyypillisin tekotapa on ollut pudotella kiviä autojen päälle!”

Käyttäytymisasiantuntijat:
”Käyttäytymisen perusteella on selvää, että käyttäytyjillä on selvästikin jokin käyttäytymisen häiriö!”

Oikeuspsykiatrisen alan ammattilaiset:
”Emme tiedä, mikä näitä kaikkein haavoittuvimmissa ja hauraimmissa asemissa rodullistamisuhassa olevia nuoria voi vaivata, mutta otamme siitä selvää heidän mielentilatutkimuksissaan!”

Loppulauselma:
määräraha ei riitä mihinkään, tarvitaan lisää ja paljon!!

Matti K
Matti K
17.7.2021 20:45
Vastaa...  Qroquius Kad

Unohdit rakenteellisen rasismin, ja valkoisten syyllisyyden

Huru-ukko
Huru-ukko
17.7.2021 19:25

Kivien tiputtelu on kosto tanskalaisille. Mitäs menivät tuomitsemaan broshan ja sen kaverit ja kovimman mukaan.

jorma
jorma
17.7.2021 20:15

Jokohan kohta ryhdytään muhammettilaisten lain mukaan kivittämään vääräuskoisia ilman mitään auton suojaa? Eli tämä on lämmittelyä sitä odotellessa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
17.7.2021 20:19
Vastaa...  jorma

Osuisi helpommin ja tulos olisi liki taattu. Katukivi ylikulkusillalta, ei siinä kypäräkään auta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
17.7.2021 20:23

Tarttee kyllä hyvän tiedustelun, että motarilta erottaa ajoissa tanskalaiset, jotka täytyy murhata. Joku puskissa kiikaroi tiellä liikkujia ja ilmoittaa murhattavat kilometrin päässä kivittäville veljille. Tai sitten Allah nakkelee taivaasta kiviä, se on jopa todennäköistä.

Jesse
Jesse
18.7.2021 02:46
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Kyllä kiviä riittää, pojat käyttävät niitä seitsemää pyöreää kiveä joilla pyyhkivät persuksensa ison kirjan ”persuksen pyyhintäohjeen” mukaisesti.

Daavidin poika
Daavidin poika
18.7.2021 06:56
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Helpostihan Tanskalaisen autoilijan tunnistaa. Muistaakseni Tanskassa on rekisterikilven pohja tummankeltainen. Luin joku aika sitten, Tanskalaisen kivitys uhrin tarinan, hän kertoi että hänen mielestään kivet ammutaan jollain systeemillä koska kivet tulee niin kovaa vauhtia päin ajoneuvoja. Toivottavasti tilanne purkautuu ennen ensimmäistä kuolonuhria

Joko
Joko
18.7.2021 07:45
Vastaa...  Daavidin poika

Normaalisti valkoinen.

juhaII
juhaII
17.7.2021 20:38

Ja jos kukaan ei ”tiedä” syytä, miksi ”ruligaaniut” saavat kiveyksiä päin näköä tavalla joka voi johtaa kuolemaan.
Voi laittaa myllynkiven kaulaan ja kipata itsensä järveen. Sen jälkeen tyhmyyttä maailmassa on vähemmän kuin tarpeeksi vähän!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.7.2021 22:06
Vastaa...  juhaII

Älä nyt, ainahan voi viisastua!

Kivenheittäjän kylä
Kivenheittäjän kylä
17.7.2021 20:45

Rankkaa hommaa tuo kivittäminen, kyllä siinä hiki tulee ja bensaa kuluu. Ovatkohan oikein ostaneet sopivia kiviä vai joutuneet ne itse maasta kaivamaan? Tässä tokko on kysymys lähi-itäläisten nakkelukivistä vaan järeämmästä kaliiberista.

Onko tämä vain valoisaan aikaan tapahtuvaa toimintaa vaiko myöskin pimeällä? Jälkimmäinen vaatii jo hyvät yökiikarit.

antigeeli
antigeeli
17.7.2021 23:13

Joku testaa lennokkeja kivillä kranaattien pudottamista varten. Tai sitten kaliffaatti hätistelee enimmät kantikset muille seuduille.

