Turussa koronantorjuntapartiot satamassa

Ruotsista laivalla Suomeen tultaessa Tukholman päässä ei ole mitään tarkistuksia suuntaan eikä toiseen. Sen sijaan Turun satamassa oli pataljoonallinen rajavartioston henkilökuntaa torjumassa koronaa.

Yksikään matkustaja ei päässyt läpi näyttämättä jotain todistusta. Suurin osa noin sadasta matkustajasta pääsi nopeasti koronantorjuntapataljoonan läpi. Sitten oli kourallinen vänkyröitä puolirikollisia, kuten allekirjoittanut, joilla ei ollut näyttää negatiivista todistusta, ei rokotepassia tai sairastettua koronaa. Tällaiset matkustajat saivat käteen määräyksen pakollisesta terveystarkastuksesta.

Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että määräyksen saanut henkilö sai poistua satamarakennuksesta pihalla odottaneeseen koronantorjuntabussiin, jossa otettiin sitten koronatesti.

Tapahtuma oli siinä mielessä mielenkiintoinen, että itselle tuli hieman rikollinen olo. Tiedot ja henkilöpaperit tarkastettiin viiteen kertaan. Lisäksi tehtiin koesoitto siihen puhelinnumeroon, jonka ilmoitti koronantorjuntapatteristolle.

Määräyksen mukaan rikoslain 44 luvun 2§:ssä on säädetty rangaistavaksi terveydensuojelurikkomus, joka tässä tapauksessa tarkoittaa koronatestistä kieltäytymistä. Olisin voinut kävellä rajavartioston ja terveysviranomaisten tarkastusten jälkeen ulos ja olla menemättä koronantorjuntabussiin testattavaksi.

 

Jos olisin näin raakasti rikkonut lakia, niin terveysviranomaiset olisivat tehneet muutaman tunnin päästä ilmoituksen poliisille, että en ole mennyt testiin ja siitä olisi ilmoitettu edelleen sen paikkakunnan poliisille, jonne ilmoitun olevani menossa.

Tässä pitää mainita sivudetaljeena, että terveysviranomainen painotti hyvin vakavasti menemään pihalla odottavaan koronabussiin, sillä menemättä jättämisestä tulee merkintä rikosrekisteriin. Pakko sanoa, että siinä vaiheessa tuli “kahvinäppikset”.

Joka tapauksessa on selvää, että “vapaa” matkustaminen maiden välillä on menneen talven lumia siinä mielessä, että ilman erilaisia korona- tai rokotetodistuksia tulevaisuudessa ei matkustella.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
76 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Colt
Sam Colt
26.7.2021 08:42

Jäi epäselväksi se, paheksuuko Paavo koronaviruksen torjuntaa vai periaatteesta vapauden rajoittamista.

Pohjoismainen vapaa liikkuvuus sallittiin joskus sen takia, että rajoittamisen syitä ei liiaksi ollut. Nyt on.

Nyt on nähty, miten ruotsalaiset hoitavat epidemiansa ja maahanmuuttonsa. Ei juuri hurraamista.

Remington.
Remington.
26.7.2021 09:18
Vastaa...  Sam Colt

Osui napakymppiin.

Tappobussi Rajoille
Tappobussi Rajoille
26.7.2021 09:36
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Turvapaikanhakijoille sekä muslimirikollisille? Ne jotka tuota paskaa kannattavat ovat niitä jotka eivät tykkää kun tullimiehet ottavat viinapulloja ja tupakkiaskeja pois, siihen ne perustelut sitten jäävätkin.

