Huddingen ampuminen: kuvia plus autenttinen kuvaus

Kuvia kiinniottotilanteesta.
Lasten ampumiset ovat saaneet kovia reaktioita Ruotsissa. Tai no, mitä kovalla tarkoitetaan.

Pt-media sai hetki sitten luurin päähän yhden henkilön, joka oli ampumispaikalla Huddingessa.

– Istuin penkillä kun kun alkoi kuulua rähinää. Muutamia sekuntteja sen jälkeen joku huusi ”sillä on ase” tai ”niillä on ase”. Heti tämän jälkeen kuului ehkä 10-15 laukausta. Itse löin maihin vaistomaisesti.

– Vieressä puiston penkillä oli lapsiperheitä ja jotenkin tajusin, että yksi lapsi sai osumaa. Lapsi kaatui heti maahan. Sen jälkeen alkoi yleinen kirkuminen. Juoksin paikalle ja ymmärsin, että lapsi oli saanut osumaa reiteen. Paikalla oli  jo toinen henkilö, joka auttoi lasta. Luulin ensin, että kyseessä oli joku terrori-isku, henkilö kertoo.

– En osaa sanoa muuta kuin sen, että huomasin, että yksi lapsi sai osuman. Ymmärsin tämän heti kun luoteja alkoi lentämään, kun maastouduin penkin taakse.

– On tämä vittu saatana touhua, että tässä maassa elää tuollaisia ihmisiä, jotka eivät vähäkään välitä muusta kuin omista tappeluista.

Tapahtuma alkoi kun somalijengi kokoontui leikkipuiston läheisyyteen. Tällä hetkellä ei tiedetä mitä tapahtui, mutta jengin jäsenet kaivoivat aseet esille ja toisia alettiin ampumaan. Tässä jäsenten välisessä sitten sivulliset, tässä tapauksessa kaksi lasta, saivat osumaa.

Ainakin yhden jäsenen tiedetään kuuluvan Vårbyn somalimafiaan.

 

Ampumiset tapahtuivat Huddingen Flemingbergissä. Huddinge on Tukholman eteläpuolinen esikaupunkialue, josta cityyn on matkaa noin 25 km. Felmingsberg eli paikallisittain Flemppa on hyvin ongelmallinen maahanmuutajalähiö.

94 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII
juhaII
20.7.2021 23:34

hrin salskeista sääristä päätellen uskallan otaksua hänen olevan tuntuvasti etelämpää kuin pohjoinen napapiiri antaa ymmärtää.

Kuvasta päätellen ”etelän mies ei kuitenksaan huitho”!

Senpituinense
Senpituinense
20.7.2021 14:37

Kaikki kokkelimustakallet on päästetty tänään vapaaksi.

Jarkko Göte
Jarkko Göte
20.7.2021 14:10

Lasten ampuminen:

Poliisin mukaan mikään ei viittaa siihen, että lapset ja isä olisi tarkoituksella valittu ampumisen kohteeksi.

Poliisin ampuminen:
Poliisi: Göteborgissa ampumiseen kuollut poliisi ei todennäköisesti ollut alkuperäinen kohde.

Mikä tässä on, miksi poliisin pitä tuoda tätä välittömästi esiin.

Aina Unik Vahinko
Aina Unik Vahinko
20.7.2021 14:20
Vastaa...  Jarkko Göte

Siksi että aina ”yksittäistapaus” ja sitäpaitsi ”vahinko”.

Daavidin poika
Daavidin poika
20.7.2021 14:08

Tästä Flemingbergin lasten ampumatapauksesta huhuilevat, että olisi niin sanottu ”kimmoke osuma” Sama ”kimmoke osuma” väite koskee lasta joka kuoli luoti osumaan Botkyrkan Shellin tontilla.

Jos nuo ”kimmoke” väitteet pitää paikkansa näissä kahdessa eri tapauksessa, niin voiko tämmönen yhteensattuma olla todella mahdollista.? Jotenkin tuntuu siltä, että näille ampuma tapahtumille haetaan hienompaa ulkoasua sanalla ”kimmoke osuma”

Rekyl Rikoschet
Rekyl Rikoschet
20.7.2021 14:25
Vastaa...  Daavidin poika

No voihan kyseessä tietenkin olla kimmoke, varsinkin jos tarpeeksi präiskitään niin jotainhan sieltä myös osuu. Eikä sillä niin väliä, ammuttu mikä ammuttu ja se on kuitenkin useimmin murhayritys jotakuta kohtaan.

