Shokkinäkymää Valko-Venäjän puolelta: tuhansia ja taas tuhansia miehiä marssimassa Eurooppaa kohti

 

Näkymää Valko-Venäjän puolelta. Tulijoita marssimassa Puolan rajaa kohti kuin konsanaan vuonna 2015. Tuhansia ja tuhansia arabimiehiä. Nyt alkaa jo vaikuttamaan invaasiolta.
Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mörkö

Rikkautta, voimavaraa ja koneinsinöörejä. Ei kai tässä hätää.

Timppis

Unohdit kuohkean riisin ja kivat pelihetket

Suomi Finland

Näin härskiä toimintaa ei ole vähään aikaan nähtykään. Mielenkiintoista on, pysyykö armeija Lukasedän takana.

Aivan varmasti osaa armeijan miehistöä vituttaa, mitä joutuvat tekemään. Maan maine kolhiintuu pitkäksi aikaa.

Irmeli

Millähän oikeudella nämä marssivat ja kuvittelevat että heillä on oikeus vaatia pääsyä heille sopivaan maahan ja siellä vaatia ”hyvää elämää” muiden järjestämänä. Mämä ovat äärimmäisen röyhkeitä, huolimatta siitä että Valko-Venäjä on todennäköisesti valheilla heidät saanut jättämään kotimaansa, johon kuuluisivat. Omaa maataan rakentaan ei se auta jos tulevat tänne ja tuovat konfliktinsa mukanaan, silloin ei meilläkään ole hyvä elämä. Näinhän se on mennyt monessa maassa ei vaan Ruotsissa. Toivottavasti Puolalla on tarpeeksi armeijaa rajoille.

Pasi Vello

Kyllä se oikeus tulee ihan siitä ”konfliktin” alkulähteestä, eli USA-Naton sotatoimista Lähi-Idässä.

Irmeli

Ainahan se on muiden syy. Näissä kultakimpaleissahan ei ole mitään vikaa…Niin mallikkasti Afgaanitkin puolustivat omaa maataan ja tasa-arvoa ja vapauttaan….joka olisi ollut otettavissa ihan nurkantakana. Mutta ei sitä lädettiin sankoin miesmassoin uhriutumaan länsimaihin….Eiköhän suurin syy näiden maiden ja ihmisten kurjuuteen hoitaa maitaan, on se tietty uskonto.

Anonyymi

Muslimi ei voi koskaan olla syyllinen mihinkään. Nyt kun Lähi-idän maissa pitäisi maita jälleenrakentaa, lähdetään helpomman elämän toivossa muualle. Olisiko Suomi hyvinvointivaltio, jos meillä olisi käyttäydytty näin? Ei, ihmisten ahkeruuden ja yritteliäisyyden avulla maa nousi ennätysvauhtia hyvinvointivaltioiden joukkoon! Sitä perintöä ollaan valitettavasti nyt tuhoamassa.

Anonyymi

Lähtikö meillä miehet karkuun toiselle puolelle maailmaa, kun venäläiset hyökkäsivät tänne?

Sami

Eurooppalaiset punavihreät antavat oikeuden tunkeutua ja vallata. Kehikset eivät voi itse antaa itselleen yhtään mitään oikeuksia.

Anonyymi

Monet sanovat tulevansa työtä etsimään. Pitäisi vaan osatakin jotakin. Maatiloilla olisi avustavia töitä, joita kuka tahansa terve nuori mies voisi tehdä, mutta ei tunnu kiinnostavan ja valtio siunaa tällaisen velttoilun ja tarjoaa vastikkeetonta ylöspitoa. Isoihin kaupunkeihin täytyy päästä ja maatiloille sitten lennätetään muualta maailmasta toiset työntekijät Ukrainasta tai vieläkin kauempaa. Järjen köyhyyttä!

h44

Ei taida Lukashenkolla olla homma täysin hanskassa. Maassa kuljeskelee parikymmentä tuhatta ihmistä taivasalla ilman paikkaa minne mennä. Edes Valko-Venäjällä ei pidemmän päälle kansa hyväksy tällaista. Voi olla Luka-sedällä lähtö edessä yllättävänkin pian kun Putte-setä tulee ja ratkaisee ongelman.

