Pt-media.org – 7 vuotta, on vähän kuin olisi lopettanut housuun kusemisen!

Normaalisti Pt-median vuosijuhlat on pidetty elokuun alkupuolella, mutta tällä kertaa juhlaviikko joudutaan hieman jakamaan parille viikolle. eli aikaistamaan heinäkuun loppuviikoille ja elokuun alkuviikolle henkilökohtaisten syiden takia.

Jos joku ei ole vielä tiennyt, niin tässä lyhyt Pt-median historia. Homma alkoi elokuun alussa 2014 kun päätin vain alkaa kirjoittelemaan blogia suomeksi, mitä Ruotsissa tapahtuu. Aluksi se oli nimellä Paavo Tajukangas.  En silloin vielä tajunnut, että tästä hommasta voi tulla monivuotinen harrastus. Mitään esikuvia minulla ei ollut, mutta Rähmiksen blogin voidaan sanoa olleen jonkinlainen alkurytäys. Muistan kun kerran etsin netistä hakusanalla “Tukholman uutisia suomeksi”, niin vastaan tuli Rähmis. Aloin seuraamaan Rähmistä ja omalaatuisella huumorilla kirjoitetut artikkelit olivat mukavia luettavia.

Kun itse aloin kirjoittamaan asioista, niin lähinnä ajattelin kirjoittaa Ruotsin asioista suomalaisen näkökulmasta. Jotkut asiat olivat hieman… hmmm omituisia. Kuten maahanmuuttoon liittyvät asiat.

 

Sitten vuoden 2015 maahanmuuttoinvaasio räjäytti pankin. En jaksa enää ottaa tästä asiasta itsellen enää mitään kunniaa, että olisin kirjoittanut asiasta enemmän kuin muut, sillä se on loppuun kaluttu asia. Ymmärsin tuolloin 2015 kuitenkin lopullisesti sen, että niitä voi tulla niin paljon kuin vain rajat ja veneet antavat myöten. Se muutti maailmankuvaani melkoisesti.

Pt-median sisältöhän on muuttunut jonkin verran noista ajoista. Itse koen, että Pt-median kultavuodet olivat 2016 tiimoillla jos joku muistaa Rinkebyn mellakat. Lähetimme tuolloin Monokulttuuriin suoraa liveä mellakoista. Niin ikään vuodet Virossa 2017–2019 olivat hyviä vuosia. Meillä oli hyvää yhteistyötä Asylin Oulun kanssa, kuten Kurun, ja olimmekin mukana monissa Tallinnassa järjestetyissä mielenosoituksissa ja manifesteissä.

Olimme mukana monissa kansainvälisessä touhussa, jotka puuttuvat paikallisilta medioilta. Saimme mukaan virolaisia henkilöitä, jollaiseen osaanotosta monet mediat vain voivat haaveilla. Lisäksi muistan Juneksen yhden Rasmus Paludanin superhaastatteluun muutaman vuoden takaa. En nyt muista siitä jutusta enää muuta kuin sen, että järkkäsin monta päivää sitä haastattelua, että se saadaan Juneksen kautta enkuksi ulos. Mikä jytky haastattelu.

 

Maaillma muuttuu, ja ajatukset.  Itseäni harmittaa kovasti se, että korona on jakanut ihmisä. Ei pitäisi levittää koronasalaliittoja.

Useimmat jutut liittyvät maahanmuuttoon ja maahanmuuttajien jengeihin ja pitäydytään niissä.

 

Ensi viikolla otetaan joku live, johon ihmiset voivat osallistua.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
25.7.2021 03:17

Onneksi olkoon PT-medialle synttäreiden johdosta.

On tullut luetuksi PT-mediaa jonkin aikaa ja ihan on hyvää journalismia, joka valaisee Ruotsin sekoamista ja Suomen mahdollista samanlaista tulevaisuutta, ellei sille tehdä mitään.