Rullattu
Rullattu
20.7.2021 10:46

Iltalehti se taas ja kerran oli levittänyt oikein kunnolla sitä itteään.
Ko lehden mukaan ruottille on ollut siirtolaisuus lottovoitto.

Näkökulman muutos
Näkökulman muutos
20.7.2021 12:06
Vastaa...  Rullattu

Käänteinen lottovoitto?

Voittomikävoitto
Voittomikävoitto
20.7.2021 12:41
Vastaa...  Rullattu

No onhan se lottovoitto. Sellainen että on pelannut 1.000.000 kruunulla ja voittanut 28 kruunua.

1 ulos 2 sisälle
1 ulos 2 sisälle
20.7.2021 09:36

Tähän mennessä on yhteensä 430 vankilavuotta tuomittu jengirikollisille mutta se ei ole auttanut mitään koska uusia gangstoja putkahtaa tilalle kuin sieniä sateella:

https://www.svt.se/nyheter/regionpolischefen-jag-ar-forvanad-av-att-vi-inte-ser-tydliga-effekter

Sami
Sami
20.7.2021 03:56

Sorsastuksessa lyijyammukset on kielletty. Kehisampumisissa olen eniten huolissani maalin ohi tai maalin läpi ammutuista luontoon pääyvistä lyijyluodeista. Tästä syystä toivon että jokainen luoti osuu. Luonnonsuojelu on meidän kaikkien yhteinen velvollisuus.

Ei narkeille
Ei narkeille
19.7.2021 21:55

Oma mielipiteeni on, että huumeiden käyttöön pitää puuttua huomattavasti kovemmin ottein Suomessa (ja miksei Ruotsissakin). Ei se vaan toimi riittävästi, että poliisi ja oikeuslaitos puuttuvat pelkästään tarjontapuoleen – siellä rangaistukset ovat ihan kunnollisia.

Jos joku puolue lähtee ajamaan tiukkaa käyttö- ja hallussapitolinjaa, niin ääni tulee täältä.

Sami
Sami
20.7.2021 02:09
Vastaa...  Ei narkeille

Tuleva veronmaksajien rahoista maksettava vuosittainen satojen miljoonien eurojen hintainen narkomaanien ammattihyysäysbisnes ei ole kanssasi samaa mieltä. Tuolla on 10000 korkeasti koulutettuja tulevia 7000/kk palkalla työskenteleviä huumeammattihyysäriä hyysättäviään vailla. Miksi luulit että Tullin resurssit on kiristetty niin, että voivat tarkistaa vain 1% kaikesta Suomeen tulevasta tavara/huumeliikenteestä. Punavihreä eliitti tienaa narkomaanien korkeapalkkaisella ammattihyysäyksellä, samoin kuin tienaavat kehiksen miljardien hintaisella ammatti hyysäämisellä. Sääliksi käy hyväuskoisia veronmaksajia.

Ei narkeille
Ei narkeille
20.7.2021 11:57
Vastaa...  Sami

Terve Sami. Olen kanssassasi samaa mieltä, että nykyisen kaltainen hyysääminen ja kemiallinen vieroitus ei tule ollenkaan kysymykseen.

Vieroitusta varten pitää perustaa kokonaan uusi organisaatio, jossa vartiointi tehdään kustannussyystä lähinnä sähköisin menetelmin – nilkkapannat jne. Hoito on siis pakollista ja karkuun ei pääse, hoidossa ei käytetä mitään lääkkeitä vaan lähinnä erilaisia ruummillisia töitä. Hoidettavien välinen kanssakäyminen minimoidaan, lähinnä ollaan itekseen, tehdään töitä ja joskus tavataan henkilökuntaa – ehkä kerran viikossa.

Hoidon päätteeksi laitetaan vielä lasku hoidettavalle.

1-ttäistapaus taas!
1-ttäistapaus taas!
19.7.2021 18:49

LöhvenLööhLöhving

Iso poliisipäällikkö Löhving, SVT Rapport: ”Tällaista tapahtuu mutta se ei ole tavallista. Johtuu henkisestä epätasapainosta, huonosta aseenkäsittelystä ja huumeitten vaikutuksen alaisena olemisesta.”