Last edited 2 vuotta sitten by h44
Pirtsakka

Ylen uutisissa paikan päällä oleva toimittaja sanoi, että Puolan puolella on talojen ikkunoihin sytytetty vihreitä valoja, jotka tarkoittavat sitä, että tulijat saavat niistä taloista turvaa.

Qroquius Kad

Saattaisi talojen emännillä äkkiä mieli muttua, jos nämä seksuaalisesti häiriintyneet pääsisivät sinne heidän koteihinsa.
Vaikka pirustako sen tietää, vaikka tykkäisivätkin sellaisesta?

Pirtsakka

Höh. Älkää ampuko viestintuojaa…

Pirtsakka

Ai niin joo – propaganda. Kynttilä syttyy tänään hitaasti.

Sami

Juu, viestintuojaa ei saa syrjiä, oikean tiedon viestintuojia tarvitaan poliittisen propagandan sijaan. Ei ole viestintuojan vika, että punavihreät paskovat Euroopan. Kiitos tästä infosta, myös Puolassa on vähä-älyisiä siiderivalaita omaa maataan paskomassa. Punavihreä vihollinen on keskuudessamme kaikkialla Euroopassa.

pöh

Kannattaisi sulkea kunnolla ja pysyvästi kaikki rajat v-venäjän ympärillä, niin lunkkasenkka saisi itse pitää haalimansa rikkaudet.
Voi olla että se arabien lennätys loppuisi.
Lentoliikenne tietysti myös katki kokonaan.

MattiS

Totta. Minua vain kovasti ihmetyttää miten kaikki insinöörit, lääkärit ja muut korkeasti koulutetut matut taantuvat raiskaaviksi, murhaaviksi ja muuten vain rötösteleviksi barbaareiksi välittömästi rajan yli astuttuaan. Pohjoinen ilmasto kenties? Onko kukaan tutkinut näin outoa ilmiötä? Ei kai nyt kuitenkaan kukaan vain olisi pötyä puhunut siitä mitä näiden työvoimapulan paikkaajien sivistystasoon tulee?

Isä Pilvinen

Kannattas Valko-Venäjän nyt ottaa itselleen nämä korkeakoulutetut moniosaajat niin heilläkin lähtisi talouskasvu nousuun kun Belarus ojasta.

Anonyymi

Tämä oli hyvä, täysi 10!

Lukama Pukama

Kaksi Irakin kurdijätkää valitti että ovat kolmen päivän aikana syöneet vain yhden omenan ja juoneet pienen mukillisen vettä. Ovatko dipl. rakettitutkijat todellakin niin hölmöjä että lähtevät matkalle ilman minkäänlaisia varusteita ja kuvittelevat pääsevänsä a la carteen ja seisovaan pöytään heti rajan ylitettyään?

Saksasta oli tullut suvakkobussi matuja noutamaan mutta bussia ei päästetty alueelle. (SVT)

Sherlokki suvakko

Hampaaton EU puhuu vaan matujen ihmisoikeuksista ja valkovennuille lisää pakotteita, mutta ei mitään tukea Puolalle, esim erikoisjoukkojen muodossa.

timo

Frontex on ollut pelkkä matutaxi joten parempi että Puola ei anna niiden tuonne ”auttamaan”. Todennäköisesti ne auttajat keskittyisi matujen kamojen kantamiseen ja turvapaikkojen myöntämiseen pikapäätöksillä.

Jortonki

Kuten Suomen ”armeija” 2015… Kantakaa näiden yli-ihmisten (puuro on pahaa) reput, kurjat asevelvolliset.