Pirtsakka
Pirtsakka
26.7.2021 09:45
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Se liikkumisvapaus on vähän kuin kaksiteräinen miekka nykyisellään. Silloin aikanaan, kun Schengen-sopimus hyväksyttiin, vapaan liikkuvuuden oli määrä koskea vain sopimukseen liittyneiden maiden kansalaisia eli siis eurooppalaisia. Nythän koko sopimuksen henki on romutettu, kun keskuudessamme saa liikkua kuka tahansa mistä tahansa. EUn hampaattomuudelle omien sopimustensa pitämisestä nauraa jo aidanseipäätkin. Jos tilanne vaatii, sopimuksia ollaan valmiita rukkaamaan, tästä saatiin todiste ihan äskettäin, kun elvytysrahasto perustettiin ja siinä rytäkässä unohtui kokonaan bail-out-sääntö. Sitten taas sellaiset sopimukset, joiden noudattamista kansalaiset vaativat, jäävät toissijaisiksi, esimerkiksi palautusten toimeenpano. On se outo instanssi, eikä sitä turhaan verrata kuopattuun 70 vuotta kestäneeseen kokeiluun tuolla naapurissa. Lähti laukalle koko EU, mutta väärään suuntaan. Näköjään kestää tosi kauan, ennen kuin asia tajutaan Brysselin viisaiden päässä. Hitaalla käyvät?

Pirtsakka
Pirtsakka
26.7.2021 09:46
Vastaa...  Pirtsakka

Niin, unohtui: nythän siellä Rysselissä suunnitellaan yhteistä ilmastorahastoa, jolla maailma pelastuu…

Pelin säännöt
Pelin säännöt
26.7.2021 09:47
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Tauti on tauti (Ruotsissakin ilmoitusvelvollinen) ja Suomella on oikeus päättää keitä tutkitaan ja miten.
Jos olisit ollut Manne Lindeman kukaties olisit päässyt livahtamaan ohi? Tai Sokinen Himppu?

Elätti Eritreasta
Elätti Eritreasta
26.7.2021 10:05
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Rinkebyn matulääkäriltä ostetut rokotetodistukset… Tai Göteborgin. Matulääkärithän näitä myyvät huru mykky ja ovat jääneet kiinnikin.

Passista ei väliä kunhan on rokotetodistus niin pääsee maahan elätiksi, hehe.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
26.7.2021 11:31

Mä olisin saanut jo talvella todistuksen. Ei silloin rokotuksia edes ollut saatavilla maksustakaan ikäluokalleni. Baltian pojilla ne on kaikilla, näin voisin veikata. Näin ollen ne passit saatte tunkea perstaskuihinne, matkustus on vapaata.

Spekuleissöns
Spekuleissöns
26.7.2021 13:16
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Joo FC Atlantis tarvitsee uusia ped.. hyökkääjiä.

K J
K J
26.7.2021 16:33
Vastaa...  Spekuleissöns

FC Atlantiksen rikolliset ovat KAIKKI multikultisuklaasilmiä.

K J
K J
26.7.2021 16:29
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Väärennettyjä todistuksia saa.

Mä en oo muuten vieläkään ottanut koronarokotetta, eikä syy ole foliohattuilu. Kunhan en ole. Jos tästä tulee normi SARS niin joko kuolen tai jään eloon. Eikä ole suunnitelmissa matkustaa ulkomaille.

Ilmari
Ilmari
27.7.2021 13:13
Vastaa...  K J

Mitä järkeä on ostaa väärennetty todistus kun rokotteen saa ilmaiseksi?

Kukavaan
Kukavaan
27.7.2021 22:39
Vastaa...  Ilmari

Ilmainen koronapistos voi uutisten perusteella olla haitallinen terveydelle ja jopa kuolemaksi. Siksi ilman pistosta annettu todistus tai oikeammin merkinnän saaminen johonkin viranomaisrekisteriin voi tulla mieleen.

Ilmari
Ilmari
28.7.2021 18:10
Vastaa...  Kukavaan

Täyttä roskaa ja huuhaata jota ei kannata edes kommentoida. Nyt se foliohattu äkkiä päähän!

Allahin vapaus
Allahin vapaus
26.7.2021 09:50
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

”Lähinnä liikkumisvapauden rajoittamista kritisoin, koska kannatan hyvin laajaa liikkumisvapautta ilman viranomaiskyttäystä Euroopan sisällä.”

Koskeeko tämä myös afgaaneja ja somppuja Suomen ja Ruotsin välillä?