Sami
Sami
20.7.2021 03:06

Niin, ainahan voidaan selitellä asian vierestä. Jos nyt annetaan oikein virallinen-virallinen-virallinen selitys, niin kaikki johtuu siitä, etteivät veronmaksajat ole antaneet tarpeeksi monta sataa miljardia euroa ammatikseen kotouttavien 7000€/kk jakkukalkkunoiden pankkitilille. Lunnasvaatimus: ”Niin että veronmaksajat, maksakaa muutama sata miljoonaa euroa lisää ammattihyysäysjakkukalkkunoille, tai muussa tapauksessa autojen poltto, ryöstöt, raiskaukset ja ampumiset jatkuvat -saatte itse valita. Jos rahoja ei ilmesty punavihreiden ammattihyysäys jakkukalkkunoiden tileille, ampumiset lisääntyvät. Saatte itse valita -te maksatte punavihreille ammattihyysäreille tai itkette ja maksatte ”. ”Jos veronmaksajat viivyttelevät lunnaiden maksamista punavihreiden ammattihyysäysjakkukalkkunoiden tileille, rankaistaan veronmaksajia tuomalla maahan lisää kehiksiä loisimaan, ryöstämään, raiskaamaan ja ampumaan”.

Last edited 4 months ago by Sami
KABULNEWS PAMPAM!
KABULNEWS PAMPAM!
20.7.2021 08:49
Vastaa...  Sami

”Ammattihyysäysjakkukalkkuna” 😂😂😂

Tässä tämänpäiväinen video siitä kun Allulaulun laulamista häirittiin raketein. Tämä jos mikään on kehitysmaan menoa ja 7000 juippia tästä maasta on juuri otettu pois karkoituslistalta. Kannattaa katsoa. Miksi meille halutaan tätä samaa? Mitä hyvää se tekee maillemme? Kehittää ja vaurastuttaa meitä?

https://twitter.com/kabulnewstv/status/1417338645128830977?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1417338645128830977%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.expressen.se%2Fnyheter%2Fraketer-avfyrade-mot-presidentpalatset-i-afghanistan%2F

AA-kerho joikhaa
AA-kerho joikhaa
20.7.2021 09:13

Tuosta joikhasta saa hyvän soittoäänen kännykkään. Taatusti havahtuu joka kerta.

Kui ne ny noi tekee?
Kui ne ny noi tekee?
20.7.2021 09:17

Samainen iso poliisipäällikkö Löhvinki ihmettelee myös sitä että ampumisia tapahtuu ja ettei ampumisten estäminen ole edistynyt tämän enempää!?!? Häh? Heh!

Jamppa vaan
Jamppa vaan
19.7.2021 18:32

Lakeja pitäisi muuttaa niin, että molempien jengien jengitappeluun, tai – sotaan osallistujat tuomitaan samalle saarelle tms. hyvin eristetylle, aidatulle alueelle ja mukaan molemmille osapuolille riittävästi aseita, patruunoita yms. Saisivat siellä täydessä rauhassa selvittää välinsä ulkopuolisten asiaan puuttumatta. Heillä voisi olla siellä jopa kotoinen olo vrt. maat, josta he ovat lähteneet sotaa ja vainoa pakoon.

Eikös kyseinen tapa olisi heidän uskontonsa mukainen tapa käydä asiasta oikeutta.

Sami
Sami
20.7.2021 03:50
Vastaa...  Jamppa vaan

Valitettavasti äänestäjien äänestämä naapurustoampuminen ja äänestäjien oma käsitys ”ihanne yhteiskunnasta” jäisi toteutumatta.

Suomi Finland
Suomi Finland
19.7.2021 14:33

Itse varon puhumasta somaleista epäkunnioittavasti ryhmänä ihan sen vuoksi, etten tahdo loukata Mona Walteria.

Tietenkin ajattelen, että merirosvot ynnä terroristit ja muut kriminaalit ovat paskasakkia. Puhun siis ulkomaalaisista kriminaaleista, koska heillä ei näytä olevan minkäänlaista oikeaa kunniakoodistoa. Sen verran, mitä kotimaisista kriminaaleista tiedän, niin heillä on ainakin aiemmin ollut jonkinlainen koodisto ja päätellen perinteisestä vankilahierarkiasta, ei tuota koodistoa voi paljoa moittia.

Ulkomaalaistaustaisia kriminaalejakin olisi paljon vähemmän, jos paukapääpoliitikot olisivat tajunneet edes jotain siitä, mitä tulee tapahtumaan, kun massat muuttavat vieraista kulttuureista itselleen vieraaseen maahan.

Tässä uutisessa alkavat jo laarin pohjat pilkottamaan. Alemmas voidaan tietenkin vielä vajota, vaikkapa ampumalla hiukan enemmän lapsia.

Last edited 4 months ago by Suomi Finland
työvelvollinen
työvelvollinen
19.7.2021 23:09
Vastaa...  Suomi Finland

Suomen itsenäisyystaistelujen seurauksena meillä on toiminnallista perinnettä paljon enemmän kuin Ruotsissa. Sotilasvalan vannoneita on keskuudessamme aika monta.