Kaitsu

EU:ta viedään, ku pässiä teuraaksi. Kaikki viskaalit höpisee sitä taattua potaskaa asiasta ja muistavat kovasti ottaa huomioon elintasosurfareiden ihmisoikeudet ja ne sataa muutakin matuja koskevaa suojakerroinpykälää.

Nyt jos EU antaa periksi, niin se on menoo. Lopputulos on totaalinen paskavyöry ja katastrofi.

Entinen kommunisti

HYVÄ JUTTU!!

Antti Tifa

”Presidentti Niinistö: Olemme menettäneet kyvyn olla kova.
Puolan ja Valko-Venäjän rajalla kiristynyt tilanne nostaa esille liberaalin demokratian dilemman.
– Se on se, että olemme tavallaan menettäneet kyvyn olla kova – mikä on tietysti hyvä – mutta olemme menettäneet myös kyvyn olla kova kovaa vastaan. Silloin juuri tämän tapainen toiminta, mitä Puolan rajalla tapahtuu, oikein kulminoituu.
– Tässä voidaan ajautua maailmaan, jossa järjestelmän sietokyky omiin tappioihin tulee aika ratkaisevaan asemaan. Presidentti muistuttaa, että kansainvälisten sopimusten mukaan rajalle saapuva turvapaikanhakija olisi laskettava maahan. https://www.suomenmaa.fi/uutiset/presidentti-niinisto-olemme-menettaneet-kyvyn-olla-kova/

kynäjääkäri

Mitkään sopimukset eivät ole ikuisia, eli niihin ei voi loputtomasti vedota.
Huonoiksi osoittautuneita sopimuksia on yksipuolisesti irtisanottu kautta aikojen,

Nyt olisi jälleen aika,

Hmm omiaan puhelee

Ensimmäinen turvallinen maa johon saapuu pitää hakea turvapaikkaa.

Valko-Venäjä on ensimmäinen paikka.

Eikö presidenttimme tiedä mitä Dublin sopimuksessa asiasta on sovittu kun tuollaisia puhelee?

Muunlainen sopimus siunaisi turvapaikkashoppailun, eikä sellaista ole kukaan allekirjoittanut tietääkseni.

Qroquius Kad

Valko-Venäjä ei edelleenkään kuulu Dublinin sopimukseen.

Tuumailija

Ei kuulu ei, mutta sen ovat allekirjoittaneet  Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Latvia, Liettua, Luxemburg, Kreikka, Kroatia, Kypros, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari, Viro ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Anonyymi

Kirjoitin kommenttina Iltalehden palstalle, että media pehmittää suomalaisia julkaisemallla kuvia, joissa on naisia ja lapsia ja että Niinistö voisi nyt jyrähtää vallan kahvassa oleville. Suurin piirtein näillä sanoilla. Ei julkaistu, eikä ollut ensimmäinen kerta. En käytä koskaan törkeää kieltä ja todella loukkaavia tuntuu menevän läpi, mutta ilmeisesti mielipiteeni eivät miellytä toimitusta. Olen kysynytkin sieltä syytä boikotoimiseen, mutta jäänyt siinäkin ilman vastausta.

Sellaista

Suomella vielä maailmanhalaaja hallitus, jossa SDP ja Vihreät, ei näytä siis hyvältä. Varsinkaan Vihreä sisä- ja ulkoministeri kun ovat siellä.

Munaton eu

Kuten 2015, täysin selvä hyökkäys/miehitys länsimaita kohtaan. Ilman aseita.

timo

En usko että Puola kestää. Alkavat varmaan päästää läpi kuten 2015.
Jossain menee raja. Kun massa on tarpeeksi suuri niin resurssit ei enää riitä. Enkä usko että alkavat ampumaankaan.

Last edited 2 vuotta sitten by timo
Jortonki

Puola ei pettänyt 2015. Ruotsi petti 2015. Orpo petti 2015 ja Soini/Sipilä/Niinistö olivat nollia.

