Saksalaiset rasisminvastustelijat ottivat tulvauhrit kohteekseen

Saksan tulvien takia äärivasemmistolaiset politikoijat ovat ottaneet nyt tulvan uhrit silmätikukseen.

 

Saksalainen rasisminvastusteluryhmä ZGI, Zusammen gegen intoleranz, eli vastaa jotain Suomen rasismimvastusteluryhmä Rasmusta, tai jotain antifan tapaista, kertoo Twitterissä. että tulvan uhrit, jotka sallivat oikeiston auttaa itseään, ovat demokratian vihollisia.

– Jokainen, joka ottaa vastaan avustuksia siirtolaisia ja hallitusta arvostelevilta tahoilta, pitäisi menettää oikeus valtionapuun [valtion tulva-apuun].

18 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Waltsu
Waltsu
24.7.2021 15:33

Tästähän saisi hyvän sarjakuvastripin: Tulvan uhri pitelee epätoivoisesti kiinni jostakin kelluvasta, paikalle saapuu vene ja heittävät köyden. Tulvan uhri sanoo: ”Ettehän vain ole äärioikeistolaisia? En ota köyttänne, jos olette, todistakaa ensin, että ette ole rasisteja…”

saara
saara
24.7.2021 06:05

Demokratiaa viljellaan pommeilla, meni aikansa huomata sen olevan vain peitenimi kommunismille.

Särmääjä
Särmääjä
23.7.2021 18:55

Suvakit yllättäen heittäytyny taas DDR:n kaltaselle tiedotuslinjalle.

Koppihoitoa peliin
Koppihoitoa peliin
23.7.2021 17:13

Kaikki Silakka ja Rasmushommailut ovat uhmaikäisten lasten ja sellaiseksi jääneiden täysi-ikäisten anarkismin muodossa pahan olon uloshuutamista, lasten pitää toki antaa rauhassa kehittyä mutta täysi-ikäisten kohdalla ei pitäisi omaa maataan vastaan toimimista katsoa piiruakaan läpi sormien.

Lee Nin
Lee Nin
23.7.2021 14:06

Jossain päin maailmaa lopetettu mentaalihospitaali ja nyt sieltä karanneet ovat perustaneet ihan ikioman äärikommunistisen ratsistelukerhon, jossa vastustavat kaikkea mikä vähänkään osoittaa järjenkäyttöä.

basisti
basisti
23.7.2021 12:56

Rasismin vastustaminen tarjoaa liikunnallista toimintaa maailman tappiin asti.
Ehkäpä rasismin painopiste on vähitellen siirtynyt perinteisestä ennakkoluuloperäisestä rasismista kokemusperäiseen rasismiin.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.7.2021 12:16

Miten nuo rasisminvastustelijat suhtautuvat rikollisklaaneihin, jotka levittävät lonkeronsa ympäri maailmaa massasiirtolaisuuden myötä? Jos nyt unohdetaan tarkastelusta sellaiset siirtolaiset, joilla ei ole tekemistä rikollisuuden ja ääri-islamin kanssa, niin täytyyhän rasisminvastustelijoiden tietää ääri-islamilaisten ja rikollisten invaasiosta.

On hämmästyttävää, jos rasisminvastustelijat vastustelevat niin paljon rasismia, että rikollisten ja ääri-islamilaistenkin karsastaminen on heidän mielestään rasismia tai muuten epäinhimillistä.

Täytyyhän kaikkien nähdä, että rikollisten leviämisen salliminen johtaa johonkin erittäin negatiiviseen lopputulokseen, jota on hyvin vaikea korvata.

Ja jos ajetellaan, että rasismia vähentää negatiivisten asioiden tosiasiallinen väheneminen, niin sen vuoksi rasisminvastustelijoiden luulisi vastustavan rikollisia ulkomaalaisia.

Rasmuslaisten hörhöjen pitäisi ymmärtää, että varattomat siirtolaiset joutuvat asumaan rikollisten kanssa lähiöissä.

Sick Turkey
Sick Turkey
23.7.2021 11:11

Mutta onhan Saksan hyysäysjakkukalkkuna periaatteessa oikeistolainen vaikka käytännössä … niin, miksiköhän tuota edes kutsuisi? Pipi päästään?

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
23.7.2021 09:43

Rasmuksessa ainakin on ihan seinähullua porukkaa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
23.7.2021 07:35

Mietinkin juuri tuossa, mitä niistä koulukiusaajista tulee, jotka eivät aikuistu.

Tepe
Tepe
23.7.2021 07:05

Eiköhän siinä tilanteessa kun vesi vei talon sekä omaisuuden ja seisoo reisiä myöten liejussa vesi sateessa kelpaa ensimäinen apu, jota on tarjolla. Ei ole kiinnostusta odotella oikea aatteen auttajia. Lisäksi hyvin moni saksalainen on edelleen oikean laidan poliitiikan kannalla, vaikka sen myöntäminen on kiellettyä.

Il Masto
Il Masto
23.7.2021 06:42

Mutta kun ilmastomuutos …
https://jitkonen.fi/?p=1350

Nuppiin sattuu
Nuppiin sattuu
23.7.2021 04:25

Suuri huolenaihe skandinaviassakin on että meillä on ihan päättävässä asemassa henkilöitä joilla kuuppa sirittää.

Tohtori tolonen
Tohtori tolonen
23.7.2021 03:53

Niin nämä on niitä avohoito tapauksia, joten lääkitys on unohtunut tai ei haluta ottaa ja joka aiheuttaa vakavia harhoja.

Kilttimies
Kilttimies
23.7.2021 02:57

Kantsii lukea lankaa pidemmälle. Kyllä tuolle vitsille osataan nauraa.

Julma juha
Julma juha
23.7.2021 02:22

Milloin alkaa suomalaisten suuri reset. Suomessa on monta katuvaloa ilman roikkujia. Aloitetaan ensin omista paskoista ja siirrytään sitten aavikoiden-einstaineihin. Hyvällä tuurilla menee 10 v. ja fixit päälle. Suomalaisten käpy palaa jossain vaiheessa, eikä siitä seuraa mitään hyvää kaikki kunnon suomalaiset tietää sen sisimmässään. Kohta taivas putoo niskaan, kun on toi vitun ilmastonmuutoskin. Kaikki patriootit valmistautukaa tulevaa varten. Teroittakaa/ladatkaa vehkeenne tulevaan rähinään joka tulee väistämättä. PERKELE !!!!!!!!!!!

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
23.7.2021 01:42

Punavihernatsit elementissään.

juhaII
juhaII
23.7.2021 00:53

Kommunismia rumimmillaan. Tai eihän nyt toki. Siihen tarvitaan ”hyvien ihmisten” teurastamia ruumiskasoja, jotka ovat ”puhdistuksia”. Eli jonkin sortin hygieniasta on kyse.
Ja mikä parasta! Niitä ei historia juurikaan tuomitse, siitä pitävät toiset samanlaiset huolen. Mutta eihän ”metsää näe puilta”!