Rasisminvastustelijoilla taas kovaa ajoa: Lotat olivat natsifasisteja

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksen rasisminvastustelijoilla on taas kovaa ajoa. Tällä kertaa siellä on keksitty, että suomalaiset lotat ovat verrattavissa isiksestä palaaviin jihadisti-naisiin.

Homma lähtee polkemaan melko viattomasti. Kantarasmus tekee aloituksen, jossa pohditaan lähinnä sitä, että ainakin osa isis-naisista on syyllistynyt ihmisoikeusrikkomuksiin ja sitä myöten tukenut rasistisia rikoksia.

Tämä räjäyttää Rasmuksen. Yhtäkkiä siellä ei enää keskustellakaan isis-naisista vaan suomalaisista sota-ajan lotta-naisista. Rasmuslaiset ovat melko yksimielisiä, että lotat olivat kurjia fasisteja ja natseja, jotka olisi pitänyt tuomita jyrkimmän mukaan.

 

Rasisminvastustelijat ovat toisin sanoen sitä mieltä, että yksi merkittävä tekijä, eli Lotta-järjestön naiset puolustaessaan maataan olivat kurjia fasistinatseja, jotka olisi pitänyt heittää tyrmään sodan jälkeen.

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
MattiS

Tuolla ei paljoa täyspäisiä taida pyöriä. Ne harvat sitten vaiennetaan välittömästi.

Todella surullista että tuollein voi edes ajatella siitä sukupolvesta joka karmealla hinnalla taisteli että saatiin pitää oma kotimaa. Myös näille nillittäjille.

Pena

Fazer reissumies on myös nyt hyvä syy laittaa boikottiin välittömästi. Kolme erilaista ”reissumiestä”, oli liikaa. On nyt trans”mies”, sitten tummaihoinen ja joku pastori mikä lie.

Naurettavaksi menee suvaitsevaisuus. Muka nykymiehet niin ”epävarmoja”, omasta ”mieskuvasta”, että siitä syystä Fazer ryhtyi tähän. Kysytty varmaan jossain Helsingissä. Miten muka joku voi olla helvetti epävarma tuollaisesta, että mikä on mies ja miehen tehtävä. En ymmärrä mitä tällä edes tarkoitettiin. En minä ole tuollaista asiaa ikinä pohtinut, enkä ole kuullut kenenkään muunkaan.

Naurettavaa touhua.

Last edited 2 vuotta sitten by Pena
Minä

Fazer, kuten monet muutkin yritykset haluavat opettaa ihmisille jotain poliittisesti korrekteja arvoja. Yritykset, jotka haluavat opettaa, vetävät lyhyemmän tikun pinosta. Yritykset, jotka keskittyvät tekemään tuotteitaan ja myymään niitä, vetävät pitemmät tikut. Olisi voinut luulla, että Fazerilla olisi tajuttu, että tuollainen kääntyy heitä vastaan.

Dan Wesson

Tässähän liikutaan alueella, jossa ei voi mitenkään miellyttää kaikkia. Pitää valita vähemmistön tai enemmistön miellytys ja ärsyttäminen. Tuollaisella överiksi vedolla Fazer ärsyttää vain suurempaa osaa potentiaalisista asiakkaista. Uskallan väittää, että suurin osa kaikista ihmisistä, mukaan lukien seksuaali ym muut vähemmistöt, pitää tällaista vouhkaamista idioottimaisena. Useimmat heistä ei välttämättä halua korostaa normista poikkeavuuttaan, ja ovat asian kanssa sujut. Toisin sanoen elää tavallista elämää muiden mukana.

Rasmus on pieni totaalisen yhdentekevä lauma pölkky- ja sekopäitä, joka pitää vain kovaa melua. Tuollaiset jutut eivät ole mieletään terveiden ihmisten kirjoittamia.