Siitä syystä olisikin yllättävää mikäli reserviläisten sekä myös puolustusvoimien keskuudessa ei jo äänettömästi varauduttaisi siihen vaihtoehtoon,että maamme poliittinen johto osoittautuu kansainvälisten paineiden seurauksena liian passiiviseksi maamme ruotsittumiskehityksen ehkäisyssä.

Sami
Sami
20.7.2021 04:03
Vastaa...  työvelvollinen

Tällä hetkellä puolustusvoimat kantavat rikastajien reppuja. Kiitos punavihreille Orvoille yms

Anonyymi
Anonyymi
20.7.2021 12:18
Vastaa...  työvelvollinen

Valtio tekee kaikkensa, että lailliset aseet saataisiin pois omistajiltaan. Metsästyskin kai kohta kielletään ja lampaita raatelevat sudet koetetaan häätää laamoilla eli taas puututaan seurauksiin, eikä syyhyn; tyypillistä suomalaista politiikkaa, kun ongelmat kaatuvat päälle.

Sami
Sami
20.7.2021 03:59
Vastaa...  Suomi Finland

Mitä eroa on laumaeläimellä ja ihmisellä? Laumaeläin ei valitse johtajakseen lauman suurinta idioottia. 😉

Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
19.7.2021 11:49

On olemassa sataprosenttisen varma keino päästä eroon ammuskelevista paskakasoista.
Mutta… minäpä en koskaan tule sitä kenellekään kertomaan, kärsikää, sitä olette tilanneetkin.

Tavan töllääjä
Tavan töllääjä
20.7.2021 03:50

Kyllä ne on syyttömät kun kärsii

Anonyymi
Anonyymi
20.7.2021 12:23

Yleensä näin. Jos poliitikkoja vähänkään liippaisi, toimittaisiin heti. Mahdollisuuksia on, kuten nähtiin muutama päivä sitten; Afganistanin räjähdysherkän tilanteen vuoksi kaikki sieltä tulleet, laillisesti tai laittomasti maassa olevat saavat jäädä maahanmuuttoviraston päätöksellä! Toisin päin ei onnistu mitenkään, vaan täällä voi notkua vuosikaupalla tekemässä uusia hakemuksia vaihtelevin syin ja valhein maahan jäämiseksi.

Sami
Sami
20.7.2021 04:43

Onko se korjaava keino sama jolla ongelma aiheutettiinkin, äänestys valinnat?

Last edited 4 months ago by Sami
Qroquius Kad
Qroquius Kad
20.7.2021 14:02
Vastaa...  Sami

Unkarissa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa se on juuri niin.
Mutta jos te suomalaiset ette siihen pysty, ei sitten voi mitään.

Nimittäin jos näin tosiaan on ja te olette suomalaisia, silloin minä en ole.

Kerro kerrankin
Kerro kerrankin
20.7.2021 14:30
Vastaa...  Qroquius Kad

Ja mitä sinä itse sitten teet, meinaan, kun aina moitit täällä toisia saamattomuudesta ja uskalluksen puutteesta. Kerro!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
20.7.2021 15:21
Vastaa...  Kerro kerrankin

Minä teen tasan samaa kuijn tekin. En mitään. Istun ja kirjoitan blogeihin.

Minulla ja teillä on se ero, että minä en kirjoittele lapsellisia voimafantasioita aivan kohta tulevasta Suuresta Vallankumouksesta, jossa olisin Suurin ja Mahtavin Soturi.

En ole sellainen, ettekä tekään.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
20.7.2021 15:23
Vastaa...  Qroquius Kad

Ai niin, yksi ja tärkeä lisäys:
minä äänestän Unkarin Fidesz-puolueen veljespuoluetta Perussuomalaisia.

Te jätätte äänestämättä ja fantasioitte Vallankumouksista.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
20.7.2021 16:44
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ei kai sille sitten mitään voi. Mutta jokainen tekee kuten parhaaksi katsoo.

ZzZ
ZzZ
21.7.2021 07:11
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Oletko itse siinä mukana kun nostit asian esille?

Utelias
Utelias
19.7.2021 09:25

Miksi paperipussia ei ole päässä?

Ö ö hö ö!
Ö ö hö ö!
19.7.2021 18:24
Vastaa...  Utelias

I can’t breathe – Jag kan inte andas -ilmiö!

Näkökulman muutos
Näkökulman muutos
20.7.2021 12:09
Vastaa...  Ö ö hö ö!

