4 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.9.2021 20:19

Tämäkin artikkeli näkyy nyt pöytäkoneeni Chromen kauuta oikein, toisin kuin tätä edeltävä Helsingin kielilukion tapaus.

Puolueeton
Puolueeton
4.9.2021 09:14

Kuvakin kinnostaa. Monirakenteista valoa tulee prismaan ja prisma erottelee eri valon säteen sateenkaaren väreiksi. Nyt selvisi syykin sateenkaariliikkeen nimeen. Kuvitellaan ihmisen seksuaalisuudenkin olevan monirakenteista kuin valo.
Nykymaailmassa on ero entiseen verrattuna. Suomessakin lapsista kuoli ennen vuotta 1900 noin puolet ennen lisääntymisikää. Nykyään näin ei ole, vaan liki kaikki selviävät nuoruudesta ja lisääntyvät. Näin haitalliset mutaatiot pääsevät vaikuttamaan yhteiskuntaan. Biologisesti ihmisen sukupuoli määräytyy geeneistä, mutta mutaatioiden johdosta luonnonmukaisuudesta voi tulla poikkeavia ilmiöitä aivan kuten aivoissakin.
Mutaatioita omaavilla ihmisillä pitää olla elämismahdollisuudet, mutta näitä haitallisia ilmiöitä ei tulisi pitää tärkeinä.

Jamppa
Jamppa
3.9.2021 23:40

Erittäin hyvä monikanavaisena äänitteenä. Suosittelen👍👍