Vasemmistopower

Ei hättää, Ohisalo tietää kaikkien taustat. Yksikään ei ole valepakolainen eivätkä naistemme päitä irroiteta. Raiskausten ilmoituskynnys kylläkin nousee, rasismin takia. Sitäpaitsi nuo puhuvat kaikki sujuvaa suomea, rakastavat homoseksuaaleja, kannattavat tasa-arvoa sekä ovat hyvin hyvin korkeakoulutettuja.

Maneuver

Nyt vasemmisto kyllä hikoilee, tämä pitää pelata ovelasti. Jos tämäkin leviää reisille niin vaaleissa menee päin helvettiä!!!! Hämäysliike: koronarajoitukset puretaan, bensan/tupakan/viinan hintaa lasketaan ja eläkeläisille luvataan TAAS helvetisti käteistä niin suomalaiset eivät hiffaa mitä tapahtuu.

Kippari

NYT Suomen kaarnalaivateollisuus nousuun!!!

Tutkija

Menin shokkiin ja kävin kaupassa hamstraamassa kuivalihoja ja tilasin useamman laatikollisen suklaapatukoita kuin gänstäräppäri konsanaan.

Mainio Makkara

Sieltä sitä Suomeen ollaan tulossa vaikka perustamalla ilmasilta.

Kepulien, demarien, kokkarien ja muutaman persun omistamat hylätyiksi tulleet vastaanottokeskukset laitetaan valmiiksi ja hyysäyskoneisto on muutenkin lähtökuopissa loputtomaan kotoutukseen sekä ymmärtämiseen.

Meillä on varaa koska olemme nettovarallisuudella katsottuna euroopan rikkain maa nykyisten hallituspuolueiden mukaan.

Carl Custav

Ei näy valkovenäjän sotilaita ohjaamassa menoa aseella uhaten? kuten jotkut lehdet kirjoittaa. Todennäisesti tuotu linja-autoilla rajalle ja sanottu tämä on suunta mihin mennään.

Last edited 2 vuotta sitten by Carl Custav
Qroquius Kad

Eivät liene vielä tarpeeksi lähellä rajaa eivätkä tiedä, mikä perillä odottaa.

Anonyymi

Ehkä luottavat siihen, että ihmisoikeuksista ja kansainvälisistä laeista höpöttävät hallitukset eri maissa päästävät läpi ja sallivat kaikkien mennä minne ikinä tahtovat. Ohisalokin on jo ilmoittanut, että meille pääsee aina ja Haavistokaan ei näe tarpeelliseksi kiristää lakeja tällaisten tilanteiden varalta, jotka eivät takuulla ole tarkkarajaisia ja kertaluonteisia. Ei ainakaan niin kauan, kun nykyinen sinisilmäinen ja naiivi meininki jatkuu.

Nih

Ilmavaa riisiä ja kivoja ruokahetkiä tulossa, samoten kanamunien menekki kasvaa valtaviin mittoihin. Riku ja kummppanit ovat jo lähtötelineissä ja kaarnalaivat saavat rinnalleen uusia innovaatioita ja tietenkin rahoitusta tulee valtiolta heti kymmeniämiljoonia on pekan tomera kanta.

Puupimppi

Puisia dildoja ja pimppejä voisivat alkaa veistelemään aina vientiin asti.
Eka dildo annettaisiin lahjaksi hallitukseen ….lle tietenkin.

Kempeleen Korleone

Laittaisivat Saksaan koko lauman asumaan Merkelin naapureiksi, niin saisi muija eläkepäiviksi sitä mitä on halulunnut.

Pah

Uutisoinnin perusteella voisi luulla että siellä ne ”Örkit” jo marssivat kohti Kelan lihapatoja..
https://www.youtube.com/watch?v=xj5igJuKrro&t=5s