Rasisminvastustelijoilla taas kovaa ajoa: Lotat olivat natsifasisteja

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksen rasisminvastustelijoilla on taas kovaa ajoa. Tällä kertaa siellä on keksitty, että suomalaiset lotat ovat verrattavissa isiksestä palaaviin jihadisti-naisiin.

Homma lähtee polkemaan melko viattomasti. Kantarasmus tekee aloituksen, jossa pohditaan lähinnä sitä, että ainakin osa isis-naisista on syyllistynyt ihmisoikeusrikkomuksiin ja sitä myöten tukenut rasistisia rikoksia.

Tämä räjäyttää Rasmuksen. Yhtäkkiä siellä ei enää keskustellakaan isis-naisista vaan suomalaisista sota-ajan lotta-naisista. Rasmuslaiset ovat melko yksimielisiä, että lotat olivat kurjia fasisteja ja natseja, jotka olisi pitänyt tuomita jyrkimmän mukaan.

 

Rasisminvastustelijat ovat toisin sanoen sitä mieltä, että yksi merkittävä tekijä, eli Lotta-järjestön naiset puolustaessaan maataan olivat kurjia fasistinatseja, jotka olisi pitänyt heittää tyrmään sodan jälkeen.