Nuo “salaliittoteoriat”, joihin viittaat, perustuvat monet eri valtioiden omiin virallisiin tilastoihin. Niitä voi tietysti pitää salaliittoteorioina, jos haluaa uskoa valtioiden virallisiin tarinoihin, virallisten tilastojen sijaan. Mm. mRNA-rokotteen kehittäjä varoittelee vakavasti niiden käytöstä, samoin Pfizerin entinen tutkimusjohtaja ja hallituksen jäsen. Niiden lisäksi monet merkittävät alan tiedemiehet kertovat valtioiden viralliset tarinat kiistäviä tietoja. Muta hehän ovat tietysti salaliittoteoreetikoita, koska eivät noudata valtioiden virallisten tarinoiden kertomaa. Siksipä lukemattoman monien tiedemisten mielipiteisiin ei kannata kiinnittää huomiota, koska valtioiden viralliset tarinat ovat tietysti täysin totta.

Minä
Minä
25.7.2021 05:20
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Virallisen tarinan mukaan rokotteet ovat hyvä asia. Virallisten tilastojen mukaan ne eivät ole. Virallisten tarinoiden mukaan rokotteet suojaavat hyvin koronalta, mutta virallisten tilastojen mukaan ei ole niin. Virallisten tarinoiden mukaan rokotteet ovat turvallisia, mutta virallisten tilastojen mukaan ne eivät ole. Virallisen tarinan mukaan on hyvä rokottaa lapsetkin, mutta virallisten tilastojen mukaan siihen ei ole syytä ja ne ovat lapsille haitallisia.

Virallisten tarinoiden mukaan sulkutilat ja maskit ovat hyvä asia. tiedemiesten mukaan ne ovat haitta, mutta niitä raportteja ei virallinen tarina kerro, vaikka poliitikot tietävät niin olevan.

Virallisen tarinen mukaan korona on tavattoman tappava tauti, mutta virallisten tilastojen mukaan niin ei ole.

Lista siitä, minkä voi helposti päätellä eri valtioiden julkistamista tilastoista ja muista tiedotteista on pitkiä, eivätkä mitkään niistä tue rokotteita tai koronatoimia. Poliitikkojen tarinat eivät täsmää tosiasioiden kanssa.

Minä
Minä
25.7.2021 05:27
Vastaa...  Minä

Ihan noin helposti voi nähdä, että vastustus ei perustu mihinkään salaliittoteorioihin. On paljon muutakin, kuten huipputiedemiesten varoitteluita rokotteiden vaarallisuudesta, mutta niitä ei löydä valtioiden tiedotteista.

Jo pelkästään se, että mRNA-rokotteen kehittäjä itse sanoo, että niitä ei pitäisi käyttää, tulisi nähdä melko selvänä ja vakavasti otettavana varoituksena. Samoin entinen Pfizerin tiedejohtaja juuri mm. rokotteissa on sanonut samaa, että ei pitäisi käyttää, sillä ne ovat vaarallisia ja voivat aiheuttaa paljon ongelmia sekä kuolemia pitkällä tähtäimellä. Nämä ovat julkisia lausuntoja, eivät siis mitään keksittyjä salaliittoteorioita.

Nyt mRNA-rokotteen kehittäjä arvelee olevansa lausuntojensa vuoksi hengenvaarassa, kun eräs erittäin kokenut toimittaja oli häntä varoittanut siitä, että saattaa tulla järjestetty “itsemurha”.

Peli on nähtävissä ihan ilman salaliittoteorioita. Sellaiseksi leimaaminen on tietysti helppo tapa välttää asian tarkastelu.

Kusinen Kännikala
25.7.2021 16:54
Vastaa...  Minä

Evoluutio hoitaa kyllä oman osansa, selviytymiskykyiset selviytyvät, loput ruokkivat matoja.

Öö...
Öö...
25.7.2021 21:49
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ensinnäkin: Onnea 7-vuotis taipaleesta.
Sitten asiaan: Hoh hoijaa Paavo nyt!
Mihin sinä oikein uskot?
Oletko mennyt ottamaan koronarokotteen?