Saahan siihen silmäaukot tehtyä 😉

Lahti Hennala case
Lahti Hennala case
20.7.2021 13:51

Ja kunhan ei ole valkoinen se paperipussi, niin polpokin jättää rauhaan.

Catilina
Catilina
19.7.2021 07:04

Sailer’s law of mass shootings

Minä
Minä
19.7.2021 05:13

Puhuvat, että noiden alueet olisivat ”utsatta områden”, joka usein suomennetaan ”haavoittuvat alueet”. Ikään kuin he olisivat uhreja, joita tulee paapoa, mutta käytännössä ne alueet ja porukat ovat toisille vaarallisia ja toisista tulee usein niiden uhreja. Poliittinen korrektius vihervasemmistolaisessa maailmassa on usein käänteinen totuudelle. Niinhän se oli usein Neuvostoliitossakin.

avatar-örkki
avatar-örkki
19.7.2021 06:37
Vastaa...  Minä

George Orwellin kirja ”1984” kuvaa elämää oman aikansa tulevaisuuden maailman diktatuurissa, jossa eräs vallankäytön keino on kielen köyhdyttäminen ja juuri tuollaiset käänteiset ilmaukset: ”sota on rauhaa”, ”vapaus on orjuutta” jne.

Nykyisen EU-alueen korrektismi ja Cancel-kulttuuri tuovat etäisesti mieleen siinä kuvatun äärimmäisen pelon ilmapiirin, jossa pienimmänkin ajatusrikoksen paljastuminen merkitsi yksilön lähtölaskennan alkamista.

Minä
Minä
19.7.2021 14:40
Vastaa...  avatar-örkki

Tuon suuntainen kehitys on jo nähtävissä selvästi. Saa nähdä kuinka kauan kanta-asukkaat jaksavat tuota. jos eivät pysäytä ajoissa, sitten se todella lyö läpi ja sen jälkeen vastustaminen meneekin jo täydellisen kontrollin alla vaikeaksi.

Sami
Sami
19.7.2021 10:21
Vastaa...  Minä

”haavoittuva alue” on koodisana, joka tarkoittaa sitä, että ammatikseen hyysäävät kymmenet tuhannet isopalkkaiset Jakkukalkkunat vaativat lisää rahaa hyysäysbisneksiinsä veronmaksajilta. Ammatikseen hyysäävien jakkukalkkunoiden taskut ovat pohjattomat, eivätkä Jakkukalkkunat tyydy pikkusummiin.

Minä
Minä
19.7.2021 14:38
Vastaa...  Sami

Niinhän homma menee. ”Haavoittuva alue” -ilmaisulla pyrittänee siihen, että ihmiset uskoisivat, että niiden asukkaat ovat ilman omaa syytään heikossa asemassa. Syy on kanta-asukkaissa.

Tavan töllääjä
Tavan töllääjä
20.7.2021 03:52
Vastaa...  Minä

Niillä haavottu helposti kummiski.

🦃🦃🦃🦃🦃❗️
🦃🦃🦃🦃🦃❗️
20.7.2021 14:32
Vastaa...  Sami

🦃🦃🦃🦃🦃❗️

Nih
Nih
19.7.2021 03:54

Hitsari Stefan Löfven on ”epätoivoinen että vihainen” ja ”että hänen ajatuksensa ovat loukkaantuneiden lasten ja heidän perheidensä kanssa”eli sitä samaa roskaa, paskaa ja ei sanakaan miksi näin ylensä tapahtuu. Nyt olisi ollut hyvä mennä niihin kuuluuisiin ”juurisyihin” joilla selitetään matujen ongelmia ja yleensä tätä lisääntyvää tappavaa väkivaltaa. Mutta rasismin pelko on syvällä hitsarin takaraivossa ja kun juuri sai virkanasa takaisin ja ei pidä suututtaa tiettyjä piirejä että saa pitää virkansa heidän tuella.

Pirtsakka
Pirtsakka
19.7.2021 10:29
Vastaa...  Nih

Epätoivoinen? Niin varmaankin, kun ei ole edes sen verran kanttia, että pystyisi pitämään oman kansansa puolta. Ei minkäänlaista jämäkkyyttä teoissa, ja suusta tulevat sanat toistavat samaa, mitä kaikkien poliitikkojen suusta kuullaan. Kas kun ei sanonut ”olen shokissa”…

Floskelmaskin
Floskelmaskin
19.7.2021 11:01
Vastaa...  Pirtsakka

Suusta tulevat sanat eivät edes ole rassukan itsensä keksimiä vaan kaikki mitä tulee ulos on avustajan kirjoittamaa. Avustajan sukunimi on, tai ainakin oli, Haximustafa.

