Ruotsalainen suosittu räppäri vuodeksi linnaan tikkarivarkaudesta

Ostaisitko tältä mieheltä tikkareita?
Ruotsalaisen gangstaräppäri Dree Low, oikealta nimeltään Salah Abdulle, tuomittiin Solnan käräjäoikeudessa vuodeksi vankilaan. Eikä ihan mistä tahansa rikoksesta; tikkariryöstöstä.

Dree Low on ollut tunnettu Tukholman Husbyssä jo pitkään hyviin röyhkeästä käyttäytymisestään. Hän menee kioskiin ja kauppaan ja ottaa mitä haluaa. Seuraavaksi hän saattaa mennä parturiin ja leikkauttaa tukkansa ilmaiseksi.

Raskaan päivän päätteeksi voidaan käydä tarjoamassa itselle ilmainen ateria paikallisessa kebab pizzeriassa tai matkustaa metrolla kaupunkiin. Metron ”spärrissä” vahdille riittää kun sanoo ”avaa luukku”, ja pääseekin ilmaiseksi metroon.

Kukaan ei ole oikein uskaltanut vastustaa häntä, sillä räppärin mukana liitelee iso jengi siipeilijöitä, jotka saavat kovis-statukseensa pienen extran, kun saa liikkua tällaisen tekijän kanssa. Porukkaan kuuluu noin 15 henkeä plus iso liuta 12-15-vuotiaita juoksupoikia.

Puuttumishalukkuutta lisää se, että kaikki husbyläiset tietävät porukan olevan hyvin liipaisinherkkää ja pienestäkin eriävästä mielipiteestä saattaa saada dunkkuun.

Samalla Dree Low on kuuluu yksiin Ruotsin suosituimmasta räpäreistä. Mies roikkuu soittolistojen kärjessä ja isot mediat kertovat kuinka on hienoa, että Ruotsiin on saatu tällainen värillinen, elämässään kovia kokenut räppäri.

 

Jorinat sikseen. Sen gangstaräppärin kovuus voi tosiasiassa olla melko säälittävää. Sattui niin, että Dree Low oli taas viime elokuun helteillä liikkeellä Husbyssä. Liekö persaukisuus painanut, vai haettiinko lisää rispektiä.

Dree Low menin kolmen muun jorkin kanssa tupakkakioskiin ja sieltä ryöstettiin muutama aski tupakkaa, KARKKIA JA TIKKAREITA sekä ENERGIAJUOMAA!! Tapahtuman yhteydessä kioskin myyjälle ladeltiin tappouhkauksia.

Kun ryöstö oli ohi, niin Dree Low pakeni jenginsä kanssa ulkomaille, ei tiedetä minne, mutta jonnekin lähdettiin pariksi viikoksi.

Porukka siis ryöstää tupakkakioskin. Saaliksi saadan muutama aski tupakkaa, irtokarkkeja ja tikkareita. Sen jälkeen jengi ottaa ja häipyy ulkomaille ihan kuin kyseessä olisi ollut ryöstö suuren maailman tyyliin. Palattuaan parin viikon päästä Ruotsiin Dree Low otettiin lentokentällä Arlandassa kiinni epäiltynä ryöstöstä.

 

Kioskin omistaja päätti tehdä rikosilmoituksen, koska kertoo, että oli lopeensa kyllästynyt näihin ihmisperseisiin. Ryöstötapahtuma jäi valvontakameran kuvaan ja asia eteni nyt siihen pisteeseen, että Solnan käräjäoikeus katsoi näytön riittävän tuomioon. Dree Low sai vuoden ehdotonta vankeutta. Samasta ryöstöstä sai myös kaksi alaikäistä jorkkia kolmen kuukautta vankeutta. Yksi vapautettiin syytteistä.

Dree Low on kiistänyt syytteet ja kertonut, että hänellä oli lupa hakea kioskista ilmaiseksi tavaraa.