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
26.7.2021 09:00

Sam Colt tuossa kauhisteli Ruotsin “lukuja”. Alun kuolleisuuden jälkeen Ruotsissa tilanne on nykyjään huomattavasti rauhallisempi kuin täällä. Sitäpaitsi hysteria täällä jatkuu ja voi hyvin. Koronaan kuolleitahan ei enää ilmoitetakaan, koska niitä ei juuri ole !
Pate, olit ihan oikeilla tunnoilla. Pohjoismainen passi- ja matkustusvapaus on puolustamisen arvoinen!!!

pöh
pöh
26.7.2021 09:11

Kun edes tekisivät ne testit oikein.
Suomessa THL:n ohjeistuksen mukaan ne testit tutkitaan 40 tai 45 monistuskerralla/syklillä, kun siinä pitäisi käyttää max 23 sykliä.
Yksinkertaistaen THL:n menetelmällä koronan löytää vaikka jalkapallosta tai vanhoista kalsareista.

Ei aika mennyt
Ei aika mennyt
26.7.2021 09:57

Koronakieltäjät ja rokoteöyhöttäjät näkevät nyt ettei vastaanpullikoiminen auta jos aikoo elää normaalia elämää matkustamisineen ynnä muineen.

Me emme tiedä montako aaltoa koronaa ja montako aaltoa jotakin muuta paskapandemiaa on vielä tulossa, kukaties paljon pahempaa.

Kannattaa ottaa selvää asioista ennenkuin matkustaa ettei tarvitse kääntyä takaisin satamassa.

HyvaJatkaa
HyvaJatkaa
26.7.2021 10:48
Vastaa...  Ei aika mennyt

Rokotteethan on nyt ihmistesteissä ja niiden toiminnasta ei ole vielä tarkkaa ja varmaa tietoa. Kaikki rokotteet on käytössä poikkeusluvalla, kun kattavia testejä niille ei ole tehty. Paljon on tarinoita ja fantasioita, joita jokainen maksettu p-media suoltaa. Rokote kai jonkin verran estää vakavaa koronatautia, mutta tartuntoja ne eivät estä. Tuon totuuden kuulee, kun kuuntelee tarkaann THL:n ja muiden tarinat.

Onttopäisimmät kansalaiset uskovat, että rokotukset poistaa taudin ja estää tartunnat, mutta näin ei ole!

Itse olen saanut matkustella tarpeeksi, joten ei ole tarvetta lähteä mihinkään. Pakollisia työmatkoja on, mutta pitää etänä yrittää hoitaa mahdollisimman paljon. Kun en matkusta, en asu hotelleissa ja en käy ravintoloissa syömässä, niin eipä tule rahaakaan noille toimijoille. Samalla en tue alv:lla tätä loistaloutta ja valehtelevaa pakkovaltakoneistoa.

Ilmari
Ilmari
27.7.2021 14:14
Vastaa...  HyvaJatkaa

Rokotuksen ideana on juuri tartunnan estäminen. Olen saanut jo 2 piikkiä mutta käytän maskia, missä sitä vaaditaan. Muut eivät tiedä rokotuksistani

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
26.7.2021 11:04
Vastaa...  Ei aika mennyt

Muuten hyvä, mutta kotimaahan saa aina palata. Matkustaminen ei ole normaalia, sen tietää kaikki ilmastomyönteiset valistuneet.

Kolo
Kolo
26.7.2021 12:34
Vastaa...  Ei aika mennyt

Jos henkilö A näyttää “passin” vaatimukset ja tuo kuitenkin ulkomailta Suomeen tautia, onko kyseessä “parempi” tauti kuin rokottomattoman, testaamattoman ja tautia sairastamattoman henkilö B maahantuoma tauti?

Mikä ton erottelun logiikka on? Ei kannata väittää valtion pelkäävän mun kuolevan esim. kauppakeskuksessa saamaani virukseen.

