Extra: Valko-Venäjä aloitti invaasion – tuhansia pakolaisia matkalla Puolan rajalle

Valko-Venäjä on nyt päästänyt irti ensimmäisen ryppään pakolaisia kohti Puolan rajaa. Valko-venäläinen toimittaja on kuvannut Twitteriin useita videoita, joiden mukaan jopa tuhansia tulijoita on matkalla kohti Puolaa.

Aikaisemmin arveltiin, että tulijat pakotetaan rajan yli Puolaan Kuznica-Bruzgin kaupungin kohdalta ja toimittajan mukaan tämä on juuri se paikka, jonne tulijoita ohjataan. Kuvat on otettu tänään maanantaiaamuna, joten illan ja huomisen aikana varmasti alkaa tapahtumaan.

Rajalle porukkaa tulee kävellen, sekä kuskataan isoilla vankienkuljetusautoilla.

 

Kun porukkaa on saatu ohjattua rajan lähelle, niin osa heistä on ohjattu metsään, jossa luultavasti odotetaan käskyä lähteä ylittämään raja.

 

Filmeiltä näkyy, että rajan pinnassa on todellakin jopa tuhansia tulijoita.

 

Kyseessä on samanlaisia valtavia ihmismassoja kuin 2015.

 

Puolalaiset mediat kertovat, että paikalle on lähetetty lisää sotilaita ja sotilaskalustoa. Puola katsoo, että Valko-Venäjä on nyt aloittanut jonkinlaisen sotatoimeen verrattavan tapahtuman Puolaa vastaan. Puolalaisten medioiden mukaan tuhannet miehet vain odottavat käskyä lähteä ylittämään rajaa Puolaan.

 

Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
korpisuhari

Kuka hullu sitä nyt aseita raahaisi, jos kerran hyökkäys onnistuu ihan vaan kävelemällä isolla joukolla rajan yli !

korpisuhari

Tornion kemuinvaasio v.2015 oli osittain hybridisodan aseeton hyökkäys, jossa meidän poliitikot harhauttivat Suomen puolustusvoimia kantamaan ”hyökkääjien” varusteita.

Pirtsakka

Vieläkin hävettää. Sekin hävettää,vaikka en paikalla ollutkaan, miten Tornion mielenosoittajia kohdeltiin, vaikka he olivat ainoita ihmisiä koko Suomenmaassa, jotka laittoivat maineensa peliin eivätkä katsoneet sivusta kuin arat jänikset.

MattiS

Luojan kiitos Suomella ei ole yhteistä rajaa V-Venäjän kanssa! Nuo saisivat kaikki vain marssia tänne kenenkään estelemättä. Rajavartiolaitos vähiten.

Toivottavasti Puolalla kantti kestää! Varsinkin kun EU hönkii niskaan ja haluaa nuo ”raasut” elätettäväksi.

Rullattu

No, älä hätäile, eiköhän silti noista muutama tuhat änkeä suomeenkin…

Pirtsakka

Sen sijaan meillä on pitkä raja Venäjän kanssa. Johan sieltä kerran yritettiin tulla.

Juu

Ja tultiin myös. Eihän niitä kukaan täällä puolen rajaa estellyt. Eikä estele nytkään, jos Venäjä päättäisi tulijoita läpi päästää.

121124

Kunhan löytävät tiensä Haaparantaan on Suomen ”puolustusvoimat” valmiina kantamaan laukut sisään.

Suomi Finland

Aseet ovat turhia.

Valtiot kyykkäävät siviilien rynnäköllä.

Toisessa maailmansodassa tämä ei olisi todellakaan ollut toimiva strategia, mutta nykyään tällä tienataan niin perkeleesti.

pari laukausta

Se kun yksi muslimi panikoi, niin kaikki panikoivat. Ja se että yksi muslimi panikoi, se ei vaadi paljoa. Pari laukausta ilmaan ja joku joka ei nähnyt mitä tapahtui, sekoaa. Ja muut sekoaa sen perässä. Eikä kenturalle jää kuin kasa sandaaleita.