Subscribe
Notify of
guest
61 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Tuliko tuo vuosi kiinteää tosiaan vain karkkivarkaudesta vai poltettiinko entisistä ehdollisista pohjat?
Tosin vaikea ajatella, että tällä kädellisellä olisi entuudestaan ollut tuomioita;
kukapa olisi uskaltanut syyttää?

Ennen tätä. Saas nähdä, miten kiskanpitäjälle nyt käy.

Klovni Miljardi

Ehkäpä joku monista yksittäistapauksista virittää monikulttuurisen ilotulitteen kiskalle, tai kiskan pyörittäjän kotiin nakataan tuhdimpi papatti.

Last edited 2 vuotta sitten by Klovni Miljardi
tikkunekku

Onko sen kiskanpitäjän päivät nyt luetut, vai millainen näillä on suhtautuminen heidät ilmiantaneisiin ns. tavallisiin kansalaisiin? Tuleeko kosto?

Suomi Finland

On se niin hienoa, että maa on täynnään tämänkaltaisia värähteleviä persoonia.

Tanskan malli tuntuu järkevältä. Kun olosuhteet kotimaassa paranevat, niin suojelua ei enää tarvita.

Lisäksi perseilevä porukka pitäisi laittaa kuriin. Kuten tämäkin hiippari.

Gotun Virilla

Jo punkeron ilmeestä näkee kuinka paljon hänessä on POTENTIAALIA kun vain saisi MAHDOLLISUUDEN!!!!!!!!

Sossetant

”Kun ryöstö oli ohi, niin Dree Low pakeni jenginsä kanssa ulkomaille, ei tiedetä minne, mutta jonnekin lähdettiin pariksi viikoksi.”

Lähtivät lomille somaliaan, juuri siihen samaan maahan mistä ne tuli Ruotsiin pakoon sotaa ja vainoa.

Matti rymättylästä

Nerokasta. Perseillään maassa, mihin on kidutusta yms lähdetty pakoon. Lähetetään kela/Sossu rahaa Somaliaan. Lisäksi Stea kusetus. Rahaa tulee tekemättä mitään muuta kuin, olla rasismin uhri. Uskon mukaisesti 5 vaimoa tehtailevat lisää rasismin uhreja. Ja korvaukset. Kun alkaa ns maa polttelemaan alla, niin eikun lomille. Maahan mistä paettiin kidutusta ja vainoa. Takaisin tullaan eri nimellä. Lähtiessä oli Abdullah. Takaisin tullessa Matti Suomen passilla.

Bad muthafukka

Mitä tuo teksti takissa tarkoittaa vai tarkoittaako mitään? Ja kello jälleen. Näillä tulevilla vanhusten hoitajilla yms, on aina tyylikkäät kellot. Ja ilme kertoo kaiken. Miten se menikään täällä suomessa? He hoitavat meidät sitten kun olemme vanhuksia. Uskon sen. Nimittäin sen ” hoitamisen ”. Ja vielä kasvoista yms päätellen, ihan selvä voimavara.

Mega tikkari 3m

Voiko niitä tikkareita alkaa tunkemaan jo niiden suvakkien aunukseen, jotka väittävät tällälailla käyttäytyvien olevan rikkautta.

Anna-Maria Korhonen

Sen verran pyöreä somali, että on taidettu olla karkkivarkaissa ennenkin. Mistähän johtuu, että etenkin juuri tummaihoiset maahanmuuttajat ovat järkiään ylipainoisia? Noin niinkuin puutetta ja kurjuutta paossa.

Minua Hävettää

Koska rasistinen epäterveellinen ruoka on halpaa. Läskit mustat ovat valkoisten vika.

