Muutama pommi loppuviikon aikana

Tukholman ympäristössä on ollut kovanpuoleista menoa viikonloppuna kohti mentäessä. On murhan yritystä ja pommeja. Kyllä on jytkynnyt.

Södermalmilla löydettiin viime yönä pahoja puukonpistoja saanut mies. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.

Kunnon peijaiset laitettiin pystyyn Huddingen Flemingsbergissä, kun autoon viritettiin pommi. Yöaikaan ei ollut kulkijoita, joten pommista vain se seuraus, että auto ajokelvottomaksi. Alue on samaa seutua, jossa muutama päivä sitten ammuskeltiin lapsia.

Solnassa räjähti myös. Pommi viriteltiin Huvudstassa sijaitsevan kerrostalokiinteistön maatason liikehuoneistoon, jossa sijaitsee pizzeria. Ikkunat ja ovet kilahtivat sisään, ei henkilövahinkoja.

Pt-median Solnan kirjeenvaihtaja kertoo:

– Nukuin parvekkeen ovi auki ja joskus ennen yhtä heräsin älämölöön. Kuulin unen läpi jonkun paukun. Arvelin sitä ilotulitteeksi tms. Heti kohta perään alkoivat hälyttimet uikuttaa ja kohta sen jälkeen hiljainen yö olikin täyttä kaaosta. Helikopteri rullasi taivaalla, nyt todella matalalla. Hälytysajoneuvojen piipaata ja muuta sekasorron ääntä.

Upplands Väsbyssä on ollut niin ikään joku pommi-isku viime yönä, mutta tästä ei ole vielä paljon tietoja.

Siinäpä pahimmat. Polisen.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
24.7.2021 17:15

Alkaa tuntua tylsältä, kun tekevät noita samoja juttuja aina vaan. Vosivat välillä kehitellä jotain räväkämpää, niin nousisi tuo viihde- ja uutisointiarvo.

Sami
Sami
24.7.2021 20:51
Vastaa...  Minä

Ruotsalaiset äänestäjät nauttivat Liiketilojen pommituksista, autojen räjäytyksistä, autojen poltoista, ryöstöistä ja raiskauksista. Ai mistä tiedän? No koska he jokaainoissa vaaleissa äänestävät samaa lisää. Onnea Ruotsalaisille 🙂

Timppa
Timppa
25.7.2021 19:07
Vastaa...  Sami

Suomalaiset myös äänestävät lisää jännitystä. Mistä johtuu? Siintä että vanhempi väestö pitää iltapäivälehdistöä oikeana mediana ja oikeat lehdet tietenkin matkivat näitä “aatteissaan”. Ainoa oikea tieto tänäpäivänä löytyy netista mutta vaatii lähdekritiikkiä aika paljon, johon pystyy vain kun äö on tarpeeksi suuri. Äö pitää olla suurempi kuin vihervasikoilla.

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
24.7.2021 17:33

Valtakunnassa kaikki hyvin – hajaantukaa,ei täällä ole mitään nähtävää. Ja vielä: Good news – no news! Mutta muuten olen samaa mieltä “minän” kanssa, että voisivat kehitellä jotain räväkämpää. Mutta: Eipä murjaanit ole kunnostautuneet myöskään Nobel-talkoissa! Mieti sitä!

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
24.7.2021 18:30

Melkein kokonaan pelkkiä pommeja. Onko syynä se, että ampumisista on nuhdeltu. No, jospa Löfven toruisi nyt vaikka näistä pommeista, niin siirtyisivät seuraavaksi esim. autogrilleihin.

Muuten Iltakurakin uutisoi Ruotsin ryöpsähtäneestä väkivallasta, jopa haavoittuneet alueet ja maahanmuuttajat mainittu:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d96ac2fd-02db-4d11-a94b-3a9358a9d5d9

Ne ovat lottovoitto
Ne ovat lottovoitto
24.7.2021 19:15

Ensi viikolla tuleekin sitten taas joku sankari tarina hassanista yms.

Big l
Big l
24.7.2021 18:45

Monikulttuurin suunnattomia rikkauksia

basisti
basisti
24.7.2021 18:47

Iltalehden juttu Villistä Lännestä:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d96ac2fd-02db-4d11-a94b-3a9358a9d5d9
Siinä on aika ponnetonta lepertelyä poliisiylijohtajan suusta.
Juurisyistä puhumista vältellään ilmeisesti katkeraan loppuun asti.