Kukavaan

Hyvä idea. Sitä voisi ampua ilmaan siten, että lähestyvät laumat kuulisivat laukaukset. Sarjoja sekä yksittäisiä laukauksia. Ehkä myös miinojen räjähtämisiä.
Pelkillä ääniefekteillä voisi olla vaikutusta.

Valko-Venäjän toiminta ei ole uutta. Ennen vanhaan suurissa maissa sotia käytiin niin, että joukkojen takana oli upseereita tai komissaareja, jotka ampuivat etenemisessä hidastelevat sotilaat. Nyt tuleen ajetaan sotilaiden sijaan uniformuttomia siviilejä.

Touhupouko

Vesitykkejä tankattuna sianverellä?

Timppis

Sianpaskalla haisevalla ruikkupaskalla ja liraus etikkaa sekaan no vot

Suomi Finland

https://www.youtube.com/watch?v=Ip0CRo5fYX4

Tilanne kehittyy.

Merkelin ’me pystymme tähän’ on nyt sitten johtanut tällaiseen.

Mitenkäs se Kataisen kaveri Pekka Himanen taas ennusteli tulevaisuutta? Ei tainnut pystyä ennustelemaan näin mehevää tilaisuutta, jossa vanheneva Eurooppa saa kertaheitolla oikein valtavan työvoimareservin käyttöönsä.

Pikkuisen kun kotoutetaan, niin se on siinä: bruttokansantuote ampuu kaikkien asteikkojen yli.

Kollaa kestää

No, Suomikin pystyi tähän. Maahan on virrannut keksijää ja työvoiman paikkaajaa jo vuodesta -88. Niin että eiköhän Puola kestä nyt alkavan matuvyöryn. kestihän Suomi kaks kautta haloskaakin.

Ali Wale

Somalit värkkää elokuvakäsikirjoitusta, siitä vaan nappaamaan talteen, ettei tule rasismia.

Anonyym

Väestöpaine kolmannesta maailmasta on ollut tiedossa ainakin jo siirtomaavallan sortumisesta asti. Kenties jo kauemminkin, joku tarpeeksi vanha vois kommentoida jos tietää.
Kun on työntöä ja on vetoa ja vetoa kun on ainakin kahden-kolmenlaista – on halpatyövoiman tarvetta ja on maailmanhalausta ja rajojen madaltumista, niin mitäpä tuolle tungulle tehtäisiin?
Mitäs luulette? Miltä näyttää 20 v.päästä?

Suomi Finland

Aina on toivoa, että tuleva kehittyvä maamme tosiaan kehittyy oikeaan suuntaan, eikä ole niin kuin tyypillinen kehitysmaa, jonka osalta sanaa kehitys voidaan hyvällä syyllä ihmetellä.

Anonyymi

Nykyisen hallituksen kanssa sen toivon saa heittää!

Ali Wale

Ja jännittäviä pelihetkiä!

Anonyymi

Ei vaatimattomalla 600.000 eurolla saa aikaan parempia tai kauaskantoisempia tulevaisuudennäkymiä.

Pah

Hip hei! Ihanaa! Unelmat tekevät tuloaan..

Vihdoinkin ne työvoimapulan paikkaajat ja muut moniosaajat tuloo tänne pohjolaankin paikkaamaan kiljahtelevaa työvoimapulaa!! Pian on Eurooppalaiset taloushuolet ohi!!!

Eläköön sosialismi ja antamisen ilo!! Meillä on tilaa ja meillä on varaa..

Suomi Finland

Olemme kohta kaikki työttömiä, kun todelliset huippuosaajat vievät paikkamme. Ei siis ole tuollaiseen riemuun syytä.

