Puolan mukaan rajan takana on yli 15 000 tulijaa odottamassa Eurooppaan pääsyä

Puolan sisäministeri Mariusz Kamińskin mukaan Valko-Venäjällä Puolan rajan läheisyydessä on yli 15 000 pakolaista odottamassa pääsyä Puolaan. Lisäksi Valko-Venäjälle saapuu joka päivä 40 lentoa Lähi-idästä parin tuhannen henkilön viikkovauhtia.

Puola julisti tänään hätätilalait käyttöön ja Valko-Venäjän toimia on kritisoitu kovasanaisesti. Kamińskin mukaan koko operaation takana on Venäjä, jonka tarkoituksena on horjuttaa Keski- ja Itä-Euroopan vakautta. Puolan pääministerin Mateusz Morawieckin mukaan Valko-Venäjä on vain Putinin toimeksiantamien tehtävien toimeenpanija.

Pääministeri vetosi puheessaan kaikkiin puolueisiin, että nyt on aika oikealta vasemmalle unohtaa erimielisyydet ja käydä yhtenä rintamana Puolaa vastaan kohdistunutta hyökkäystä vastaan.

Stanisław Żaryn, joka on ollut jo monta päivää polttopisteessä, kertoo, että valko-venäläiset antavat ohjeita arabian kielellä miten pakolaisten on käyttäydyttävä rajalla: “Pitäkää lapsia sylissä, halatkaa heitä ja näyttäkää likaiselta ja väsyneiltä”.

 

Puolan puolustusvoimien helikopterista kuvaamasta filmistä näkyy, että mistään muutamasta tulijasta ei ole kysymys.

Valko-venäläiset sotilaat ovat myös ampuneet pakolaisten pään yli ikään kuin lyödäkseen tahtia, että rajan yli on mentävä.

Artikkeli on koostettu puolalaiselta livesivulta Polsat.pl.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Ai niin vähän? Kyllä meille isompikin joukko mahtuu.

t. osmo, pekka ja maria

Wellcome!

Juu. Kutsuhan jo kävi tyyliin pipilä.

Paskastanin Prinssi

Kyllä, johan Ohari ja Suklaa-Pekka ovat ilmoittaneet, että Hölmölä pyrkii estämään luvattomat rajanylitykset ja toisaalta huolehtimaan siitä, että matut voivat perus- ja ihmisoikeuksiensa mukaisesti hakea turvapaikkaa, eli käytännössä Hölmölään haluavat voivat tulla kaikki aivan kuten 2015. 
Lienee jo uutinen julkaistu matu-jazerassa.

T

Kiitos vain tästäkin maaseudun kepun äänestäjät.

Sam Colt

Eihän tuo ole puoliakaan siitä mitä hoitelimme 2015.
Eikä maksanutkaan kuin muutaman miljardin.

Jupi

Puolalasilla on muuten kovat piipussa kandee varoa vähän

Dan Wesson

Puola on tehnyt täysin selväksi, ettei rajan yli tulla. Se on ainoa vaihtoehto, ottaen huomioon kuka tai ketkä matubileet on järjestänyt. Uutisissa märistiin, ettei “pakolaisille” ole toimitettu ruokaa ja vettä. Nehän ovat Valko-Venäjän puolella, mikä se ongelma oli? Ainoat asiat mitä paikalle toimitetaan on lisää piikkilankaa, aidanseipäitä ja sotilaita.

Nyt pitäisi äkkiä laittaa myös ne lentoyhtiöt Euroopassa lentokieltoon, jotka matuja kuskaavat Valko-Venäjälle. Tällä hetkellä Valko-Venäjä voi ilmeisesti tarvittaessa tilata aina uuden kuorman matuja, kuin Woltista kebabia kotiovelle.

T

Mielenkiintoinen aihe pohdittavaksi onko siirtolaisaseen takana Valko-Venäjän presidentti, Putin vai jopa molemmat. Mikäli idean takana on Putin, niin sitten hieman huolestuttavampi juttu, sillä sama saattaa tapahtua Suomen itärajalla, mikäli Suomen koetaan toimivan Venäjän intressien vastaisesti.

Maukka

Niin, jos Rosatomin Hanhikiven atomivoimalalle ei anneta rakennuslupaa, niin Fortumilta lähtee Venäjän voimaloihin pumpatut viiden miljardin sijoitukset Kremliin ja rajalle ilmestyy 50000 mukapakolaista.

Suomi Finland

Ohisalon lausahdukset aiheesta ovat pelottavan naiiveja. Oikein hirvittää Suomen kohtalo, jos Venäjä vaikka pumppaa seuraavat 30000 tulijaa rajan yli.