Tuumailija
Tuumailija
26.7.2021 10:44

Harhauttavasti matkatoimistot mainostavat että matkat ruotsiin ovat vapautuneet korona rajoituksista, mutteivät kuitenkaan. Ruotsiin pääsee ilman ongelmia, mutta suomeen tultaessa on täytettävä jokin paperi ja esitettävä myrkytystodistus, negatiivinen testitulos yms. Lähtökohtaisesti tulija on epäluotettava, ellei hiekkakyy tai asylum.
Muuten odottaa Paavon kokema totalitarismin koetinkivi ja tietojenkeruu sisäiselle turvallisuudelle koituvasta uhasta.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
26.7.2021 11:01

Voihan fakin kusipäät. Rikosrekisteriin todellakin merkitään kaikki ei-oikeudessa keksityt jutut. Puhelinkin pitää perustuslain mukaan omistaa jokaisen. Tän on pakko olla keksittyä, ehkä huumoria? Jokainen vuorossa oleva hoitsu määrää uuden lain heti voimaan ja toimit sen mukaan. Mä en niin osta tätä, Paavo puijaa pikkupäissään? Edes Neuvostoliitossa sekoiltu samoissa aineissa?

Ei ole totta
Ei ole totta
26.7.2021 14:01
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Suomessa ei ole pakko omistaa puhelinta ja sakosta ei tule rikosrekisterimerkintää, kirjoilla ei tarvitse olla missään osoitteessa, pitää kuitenkin olla jokin postitusosoite jotta henkilö on tavoitettavissa kirjeitse.

Henkkari taikka passi kannattaa omistaa, pakollsia eivät nekään ole.

Pirtsakka
Pirtsakka
26.7.2021 17:22
Vastaa...  Ei ole totta

Pakkohan ei ole kuin kuolema. Mutta kyllä tämä “rokotuspakko” on melko pitkälle viety, jos käy kuten Ranskassa kaavaillaan. Edes ravintolaan ei pääsisi ilman rokotustodistusta, matkustamisesta nyt puhumattakaan.
Pakko-sanaa voisi kyllä käyttää monessa muussakin tilanteessa, otetaan nyt esimerkiksi VR ja sen lanseeraamat muutokset viime vuosina. Asemia on lopetettu, ja samantien menivät myös lipunmyyntipisteet. Jollekulle vanhemmalla matkustajalle lipun hankinta on tehty äärimmäisen vaikeaksi, ja kun ennen junaan pääsi omalta paikkakunnaltaan, joutuu nyt joko ajamaan taksilla seuraavalle mahdolliselle asemalle, tai jos hyvin käy, saattaa päästää VRn bussikuljetuksella.
Moni asia on nykyään “pakko”, sillä ihmisillä ei ole valinnanvaraa tietokoneiden ja älykännyjen aikakaudella. Vanhempi väestö syrjäytetään tietoisesti kaikista ennen niin itsestäänselvistä palveluista. Esimerkkejä olisi loputtomiin, mutta taitaa loppua tila. Nykymaailma kuuluu vain nuorille ja se näkyy.

Huru-ukko
Huru-ukko
26.7.2021 19:01
Vastaa...  Pirtsakka

Tämä maailma ja Suomi siinä mukana ottaa digiloikan suoraan helvettiin. Kaikki on digidigi, mitään et voi hoita ilman tietokonetta tai älyhärpäkettä. Johonkin voi soittaa, “palvelunumeroon”, kuuntele siinä vartti jotain ihmepimputusta jonomusiikkia joka käy korviin, kymmenen sekunnin välein toistuvaa, että olet jonossa, voit hoitaa asiasi myös verkossa jne. Ja sitten jos ja kun satut saamaan ns. asikaspalvelijan luurin päähän, no hän ei tiedä asiasta mitään. Että otetaan vaan se saatanan digiloikka niin kaikenmaailman rosvaot pääsevät kimppuusi ryöstämään sinut. Ihan kuin ei olisi tarpeeksi kiusaa näistä omista tolloista eri halinnon tasoilla.

Ilmari
Ilmari
28.7.2021 20:50
Vastaa...  Pirtsakka

Suomessa on jokaisella on pakko olla pankissa tili. Palkkoja , eläkkeitä ja avustuksia ei makseta käteisellä.

Tätä ei aikanaan kukaan hörhö vastustanut. Jos some olisi ollut olemassa, miekkareita pakkopankkia vastaan olisi taatusti järjestetty.

