Tanska pakkotestaa pakkopalautettavia

Kaikki Euroopan maat ovat koronan takia joutuneet tilanteeseen, jossa maassa laittomasti olevia kehitysmaista tulleita miehiä ei voida palauttaa, paitsi Tanskassa.

Esimerkiksi Ruotsi on käytännössä kokonaan lopettanut henkilöiden palautukset, joilla on kielteinen oleskelulupa tai oikeuden antama karkotuspäätös. Kyse on siitä, että kaikki vastaanottavat maat vaativat maahan saapuvalta henkilöltä negatiivisen koronatestin.

Jos testitulosta ei ole, niin silloin käy niin, että karkotus siirtyy tulevaisuuteen. Palautettavat ovat käyttäneet tätä hyväkseen ja kieltäytyneet systemaattisesti koronatestistä.

Tanskassa taas ollaan päädytty toiseen käyttäytymismalliin. Nimittäin maa tekee pakkopalautettaville testin periaatteella ”tehdään testi tai itketään ja tehdään testi”. Kahdessa tapauksessa pakkopalautettavalle on tehty ns. väkivaltaisesti koronatesti ja 15 muussa tapauksessa testi on tehty siten, että ei ole tarvinnut itkeä.

Asiasta kertoo Jyllands Posten. Tanska palauttelee tällä hetkellä säännöllisesti kotimaihinsa laittomia, kielteisen saaneita tai muulla tavoin karkotettavaksi määrättyjä henkilöitä.

 

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sirpa-Tuula

RASISMIA!!!!! NATSISMIA!!!!! ISLAMOFOBIAA!!!!! HÄPEÄ TANSKA, HÄPEÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sami

Ammattihyysäysjakkukalkkunat keräävät voimia vastahyökkäykseen bisneksiensä puolesta. Saa nähdä mitä sieltä tulee.

Big l

Eli siis kaikkea mukavaa josta on syytä olla ylpeä

Dan Wesson

Jaa että tyyliin senkka nenästä. Tanskassa osataan, kateeksi käy.

Moonman

Mihin lakiin muka perustuu se, että viranomais-toimenpiteiden kohteena olevat saavat itse päättää tehdäänkö testi vai ei? Jos kehitysmaalaiset toisivat mukanaan esim. keuhkoruttoa, niin perustuisiko ruotsin testailu silloinkin vapaaehtoisuuteen

Sami

Ainakin Suomessa tartuntatautilaki mahdollistaa tahdon vastaisen testaamisen, eristämisen ja hoidon. ”16 § (26.3.2021/224)
Pakollinen terveystarkastus
Aluehallintovirasto voi päättää, että 14 ja 15 §:n mukaiseen terveystarkastukseen osallistuminen on pakollista, jos se on yleisvaarallisen tartuntataudin tai yleisvaaralliseksi perustellusti epäillyn tartuntataudin leviämisen ehkäisemiseksi välttämätöntä. Päätös voi kohdistua yksittäiseen tai useaan henkilöön.

Virkasuhteinen kunnan tai sairaanhoitopiirin tartuntataudeista vastaava lääkäri voi tehdä yksittäistä henkilöä koskevan päätöksen pakollisesta terveystarkastuksesta, jos se on yleisvaarallisen tartuntataudin tai yleisvaaralliseksi perustellusti epäillyn tartuntataudin leviämisen ehkäisemiseksi välttämätöntä.”

Suomi Finland

Tuo ’välttämätön’ onkin mielenkiintoinen sana. Koska muka jokin on välttämätöntä? Jos on olemassa jokin vaihtoehto, niin silloinhan mikään ei ole välttämätöntä.

Tai toisaalta, jos joku ’katsoo’ että jokin asia on välttämätöntä, niin sekin voi olla mielivaltaista. Sitten tietenkin on mahdollista valittaa päätöksestä, jolloin tuomioistuin itsekin ’katsoo’ asioita ja voi päätyä myös ’katsomaan’, että asia on välttämätön vaikkei se olisikaan. Mikäänhän ei todellisuudessa ole kaikkien mielestä välttämätöntä.

Lakitekstejä laadittaessa pitäisi ottaa huomioon mahdollisimman hyvin tilanteet joihin voidaan joutua ja kertoa tarkasti, miten tulee menetellä.

Ja kehitysmaalaistilanne on juuri tällainen aihealue, jossa pitäisi olla mahdollisimman vähän tulkinnanvaraisuutta. Lakien pitäisi olla laadittu niin, ettei ole epäselvää, miten tilanteessa lain mukaan toimitaan, jottei tule kalkkunalakinaisille tilaisuutta lähteä hakemaan muutosta jonkin muotoseikan perusteella.

Suomi Finland

Kalkkunalakinaiset vs pekonilakimiehet -> lisäys ihan tasa-arvon nimissä.