Ihana karvapallero

Niin. Lisäisin tähän erittäin sovinistisen ja rasistisen kommentin. Miksi ne ovat erittäin usein polkkatukkaisia, punavärjättyjä, lihavia, keski – ikäisiä, naama norsunvi…., Mustiin löysiin pukeutuvia vittumaisia katkeroituneita ämmiä? Ihan pari viikkoa sitten olin vieressä, kun lähi-itä jätkä vonkasi puhelin nroa tuntemattomalta naiselta kaupan ulkopuolella. Olin siinä odottelemassa kaveria. Akka haukkui suomalaisia miehiä, että juovat kaljaa jne. Ja että voin antaa kaverini numeron. Kehuskeli, ettei käy baareissa jne. Kun suomalainen mies ryyppää. Oli se melkoista kuunnella. No. Toivottavasti löysivät toisensa. 6 kk, niin muslimi näyttää mikä hän on.

Tiedätkö kuka olen

Lisätään tähän, että olin siinä taustalla tuulipuvussa. Housut rikki jne. Näytin luultavasti epäilyttävältä. Eli kaiken menettäneeltä. Väärin arvioitu.

Huru-ukko

Etkö enää muista takavuosien kuvia afrikkalaisista pömppövatsaisista lapsista? Joilla meille myytiin sikäläistä nälnhätää? Tai kuvia olulun tulleista salskeista sotilskarkureista, niin olivat kovakuntoisen näköisiä kaikki ettei nälästä puhettakaan. Olivat vaa njoutuneet sikäläisen sotilaskomennon alaisina toimittuaan syömään kaikkea ravitsevaa ruokaa, kuten puuroa.

Sami

Takavuosien nälänhätäkamppanjan mannekiiniksi oli valittu yksi alkuasukasheimo, joka oli metsästäjäkerällyt ja ylilaiduntanut oman elinympäristönsä elinkelvottomaksi.

Vain muutaman kymmenen kilometrin päässä ei kenelläkään ollut mitään hätää ja kaikki oli hyvin.

Punavihreät kerjuukamppanjat loivat mielikuvaa, että koko Afrikan maanosa, ja kaikki sen 54 eri valtiota näkisivät nälkää.

Punavihreät kusettivat koko maailmaa, ja keräsivät avustusjärjestöjensä taskuihin ehkä miljardeja dollareita.

Suomi Finland

Maria Ohisalo varmasti ei ole moksiskaan, jos Suomeen tulee tuhansia samankaltaisia henkilöitä.

On se turvapaikka vaan sen luokan ihmisoikeus, että se ajaa ihan kaiken edelle. Ihan kaiken.

Suomi Finland

Tampereellakin näyttää olevan porukkaa, jotka ovat ihmisrakastajia, ja jotka haluavat tuhansittain juuri tämän kaltaista sakkia Tampereelle.

Onneksi Tampereella on myös asiaan realistisemmin suhtautuvaa sakkia, jota tarvittaisiin valtuustoon lisää.

Irmeli

Ruotsalainen?? Mikä hänessä on ruotsalaista ei ulkonäkö ei käytös, mikä siis???? Passi voi olla, muuta sitten ei olekkaan ja että sattuu rötösteleen ruotsissa ja on ilmeisesti määrättyjen suvakkien ilobullero…

Muotia se on

Juu. Katselin eilen fem 5 kanavaa. Siinä ruotsalainen feministi lukenut ekonomisti omasta mielestään oli niin viisas. Vierellään itsensä peittänyt muslimi, joka arvosteli meitä länsimaalaisia junteiksi. Koskien naisten itsensä peittämistä, kuten islamiin kuuluu. Eli me olemme juntteja. Sanotaan näin, että uskon ennemmin Mona waltheria, joka arvosteli ruotsia siitä, miten pikku hiljaa idiootit alistuvat islamiin. Kun julkisesti jo hyväksytään naisten alistaminen, esim peittämällä heidän olemassa olonsa kuten tämän viisaan naisen mielestä on ok, niin ollaan vaarallisella tiellä. Kuten Afrikantähti peli.

jorma

Vai oli lupa hakea kioskista ilmaiseksi tavaraa. Rasismia kun kellekään valkonaamalle ei ole ainakaan sellaista lupaa myönnetty.