Anonyym

Pienet, kovaa metelöivät porukat ennenkin saaneet paljon aikaiseksi: suuria muutoksia, ja aika usein paljon pahaakin.

fatse boikottiin

Fazer ja oululainen ovat samaa lafkaa, samasta vantaalaisesta leipomon portista tulevat ulos. ”Vaasan” taitaa olla myös samaa ketjua! Muutoinkin kaupan valikoima on sitä samaa phatseria, kun paikalla leivotutkin on.

Ja phatserin karkitki voi jättää kauppaan. Halva lie suomalainen, ja Itä-Suomessa on lakutehtaita, ehkä suomalaisia.

Panda on norjalaista orklaa, kuten ahneidenmaalaiset sipsitkin. Real-Snacks lienee vielä suomalainen.

Katsotaan nyt kauanko tyypin kuvaa voivat pitää, näillä maskoteilla kun on tapana tehdä ”omistajilleen” kepposia ..

Unelma Painajainen

Brunberg on myös suomalainen yritys. Niiden Alku-toffeet on hyviä eikä tryffeleissä käytetä palmuöljyä. 👍

Kukalie

Fazer siirtyi Wiener nougat -konvehdeissaan vuonna 2014 kaakaovoista shea- ja palmuöljysekoitukseen ja valehteli sen jälkeen, että ”alkuperäinen resepti”. Nyt ovat palanneet alkuperäiseen reseptiin eli kaakaovoihin. Hurraa!

Ilmari

Hyvä tietää! Niitä voi taas ostaa jos maku on palannut. Onko tieto varma?

Pannaas vaivaten

Juuri kauppamatkalla vaihdoin paahto- ja ruisleipien leipomon. Paahtoleivistä otin Vaasan tuotteita, joten hätkähdin kommentistasi. Vaasan näyttää kuitenkin olevan ruotsalaisen Lantmännen-osuuskunnan omistuksessa. Fazerin niljakkeet eivät vaikuttaisi siihen liittyvän.
P.S. Sämpylät leivon itse John Kirkwoodin (YouTube) tarkoilla ohjeilla.

Joskus samaa mieltä

Eipä tuota tietäisi jos ei lukisi Pt-mediaa, mutta osaishan tuon arvata.

Vieläköhän tuolla on se komisario, joka adoptoi afrikasta miehiä itselleen?

Qroquius Kad

Keskusrikospoliisin rikosylikomisario Thomas Elfgren.
Todella pelottavaa, että noin merkittävässä turvallisuusvirassa voi olla tuollaiseen joukkoon ylpeänä kuuluva yksilö.

Timppis

Niinköse palefase sano huh hah hei tehhään helzingistä sangriittaa,jabostikit päälle

Pena

No nyt. Natseja näkyy noilla suvakeilla joka paikassa. Olisi todella mielenkiintoista tavata aikuistunut ja tervepäinen suvaitsevainen- taidan toivoa mahdottomuutta.

Olen myös sitä mieltä että Facebookia ei järkevä käytä, tässähän se näkyy taas.

pöh

Niin mielisaraus on vakava sairaus jota ei pitäisi avohoidolla hoitaa

-Beowolf-

Ja vain otettu lääke auttaa …

Vankilaan joka ämmä

Lotat tekivät hyvää ja kovaa työtä,
IS-naiset taas pelkkää pahaa: avustuspetoksia Ruotsia kohtaan, värvääminen, orjien ottaminen ja huono kohtelu jne. Muutenkin ovat todellista ihmiskunnan pohjasakkaa Aasta Öhön.

Ilmari

Ei edes Neuvostoliitto vaatinut rankaisemaan lottia eivätkä edes väittäneet, että he olisivat syyllistyneet sotarikoksiin. Sielläkin ymmärrettiin, ett he puolustivat omaa maataan.

Minä

Eivät vaan ole mitenkään verrannollisia nuo isis-naiset lottien kanssa. Samalla tavallahan nuo vertasivat ”turvapaikanhakijoita”, jotka etsivät Euroopasta parhaita sossuetuja, sotalapsiin, jotka menivät Ruotsiin.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Sellaisia ne vaan on

Ja karjalan evakkoihin on myös verrattu. Täysiä idi00tteja koko sakki.