ZzZ

Jos kieltäydyt puhallusratsiassa puhaltamasta niin viedään verikokeeseen pakkokeinoja käyttämällä. Miksei palautettaviin voitaisi soveltaa samoja pakkokeinoja?

Antti Tifa

Niille 15 tuli itku vasta koneessa kun tajusivat juhlapaikan menetetyksi.
Mut hei, mites noi jakamattomat ihmisoikeudet ja kansainväliset sopimukset ?
Eiks ne koske Tanskan demarihallitusta ja muita vassareita laingan ?

Waltsu

Onko tästä nyt sitten tehtävä täällä ihmisoikeuksien mallimaassa (siis ihmisoikeuksien mallimaassa JOILLEKIN MUILLE, kuin kantasuomalaisille) sellainen johtopäätös, että Tanska on hirrrvittävä fasistinen äärioikeistodiktatuuri ja sille pitää hetimiten asettaa kovemmat pakotteet kuin Venäjälle?

Ilmeisestikin näin on ajateltava, koska täkäläisen yleisen käsityksen mukaan ihmisoikeuksiin ja demokratiaan kuuluu oikeus kieltäytyä testeistä, vapaa matkustus- ja oleskeluoikeus, paperittomien hyysäys, ym kivaa…

Sami

Karkoitusten myötä Ammattihyysäysjakkukalkkunat menettivät huomattavat tulot. Odottelen Ammattihyysäysjakkukalkkunoiden vastahyökkäystä, puolesta loukkaantumista ja rasistiksi nimittelyä. Ammattihyysäysjakkukalkkunan pahin painajainen olisi jos jakkukalkkuna joutuisi menemään oikeisiin töihin -kauheaa!

navettajätkä

Onneksi Suomi on jo lähettänyt Liettuaan apua varmistamaan, että SPR varmasti saa hoiviinsa samat karvaperseirakilaiset jotka täältä jo kerran saatiin matkarahan kera palautettua takaisin bagdadiin.

Pirtsakka

No ne lomaltapaluurahat on jo törsätty.

Tuumailija

Onkohan samoja laukunkantajia kuin Torniossa? Raudanluja ote kapsäkin kahvasta niin tulee kantajakin pakosta mukana rajan sisäpuolelle, kohteliaisuutta unohtamatta.

Ohmygod

Pitäisi ottaa oppia muinaisesta Neuvostoliitosta.
Siellä olisi tehty tarvittava negatiivinen todistus tutkittavaa näkemättäkin.

A-nokan itkutesti

Tanskassa on myös suuret joukot äärivasemmistoflummareita jotka ovat protestoineet kovaäänisesti pakkotestejä vastaan. Ei aikaakaan niin WHO, Amnesty, Unicef, Röda Korset etc etc alkavat vaatimalla vaatia ettei tikkua saa työntää ananasnokkaan eikä ottaa verikoetta.

Vaan jospa olisi Tanska tajunnut olla ottamatta ananasäijää ylipäätänsä rajojensa sisälle niin olisi tältäkin vaivalta ja valitukselta säästynyt. Voi vee mikä munaus ja Ruotsissa 100 kertaa suurempi.

Totuus ei pala tules

Korona on hoax joten mitään testauksia ei edes tarvita. Rokotteella laitetaan mikrosiru ihmiseen ja tämä on taivahan faktaa.

Houaksikoko

Trumppikin sai koronan. Siis Trumppi valehteli ja näytteli?

Haliofottu

Justnii. Meihin ruiskutetaan 5G antenneja jotta voivat seurata että katotaanko netistä homopornoo!

Oloneuvos

Ihme homma kun näistä ei uutisoida valta(valhe) mediassa. Yle varmaan illan pääuutislähetyksessä kertoo asiasta.

Anna-Maria Korhonen

Hienoa. Milloin maahantulijoilta aletaan testaamaan, löytyykö paperit. Ja vielä hienompaa, jos tulijoille tehtäisiin kehitysmaaseula. Kehitysmaaseulapositiivisilta evättäisiin maahantulo.

Mehmet Mahamutti

Täysin oikein ja suomessa pitäisi toteuttaa samaa palautustyyliä, patsi, että otetaan testi tai itketään ja otetaan, mutta myös palautetaan tai itketään ja palautetaan. Palautusprosentit kummasti nousee kun tuupataan ilmatilassa laskuvarjon kanssa ulos.

Mummeli 63

Oikiaa meininkiä Tanskassa 👍

Feikkitestit

Tanskassa on tapana paloitella kirahveja bensasahalla leijonien ruoaksi lasten vierailuilla.
Meinaavatko paloitella myöhemmen myös pakkopalautettavat?
Palautukset on oikein – plandemia ja feikkitestit väärin