Kilttimies
Kilttimies
18.7.2021 00:40

Muhamettilainen Elokapina. Imaami saanut ilmastoherätyksen ja julistaa autot on haram, kivittäminen on pyllistelijöillä veressä.

Rullattu
Rullattu
19.7.2021 15:24
Vastaa...  Kilttimies

Tähän sopii erittäin hyvin erään laulun sanat, ”Apinat ne runkkaa, apinat ne runkkaa ja rallattaa”, kuvaa todella osuvasti noita kivittäjiä.

Ö ö hö ö!
Ö ö hö ö!
18.7.2021 06:04

Olisiko tuossa nuo syyt tanskalaisten autojen kivitykseen Ruotsin puolella!?
”Tanskan pääministeri: Tavoitteena nolla turvapaikanhakijaa. Tanska: Työttömät siirtolaiset pakollisiin paluumuuton haastatteluihin. Mette Frederiksenin hallitus haluaa siirtää Tanskaan saapuvat turvapaikanhakijat Afrikkaan.”

Ingen Gripen
Ingen Gripen
18.7.2021 06:30
Vastaa...  Ö ö hö ö!

Luultavasti juuri noin, sillä yksinkertaisin selitys on usein se oikea. Tuollainen alkuun päässyt ilmiö loppuu vasta sitten kun kivet loppuvat tai kyseiset kädelliset joutuvat jonkinlaiselle uudelleenkoulutusleirille. Muussa tapauksessa Tanskan oma linja vain kovenee.

Psyko Logi
Psyko Logi
18.7.2021 06:50

Vieraslajit osoittavat näin solidaarisuutta salmen toisella puolella oleville lajitovereilleen joille chillailu ja sluibailu tanskalaisten kustannuksella nyt vaikeutuu, ei se sen kummoisempaa ole. Yksinkertaiset yksilöt keksivät yksinkertaisia ratkaisuja, omasta mielestään. Kivitetään tarpeeksi tanskalaisia autoja ruotsissa niin aika äkkiä koko Tanska polvistuu ja alistuu muslimien ylivoiman edessä! Hellyttävän simppeliä ajatusmaailmaa, muistuttaa lähinnä 3-4 vuotiaan adhd pikkupojan käyttäytymistä.

Irmeli
Irmeli
18.7.2021 07:44

Hehe,,,empä olisi ikinä voinut kuvitella että täytyy tämäkin päivä nähdä, että Ruotsista löytyy pahimmat autojen kivityspaikat…..Ketkähän ne yleensä kivittelee poliisiautoja, ambulansseja, paloautoja ja jopa ihmisiä…..onko vaikee arvata.

Palkataan Sniper
Palkataan Sniper
18.7.2021 08:35

Kaikenmaailman kusipäitä sitä tästä maasta löytyy ja aina vielä pökömpää kuin edellisenä vuonna.

Jos kivittäjät ovat matuja niin muistellaanpa esim. vuoden 2015 pakolaisvyöryä:
Turhapakolaisallon huippuaikoina alkaen 2015 haistoi moni suurbisneksen ihanan tuoksun. Ananaksia sijoitettiin perhekoteihin ja kunta maksoi välittäjälle (yksityisiä firmoja joita pyörittivät sekä kantikset että matut) 60.000-105.000 kuussa ananaksen sijoittamisesta perhekotiin. Perhekoti tienasi noin 23.000kr/kuu yhteisistä pelihetkistä mussukan kanssa. Kaikki olivat tyytyväisiä, paitsi veronmaksaja. Tai ”voronmaksaja”… (Expressen)

Toinen juttu oli kun finanssimies/kiinteistöhai XX vuokrasi pikkukämppiä koijarifirmalle 3000kr/kämppä/kuu. Koijarifirma sijoitti niihin ananaksia ja otti samaisesta kämpästä kunnalta 46.500kr/kämppä/kuu.

Ananasakäämä
Ananasakäämä
18.7.2021 09:38
Vastaa...  Palkataan Sniper

Ei se ole tyhmä, joka pyytää (tai kusettaa). Ananas=rikkaus, joillekin. Pottunokille tulevat ne sivuvaikutukset, mutta eiväthän semmoiset sosiopaatteja haittaa.