Rajoja tiukemmalle
Rajoja tiukemmalle
26.7.2021 11:01

Jos sinne bussiin ei olisi mennyt testattavaksi niin se olisi ollut sakot käräjiltä, siitä ei tule merkintää rikosrekisteriin.

Ulkkis/ pakolaistaustaiset eivät ohita tarkastusta, samat säännöt ovat.

Tämä pitäisi saada pysyväksi koska tehostaa rajavalvontaa, rokotetodistus ei yksistään ole riittävä vaan sen ohessa on esitettävä AITO henkilöllisyysdokumentti (passi taikka henkilöllisyyskortti).

kuli
kuli
26.7.2021 12:53

Niin tästähän tässä koko korona paskassa on kyse: Ihmisten vapauksien, liikkumisen ja yksilönvapauksien mielivaltaisesta rajoittamisesta. Jos haluat ihmisoikeutesi takaisin, niin on vain otettava myrkkypiikki hihaan, koska kaikki muu on kuulemma salaliittoa.

En aio noita kusisia rokotteita ottaa vaikka kuinka yrittäisivät pakottaa.

Rullattu
Rullattu
27.7.2021 10:44
Vastaa...  kuli

Sama täällä. Voivat piikittää kuollutta ruumistani sillä ihan turha on kokeilla kenenkään minua väkisin saada johonkin myrkkypiikille.

Ilmari
Ilmari
27.7.2021 14:09
Vastaa...  kuli

Jos et ota, rajoitat omaa elämääsi.

kuli
kuli
28.7.2021 14:52
Vastaa...  Ilmari

No te sopulit saatte hypätä vaikka kalliolta joukolla, mutta itseäni ei hirveästi kiinnosta mitä te normit teette. En ole ottanut lintuifluenssa-, sikainfluenssa-,ebola-,hiv-,yms. ajoittaisia kusetus epidemia rokotteita, enkä aio ottaa tätäkään. Edellisistä sikainfluenssa rokotteista Suomessa sai yli 200 narkolepsian mm.

Ei teillä mitään vapauksia todellisuudessa ole, mikäli se teidän “vapaus” vaatii ottamaan kokeellisia muka rokotteita, jotka ympäri maailmaa ovat jo tappaneet ja vakavasti vammauttaneet luultavasti enemmän ihmisiä mitä tähän “epidemiaan” on kuollut. Sen lisäksi kun lääkeyhtiöt eivät edes ole korvausvelvollisia, niin on aika selvää, että mieluummin otan riskin sitten sairastua.

Sen lisäksi kun rokotetut sairastuvat silti, niin mitäkähän vitun järkeä niissä myrkkypiikeissä sitten on huh? Luultavasti noilla on tarkoitus tappaa osa väestöstä ja steriloida loput.

Se, että te alennutte tämmöiseen mielivaltaan on kyllä pikkuisen huolestuttavaa ja luultavasti johtuu…

kuli
kuli
28.7.2021 14:52
Vastaa...  kuli

….siitä, että teillä on jo aivovaurio noiden zombiemaskienne kanssa kulkemisesta.

Ilmari
Ilmari
28.7.2021 18:06
Vastaa...  kuli

Rokotteen haittavaikutukset ovat hyvin harvinaisia ja joka tapauksessa lievempiä kuin itse korona.

Mutta hei, sinähän voit ottaa foliohatun! Teitä rokottamattomia on jo vähemmistö ja idiootit on hyvä erottaa jo kaukaa.

Kuli
Kuli
29.7.2021 08:24
Vastaa...  Ilmari

Ilmari boy on oppinut uuden sanan eli foliopipo. Sulla ilmeisesti lähti päälle defenssit kun latelin tossa vähän totuuksia teistä lampaista. Sulla on klassinen Dunning-Kruger efekti menossa:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ylivertaisuusvinouma

Ilmari
Ilmari
29.7.2021 20:00
Vastaa...  Kuli

Piti oikein katsoa mitä tuo tarkoittaa. Ei minulla sellaista ole. Kerron vain yleisesti tiedossa olevia faktoja.