Kauanko oikeusvaltio kestää tuollaista?

Jossain vaiheessa, jos talous sakkaa, niin sitten on taas suo ja kuokka, mutta sisu kateissa.

Sellaista

Nyt saapuu varmaan huippuosaajia tänne Suomeen, kertoo Sanna Marin, Maria Ohisalo ja Annika Saarikko, sekä Pekka Haavisto.

Puolassa sentään hallitus osaa ajatella kansaa.

Haavisto, taas kerran Vihreiden tapaan kuvittelee omiaan:

“– No, sellainen ajatus, että kokonaan luovuttaisiin pakolaissopimusten määräämistä kriteereistä ja pelisäännöistä, niin se ei varmaan tulee kysymykseen, vaikka näin hurja tilanne on. Siellä voi aina olla niitä, jotka oikeasti tarvitsevat humanitääristä apua, joiden hengestä ja terveydestä voi olla juuri sillä hetkellä kysymys. Siihen pitää aina säilyttää mahdollisuus.”

Kuka oikeasti äänestää Vihreitä. Ihan pelkkää unelmahöttöä nämäkin Pekan jorinat.

Sellaista

Tämäkin klassikko:

Haavistolta kysyttiin muun muassa, mitä mieltä hän on Puolan toiminnasta.

“– No, tietysti yleisinhimilliset tekijät pitää ottaa aina huomioon. Siellä on lapsia joukossa, siellä on sairaita ihmisiä, vanhuksia ollut joukossa. Ihmiset ovat hengenhädässä, totta kai tällaiset ihmiset pitää pelastaa ja heitä auttaa. Se on selvä, Haavisto sanoi.”

Ei voi kuin nauraa, näiden Vihreiden kuvitelmille.

Joppos123

Ei kysymys ole mistään kuvitelmista vaan vihreiden ainoasta agendasta mitä niillä on koskaan ollut. Sen tarkoitus on tuhota länsimaiden mukaanlukien Suomen talous ja sisäinen turvallisuus.
Onko vihreät koskaan milloinkaan tehneet missään maassa yhtään aloitetta joka ei olisi vahingoittanut taloutta tai sisäistä turvallisuutta? Hiljaista on.
Siksi suolipekka ja mätämaisa kailottavat soidinhuutoaan ” täällä on rajat ja lompakot auki”.
Samaa rataa on mulkkumaisan esittämä keino ihan yllättäen maahamme saapuneen jengirikollisuuden kohdalla “palkataan jengikordinaattori”, hirveetä ja tarkoituksellista paskaa.
Sitä akkaa ja rööripekkaa ei Suomen turvallisuus voisi vähempää kiinnostaa, vain ideologialla ja tavoitteella on väliä.

Sellaista

Vihreät myös tuhosivat turvealan kanssa nyt hallituksessa, heidän syy myös että se äänestettiin uudistumattomaksi luonnonvaraksi 2000-luvun alussa. Ruotsissa se turve on uudistuva luonnonvara. Nythän halusivat myös huumeet laillistettua.

Tässä kirjoituksessani oli tarkoitus tuoda ilmi tämä Vihreiden agenda, että otetaan vain kaikki. SDP tietenkin ajaa samaa agendaa, Keskusta ja Vasemmistoliitto samoin. Kokoomus myös kannattaa maahanmuuttoa samalla innolla sekä ilmastonpelastamista, Orpon mukaan.

Vihreiden agenda tulee aina siinäkin ilmi, kun jos on jokin ryhmä rötöstellyt on Ohisalon mukaan syynä korona-ahdistus ja kotouttaminen. Se kotoutus ei vain ole muuallakaan mennyt kuin Strömsössä. Vihreät ja SDP, ei sitä vain ymmärrä myös.

Anonyymi

”Kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevat” ovat riuskoja 20-30 -vuotiaita miehiä, jotka tavoittelevat pääsyä lännen lihapatojen ääreen. Ne oikeat pakolaiset ovat vuosikaupalla pakolaisleireillä majailleet lapset, naiset ja vanhukset. Näiltä leireiltä otetaan Suomeen joka vuosi noin 1000 ihmistä ja sen pitäisi riittää näin pienelle ja velkaiselle kansalle. Meidän hallitukselle ei mikään riitä, täytyy aina esittää kokoaan suurempaa ja nyt varmaan on tavoitteena myös maailman kunnianhimoisin maahanmuuttopolitiikka; rajat auki taivasta myöten! Sinisilmäistä, naiivia ja vahingollista typeryyttä!

Suomi Finland

Eikös noi kudit mene Puolan puolelle? Jos ampuvat tulijoiden pään yli? Tai sitten niillä on tuossa paukkupanokset.