Kaitsu

Jaahas, rasmusröntiäisillä on taas menossa se aika kuukaudesta, jolloin se toinenkin aivosolu siellä kuupassa on vaipunut koomaan.

Nih

En ole koskaan ottanut vakavasti mieleltään sairaiden puheita.Tosin pakkohoitolakia olisi tarvetta muuttaa siten että nämä saataisiin lukkojen taakse ja kunnon lääke hoitoon. On surullista että nämä kahjot kulkevat vapaan tavallisten ihmisten joukossa ja osa on jopa vaarallisia kuten näistä kommenteista saa huomata.Sankarihaudat saatavat olla vaarassa.

Qroquius Kad

Tuossa ne pakkohoidon perusteet ja metodit ovat:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tahdosta_riippumaton_psykiatrinen_sairaalahoito_Suomessa

Ei taskaan tarvitsisi kuin soveltaa nuo käytäntöön rasmustelijoiden kohdalla. Pitäisi vaan löytää ensin sellaiseen halukkaat psykiatrit.
Se onkin sitten se hankala rasti.

Paljon todennäköisempää kun on, että noiden pykälien ja paragrafien nojalla aletaan lähitulevaisuudessa sulkea pakkohoitoon nimenomaan kansallismielisiä.

Trampas
Alpo

Kyllä lotat olivat valtava voimavara Suomelle hyvine arvoineen. Tiedustelivat ja huomasivat joukkoja. Heillä ei ollut mitään tekemistä natsien tai fasismin kanssa.

Sherlokki suvakko

Tuota tekee äärikommunistinen ajattelutapa, joka on sairautta suvakismin kera, niin että yököttää. Sen kitkemiseksi ei taida riittää edes 1000 mg… Tsar bomba vois auttaa paikallisesti.

Anna-Maria Korhonen

Ilman lottia näilläkään uustaistolaisilla ei olisi isänmaata tuhottavaksi. Tai no, ehkä olisi voitu yrittää itsenäistyä siinä Baltian maiden vanavedessä. En tiedä, olisiko se sitten hyvä asia. Olisi kansallismielisyys ihan eri oktaavissa.

Särmääjä

Punaisten naiskaartit on kyllä kaikkein lähimpinä isis-sannoja. Mistään muista ei voi edes puhua samassa lauseessa olematta seinähullu.

Irmeli

Sano jyrkkä ei rasmushörhöille.Toimita tavatessa mielentilatukimukseen…

Karkoitus

Aivan uskomattoman törkeä loukkaus lottia kohtaan. Kiittämättömät paskiaiset.

Olli

Kuka näiden sairaiden vihreiden feministitsen kannabishörhöjen juttuja pitää minään?

Qroquius Kad

Vihervasemmistolainen valtavalemedia ja se noin kolme viidesosaa suomalaisista, jotka uskovat kuin pienet lapset kaiken mitä heille valehdellaan julkisesti.

Suomi Finland

Miten nuo muiden rasmuslaisten peukku- ym kuvakkeet pitäisi tulkita? Onko nauruhymiön tarkoitus nauraa päivityksen idioottisuutta ja vihaisen hymiön tarkoitus on loukkaantua lottien puolesta? Jos näin, niin aivan kaikki eivät sielläkään ole täysiä ääliöitä. Peukkuhan on tietysti ilmiselvää komppausta.

Toisaalta olisi mielenkiintoista tietää, mitä rasmuslaiset ajattelevat jengirikollisuudesta. Onko heidän mielestään rasistista, jos Suomessa ei ole omia huume- ja katujengejä ja tyyppejä, jotka hakevat avoimesti kaupasta haluamansa tavaran niin, ettei K-kaupan Annakaan uskalla puuttua asiaan, eikä poliiseja saa paikalle.

Tuskin rasmuslaisetkaan enää kiistävät Ruotsin vakavia ongelmia.