Mihin jöntti sitä lupaa edes tarvitsisikaan, kun Svean KELA muutenkin maksaisi kaikki irtokarkit ja muut viulut?

seant

Oliko tämä sama tapaus, jossa kioskin työntekijät ei enää oikeudessa muistaneet mitään ja omistaja sanoi, ettei mitään ryöstöä ollut eli todistajia ei löytynyt, mutta hätäkeskus soitto, jossa kerrottiin uhkailusta ym. ja. kamerakuva riitti tässä tapauksessa tuomioon.

X
Joumään Tsikaago

Voi ei, musiikillisesti äärettömän ylilahjakas ihmelapsi, aikamme Mozart, IQ Low joutui lusimaan. Miten koko musiikkimaailma tästä selviytyyyyyy??????????

Sellaista

Siinä meni varmasti tämän vuoden MTV EMA-gaalan voittajaehdokas.

Sellaista

Räppi on niin paskaa, että oli aihettakin. En todellakaan ymmärrä, miten sitä voi edes kuunnella. Ei vaadi kyllä mitää lahjoja näiden puhelaulujen tekeminen ja tässä se näkyi.

Jööti Ite Ltd.

Sinähän Paavo tykkäät etteivät rankaisut kannata? Eli olisi ollut parempi jos Paxuräppäri olisi vastaisuudessakin saanut hakea tavarat ilmaiseksi korkeintaan pikku motkotuksella?

Ihme että joku noilla hoodeilla ylipäätänsä haluaa pitää kauppaa tai puotia. Se on kuin ennenaikaisen kuoleman kerjäämistä.

Qroquius Kad

Mitä mieltä muuten olet tuosta tuomioista;
oliko liian vähän, liikaa tai sopivasti?
Olisiko joku muu seuraamus kuin koppihoito ollut tehokkaampi?

Mooses

Olethan vastustanut rangaistuksien tiukentamista täällä monta kertaa, pari päivää sitten viimeksi, ja sanonut etteivät kovat rangaistukset auta.

Vaan ei tällainen jeppe missään nimessä lopeta ryöstelyä niin kauan kuin kukaan ei uskalla sanoa hänelle mitään. Se kasvattaa vain egoa. Kehuu lehdissä miten paljon rahaa hänellä on mutta varastaa silti pienyrittäjältä luultavasti useamman päivän tienestin. Oksettavaa.

Qroquius Kad

Entäpä rangaistusasteikon pitämistä lievällä tasolla?

Oloneuvos

Miten helvetti noita apinoita ei yhteiskunta saa kuriin? Minä tiedän kyllä keinot ja varmasti moni muukin, mutta jätän tässä kertomatta, ettei toiviainen kiihotu.

Qroquius Kad

Katsos kun suurin osa yhteiskunnan jäsenistä ei halua niitä keinoja käytettävän, vaan haluaa nykymenon jatkuvan.
Miksi he muuten äänestäisivät Järjestelmäpuolueen yhä uudestaan tekemään samaa kuin parast’aikaa, eli ei mitään.

Sanna.Marin

Ensialkuunsa rangaistuksia pitäisi koventaa ja vuokrata sellitilaa venäjältä..

juhaII

Miehellähän oli alibi, sillä hänhän oli paikan päällä.