Dickie
Dickie
25.7.2021 05:02

Siin on taas yks selittelijä…jengirikollisuus jah ha ym ym..kun selvää syytä ei haluta tunnsutaa
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d96ac2fd-02db-4d11-a94b-3a9358a9d5d9

eli mutapäiden imbesilliys ja kusipäisyys

niin aina tekosyitä vain ja vain ja vain…kun ilmiselväää..syytä ei haluta nähdä..eli..näin..ongelmat..mutapäisyysongelmat..eivät koskaan ratkea vaan pahenevat aina vain

just tollaset vale-selittelijät nimenomaan pahantavat ja mahdollistavat aina vain pahnevat ongelmat….kaikkialla..kaikessa

“Epäonnistuminen kouluissa, kokemukset poissulkemisesta, työttömyys, vanhempien roolimallin puute”

no SAATANA SIKSI, JUURI kin ne “epäonnisttuu” kouluissa, koska ovat imbesillejä…suljetaan ehkä pois…ainakin normi ihmisten tieltä, koska ovat väkivaltaisia imbesillejä..roolimalleja löytyy..tietty..mutta ne on ihan vastaavia imbesillejä.. juurikin siksi koska mutapät nyt vain sattuvat olemaan kusipää imbesillejä

Dickie
Dickie
25.7.2021 05:04
Vastaa...  Dickie

työttömyyskin..johtuu.. nimenomaan k-päisyydestä ja työ haluttomuudesta…tätä yksinkertaista faktaa ei sossilogit voi ymmärää..vaan on raamatun kokoinen kirja tekosyistä miksi mutikset ei pärjää missään maap llollla

Kaiken pahan juuri
Kaiken pahan juuri
25.7.2021 08:04
Vastaa...  Dickie

Tämä kaikki yritetään taas tietenkin vierittää valkoisen heteromiehen syyksi. On se jännä miten se on minun vikani kun työtön sossurahoja huijaava somaliakka puskee fjötäristään ulos toistaan tyhmempää ja laiskempaa yksilöä vuodesta toiseen, sukupolvesta toiseen. Niistä jokaisesta tulee kehno koulumenestyjä, sossun iki-asiakas, sekä elämäntaparikollinen joka heiluttaa rasistikorttia joka tilanteessa mihin on itsensä sotkenut ja se on MINUN vikani? On meissä valkoisissakin tuollaisia tyhmiä vauvantekoakkoja ja tyhmiäkin kakaroita ihan tarpeeksi, mutta meistä valtaosa edes VÄHÄN YRITTÄÄ.

Jerico
Jerico
25.7.2021 08:28

Kiitos informatiivisista vuosista! Ja onnea! Olen seurannut pt mediaa sen alkuajoista lähtien. Ja se on puhelimes alotusnäytöllä nopeasti avattavissa. Kirjoitustyylisi on niin loistavan humoristinen, että nauran huutonaurua lukiessani kunnon verilöylystä tai muusta kamalasta tapauksesta. Nauru pidentää ikää.

T
T
25.7.2021 10:08

“Itseäni harmittaa kovasti se, että korona on jakanut ihmisä. ”
Tästä olen 100% samaa mieltä. Korona on mitätön pikkujuttu maahanmuuttoon verrattuna.

AP vaan
AP vaan
25.7.2021 12:24
Vastaa...  T

Kaikki liittyy kaikkeen. Pt sortui Koronaan Paavon sairastuttua flunssaan joka pcr testillä todettu körönäksi. Sääli, sillä itse en ole enää sen jälkeen sivuilla juuri käynyt. Nyt murkuissa näin otsikon ja päätin käydä lukemassa uusimmat körönä valitukset. Palataan taas ensi vuonna

Tauti rokote=skit
Tauti rokote=skit
25.7.2021 12:48
Vastaa...  T

Korona on ehkä ”mitätön pikkujuttu” Suomessa mutta Ruotsissa se ei ole mikään pikkujuttu: se on pilannut ihmisten elämää viimeiset 1,5 vuotta ja tappanut melkein 15.000 ja kaikki ne kuolleet eivät olleet papumatuja, tyvärr, eikä 100+.