Kari Ilmarinen

Eiköhän avohoito pitäisi tällä ryhmällä pikkuhiljaa siirtää sinne suljetulle…

Puolueeton

Rasmuksella on tavoitteena käänteinen syrjintä, mikä paljastaa Rasmuksen rasistisen piirteen. Venäjällä Rasmus voisi joutua häkkiin.
Naapurin mustamaalattu presidentti Putin nainitsi ilmiöstä puheessaan 21.10.21
” Rasismin ilmentymien vastustaminen on välttämätön ja jalo asia, mutta uudessa kulttuuritaantumassa se muuttuu ”käänteiseksi syrjinnäksi”, eli rasismi on päinvastainen. Rotuteeman pakkomielteinen korostaminen jakaa ihmisiä entisestään, ja loppujen lopuksi todellisten kansalaisoikeuksien puolesta taistelijoiden unelma oli juuri erojen poistaminen, kieltäytyminen jakamasta ihmisiä ihonvärin perusteella. Martin Luther Kingin lainaten: ”Minulla on unelma, että neljä pientä lastani elävät jonakin päivänä kansakunnassa, jossa heitä ei arvioida ihonvärin vaan luonteen perusteella.”

Waltsu

Jostakin syystä Putin alkaa vaikuttaa yhä vaan paremmalta tyypiltä… Liekö syynä se, että riittävän huonossa seurassa hänkin alkaa olla vähiten huono. Sokeiden joukossa yksisilmäinen on kingi.

Qroquius Kad

Jospa mieluummin panostettaisiin niihin, joilla on molemmat silmät tallella ja tarkasti näkevinä, kuten Viktor Orbániin ja muihin Visegrád-maiden johtajiin?

Waltsu

Kuka tässä on sanonut panostavansa johonkin?

Qroquius Kad

Minä tuossa edelliskommentissani.

Puolueeton

Putin on luultavasti historiassa suuri VALTIOMIES. Hän on muuttanut Venäjän politiikkaa totalitaarisesta kommunismista kohti pehmeää konservatismia. Tehtävä ei ole helppo. USA uhkaa sotilasvoimillaan ja poliittisilla laajentumisyrityksillään. Lännestä tunkee mieletöntä globalismia, lainausta puheesta
”Jokainen, joka uskaltaa mainita, että miehiä ja naisia ​​todella on olemassa, mikä on biologinen tosiasia, on vaarassa joutua hylätyksi. …. ihmismaito korvaa rintamaidon, koska se saattaa järkyttää ihmisiä, jotka ovat epävarmoja omasta sukupuolestaan.
Toistan, tämä ei ole mitään uutta; 1920-luvulla ns. Neuvostoliiton kulttuurimatkailijat keksivät myös jonkinlaisen uutispuheen uskoen luovansa uutta tietoisuutta ja muuttavansa arvoja sillä tavalla.”

Anti-kommunisti

Rasmuslaisille kuten muillekin kommunisteille ilmeisestikin Neuvostoliitto oli ”maailman suurin rauhanvoima”. Sen savijalkojen sortuminen oli heille varmaankin ”maailmanhistorian suurin tragedia” kuten on Putinillekin oman lausumansa mukaan!

Antti Tifa

Jahas, Paavo on käynyt valeprofiililla öyhöttämässä tiedeyhteisössä ja valveutuneet pököpäät syttyivät liekkeihin. Heil Paavo ja kiitos kun taas osoitit kuinka mielenvikaista sakkia Rasmustelijat ovat.

Olen huolissani

Mielenterveyden hoito on tässä maassa retuperällä.

Ei noin pimeää juttua lotista voi tuottaa terve yläkerta…

Suomi Finland

Pitää olla myös tarkkana, ettei lähde trollaukseen mukaan. Nuo kannanotot ovat niin vammaisia, että ties vaikka niillä yritetään saada reaktiota.

Ketä on kiittäminen

Mitenkähän nuokin suhtatuvat siihen tietoon että ilman Lottia noitakaan ei olisi. Ne eivät olisi koskaan syntyneet.