Tikkarivarkaudesta kova tuomio. Jos olisi murhannut tai raiskannut tahi mieluummin molempia. Liekö tullut jonnin joutavaa yhtyskuntapalvelua ja erinäisten pornojulkaisujen sivujen pläräämistä seksuaaliterautin ”säestyksellä” ja herttaisesti painotettuna ettei Ruotsissa saa olla tuhma eikä tyhmä. Sillä sen tyhmyyden hoidamme ME ruotsalaiset aivan itse!
USA:ssa mustat ymmärtävät ”aikaikkunan” niin, että jos jäät rysän päältä kiinni polliisin toimesta. Olet tunnustettavasti syyllinen rikokseen (toki kuitenkin kiistetään ja menee väh. painiksi). Mutta, jos ”alivaltaa” kärsivä tekee nälkäänsä ”kepposen” ja poliisi pysäyttää puolen tunnin kuluttua itse aktista. Silloin afroarrikkalainen katsoo silmät sumeena olevansa täysin syytön mihinkään

Alpo

Tämä ruotsalainen räppäri on uusruotsalainen.

Riku Laine

Chordettes – Lollipop – YouTube

Kyllä pitäisi olla sopiva biisi tähän keissiin.

Pyöveli

Yhteiskunnan pohjasakkaa, joille olisi paikka jossain siperian perukoilla pakkotyöllä höystettynä. Näille kikkareille on annettu liikaa narua ja käyttävät sitä röyhkeästi hyväkseen koska Ruotsin yhteiskunta on niin saatanan humaani ja poliitikot ja lainvalvojat suojelevat näitä mutiaisia rasismin pelossa.

Eräs

Nyt oli absurdi ja hauska juttu. Ruotsalaiset pelkäävät ja tyyppi on kuin joku sketsihahmo ulkonäköä myöden.

”Porukka siis ryöstää tupakkakioskin. Saaliksi saadan muutama aski tupakkaa, irtokarkkeja ja tikkareita. Sen jälkeen jengi ottaa ja häipyy ulkomaille ihan kuin kyseessä olisi ollut ryöstö suuren maailman tyyliin.” 😀

Mörkö

Kuinka paljon tuollainen kova räppäri tienaa räpillä?

Insinöörin kkp x 100

Ghettofetto itse on sanonut Expressenissä että tienaa niin paljon että se elättää lapset ja lapsenlapsetkin.

Sanna.Marin

Paljonkohan tolla neeger-loisella on sukua maassa?.. 😉

Trampas
DuPont

Hyvä esimerkki: Kun otamme tänne liikaa ihmisiä Lähi-idästä ja Afrikasta, yhteiskuntamme alkaa muistuttaa Lähi-itää ja Afrikkaa.

Karkkimies

Ihmiset muodostavat yhteiskunnan. Jos ihmiset, joita kuskataan maahan, ovat tolloja ja kouluttamattomia paskiaisia tulee koko yhteiskunnasta sellainen aikaa myöten. Ei siitä voi muuta tulla.

Ruotsin PISA- ym. muut tulokset ovat edelleenkin surkeita mutta todistusten numerot ovat nousseet koska opettajat korvaavat huonon PISA- menestyksen antamalla KIVA- todistuksia, varsinkin matukouluissa:

https://www.expressen.se/nyheter/betygen-gar-upp-trots-minskade-kunskaper/

Antti Siimeks

Jotkut eivät vain osaa hahmottaa mikä on liikaa. Suomessa vuonna 1996 olleet määrät olivat jo Suomelle liikaa, tänään katastrofaalisesti ylitsevuotavan liikaa. Ruotsi tänään: ei tarvitse enää ihmetellä, loiset ovat vallanneet ruotsin eikä tätä enää pysty horjuttamaan. Jos ruotsalaiset yrittäisivät lähettää loisensa pois, niin ruotsalaiset tapettaisiin. 15 vuotta niin suomi nykypoliitiikalla on samassa tilanteessa.

Ensin tikkari sitten

Paljonkohan pelkästään somppujen tekemät rikokset ovat tulleet maksamaan Pohjolalle?
Ollaanko voitolla vai häviöllä? (arvaa kaks karvaa…)

Islamistikoulun johtajakin kusetti valtiolta 13 milj. ja siirsi rahat omiin puulaakeihinsa ja Somaliaan:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/rektor-atalad-for-grov-ekonomisk-brottslighet

Suomi Finland

https://areena.yle.fi/1-50926913

Sain katsottua ohjelman loppuun.

