Huddingeen perustettiin kadunturvajoukot lapsiampumisen tiimoille

Huddingen aikuiset ovat kantaneet vastuutaan ja perustaneet lapsiampumisten tiimoilta oman katujärjestön ”Vuxen i Visättra” eli Visättran aikuiset.

Aikuisten katupartio perustettiin sen jälkeen kun paikalliset gangsterit olivat oman katusotansa yhteydessä ampuneet vahingossa kahta lasta. Asia luonnollisesti järkytti ihmisiä.

Nyt vajaa satakunta aikuista on perustanut katupartion ”Vuxen i Visättra” eli Visättran aikuiset.

Homma on vakaalla pohjalla. Aikuisille on hankittu ihan oikeat keltaiset liivit, joiden selkään on lätkäisty organisaation logoteksti. Liivit päällä sitten kävellään ympäri Flemingsbergiä ja tehdään aluetta turvallisemmaksi. Vaelluksen ohessa tarjoillaan puiston penkillä kahvia ja pullaa.

Organisaation tarkoituksena on yksinkertaisesti olla näkyvillä kadulla. Gangsterit saavat näin tietää, että alueella asuu vastuullisia aikuisia ja pistooleja on turha kaivaa esille ihan noin vain.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.