Onneksi yksi ihminen, vaikka olisi DI:n, lääkärin tai koodarin tutkinto voi viedä vain yhden työpaikan kerrallaan. Tai ties vaikka nämä tekisivät 8 tunnin päivän työt kolmessa tunnissa? Huippuosaajat kun tekevät vähintään kahta työtä, niin sitten olemme syvällä suossa.

Ali Wale

Eikö se ohisalokaan lähde, oliko 1.12 se starttiaika?

Kaljupään Lahja

Nyt äkkiä rajalle ämyrit huutamaan ”Olette rikollisia jos ylitätte rajan ja me ammumme jokaisen joka yrittää!”

Touhupouko

Nyt ei voi kun toivoa Puolalle malttia, että hyökkääjät saadaan pidettyä rajan takana ilman suurempia ylilyöntejä. Helppoa se ei tule olemaan. Jos Puolan raja pettää, se tulee olemaan lähtölaukaus kaikille muillekin rajoille, koska Puola sentään yrittää suojella kansalaisiaan.

Dan Wesson

Nyt on tiukka paikka. Puola ei voi antaa tuumaakaan periksi. Jos tuo matuvyöry pääsee rajan yli, seuraavaa ei pysäytetä muuten kuin lyijyllä. Tietysti paska tilanne matuille, mutta nyt on pelissä niin kovat panokset (rajalla olevilla sotilailla varmaan kirjaimellisesti) ettei periksi antaminen ole vaihtoehto.

Pokalle lummi!

Kaikki lehdet kirjoittavat nyt tästä, kohta alkaa Livelähetys tappeluista:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/oW1nPa/flyktingar-stormar-gransen-mellan-polen-och-belarus

Kahinaa tulee

Aseellisia yhteenottoja tulee, toivottavasti ei sotaa kuitenkaan.

Suomi Finland

Jännitys tiivistyy, tiivistyy… kehittyy… kunnes… rajavartija nostaa aseensa… tähtää… …sitten tulee uusi käsky, rajavartija laskee aseensa ja ottaa matkalaukun kantoon ja kovaäänisestä kajahtaa arabiaksi: Tervetuloa Puolaan! Jatkoyhteys tarjolla Saksaan, Ruotsiin ja Hölmölään. Luksuslinja-autojen kyltistä voitte valita haluamanne kohteen. Sosiaaliviranomaiset ovat valmiita rahojen kanssa ja oleskelulupia kirjoitellaan jo kovaa kyytiä.

Irmeli

Saa nähdä mitä tosta vielä tulee. Noi siirtolaiset on Valko-Venäjän pelinappuloita, ihmiskilpiä. Heidän kohtalonsa mahdollisessa konfliktissa ei Valko-Venäjää huoleta ja saavat syyn hyökätä. Suurin osa noista siirtolaisista on menossa näköjään Saksaan, hyvä niin. Voi Merkkel ottaa muutaman elätin eläkepäivikseen…hänhän tämä aloitti. Pitäkööt hyvänään, jos nämä rajojen yli pääsevät.

Anonyymi

Wir schaffen das… Jopa Ruotsin Löfven on myöntänyt, että ovat olleet liian sinisilmäisiä, Merkel tulee sitä tuskin koskaan tekemään. Tämä rautarouva tullaan muistamaan Euroopan kansojen tuhoajana.

rellinen

Putlerin sylikoira merkel on.

Heikki

Puolan pitäisi ilmoittaa että emme ole oikeusvaltio.Viemme teidät Saksaan.

timo

Kaikki tämä vain koska ”suuri johtaja” käskee?
On nuo valkovenäläisetkin hölmöjä. Viimeistään nyt tuo äijä olisi pitänyt syrjäyttää.
Sotahan tästä vielä syntyy.

korpisuhari

Tätämenoa tullaan sotimaan ihan EU:n ytimessä asti, kunhan ulkoinen pakolaispaine ja esim. Ranskan suuri kemuvähemmistö ensin yhdistävät voimansa.