Haastatellut matutaustaiset eivät missään sivua sitä, mikä voisi olla ongelma.

Heiltä olisi pitänyt kysyä suoraan, miksi heidän mielestään tanskalaisten poliitikkojen puhe on sellaista kuin on, ja ymmärtävätkö he sitä ollenkaan.

Tuli sellainen käsitys, että ohjelmassa ei menty ollenkaan ongelman ytimeen.

Tuskin Tanskassa vastustetaan kotoutuneita maahanmuuttajia. Ongelmahan on selvästi se, että kaikki eivät ole ollenkaan kotoutuneet ja rinnakkaisia yhteiskuntia rakennellaan miten huvittaa.

X

Viimeisessä kommentissa kiteytyi mielestäni asia aika hyvin, ei puolikuuta ristin tilalle.
Islam on vaarallinen uskonto, pyrkivät alistamaan kaikki sen alaisuuteen. Ei ole maltillista muslimia, asiaa edistetään askel kerrallaan eikä heillä ole kiirettä mihinkään.
Mielletään esimerkiksi huivin käyttö, jotkin käyttävät niitä täälläkin. Heillä on oikeus siihen, sanotaan. Mutta, samalla tuetaan islamia.

X

https://youtu.be/7XeWQJOc4MQ
On suoranainen ihme että tämä heppu on vielä hengissä, heittää senverran karua kommenttia vääräuskoisista. Todellinen walking dead!

Kädet käy
Komedi-Sverige

Taas näitä Somalian sossutarzaneita jotka ovat jotenkin saaneet päähänsä että ovat amerikkalaisia lajitovereitaan suoraan Los Angelesin kovimmilta kulmilta. Mustafa Mohammed, från Borlänge, yrke: gangsterrappare. Jo tuon lukeminen naurattaa, näkemisestä puhumattakaan. Ihan vitun sketsikansaa.

Daavidin poika

Sekin on varmaa, että Ruotsalaisilla viranomaisilla on kova kaksos moraali mukana elämässään. Ajattelin lähinnä sitä, että Ruotsilla on 437-sotilasta ulkomailla. Ruotsalaiset sotilaat ovat maissa mitkä kärsii kaiken sortin konflikteista.

Eu:n pitäisi laittaa stoppi noitten Ruotsalaisten ulkomailla olevien sotilaiden suhteen. Syy siihen on, että Ruotsi ei pysty panemaan itse kuriin omia konflikteja mitä tapahtuu omissa suur kaupungeissa. Jengi konfliktit on aivan huipuissaan Ruotsissa + muu rikkollisuus mitä Ruotsalainen valvova viranomainen ei saa kuriin. Häpeämättömiä nuo Ruotsin viranomaiset, ja poliitikot.

Sitten vielä tuollainen musta karkkivaras saa mainetta, ja kunniaa Ruotsalaisilla tv-kanavilla sekä valtamediassa.

Merisäde Pilvikeiju

Mielestäni kaikki nämä ruotsalaisten rasismin aiheuttamat ongelmat voidaan ratkaista sillä että kaikki tummaihoiset meitä paremmat ja arvokkaammat ihmiset muuttaisivat Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle. Meillä on tilaa, ja varaa. Meillä riittää rakkautta ja ymmärrystä.

Läppärin Rätty

Ne jäbät jotka huviajelivat Ruotsin armeijan autoilla saivat 2 vuotta vankilaa.
Mutta he olivatkin varmaan kantiksia?

Jask

Mahtavan lennokas kirjoitustyyli. Todella mukava lukea.

Heleppo nakki

Helposti tuokin läskisäkki putoaisi yhdellä iskulla, tikkaripoika 😀