Finne PissOff, BLM!
Finne PissOff, BLM!
26.7.2021 13:16

Kukapa olisi vielä 10 vuotta sitten uskonut että SUOMALAINEN ei pääse omaan synnyinmaahansa noin vaan mutta joukko eritreaanoja kyllä pääsee vain paperia heiluttelemalla!?! Mahtoi se herättää onnea kekkereissä kun suomalainen pysäytettiin?

Kohta keksivät kait sen että jos suomalainen
1. lähtee lomalle niin ei päästetä takaisin
2. haluaa paluumuuttaa niin saa negan

Taitaa Suomikin olla menetetty maa eikä vain Ruotsi?

Sami
Sami
27.7.2021 02:47

Suomeen pääsee vai jos henkilöllä on kryptoniittia. Kehiksillä on kryptoniittia jo valmiiksi ulkonäöstään.

Name*
Name*
26.7.2021 13:27

Somalintorjuntabussia ei satamassa näkynyt? Tai arabintorjuntabussia? Afgalinkoa?

Sami
Sami
27.7.2021 02:43
Vastaa...  Name*

Heitä satamassa odottaa punainen matto, Kela, sekä 10000 himokasta Ammattihyysäysjakkukalkkunaa.

Kakolanmäki kutsuu
Kakolanmäki kutsuu
26.7.2021 13:42

Onneksi Kakolaa ei enää ole. Muuten olisi matka voinut päättyä (taas) sinne, hehe. Eikä olisi mennyt kuin pari minuuttia.

Kossu
Kossu
26.7.2021 14:03

Ei kyselty kun passia kun ahvenmaan kautta sunnuntaina rantauduin …..kansalaisuuden tarkistus ja tervetuloa ja nyt mannersuomessa….tosin molemmat microsirut otettu että se ja sama mistä kulkee finlandiaan tai muualle eurooppaan…jögevätreffit ens vkl.na jonne seuraavaksi….helpottaa noi piikit jossain muotoa eikä vielä ainakaan sarvia ole päähän noussut…..🤣

Antti Tifa
Antti Tifa
26.7.2021 14:27

Nyt taitaa olla se hetki, kun suomalainenkin heittää paperinsa mereen ja tunkee kännykän hanuriinsa tai muutoin varmaan jemmaan. ( kaikki kalsareihin niin tulee hauskempaa )
Anonyyminä voi antaa matun tapaan mitkä henkilötiedot mieleen tulee ja matka jatkuu. Valtionkoirat ei perään hauku kun eivät pysty.
Tuskin siellä satamassa laitetaan rautoihin, strippaamaan ja putkaan jollei henkilötietoja ole eikä syyllisty mihinkään muuhun rikolliseen. Kävelee vaan kylmän viileästi testibussista ohi tai käy huvikseen moikkaamassa testaajia. Jaa, ettäkö miksi ? No tietenkin siksi että voi.

Ö ö hö ö!
Ö ö hö ö!
26.7.2021 15:16

Kotkasta löytyi Ruotsista varastettu purjevene ja Tukholmasta löytyi Naantalista varastettu purjevene. Jotkut matkustelevat “lainaveneillä” niin ei tarvitse esittää mitään dokumenttejä. Paitsi tietysti jos narahtaa. Vaatii tietysti myös jonkun verran osaamista, ei onnistu kaikilta!
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=33266

antigeeli
antigeeli
26.7.2021 22:43
Vastaa...  Ö ö hö ö!

Koronamafian agentit varmaan uittivat lastin epsilon-varianttia. Koroalingothan on täällä jo ennestään, että ei tarvi kuin tankata.

antigeeli
antigeeli
26.7.2021 15:34

Bussissa luultavasti tartutetaan tahallaan rokottamattomia kansalaisia.