Ihmisiä kiristetään ”jos et ota rokotusta niin et voi tehdä sitä etkä sitä”. Itse jouduin pakosta ottamaan AstraZenecaa, ensin en tuntenut yhtään mitään, sitten tuli kaamea olo 6-7 tunnin kuluttua, kylmä hiki valui naamalta solkenaan, käsivarret menivät jääkylmiksi vaikka sisällä oli +25 lämmintä, tuli kauhea horkka jne.. Se rokote kävi ikäänkuin koko kropan läpi ja päivitti.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
25.7.2021 10:55

Onnea seitsenvuotiaalle. Vaikka uutiset Ruotsista ovat huonoja, ovat ne PT-Mediassa kuitenkin sujuvakynäisesti kirjoitettuja ja sopivasti huumorilla höystettyjä.

Ehkä vuonna 2150 kaikki on toisin.

No. 1
No. 1
25.7.2021 13:47

Rähmiksen sivusto oli myös mulle se ensimmäinen, sen jälkeen löysin Tajukankaan.

Harmi, että se sivusto ajettiin alas. Siellä olisi mahtavia juttuja jälkipolvien pällisteltäväksi. RIP Rähmis.

kuli
kuli
25.7.2021 15:31
Vastaa...  No. 1

Itseänikin harmittaa suuresti, että rähmispossu poistui keskuudestamme aivan liian aikaiseen Olin hänen sähköposti listallaan ja sen jälkeen, kun rähmis kuoli sähköposti osoitteet luultavasti myytiin kansanivälisille business tahoille ja nykyään tulee mitä ihmeellisimmistä tahoista mainospostia.

juhaII
juhaII
25.7.2021 21:02
Vastaa...  No. 1

“Rähmis” valitettavasti kuoli sorvin ääreen. Rähmis kertoi omalla hauskan kyynisellä tyylillään kulloisistakin “sattumuksista” Ruotsissa.

Asui Helsingissä, mutta oli käsittääkseni kuten Paavo nyt asuu, asunut Ruotsissa. Tunsi ainakin sikäläiset olot varsin hyvin.

Tuolloin vastavirtasivustoja ei ollut (ennen 2015) oikein montaa, mutta sattuneesta syystä “kasvoi kuin sieniä sateella.

Rähmis oli myös nyrkkipaja miehiä ja teki toimitustyötä – sanoisinko – rakkaudesta!

Särmääjä
Särmääjä
25.7.2021 15:54

Muistan ite kun reilu kymmenen vuotta sitten alko valveutumaan maahanmuuttajien ongelmaan ja Iltalehden keskustelufoorumilla ensimmäisiä kertoja törmäs kansalaiskeskusteluun siitä aiheesta kuin myös nousevasta huolesta EU:ta kohtaan. Samalla tietysti myös hommaforum ja Halla-ahon jutut tuli tietosuuteen. Tämä kaikki sitten räjähti yhteiskunnan silmille kun Perussuomalaiset 2011 vaaleissa nousi näiden asioiden myötä suureksi puolueeksi. Mutta sitten oli se ongelma kun kaikesta vaiettiin mediassa eikä ollut mitään mediaa kertomaan asioista. Rähmispossu tuli siinä sitten ensimmäisenä vastaan ja se oli jotain aivan ihmeellistä kun oli aina lukenut vain poliittisesti korrektia mediaa, mutta sekään ei vielä käsitelly kotimaisia aiheita vaan uskomattomalta tuntuvia pohjoismaisia ulkomaalaisten toilailluja. Eihän semmosista tiennyt muuten mitään ja sitä ajatteli että ei tänne ainakaan noin hullua touhua tule.