Löpykästä olen monet kerrat huomannut että kun hän joutuu puhumaan ilman käsikirjoitusta alkavat sammakot hyppiä, varsinkin jos aihe on vähänkin sivussa ulkoaopetelluista fraaseista.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
19.7.2021 01:20

”Lasten ampumiset ovat saaneet kovia reaktioita Ruotsissa. Tai no, mitä kovalla tarkoitetaan.”

Tässä eniten mättää juuri tuo kovuusaste. Pohjoismaisissa kulttuureissa kovilla reaktioilla tarkoitetaan paheksuntaa tai vihapuhetta, jota sitäkin ollaan kitkemässä. Lämpimissä maissa vihan verbaalinen ilmaus katsotaan henkilön pyrkimykseksi säilyttää kasvonsa. Varsinainen viha taas ilmaistaan väkivallalla ja kova reaktio yhteiskunnan/yhteisön taholta on fyysinen rangaistus esim raipparangaistus, raajan katkaisu tai kuolemantuomio. Somalit siis katsonevat ruotsalaisten onnistuneen säilyttämään vielä kasvonsa näissä lapsiin kohdistuneissa väkivaltatapauksissa.

Anonyymi
Anonyymi
19.7.2021 08:05

Kovia reaktioitaa! Koko Amerikka meni sekaisin kun yksi musta narkkari ja vankilakundi kuoli poliisin käsittelyssä ja pitkin maailmaa polvistuttiin kunnioituksena mustalle rodulle. Sen sijaan nuorten tyttöjen raiskaukset Euroopan joka ikisessä maassa ja nyt jo lasten ampumiset eivät vie ihmisiä kaduille vaatimaan muutosta maahanmuuttopolitiikkaan. Intersektionaalinen feminismi toteutuu, mustat ovat aina uhreja ja only black lives matter.

nyymi
nyymi
19.7.2021 14:08
Vastaa...  Anonyymi
Sami
Sami
20.7.2021 04:55

Ruotsalainen kova suhtautuminen tarkoittaa sitä, että ruotsalainen mies valitsee vielä arkipäiväistäkin räikeämmän huulipunan kunnioittaakseen ampumisen uhreja. Ruotsalaiset naiset puolestaan lupaavat vihata uhria vieläkin enemmän.

Antti Tifa
Antti Tifa
19.7.2021 00:23

Kuvan naiskonstaapelilla on levollinen ilme sekä pieni ja hento ote kunniakansalaisesta kuten kuuluukin.
Olis voinu tehdä tuon BLM polviasennossa niin kuva olisi ikoninen ajankuvaus Ruotsista.

Islam on syöpä
Islam on syöpä
18.7.2021 23:53

Nyt jumalauta! Aseetonta lasta (käsiase on ihan yhtä vaarallinen oli se sitten 2 vuotiaan tai 20 vuotiaan käsissä, ratakiskosta vääntäen) ei saatana ammuta. Vain kunniattomat ampuvat aseettomia lapsia. Ja ne, joilla ei ole kunniaa, tulee metsästää ja lopettaa kuin kapisen koiran.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
18.7.2021 23:15

Noh noh. Toivotaan, että tämä tapaus säikyttää somput muuttamaan takaisin kotikonnuilleen, pois hengenvaarallisesta Ruotsista.

Kesäinen päivä
Kesäinen päivä
18.7.2021 22:31

Sellainen kaunis kesäpäivätaas Ruotsissa. Pyssyt taas paukkuu ja luodit lentää, sekä maastoudutaan penkin taakse.

Uusi trendi zumba?
Uusi trendi zumba?
19.7.2021 09:26

Ruotsalainen puistojumppa, maahan ylös maahan ylös luotien laulaessa ja AK-47 naputtaessa tahtia.

h44
h44
18.7.2021 22:18

USA:ssa vastaavia tapauksia on ollut jo vuosikymmeniä. Hyvin todennäköisesti Ruotsi valitsee saman lähestymistavan jengeihin kuin amerikkalaiset; antaa mellastaa omilla huudeillaan mutta kiinni saadut laitetaan loppuiäkseen linnaan. Poliisit aseistetaan kunnolla ja koulutetaan liipasinherkiksi. Näin se on kaikkissa monikulttuurisissa maissa ennen pitkää ollut.