Kapinasotilas

Luultavasti nää kurdit päätyvät loppujen lopuksi suomeen venäjän kautta!!Kerta tää hallitus ne tänne tänään jo kutsui!ohisalon pelle vielä kehtaa väittää et siellä on lapsia!!no muutamia on hämäkseksi!!Kaikista surullisinta on ettei noita kurdeja pystytä millään edes palauttamaan suomesta ikinå millään syyllä takaisin ku ei ole palautus sopimukset irakin kanssa kunnossa!

Kaitsu

Kyllä nyt on tulossa aivokirurgeja, insenjörttiä ja ainakin viittäkytä sorttia akavalaisia.
Tostahan kannattas nyt Suomen herrojen käydä kuorimassa kermat päältä.
Jo lähtis Suomi nousuun moisen aivokapasiteetin ylitarjonnan ja suorastaan Stahanovilaisen työinnon saattelemana.

Hallelujaa!! Paistaa se päivä velkahelvettiinkin.

homo

ei sanaakaan juutalaisista vittu sä olet paavo pelle äijä

Sellaista

Sekä varmaan globalisti, joiden etuja ajaa nykyinen vihervasemmisto hallituksemme.

Tämän olen huomannut

Ei ne kaikki oo. Monet on ihan tavallisia ihmisiä meidän joukossa ja vastustavat myös tätä vallitsevaa hulluutta.

Sellaista

Tämä kommentti oli sarkasmia lähinnä. Tarkennuksena. Paitsi että vihervasemmisto kannattaa globalisteja oli totta.

Jupi

Huumoristi myös

Ohmygod

Vuoden 2015 kulkuritulvassa ei ehkä ollut montakaan juutalaista.
Voi olla ettei niitä ole nytkään Puolan rajalla aitaa rynkyttämässä.

timo

Pakolaista? Voisiko miettiä mitä sanoja käyttää? Oikeat termit on näissä asioissa äärimmäisen tärkeitä.

Jupi

Hän näytti kyllä sanaa pakoloinen, ei pakolainen

Samaa mieltä

Joo pakol0ista lienee sopivampi tässä tapauksessa.

Juha Sipilä

Annan kaikki taloni heidän käyttöönsä.

Nih

Tämä ei eroa mitenkää Ruotsin Suomelle aiheuttamasta hybridi operaatiosta 2015.

Qroquius Kad

Siitä jota jotkut eivät vaan pysty ymmärtämään Brysselin operaatioksi väestönvaihtamiseksi:

Pipilän hallitus määräsi huhtikussa 2015 ensi töikseen Maahanmuuttoviraston tiedustelemaan Kuntaliitolta sijoituspaikkoja 80 000 turvapaikanhakijalle.
Syksyn invaasiosta oli siis päätetty jo tuolloin ja Suomen osuus oli 80 000.

Se jäi 32 500 vain siksi, että Unkari ja muut löivät rajat kiinni.

Tämän voi tarkistaa valtamediasta, mutta vielä vaan riittää porukkaa jotka eivät tätä tajua.
Minkäs sille voi; useimmille suomalaisillehan Suomen tasavaltakin on liian vaikea käsite ymmärrettäväksi.

Qroquius Kad

Kyllä minusta asian suunitelmallisuuden puolesta kertoo paljon juuri tuo, että uusi hallitus ensi hallitustoimenaan noin niin kuin ex tempore kysäisee, että miten muuten asutatte 80 000 tp-hakijaa.

MIksi sellaista kysyttäisiin, ellei sen mittaista tunkeilijavyöryä oltaisi jo valmisteltu Brysselin pöydissä, joissa Unkari ei ollut mukana päättämässä?

Ei ollut Suomikaan, sille vain ilmoitettiin. Kuten Unkarillekin, joka vastasi ettei muuten enää käy!

Maukka

Suomeen tulijoita oli tosin huomattavasti enemmän ja heidän joukossaan vähemmän naisia sekä lapsia. Mutta kyseessä oli saman tapainen hybridisodankäynnille tyypillinen väestönsiirto joka oli sovittu Ruotsin ja Suomen viranomaisten kesken, eli niin sanottu “taakanjakosopimus”.

juhaII

Hienoa. Ja että kukin olisi kyllin hienotunteinen ja vieraanvarainen. Niin peskääpä kaulanne, että tulee siistiä jälkeä!

Tärkeintä on ettei pelolle anneta valtaa, mutta koronan kyseessä ollen. “Juoskaa kuin päättömät kanat!” Huomaattekos kun tämä rimmaa kivasti. Sen täytyy olla kyseinalaistamatonta johdatusta!