Fazerina

Onko Haavisto jo paikan päällä hakemassa nuo kaikki suomeen?

Totuus

Eun masinoima projekti, jotta saadaan Venäjä näyttämään pahalta ja samalla saadaan ”hajottaa ja hallita” euroopan lammaskansoja.

Anna-Maria Korhonen

Jaaha. Onko Kuznica-Bruzg jatkoa Toursille, Lepantolle ja Wienille.

Pelinappuloita

Eipä voi noita pakolaisia kadehtia, ovat psykopaatin pelinappuloita.

Anonyymi

Oikeita pakolaisia taitaa olla taas se muutama prosentti, loput on paremman elintason perässä tulevia. Jos Ohisalolta kysytään, kaikki toki ovat hädänalaisia ja kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia ja Haaviston mielestä siellä taas on naisia, lapsia ja vanhuksia. Porukka näyttää kuitenkin hyvin miesvaltaiselta ja varustettu hyvällä vaatetuksella. Lentokoneilla Valko-Venäjälle tulleet voivat olla ihmiskaupan ja harjoitetun politiikan uhreja, mutta ne eivät kuitenkaan oikeuta massamaahanmuuttoon vieraisiin valtioihin. Merkillistä on myös, ettei itsenäinen valtio saisi puolustaa omia rajojaan. Tämä alkaa oikeasti pelottaa, kun tietää, millaisista lampaista meillä hallitus koostuu ja kuinka EU suhtautuu laittomaan maahanmuuttoon.

Fatwantarkistaja

Sehän hakeekin pakolaiset himastaan ja pakottaa ne Saksaan. Kauhee kohtalo naisilla ja lapsilla.

Alpo

Paljon vihaisia mustia koiria rajalle. Muslimit pelkäävät niitä.

Sellaista

Muistelen, että jossain paikassa maanviljelijä alkoi ajaa lietettä raja-aidalle. Videon perusteella se taisi toimia.

Qroquius Kad

Tässäpä pelittävä video:

https://www.youtube.com/watch?v=5LICmgA5GiI

Otsikon mukaan se oli pelkkää siankusta.

Sellaista

Toimi kuitenkin melko hyvin. Lähti porukka pois ja äkkiä.

juhaII

Nämä eivät lopu kuin ampumalla niin kuin ryssätkin Talvisodassa!

Ei tarvita kuin yhdelle pyrkyrille ”uusi jakaus” päähän niin näämme Venäjän halkijuoksun nopeammin kuin Vladivostokin junalla pääsee!!!

Muslimit tulevat valtaamaan Eurooppaa islamisoidakseen sen ja murhaamaan mitä hirvittävimmillä tavoilla kaikki valkoiset nk. ”kristityt” miehet ja jumalattomat. Ja ne erittäin harvat, jotka jätetään henkiin kuohitaan keskiaikaisella praktiikalla kuten muslinitytöt ympärileikataan (joka on ollut sveduissa kielletty v:sta 1981).

Mitä taas naisiin tulee, Hehän ovat kulloistenkin valloittajamieten alla ja sisäsyntyinen viehtymys uusiin geeneihin saa vallan siinä missä miestäkin kiehtoo isot tissit, vaikka niiden koolla ei ole väliä luonnontieteellisesti katsottuna.

Ali Wale

Niin eihän tässä olisi mitään, jos olisi kysymys humanitäärisestä avusta, mutta islamilaisten pommilähetystyö Eurooppaan vaan jatkuu. islam uberalles.

Anonyymi

Eikös EU:n kuningasajatus pitänyt olla rauhan säilyttäminen? Siinäkin se on surkeasti epäonnistunut. Edellinen maailmansota loppui 1945; annetaanko nyt muslimien, joilla ei pitäisi täällä olla mitään tekemistä, aloittaa seuraava? Järkyttävää!