Islam on syöpä
Islam on syöpä
19.7.2021 00:02
Vastaa...  h44

Hyvin pitkälti tuon takia Ranska perusti GIGN:n, Puola GROM:in, Venäjä Alfa Group:in, Saksa KSK:n sekä moni muu maa terroristin vastaisen, armeijan alaisuudessa toimivan erikoisjoukon. Ruotsillakin on SOG, mutta niistä ei taida olla yhtään mihinkään.

IP-osoitteen örkki
IP-osoitteen örkki
19.7.2021 14:41
Vastaa...  Islam on syöpä

Juuri niin. Reaalimonikulttuurisuuden eräs seuraus on poliisin liipasinsormen herkistyminen (USA:n malliin)
Myös meidän sisäministeri ja poliisimestari Sisu kyllä tietävät, että se tulee tapahtumaan väistämättä myös Suomessa.

JuhoL
JuhoL
18.7.2021 22:07

10 vuotta sitten legendaarisen Rähmispossu-blogin pitäjä ennakoi, että 2020-luvulla Ruotsissa tulee olemaan täysi helvetti irti kaikkien kehitysmaalaisten kanssa. Ainakin mamujen yleinen välinpitämättömyys vaikuttaa lisääntyneen, mikä johtunee siitä, että useampi kehitysmaajengi notkuu samalla asuinalueella.

Rahkeet loppu
Rahkeet loppu
18.7.2021 21:39

Ei se poliisitiheys mikä Ruotsissa on- muistaakseni Euroopan/EUn alhaisin per capita- pysty pitämään kurissa yhä kasvavien rikollisten maahanmuuttajajengien touhuja mitenkään. Poliisi on aina alakynnessä ja liian myöhässä. Matuja on liikaa, kriminellejä matuja kymmeniä, satoja tuhansia ja värväys alkaa jo päiväkodista. Eikä kukaan halua tulla tavikseksi vaan kaikki haluavat Kingiksi.

PS Jimmie Åkesson vaatii Morgan Johanssonin eroamista.

Dickie
Dickie
19.7.2021 01:48
Vastaa...  Rahkeet loppu

ruottis on selvästi korkeenpi poliiisi tiheys mitä Suomes, suomes lienee alhaisinpia ellei alhaisin

Pahemmat Capitat
Pahemmat Capitat
19.7.2021 18:54
Vastaa...  Dickie

Ehkä mutta Suomen asukkaista ei ole 20-25% matuja kuten Ruotsissa.

Kaseva Hääppönen
Kaseva Hääppönen
19.7.2021 15:51
Vastaa...  Rahkeet loppu

Tosta ampumispaikasta on kivenheitto lähimpään kyttäasemaan…aivan kuin ne ois halunnu jäädä kiinni heti ampumisen jälkeen..

Qroquius Kad
Qroquius Kad
19.7.2021 20:37

Saattoihan tuo myös osoittaa halveksuntaa:
”Tämän verran minä teitä vääräuskoisia leikkipoliiseja ja teidän höpölakejanne kunnioitan!”

Qroquius Kad
Qroquius Kad
19.7.2021 20:34
Vastaa...  Rahkeet loppu

Tuolta löytyy yksi luettelo eri valtioiden poliisivahvuuksista suhteessa väkilukuun, joskaan tiedot eivät ole täysin ajantasaisia:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_and_dependencies_by_number_of_police_officers

Valkoinen Mies
Valkoinen Mies
18.7.2021 21:27

Tämäkin on minun vikani.

Matut on kultamunia
Matut on kultamunia
18.7.2021 22:00
Vastaa...  Valkoinen Mies

Kyllä. Häpeä.

Spray
Spray
18.7.2021 21:09

Ammutut lapset ovat ilmeisesti afrikaanoja ja perhe ei kovin kauan Ruotsissa oleskellut. Sen vaikutelman saa rivien välistä.

Oli miten oli: sprejaaminen on nyt muotia eikä siinä pyritä osumatarkkuuteen vaan kunhan on sinne päin. Kokkeli antaa rohkeutta. Jos joku sivullinen saa osumaa ”so what, shit happens”.

Särmääjä
Särmääjä
18.7.2021 22:06
Vastaa...  Spray

Jutun mies suoraan rintamalta ainakin osaisi kertoa lasten ihonvärin

Janis Petke
Janis Petke
19.7.2021 01:36
Vastaa...  Särmääjä

Förlåt, men we speak no afrikano

Särmääjä
Särmääjä
18.7.2021 20:49

Ehkä pitäisi perustaa työryhmä miettimään mistä tämä johtuu tai exit-polku ulos rikoskierteestä. Nuorille lisää tiloja ja harrasmahdollisuuksia. Rasismi kitkettävä ja natseja turpaan. Lisää nuoriso-ohjaajia jalkautumaan kadulle.