Jutussa kehutaan Malmön “sluta skjut” projektia. Kyllähän sellainen varmasti vähentää ammuskelua ainakin väliaikaisesti.
Millään yhteiskunnalla ei kuitenkaan ole resursseja jalkauttaa viranomaisia selittämään lähiöjanttereille selkokielellä milloin minkäkin eri rikostyypin vaikutuksia.

Sami
Sami
24.7.2021 20:41
Vastaa...  basisti

Iltalehden toimittaja on heittäytynyt umpirasistiksi. Liiketilojen pommituksista, autojen räjäytyksistä, autojen poltoista, ryöstöistä ja raiskauksista uutisointi loukkaa yhtä tiettyä kansanryhmää, eikä tuollaisten asioiden uutisointi miellytä kahtakymmentätuhatta 7000€ /kk laskuttavia ammattihyysäysjakkukalkkunoitakaan (ammattihyysäys bisneksien rahoitus vaarantuu jos ihmiset alkavat esittämään kysymyksiä)

ohi-sale
ohi-sale
24.7.2021 22:16
Vastaa...  basisti

Var so guda, sluta sjut, hah hah hah.

Daavidin poika
Daavidin poika
24.7.2021 19:12

Muistan kun elettiin vuotta 2006. Matkustettiin New York Amerikan lomalle, meillä oli hotelli kahdeksi vuorokaudeksi. Mutta ei siitä tullut mitään kun ei saanut öitä nukuttua. Koko ajan yön tunneilla helikopterit pörräs taivaalla, ja poliisi / ambulanssi / Paloauto sireenit lauloivat.

Ihmettelen vain, että miten ihmiset Tukholmassa / Malmö / Göteborg jaksavat aamulla lähteä työpaikoilleen kaikkien näitten unihäriöiden myötä joita valvova viranomainen on jäjestämässä suurella innolla.? Eli onko, esim Tukholmassa mitään järkeä poliisin toimesta ajaa sireenit päällä keskellä yötä.?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
24.7.2021 19:18
Vastaa...  Daavidin poika

Mikäli NYPD ajoi pilit päällä kaiket yöt, ehkäpä nykkiläiset ovat siihen tottuneet, koska siihen oli tietty tarkoitus?
Ja sama kääntäen Stockhol/Malmö/Göteborg?

Allah Sossu
Allah Sossu
24.7.2021 19:53
Vastaa...  Daavidin poika

Kuules kun se on niin että “ihmiset” Tukholmassa / Malmö / Göteborg eivät KÄY töissä.

Mopohurjat meluaa
Mopohurjat meluaa
24.7.2021 22:41
Vastaa...  Daavidin poika

Kyllä paikalliset osaavat nukkua tulpat korvissa, pitkä perinne jo.

Kepponen
Kepponen
24.7.2021 19:52

Noooh, pojat on poikii !

paskottu
paskottu
24.7.2021 20:33

Tänään lehdessä tarinaa Ruotsin johtopaikasta ampuma-ase väkivallassa ja aikamoista väistelyä oli asiantuntijoiden arviot juurisyistä. Taitaa Ruotsi pitää piikkipaikkaa myös pommi iskuissa ja seksuaalirikoksissakin varmaan löytyy top 3 listalta. Kukahan sen siellä ääneen sanoisi että ilman humanitaarista maahaanmuuttoa Ruotsi olisi kirkkaasti yksi maailman parhaista maista elää.

ohi-sale
ohi-sale
24.7.2021 22:14
Vastaa...  paskottu

Näinhän se olisi, mutta Ruotsi kun ei ollut sodassa, niin pitihän heidän saada sellainen. Eipä tuolla konungariketilläkään ole paljon painoarvoa.

Sami
Sami
24.7.2021 20:42

Joko Sauli meni shokkiin ja polkupyöräkauppaan?

ohi-sale
ohi-sale
24.7.2021 22:12

Suomen media ( IS ) uutisoi Ruotsin levottomuuksista. Nyt sitten on myönnetty se, jonka Halla-aho ja Ps yleisesti on jo sanonut, että integraatio on epäonnistunut. Mutta Suomestakin löytyi tietenkin esimerkki, ei somalit tietenkään ja heidän huumeiden myyntinsä, vaan bandidoksen ratsauksen aselöydöt, viittaus tietenkin aivan muualle ( ehkä oletus äärioikeiston aseistautumisesta )

Tepe
Tepe
24.7.2021 22:53

Upean tapahtuma rikas viikonloppu! Miten tylsää olisi jos mitään ei tapahdu? Todellista rikkautta ja suunta kohti kehitysmaa menoa.