Turisti
Turisti
26.7.2021 16:00

Helsingissä oli vähän eri meininki viime viikolla. Tulin Gabriellalla niin aluksi oli vastassa nuoria siviilejä, jotka kysyivät että oletko käynyt Tukholmassa maissa. Mitään papereita ei katseltu eikä kyselty. Vastasin toisella kotimaisella, että Maarianhaminasta tulossa. Kahden kyselijän jälkeen oli vastassa kolme rajavartijaa, joita ei kiinnostanut lainkaan, ei kyselty eikä katseltu. Tuli vähän teatterifiilikset. Edelleen oli kuitenkin voimassa sisärajojen tarkastukset. Turussa näytti sitten olevan satamassa vähän eri meininki, kun otti sieltä lautan toiseen suuntaan. Autoja vastaanottavassa päässä oli parityöskentelyä raja+terveys ja papereita kyllä katseltiin, tämä siis sivusta seuranneena.

juhaII
juhaII
26.7.2021 19:48

Oyhöttavä sateenkaari monikultti Turku ei ole Suomen perustuslain päällä vaan sen alla, joten jos haluaa elää vapaassa maassa. On silloin ruvettava todella pikkumaiseksi, sillä poliittisen eliitin huoli ei ole ihmisten terveys vaan ahdistus, rajoitukset, valvonta, sananvapaus, poliittiset mielipiteet ja liikkumisenvapaus aina kaikmkein tärkeimpään: Oikeuteen päättää itse omasta ruumiistaan ja mitä itseensä piikittää.

“Koronaleirit” ovat surkea tekosyymn riekale peittää “leirin” alkuosa eli keskitysleiri, jonne viedään ne “kansanviholliset, kulakit, juutalaiset ja päällepäätteeksi colosse4umille leijonan ruuaksi ne kristityt, jotka polttivat Rooman “nerokkaasti”!!!

Sami
Sami
27.7.2021 02:41
Vastaa...  juhaII

Olen nyt Turussa käymässä. En pelkää koronaa, minulla on sadeviitta ja havunoksa.

Kilttimies
Kilttimies
26.7.2021 23:12

Et huomannut kiljaista taikasanaa? ASYLUM ja sinun kapsäkkikin olisi kannettu 😂😂

Sami
Sami
27.7.2021 02:37
Vastaa...  Kilttimies

Juu, asylum-taikasanan sanomisen jälkeen Paavoa olisi piirittänyt kymmenet himokkaat Ammattihyysäysjakkukalkkunat. 🙂

Mukava loppu
Mukava loppu
27.7.2021 17:04
Vastaa...  Sami

Paavo hukkuisi pilluun

Sami
Sami
27.7.2021 02:15

Toivottavasti ISIS Veteraanien Suomeenkuljetuksia ei vainota noin loukkaavalla tavalla, vaan punainen matto on levitetty eteen entiseen tapaan. 🙂 (y)

Sami
Sami
27.7.2021 02:34

Vuonna 1988 Suomen armeijan Taistelijan oppaassa radioaktiiviselta ydinlaskeumalta koulutetaan suojautumaan sadeviitalla ja havunoksalla. Jos menen Ruotsin lautalle matkalle, en ota rokotetta, en koronapassia enkä kasvomaskia, vaan otan mukaan sadeviitan ja havunoksan. 🙂

Varusteita
Varusteita
27.7.2021 17:03
Vastaa...  Sami

Kannattaa ottaa mukaan myös käpy, korona saattaa tarttua myös pierusta.

Ilmari
Ilmari
28.7.2021 18:02
Vastaa...  Sami

Kannattaa ottaa myös foliohattu.

Asiaa
Asiaa
27.7.2021 13:39

Ne jotka eivät omista koronapassia tai eivät vaivaudu Ruotsin päässä menemään testiin ja vielä Suomen päässäkin pitää pullistella niin menköön Hesaan matkoinensa. Me halutaan pitää Turku vapaana koronasta ja lisä tarttujat eivät kuulu suunnitelmiimme.

Black Sausage
Black Sausage
27.7.2021 14:49
Vastaa...  Asiaa

Mitäs jos oppisitte ekaks pelaa lätkää?

Jepulis
Jepulis
28.7.2021 09:36

Mutta rikolliset ja murtomiehet Liettuasta, Romaniasta ja muista maista saavat kyllä liikkua vapaasti. Myös saalis mukanaan.