Anonyymi
Anonyymi
19.7.2021 07:59
Vastaa...  Särmääjä

Kyllähän niitä nuoriso-ohjaajia on jalkautunut, pullakahveja ja diskuteerauksia tarjonnut. Kumma, jos ei ole tehonnut!

Huru-ukko
Huru-ukko
18.7.2021 20:33

Onkohan tyypillä nuo paperipusit käsiin teipattuna ettei pääse käsiään peseään??

pöh
pöh
18.7.2021 20:30

Onko toi paperipussien teippaaminen käsiin joku uusi ruotsalainen vastine käsiraudoille, vai mitä ihmettä noilla on käsissään??
Vai ruutijälkien säilymiseksikö noi on laitettu?

Teetä vai kahavea?
Teetä vai kahavea?
18.7.2021 20:51
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Pojille on annettu pussit käteen ja sanottu:

”Vassokuu, pussissa on voileipiä, kanelipullia, vintturoita ja possumunkki. Kahveet keitetään sitten asemalla”.

Paljon meni piriä
Paljon meni piriä
18.7.2021 22:49

Venäläissotilaat laittoivat afganistanissa melko monelle pussit suuhun, ensin tietysti nappi otsaan ja vehkeet irti jonka jälkeen ne tungettiin irtileikatun pään suuhun.
Afgaanit tekivät samaa russakoille, irtopäitä munat suussa jätettiin teiden varsille kivien päälle pelotteeksi.

Ihan sitä vaan että
Ihan sitä vaan että
18.7.2021 22:57

Sota on vitun hieno juttu, eikö olekkin?

Islam on syöpä
Islam on syöpä
19.7.2021 00:08

Käsitteenä kaunis kyllä: Ihmiskunta puhdistaa itsensä äärimmäisen väkivallan ja verilöylyn kautta. Konkreettisena, ei todellakaan.

Kokovartalopussi
Kokovartalopussi
19.7.2021 10:50
Vastaa...  pöh

Paperipussit johtuvat siitä että käsiraudat ja nippusiteet ovat loppuneet koska rikollisia ja rikoksia on niin suuret määrät ettei Kiina pysty toimittamaan kaikkea mitä tarvittaisiin.

Kierrätyspaperista valmistetut vahvat pussit ajavat saman asian. Näin estyy myös mahdollinen nenän tai munien kaivelu. Suunnitteilla on kokovartalopussi mikä estää myös ns. Danska skallar, räkimisen, lyömisen ja potkimisen. Kunhan budgetti sallii niitä hankitaan.

Pauli Vahtera
Pauli Vahtera
18.7.2021 20:18

Ruotsin pitäisi lähettää kaikki ei-työperäiset maahanmuuttajat kotimaihinsa jälkeläisineen. Aloittaa voisi somaleista, jotka eivät tule koskaan sopeutumaan Eurooppaan. Sen jälkeen maahan vain viisumeilla, joita myönnetään tiukoin kriteerein

Puosuvaari
Puosuvaari
19.7.2021 08:30
Vastaa...  Pauli Vahtera

Eiköhän tuo sama voisi toimia Suomessakin: kyllä tuo somalien ”kotoutuminen” tuntuu enemmän poikkeukselta kuin säännöltä meilläkin..

jorma
jorma
18.7.2021 20:17

Hienot merkkilenkkarit on kaverilla. Siitä ylöspäin sisältö onkin sitten aika lailla tyhjää täynnä. Ammuskella nyt lasten leikkipaikan vieressä, haloo!

Alkua
Alkua
18.7.2021 20:34
Vastaa...  jorma

No kaikella kunnioituksella. Tätähän tämä on ollut ja tulee olemaan. Ei mitään uutta. Viimeiseen sanotaanko näin varovasti. 10 vuoteen. Ne tuovat sen paskan tänne. Mistä tulevat. Piste.

Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
19.7.2021 12:19
Vastaa...  Alkua

No tämä nyt on vasta alkusoitto, varsinainen ooppera alkaa pian.

Suvakki
Suvakki
18.7.2021 20:13

Sitä saa mitä tilaa.
Ruotsi on hävitty.
Suomi matkaa samaa tietä kansalliseen itsemurhaansa.

Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
19.7.2021 12:21
Vastaa...  Suvakki

Evoluutio ei erehdy.
Karma ei unohda.
Totuus on rehellinen.
Viisaus on kaunis.

Last edited 4 months ago by Kusinen Kännikala