Lapsia ammuttu Hudd.
Lapsia ammuttu Hudd.
18.7.2021 11:05
Vastaa...  Palkataan Sniper

NO, nyt ovat keharit ampuneet kahta täysin sivullista PIKKULASTA, noin 5-6- vuotiasta tyttöä ja poikaa, Huddingen Flemingsbergissä.

Näille perkeleen jengeille pitää laittaa ulkonaliikkumiskielto!

Turha tulla minkään sosse Dampbergin sössöttämään selityksiä medialle,
kukaan ei enää kuuntele eikä usko.

Jakaus kuuppaan
Jakaus kuuppaan
18.7.2021 13:41

Kohta tilanne on yhtä vaikea kuin esim. israelissa, tarvitaan puolustusvoimien snipereita kanta-asukkaiden turvaksi.

Jakaus kuuppaan
Jakaus kuuppaan
18.7.2021 13:49
Vastaa...  Jakaus kuuppaan

Itseasiassa kivittäjiä ovat maahanmuuttomyönteiset poliitikot, heidän hedelmähän nykytilanne on.

E. Lake
E. Lake
18.7.2021 13:45

Stefan-setä sanoo olevansa vihainen. Kyllä se varmasti auttaa, jengit vapisevat.
Yhdeksästä kiinniotetusta seitsemällä on ennestään huumetuomio.

Eikö olisi klädsamt/suotavaa että ”tavalliset ihmiset” lopettaisivat huumeitten ostamisen näiltä paskiaisilta? Jos ostat niin et voi valittaa ampumisista.

Jakaus kuuppaan
Jakaus kuuppaan
18.7.2021 13:53
Vastaa...  E. Lake

En ehdota mitään laittomuuksia tekemään, mutta joskus on ollut tapana kuitat ongelmia niitä aiheuttaneille poliitikoille, esim. lähi-idässä kun tekee suuren virheen josta on radikaaleja haittoja muille ihmisille, niin on yht’äkkiä kadulla pää täynnä reikiä.

MattiS
MattiS
18.7.2021 14:01

Hyvin valtamedia on toistaiseksi onnistunut välttelemään sitä aika olennaista asiaa, eli keitä nämä räiskijät ovat. Epämääräinen viittaus joidenkin kiinniotettujen ammatirikollisuuteen. Uskallan aika varmaksi sanoa ettei tekijöillä ole muuta valkoista kuin silmänvalkuaiset.

Rauno
Rauno
18.7.2021 15:28
Vastaa...  Palkataan Sniper

Mallia otettu. Palestiinalaista ehkä.

Antti Tifa
Antti Tifa
18.7.2021 11:47

Eiks kehareiden kannattais ennemmin alkaa polttamaan tanskalaisten autoja ?
Ja miks ne ei kivitä tai polttele niitä Tanskassa ?
On tässä mysteeriä kerrakseen. Insh’allah !

”Halvfjärs”, vafan?
”Halvfjärs”, vafan?
18.7.2021 13:50
Vastaa...  Antti Tifa

Kivittäjä on joku skånelainen nurkkapatriootti jota on alkanut pänniä Tukholman verilöyly ja muut tanskalaisten pahatyöt ruotsalaisia kohtaan.

MattiS
MattiS
18.7.2021 13:58
Vastaa...  Antti Tifa

Tutkimattomat ovat Allahin tiet.

Hikiu
Hikiu
18.7.2021 15:46

Haittoja on otettu haitallisista maista ja lopputuloksena on haittoja eurooppalaisille

Mikä siinä on kivaa?
Mikä siinä on kivaa?
18.7.2021 22:03

Toi kivittelykin on vain monikulttuurisuutta aidoimmillaan, mitä etenkin naiset haluaa lisää. Suomalaisetkin naiset (eivät tosin ihan kaikki) tykkäävät kaikesta tuosta ja haluavat tulla raiskatuiksi tulevaisuudessa.

juhaII
juhaII
20.7.2021 23:37

Nyt varmaan on pizzoista jätetty ananakset pois. Onhan ”rasistien” ja ”äääärrrrrioikeiston” virheellisen ja paisutellun mielipiteen mukaan jo lähes kansallinen hätätila!