Järkkyykö mieli pahemmin? Ahdistaako? Onko nyt edessä itsemurha kun Lottat ovatkin nee pelastaavat enkelit jolle nämä harhaiset elämänsä ja olemassaolonsa velkaa?

Suomi Finland

Ruotsin Rasmuksen pääsihteeri Löfven on väistymässä ja uusi ruotsalaisrasmuslainen tulee tilalle. Poliisijohto taisi arvioida, että jengirikollisuuden kitkemiseen menee ainakin 20 vuotta.

Onnea matkaan!! 100.000 uutta tulijaa, niin siinähän kotoutatte.

juhaII

Normi-yhteiskunniossa tuollaiset idiootit ja terroristit olisivat joko Niuvanniemessä tai kiven sisisässä tyrmässä vedellä ja leivällä!

Äitini oli rintamalotta korkeintaan 300 m:n päässä etulinjassa ja hengen lähtökin oli lähelllä kun hän oli pesemässä pataa keittiön pihassa tuli ryssän heitinkeskitys päälle ja kraatin sirpale osui pataan, josta lähti iso palanen irti. Äitini säilytti sitä monia vuosia tallessa, mutta lopulta heitti sen pois. Itse en ehtinyt kuopuksena koskaan näkemään. Mutta ehkä tyypillillisesti muutenkin viime sotien ”epäpyhyyden” vuoksi sen säilyttäminen ei tuntunut tärkeältä, vaikka hänellä kuten kellään muullakaan lotalla tai sotilaalla ei ollut mitään häpeän syytä palvellessaan isänmaataan sodassa, jonka ulkopuolella mikään kansakunta…

juhaII

ei voinut pysyä ilman sen kaikkia kirouksia aina ydinpommeja myöten, jotka tosin olivat aivan itse tilattuja.

Suomalaiset sotilaat ja lotat saivat kärsiä 1960-luvun äärikommunistiset taistolaisajat ja ”Repo Radion”, Pääjohtaja Eino S. Repo (1919-2002) toimesta jatkuvalla rienalla, pilkalla ja suoranaisella Jumalan pilkalla syytivät kommunistista paskamyrskyään niitä kohtaan, jotka puolustivat Suomen itsenäisyyttä idän pedolta. Mm. kiejailija Paavo Rintala (1930-1999) kirjassaan teki kaikista ”lotista upseerien ja saksalaisten huoria”. Jälkeenpäin on selvinnyt, että taistolaisten radikalismia ja räikeää hajotustyötä johdettiin suoraan Moskovasta tarkoituksena tehdä Suomessa kommunistinen vallankumous.

juhaII

Radikaalit taistolaiskommunistit jakelivat ”kevytmielisesti” yliopistoissa ja työpaikoilla tappotuomioita ”vääräuskoisille” eli soramontunreunalle kunhan vallankumouksen aika koittaa.
Sen verran nykyajan ”taistolaisille” lohduksi, että jos N-liitto olisi tullut läpi kesäkuun suurhyökkäyksen onnistuessa siihen varatun aikataulun aikana. Neuvostoliiton pelätyllä NKVD:n virkailijoilla ja päällystöllä oli valmiina tarkat listat kaikista suojeluskuntalaisista sotilaista ja lotista heidän likvidisoitavaksi Siperian vankileireillä tai ”pahimpien” suoraan raahaaminen tutustumaan sikäläiseen ”niskalaukaus kulttuuriin”! Suomen muu kansa olisi pakkosiirretty Siperiaan karjavaunuilla aivan kuten Baltian maiden ja erityisesti Viron kansalle tehtiin Stalinin hirmuhallinnossa.

juhaII

Jos näin olisi käynyt. Eivät yllä olevat ”rassismin vastaiset” sankarit olisi edes olemassa tässä maailmassa lokkottamassa soijamaitoa ja ryömimässä pää matalana näppisten ristitulessa!