Saksalaiset rasisminvastustelijat ottivat tulvauhrit kohteekseen

Saksan tulvien takia äärivasemmistolaiset politikoijat ovat ottaneet nyt tulvan uhrit silmätikukseen.

 

Saksalainen rasisminvastusteluryhmä ZGI, Zusammen gegen intoleranz, eli vastaa jotain Suomen rasismimvastusteluryhmä Rasmusta, tai jotain antifan tapaista, kertoo Twitterissä. että tulvan uhrit, jotka sallivat oikeiston auttaa itseään, ovat demokratian vihollisia.

– Jokainen, joka ottaa vastaan avustuksia siirtolaisia ja hallitusta arvostelevilta tahoilta, pitäisi menettää oikeus valtionapuun [valtion tulva-apuun].

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII

Kommunismia rumimmillaan. Tai eihän nyt toki. Siihen tarvitaan “hyvien ihmisten” teurastamia ruumiskasoja, jotka ovat “puhdistuksia”. Eli jonkin sortin hygieniasta on kyse.
Ja mikä parasta! Niitä ei historia juurikaan tuomitse, siitä pitävät toiset samanlaiset huolen. Mutta eihän “metsää näe puilta”!

Punavihernatsimafia

Punavihernatsit elementissään.

Julma juha

Milloin alkaa suomalaisten suuri reset. Suomessa on monta katuvaloa ilman roikkujia. Aloitetaan ensin omista paskoista ja siirrytään sitten aavikoiden-einstaineihin. Hyvällä tuurilla menee 10 v. ja fixit päälle. Suomalaisten käpy palaa jossain vaiheessa, eikä siitä seuraa mitään hyvää kaikki kunnon suomalaiset tietää sen sisimmässään. Kohta taivas putoo niskaan, kun on toi vitun ilmastonmuutoskin. Kaikki patriootit valmistautukaa tulevaa varten. Teroittakaa/ladatkaa vehkeenne tulevaan rähinään joka tulee väistämättä. PERKELE !!!!!!!!!!!

Kilttimies

Kantsii lukea lankaa pidemmälle. Kyllä tuolle vitsille osataan nauraa.

Tohtori tolonen

Niin nämä on niitä avohoito tapauksia, joten lääkitys on unohtunut tai ei haluta ottaa ja joka aiheuttaa vakavia harhoja.

Nuppiin sattuu

Suuri huolenaihe skandinaviassakin on että meillä on ihan päättävässä asemassa henkilöitä joilla kuuppa sirittää.

Il Masto

Mutta kun ilmastomuutos …
https://jitkonen.fi/?p=1350

Tepe

Eiköhän siinä tilanteessa kun vesi vei talon sekä omaisuuden ja seisoo reisiä myöten liejussa vesi sateessa kelpaa ensimäinen apu, jota on tarjolla. Ei ole kiinnostusta odotella oikea aatteen auttajia. Lisäksi hyvin moni saksalainen on edelleen oikean laidan poliitiikan kannalla, vaikka sen myöntäminen on kiellettyä.

Anna-Maria Korhonen

Mietinkin juuri tuossa, mitä niistä koulukiusaajista tulee, jotka eivät aikuistu.

Hommanmaksaja

Rasmuksessa ainakin on ihan seinähullua porukkaa.

Sick Turkey

Mutta onhan Saksan hyysäysjakkukalkkuna periaatteessa oikeistolainen vaikka käytännössä … niin, miksiköhän tuota edes kutsuisi? Pipi päästään?

Suomi Finland

Miten nuo rasisminvastustelijat suhtautuvat rikollisklaaneihin, jotka levittävät lonkeronsa ympäri maailmaa massasiirtolaisuuden myötä? Jos nyt unohdetaan tarkastelusta sellaiset siirtolaiset, joilla ei ole tekemistä rikollisuuden ja ääri-islamin kanssa, niin täytyyhän rasisminvastustelijoiden tietää ääri-islamilaisten ja rikollisten invaasiosta.

On hämmästyttävää, jos rasisminvastustelijat vastustelevat niin paljon rasismia, että rikollisten ja ääri-islamilaistenkin karsastaminen on heidän mielestään rasismia tai muuten epäinhimillistä.

Täytyyhän kaikkien nähdä, että rikollisten leviämisen salliminen johtaa johonkin erittäin negatiiviseen lopputulokseen, jota on hyvin vaikea korvata.

Ja jos ajetellaan, että rasismia vähentää negatiivisten asioiden tosiasiallinen väheneminen, niin sen vuoksi rasisminvastustelijoiden luulisi vastustavan rikollisia ulkomaalaisia.

Rasmuslaisten hörhöjen pitäisi ymmärtää, että varattomat siirtolaiset joutuvat asumaan rikollisten kanssa lähiöissä.

basisti

Rasismin vastustaminen tarjoaa liikunnallista toimintaa maailman tappiin asti.
Ehkäpä rasismin painopiste on vähitellen siirtynyt perinteisestä ennakkoluuloperäisestä rasismista kokemusperäiseen rasismiin.

Lee Nin

Jossain päin maailmaa lopetettu mentaalihospitaali ja nyt sieltä karanneet ovat perustaneet ihan ikioman äärikommunistisen ratsistelukerhon, jossa vastustavat kaikkea mikä vähänkään osoittaa järjenkäyttöä.

Koppihoitoa peliin

Kaikki Silakka ja Rasmushommailut ovat uhmaikäisten lasten ja sellaiseksi jääneiden täysi-ikäisten anarkismin muodossa pahan olon uloshuutamista, lasten pitää toki antaa rauhassa kehittyä mutta täysi-ikäisten kohdalla ei pitäisi omaa maataan vastaan toimimista katsoa piiruakaan läpi sormien.

Särmääjä

Suvakit yllättäen heittäytyny taas DDR:n kaltaselle tiedotuslinjalle.

saara

Demokratiaa viljellaan pommeilla, meni aikansa huomata sen olevan vain peitenimi kommunismille.

Waltsu

Tästähän saisi hyvän sarjakuvastripin: Tulvan uhri pitelee epätoivoisesti kiinni jostakin kelluvasta, paikalle saapuu vene ja heittävät köyden. Tulvan uhri sanoo: “Ettehän vain ole äärioikeistolaisia? En ota köyttänne, jos olette, todistakaa ensin, että ette ole rasisteja…”