HyvaJatkaa
HyvaJatkaa
28.7.2021 10:49

Pitää varmaan laittaa noita stasi-pisteitä koko maahan, kun nyt viimein THL:kin kertoo julkisesti ja selväsanaisesti että rokote ei suojaa tartunnoilta ja rokotteita saaneillakin on jo paljon tartuntoja: https://yle.fi/uutiset/3-12037494

Kildare
Kildare
28.7.2021 11:15

Jenkeissä PCR testi kiellettin noin kolme vrk sitten, koska näyttää myös tavallisen flunssan koronapositiivisena.

kuli
kuli
28.7.2021 15:06
Vastaa...  Kildare

Kyllä, tiesin tämän jo 3 kuukautta sitten, kun näin Harvardin yliopiston epidemiologia- ja virologian tohtorin kertoneen heidän käsitelleen 1500 covid positiivista näytettä kollegoidensa kanssa laboratoriossa elektronimikroskoopin alla ja kaikki näytteet olivat joko influenssa a- tai b-viruksia.

Koko epidemia on kusetusta. Ja sen tarkoituksena on saada ihmiset piikitettyä jollain aineilla mistä ei tiedetä yhtään mitään. Klassinen Hegelian Dialectic eli problem -> reaction -> solution. Paitsi se solution taitaa olla tällä kertaa final solution. Ja jos jäät henkiin olet oikein hyvä asiakas lääkeyhtiöille luultavasti loppuelämäsi.

kuli
kuli
28.7.2021 16:46
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Niin tässä ei nyt kukaan muu ole Gatesista ja mikrosiruista taas sössöttänyt, kuin sinä. Kumpaako uskon Harvardin tohtoria vaiko aivonsa pihalle juonutta Tajua?

Aika hankala valinta.

Rullattu
Rullattu
29.7.2021 11:34
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kokeileppa selittää vääräksi ite mra rokotteen keksijän erittäin kriittistä suhtautumista omaa keksimäänsä geeniterapialitkua kohtaan.
Tuon ulostuonti on pitästäny Malo:nin tappolistalle.
On se kumma että jos ainee ite keksimää henkilö pidetään jonain houruna, eiköhän ko henkilö tiedä miljoona kertaa enemmän litkusta minkä itse keksi.

antigeeli
antigeeli
29.7.2021 12:22
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Koronan alusta asti on levitetty ammattimaisesti tuotettua väärää tietoa, jota on syötetty salaliittoin herkästi uskovalle yleisölle. Tavaoite ja seuraus on ollut informaatioähkyn lisäksi juuri tuo, että väärä tieto on osoitettu vääräksi ja uskottavuus on saatu tuhottua.

Räikein esimerkki oli 5G:stä ja koronasta laaditut pitkät ja ammattimaisesti tuotetut videot joiden päälle laadittiin vielä uutiset mastojen polttamisesta. Ihan kuin metallinen masto tuosta vaan syttyisi ja mistä tavis edes oikean antennin tunistaisi. Sitten muistatteko videot Kiinasta miten porukkaa muka kuoli pystyyn kadulle? Vastaavaa ei ole tapahtunt myöhemmin missään muualla.

Rullattu
Rullattu
29.7.2021 15:35
Vastaa...  antigeeli

Keksijä kylläkin oli twiitannut jo monta kertaa huolensa tuosta keksimästään rokotteesta, juu keksitystä sillä hänellä on patentti siihen, ihan sama vaikka olisi miljoona työntekijää, he tekevät vain sitä mitä on käsketty, he eivät osaisi tehdä ko myrkkyä.
Se että täälläkin ulistaan että se on valhetta, osoittaa kyllä täyttä tietämättömyyttä ja helvetillistä valehtelua.

Rullattu
Rullattu
29.7.2021 10:32

Olen joutunut asioimaan säästöpankissa kun ollut perintöasioita hoidettavana.
Ko pankissa on tullut asioitua nyt 6 kertaa eikä henkilökorttia kysytty kun ensimmäisellä kerralla, ja näytöksi kelpasi pelkkä ajokortti.
Kyseessä on muuten iso pankki ei joku pikkuinen kyläpankki.
Se vain että ei tuokaan vanhuksille ole niin hyvä pankki, sieltä kun ei voi käteistä nostaa, ainoastaan voi tilata pankista käteisen turvattuna lähetyksenä kotiinsa, ei toki ilmaista tuokaan.