Särmääjä
Särmääjä
25.7.2021 16:06
Vastaa...  Särmääjä

Välissä oli myös James Gonzon blogia ja tämä Tajukangas tuli myös toisena Rähmiksen rinnalle, mutta sitten vasta 2015 vuoden alussa tuli esiin Mitä vittua eli MV-lehti, joka oli ensimmäinen Suomen asioita käsitellyt vaihtoehtonen media, jossa oli kaikki raiskaajien nimet ja kuvat esillä. Matuvyöryn aikaan 2015 sitten luotiin pitkälti tämä “skene” nykymuodossaan ja monilla alkoi vasta silloin joku valveutuminen asioihin. Minä olin aina siihen 2015 syksyyn asti ajatellu ettei mediat saa kirjottaa maahanmuutto-ongelmista, mutta sitten kun tajusi kuinka yksnapaan refugees welcome linjalla kaikki oli ja kuinka vihamielinen oli suhtautuminen pakolaisvyöyryä vastustaneisiin niin ymmärsi vasta että on onkin vihamielisiä Suomen kansaa puolustavia kohtaan. Sitä turvisten tulon ylistystä joka tuutista oli ihan järkyttävää seurata kun oli aina luullu ettei semmosia ihmisiä ja ajatuksia ole edes olemassa Suomessa kuin jossain marginaalisissa alakulttuureissa ja poliittisissa puolueissa.

juhaII
juhaII
25.7.2021 20:55

Niin ne vuodet vierivät ja “vierivien kivien” tavoin ne “eivät sammaloidu”!

Lämpimät onnittelut iästä, jolloin maitohampaita on jo irronnut ja rauta -vastaaviakin on puhjennut.

Julkaisusta on ollut iloa, surua ja terapiaa monelle, joka on ottanut eron valtamedian “liekinheitin” suvakismista ja silkasta syyllistämisestä päivästä toiseen maan hiljaisia kohtaan “ikiroutaisella” jankutuksellaan rasismista. Samalla kuoliaaksi vaieten “voimavarojen” tekemistä rikoksista jopa kaikkein heikoimpia kohtaan korruptoituneiden poliitikkojen puhuessa “aidan seipäistä” ja pahimmillaan mukaa osaa ottaen “hampaidensa ulkopuolelta”!

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
25.7.2021 21:57

Onnittelut, monta vuotta olen seurannut.

K J
K J
26.7.2021 12:09

Erittäin paljon onnitteluja tästä kaikesta tiedosta suomalaisille tavallisille sukankuluttajille, ketkä roikkuivat ennen ainoastaan valtamedian tiedotusten varassa.

Lepää rauhassa Rähmis, kuka laittoi paavotajukangas.comin kierroksille.
Myöskin kiitos Ilja Janitskinille, nostaessaan “vastamediat” suurelle yleisölle seurattavaksi.

Olen ylpeä siitä, että joku alkoi kirjoittaa suomeksi Ruotsin tapahtumista ja olenpa jopa huomannut eräiden keltaiseen-lehdistöön kuuluvien siteeraavan PT-median artikkeleita siten, että Paavon oma kirjoitustyyli on paistanut niistä läpi.

Mahtavaa.

Ensi kuussa laitamme taas jokusen rovon lukupakettiin. Se aina vaihtelee henkilökohtaisen taloudellisen tilanteemme mukaan. Tämä on nykyään se ainoa lehti. Jos olisin rahamies, lahjoittaisin parille muullekin julkaisulle, mutta nyt menemme tällä.

Toivottavasti jaksat jatkaa suureen jornalistipalkintoon asti tätä.

Walla baja
Walla baja
26.7.2021 21:23

Ai perkele, kun tuli taas takautuma tuosta 2015 matukriisistä. En muista oliko tajun juttuja tullut lueskeltua hetkestä aikaisemmin, mutta Homma kauttahan tuo raportointi viimeistään tuli itsellenikin tutuksi ja tuli kiroiltua maailman menoa siinä missä moni muukin vastaavista asioista kiinnostunut. Samalla tästä on jäänyt tapa seurata monoa ja vihapuhelähetyksiä.

Arvokasta työtä ja arvokasta informaatiota. Seitsemän hatunnostoa tajulle!